smakprov

här har ni bara ett litet smakprov utav bilderna som kommer upp under dagen.

Jag och super söta Anges.


Jag & Margarita


Ronja Margarita Mikaela jag


Jag och Mikaela


Jag och mini Gynning (Josefin)

Hej

Tja alla!


Helt jäkla slut. Efterfest hemma hos Joel nu.
Dock dags att sova alldeles strax. Känner att jag verkligen är klar med stureplan för kvällen.
Helt lyckad kväll, massa god drinkar , super sällskap och V.I.P
Kommer en massa bilder under dagen. Måste sova nu för  snart är det ju dags för årets blogg fest.


Jag och Margarita innan det var dags att göra sig iordning för kvällen på Stureplan..


Sthlm

Hej alla.


Jag tog mig hem till Ronja vid nio tiden igår kväll för att sova över där eftersom vi skulle åka till Stockholm så tidigt. Kvällen började med lite prat och sedan var det dags att börja med att packa.

Det hela slutade med att Ronja och jag tillsammans nu har fem väskor och en bag. Det var rätt så mycket att släpa på. Vi skulle ju tåget runt halv sju på morgon. Vi fick dock lite tråkigt och paniken kröp sig på vid ett på natten. Ronja går in på SJ's hemsida och ser att det går ett tåg 03.58. Vi fundera fem sekunder och jag det är precis vad ni har gissat vid det här lagret! Vi sitter på tåget på väg mot Stockholm och klockan är fyra på natten. Är detta normalt? Jag tycker inte det men något man kommer att skratta åt senare i livet.

Jag antar att vi kommer vara helt slut när vi kommer fram. Det får nog bli en stunds sova och sedan är det nog dags att börja göra sig inordning för dagen. En del möten har jag på dagen.

Dessutom ska jag träffa min vän Ramazan som just nu pluggar juridik (Stockholms universitet)

Jag ska möta Linda och Sandra som ska till Stockholm över dagen för att shoppa en massa vår kläder. Linda och jag gick i samma klass och blev bästa vänner under gymnasium och vi hinner sällan träffas länge i Borlänge.
Så ödet bringade oss till en heldag i vår vackra huvudstad.
Jag ska även träffa den vackra Margarita för planering inför morgondagens stora bloggfest! Nadia min vän har flyttat ner till Stockholm och jobbar på stureplan och vi har tyvärr inte haft tid att ses sedan jag kom hem ifrån England så henne har jag bokat in! Kanske hinner med en blogg fika med någon läsare?

Anmälan till det gör du på [email protected]


Ha en strålande dag, för det ska jag!


sms

Ibland när man verkligen behöver få tag i någon och pengarna på mobilen har tagit slut
så finns det faktistk lösningar. Imorse vaknade jag och behövde skicka iväg några sms men jag kände att
det var för kallt och för tidigt för att gå till afären. Lösningen är faktiskt  enkel http://www.smsking.se/

Där kan du skapa ett medlemskap gratis och enkelt. Så är det bara att börja sms alla din vänner.


Dagen räcker till

Hej alla!

Nu ska jag få den här dagen att räcka till. Det gör den nog bara man vill!

Jag ska träffa min mamma vid två för en fika. Det ska blir super mysigt.
Eftersom jag åker till sthlm imorgon har jag lite att göra. Jag är så glad för varje gång jag åker till sthlm får jag verkligen ny energi. Ska lucha med Margarita imorgon. Vi ska mest planera lite hur vi ska göra med Spotlife festen. Alltid bra att ha en lunch innan sånt för att gå igenom detaljer och allt sådant man behöver veta.

Vi hörs lite senare under dagen!


Tips del 4 (utav 4)



1 Dusch gel

Den här dusch gelen är något som jag provat och bara inte kan låta bli att gilla. Har dock svårt att sätta ord på vad som är så bra. Den bara är det!


2 Body lotion

Samma som ovan. Ingår i samma serie.


3 Body butter

Det använder jag till armarna eftersom krämen är fet. Jag har lätt för att få väldigt torr hud under vinter tider så då passar den perfekt.


4 Make Up store bodydelux wash

Denna body wash känns super exklusiv precis som de flesta utav just make up stores kropps produkter. Doftar otroligt och man känner sig kliniskt ren och doftande när man är klar.


Tips del 3 (utav 4)



1 3-minuters mask torr hud

Ansiktsmask för torra partier. I mitt fall runt näsan och övre delen utav mina kinder.


2 Anti rynk

Man ska börja i tid! Annars är botox också ett super bra alternativ!


3 Ansiktsvatten

Varje morgon och kväll för en fräsch hud som faktiskt mår bra!


4 ansiktsrengöring

Du samlar på dig mkt fett och bakterier på ansiktet under en dag. Viktigt att rengöra!

5 anti rynk under ögonen

Använd aldrig en vanlig anti rynk kräm på tunna hudområden då det kan göra en mot effekt. Så köp en mildare variant som är speciellt anpassad för just dessa områden.


6 ansiktskräm

Återfukta nr 1 under vinter tider när det är torrt. Även om det är soligt för sol torkar också ut huden.


7 3-minuters mask för fet hud

Mask för partier där din hud är fetare. Olika ställen för olika personer!


Tips del 2 (utav 4)



1 Gliss serum

För kluvna toppar. Speciellt jag som bleker mitt hår så ofta blir tvungen att ge mina

halv döda toppar ett liv! Mirakel!


2 Soft Color ( mouse blond toning)

Detta är en mouse du lägger i håret som bleker håret lite lätt. Är absolut inte lika stark som blekning så den är skonsam. men självklart blir det inte lika bra resultat som om du använder äkta blekning. Men för lite små ändringar är detta helt perfekt.


3 Inpackning för längder som ej sköljs ur

Dagar då håret är extra torrt behöv en inpackning. En gång i månaden ser jag till att bjuda mitt hår på detta. Man sköljer alltså inte ut den vilket gör att den riktigt hinner vårda håret. Dock ingen ide att göra det en dag man vill visa sig offentligt då håret får en väldigt glansig, nästan lite fet look.

4 Shine Spray

För lite glans i håret. Dock ska man snåla och spray på håret långt ifrån annars finns riskt för ett fett resultat. Man vill ju inte se ovårdad ut så var försiktig.

5 LOREAL heat protection

Jag plattar mitt hår dagligen och det är super viktigt att man faktiskt tar hand om sitt hår när

man utsätter det för sådana värme temperaturer.


Tips del 1 (utav 4)



1 Taft

En riktigt bra hår spray som passar grymt ihop med just mitt hår. Jag gillar när håret får en lite mer matt känsla och det får jag utav denna spray.


2 LOREAL blekning

Ask blondering när jag känner för att bättra på utväxten och även få en lite mer silver/grå look.

3 LOREAL silvershampoo

Använder jag tre gånger i veckan för att bli av med gula/oranga partier i mitt hår. Dessutom så ger den en härligare touch på det hår som redan har en ljus nyans.

4 Garnier hårinpackning

Utan den hade inte mitt hår levt idag. Den återfuktar på ett fruktansvärt bra sätt. Mitt hår känns som nytt när jag använt det.

5 Torrschampo

Torrschampo är något som många ännu inte upptäckt. Det är när man inte tvättar håret och vill få bort feta partier. Dock ser jag alltid till att mitt hår är nytvättat! Men jag använder det i syfte då jag känner att jag inte orkar färga håret. Då pudrar jag håret och plötsligt blir det en nyans ljusare.


SVEA

Hej alla!


Just nu sitter jag på SVEA gym i Borlänge och väntar på att Jenny och Dove ska

komma ur solariumet. Ronja ville inte sola så hon stannade hemma.

Andrea och Sandra är på väg!
Själv känner jag inte alls för att sola idag så jag sitter och skriver lite. Pia jobbar här också så jag passade på att prata lite med henne. Jag han ju åka till England innan hon flytta in till sin nya lägenhet så nu planerar vi en vin kväll hos henne.


Det är dock helt sjukt vad motiverad man blir utav att sitta på ett gym. Folk omkring en som verkligen kämpar och sliter. Hela salen har liksom en energi som ger motivation. Härligt!

Jag förstår verkligen när folk säger att dom blir beroende utav att träna.


Den här kvällen ska jag låta bli impulsiv och oplanerad. Jag har faktiskt gjort allt som ska göras med och kring bloggen.

Svarade på alla frågor till intervjun och det blev en massa att göra kring där. Skickade dock in svaren och allt till journalisten alldeles nyss. Nu känner jag att det kommer blir bra resultat! Jag är dock väldigt nyfiken på hur artikeln kommer att uppfattas och se ut!
Varje gång jag ger en intervju får jag svårt att sova för det är så många gånger jag blivit uppfattad på fel vis. Men de tre senaste artiklarna har jag varit väldigt nöjd med. Så vi får hoppas att det blir så i fortsättningen.




Fika på kupolen

Hej alla.

Nu är jag klar med Kupolen för idag. Tog en fika där med min barndoms vän Karoliina. Vi satt och pratade om allt möjligt.
Hur mysigt som helst. Sitter nu hemma och jobbar lite med fakturor kring min blogg. Att räkna siffror är inte min starka sida så självklart skickar jag allt till en ekonom så att det blir riktigt gjort!



Nya tag

Hej alla!

Jag tror att jag behövde gårdagen och min deppiga stund för mig själv. För idag tänker jag klart!
Jag har mer energi än någonsin och dessutom vet jag vart jag ska och vart jag vill!
Pratade med Sibel på telefon igår om blogg festen som ska vara i helgen. Det kommer verkligen bli såa roligt!
Idag har jag en hel del att göra också. Margarita skickade sms sen igår och frågade om jag ville följa med på releas festen för Janet och Kim (Made in Sweden, tv 4) som ska vara på Obaren.  Det hade verkligen varit super roligt
men  jag har en del att göra här hemma. Idag ska jag göra en intervju. Ska sätta mig ner och skriva svar på alla frågor nu och så länkar jag här till intervjuen så fort den kommer upp.



En tyngre dag

Hej alla.

Ja det här är en väldigt jobbig dag. Det är sällan ni läsare får se just den sidan utav mig. Kanske för att den inte finns eller för att jag själv inte ens ser den. Just idag är jag bara så arg, ledsen men mest utav allt spårlöst förvirrad.
Det känns som att allt  jag hållit inne har kommit fram. Saker jag själv inte visste, vet jag nu. Sorger jag tagit med en klackspark har plötsligt kommit tillbaka och spelar en roll. Jag gråter så otroligt sällan att jag själv undrar om mina tårar ens existerar. Men tydligen så finns dom. Jag vet ärligt talat inte ens hur jag ska hantera dom.

Jag vet inte vad jag vill. Jag vet inte vart jag ska.
Plötsligt kom den dagen då jag inte har en aning om någonting alls.
Jag önskar att allt blev så tydligt och klar! Jag önskar att jag visste vad jag ville och vart jag ska.
Men framför allt så önskar jag att jag inte behövde önska någonting alls!



Happy old days, I guss?


Danny Saucedo

Jag har funderat lite kring det här med förebilder bland offentlige personer i Sverige. Jag tänkte att jag skulle ta upp någon som jag ser upp till och tycker gör ett bra jobb när det kommer till att representera sig själv på ett bra sätt och även vara professionella när det kommer till sitt jobb.


En person jag direkt då kommer på är artisten Danny Saucedo. Ex deltagare i Idol, soloartist och även en del utav gruppen E.M.D.

Anledningen till att jag tänker på honom i detta fall är för att jag anser att denna "stjärna" är äkta och genuin i det han gör. Danny har sedan början utav sin karriär skrivit blogg på sin sida! Varje inlägg känns så fruktansvärt ärligt och äkta att jag plötsligt får svårt att inte tycka om människan. Han varvar dessutom sina inlägg på bloggen med att prata om viktiga ämnen.
Jag tycker att det är fantastiskt när en människa som når ut till en sådan stor mängd människor faktiskt tar sig tid att diskutera saker med sina fans som berör annat än han själv. Ofta plingar det upp ett inlägg hos han där han vill påminna sina fans att tänka på miljön eller så tar han upp ämnen som mobbning. Är inte det fint?

Danny är dessutom väldigt känd bland media som en trevlig person som alltid har ett leende på läpparna. Han gör alltid sitt jobb till 100%, och det finns verkligen folk inom musik branschen som inte gör det. Fler sådana människor bland de offentliga jobben säger jag!



Bloggandet är ett jobb

Många jag pratar med har väldigt svårt att förstå hur det går att kalla bloggandet ett jobb. Ofta tror vissa att man sitter och skriver lite när man känner för det och att det är enkelt. Jag kan verkligen bekräfta att så är inte fallet.

Jag anser att om man driver en blogg seriöst så är det ett yrke.
Att satsa på att få en stor skara människor att läsa det man skriver är otroligt krävande och det missar många. Att blogga betyder inte bara att skriva en text. Man måste ha en tanke bakom det man skriver , ofta varvas de dagliga inläggen som handlar om vad man gör med seriösa inlägg som faktiskt tar tid att skriva.

Att skriva ett inlägg kräver:

En ide

Research

Välja bland all fakta man hittar

Tänka fram sina egna åsikter kring ämnet

Skriva ihop allt till en text

Leta bild som passar till det man skriver om

Klippa ihop allt

Kolla igenom och publicera


Precis som på vilket jobb som helst kan få prestationsångest. Trots allt så är det en del människor som ska läsa det man skriver och den största delen utav läsarna är otroligt kritiska.

Det finns även dagar då man egentligen inte alls vill skriva något men man har en skyldighet mot sina läsare. Det finns dagar då det står still i huvudet och då gäller det att klura fram något ändå!


En annan del utav bloggandet består utav att marknadsföra sig själv. Även om många större bloggar har företag bakom sig som hjälper till med sådant så krävs det en del utav dig på den punkten. Du måste hela tiden hålla koll på dina kommentarer och även läsa andras bloggar och kommentera. Det handlar om att ständigt synas och sticka ut bland detta hav utav bloggar. Att marknadsföra sig själv på andra sidor och communitys är också en del utav att synas som bloggare. Visa att du finns!


Sedan kommer vi till den delen som är väldigt viktig men som du som läsare sälla ser. Det är skrivande utav alla dessa mail som ska skickas till olika företag. Du måste ständigt hålla kontakt med olika företag för möjliga samarbeten. Det innebär att du även måste hålla koll på befintliga företag och alla nykomlingar. Att springa på möte med tänkbara annonspartners är även det något man gör för bloggen. Det är otroligt många nej och då måste man kämpa vidare. Kolla igenom om ens koncept fungerar och kanske byta ut vissa saker för att anpassa sig efter dina samarbetspartners behov!


Så tro mig! När jag berättar för att det tar otroligt mycket tid när man väl satsar på det. Den största tiden man lägger ner är något ni läsare inte ser eller märker av.

Vissa utav er är säkerligen fortfarande inte övertygade om att det jag skriver är rätt. Men prova att blogga själva så ska ni se. Jag uppmanar alltid alla att prova.

För det gäller att alltid göra lika mycket vare sig du har tio läsare eller tusen!

Dina läsare går i första hand!


Herrmodet och utbudet

Jag hade lite äranden att göra på Kupolen idag. Så jag har samtidigt passat på att gå på massa affärer. Nog känner jag mig extra lycklig när jag ser alla vår färger som följer med det härliga vårmodet. Det är verkligen glada färger vilket jag gillar. Dock lite nedtonade i färg styrkan vilket känns perfekt och fräscht.


Det känns verkligen som att MQ prickat helt rätt i sitt sortiment som sakta börjar smyga sig på.
Jag har alltid varit ett fan utav just deras super sortiment utav koftor. Jag såg även att det kommit in en massa vår jackor. Har inte riktigt bestämt mig för vilken just jag ska satsa på. Känns lite som att jag vill se vad de andra affärerna har att erbjuda. H&M är jag dock lite besviken på! Jag vet inte om det är bara för att Borlänge är en liten stad men det känns som att sortimentet på herr sidan krympt. Det brukar förståss vara lite skillnad när man är i Stockholm. Men trist för folk som inte kan åka dit så ofta. För mig är det inget problem alls då jag ändå är där då och då.

Men det hade varit roligt om de satsade på även de mindre städerna tycker jag. Eftersom just det finns en stark ekonomi hos dom.

JC's sortiment för just herr delen var en stor besvikelse. För min del känner jag att deras sortiment är detsamma som alltid, enda skillnaden är nog färgerna. Men vi får se! Hoppet är det sista som lämnar kroppen brukar det sägas. Så, kom igen JC!


Snö är jag inte van vid längre.

Hej alla!

Jag blir ärligt lika förvånad varje gång jag tittar ut genom fönstret och ser snö. Dessutom att det kommer mer och mer.
Det forsar ju ner, massor utav flingor ser jag!
Jag tror jag blivit allt för bortskämmd i England där det fortfarande är grönt!  .. I miss it!

Det är ju helg hörrni.
Inte för att det blir party (jag sparar det till nästa helgs blogg fest!)  Man kan ju faktiskt inte vara på topp jämt.
Idag blir det nog en lugn dag. Har dock blivit bjuden på en fest Elina och Nadjas fest. Kanske går förbi där och för att säga hej och är lite social.

Kom tillbaka om en stund så har jag nog uppdaterat lite mer :)


Jag var förbi hemma hos Jenny på lite te igår. Passade på att ta ett kort. Blonda är vi då båda två så
det räcker och blir över.


Missad Turné

Hej alla.

Uch vad dålig jag har varit på att höra av mig idag!
Men vet ni, lite semester ifrån min blogg fick ni ta! Nu är jag tillbaka så då slipper ni oroa er!
Jag har varit på Kupolen idag som jag skrev tidigare. Umgåts med Jenny och Maria villket var trevligt.
Tänka sig villken underbar personal Tacobar i Borlänge har..  Mezgin och jag bokade om våra träff till imorgon. Ska passa på att höra av mig till Karoliina (jaa, hon stavas med två i, Finsk ni vet!) och boka en träff.

Sandra och Andrea åkte till Gävle idag på turné.
Jag, Jenny och Dove fick missa den. Var är vår inbjudan? haha
Nej, nu ska jag över till Jenny och dricka lite te. Får nog bli  Södermalmsblandning idag ockå. Förlåt Östermalm jag är otrogen! Men mitt hjärta tillhör dig! Det är ju alltid något!

Pratade med Margarita på telefon igår om  Spotlife's blogg fest. Det ska bli så roligt, jag ser verkligen fram emot det.
Vi bokade även in dagen innan. Så det blir lite lunch, skvaller och någon god drink! Självklart shopping!
Så jag blir väl antagligen i Stockholm ett bra tag. Känns bra!
Skulle behöva boka in ett möte på TV4, men de är så svåra att få tag i. Mejlade till SVT igår också för en program ide. Jag är bra på att kläcka ideer, jag lovar!


En gammal Hollywood trend är att säga "Proom" medans man tar ett kort. Läpparna får en plutning då!
Så jag provade! Inte min grej men roligt ändå..

Fredag

Hej alla!

Men gud vad glad man blir när det är Fredag. Jag vaknade super pigg och utvilad imorse.
Har hunnit gör en massa saker hemma!  Ska snart förbi Kupolen för att träffa upp lite vänner. Har planerat in Mezgin idag också. Ska blir så roligt att träffa henne!

Jag hör av mig om en stund. Ska platta håret nu!


sova

Då var det dags för mig att sova. Tyckte ni skulle veta det!

 Bild på mig lånad utav Borlänge Tidning

Södermalms te och mys

Hej alla.

Oj vad dagen har gått fort! Jag vet inte riktigt vad jag gjort dock men den har ärligt talat bara flygit iväg.
Pappa är nu hemma villket känns super skönt. Det blir en helt annan känsla här hemma då. Dessutom hatar jag att vara själv så detta är perfekt.

Jag har verkligen hittat ett perfekt lös te som man kan köpa på KAHLS (sedan 1911). Det är nämligen Södermalms-blandning. Själv föredrar jag Östermalm dock, men jag har svårt att se att man kan hitta några kvistar till te just där. Så det fick duga med Södermalm ändå.  Jag har saknat svensk tv måste jag säga så det får bli lite av det ikväll. Dock kommer jag ihåg ifrån förr att Torsdagar inte var en bra tv dag så jag hoppas inte på allt för mkt.



Södermalms-blandning inehåller:

Svart te, apelsinskal, ringblommor, rosenblad, blåklint, vaniljstång och arom av papaya och vanilj.


Ännu en dag

Hej alla.

Blev just väckt utav pappa. Är väl lika bra det annars hade jag nog kunnat sova hur länge som helst.
Vi var hemma hos Dove ett par stycken igår och det var jätte mysigt. Härligt att träffa Ronja igen. Skällde ut henne lite för att hon lagt ner sin blogg som jag tyckte var så bra!

Nu ska jag äta lite frukost och sedan får vi se vad dagen har att erbjuda,


Underbara pälsmössa

Den håller mig varm så varför inte.




Pratkväll

Hej alla.
Eller mer rätt godnatt alla.

Idag har jag haft fullt upp med att springa runt lite överallt och träffa allt och alla. Har haft en catch up fika med
väldens goaste Linda och Lejla. Vi har väl pratat om lite allt möjligt. Allt som har hänt och lite minnen.

Koffe och Maria har jag träffat och passat på att umgås med. Dom är super härliga båda två!
Fy vad man skrattar när man är med dessa två!
Sandra har jag varit med under dagen. Massa prat, spring på kupolen och middag blev det.
Sedan passade vi på att gå hem till mig en stund. Dock skulle Sandra upp tidigt till skolan imorgon så det blev inte så länge. Men super trevligt det med!

Andrea kom förbi mig mot kvällen och vi tog en sväng förbi Jenny. Drack massa te och bara njöt av lugnet. Jennys lägenhet är ju verkligen så super mysig! Verkligen fint inredd med en klassisk och morden touch på det hela. So nice!
So Rich!   I love it!    Vi var kvar hemma hos henne ett bra tag. Känns lite som att tiden aldrig räcker till!

Nu har jag och Andrea varit hemma hos mig ett tag. Haft kvälls fika och en massa prat. Det finns nog inget bättre än att prata djupt om livet. Ofta brukar vi mest sitta och drömma om livet, men det gjorde vi inte denna gång. Nu var det prat om verkligeheten så det bara pyrde om det. Det är alltid härligt att dubbel kolla sina teorier om livets mening. Vi passade på att bleka tänderna en snabbis med tandskenor, super enkelt men så bra!
Finns ju faktiskt nästan inget bättre än ett fint leende. Det måste ni hålla med om!

Ne nu ska vi sova här. Det kommer en dag imorgon också! Rättare sagt om typ 4 timmar..
Så God natt!


Vi tar en snabb bild presentation på dem jag har hunnit umgås med idag. Så ni nya läsare får bekanta er med  dessa sköningar.


Sandra                     Linda
  
Jenny                      Koffe                        Lejla
  

Andrea                   Maria
 

Lite svar på tal, sådär

Hej Alla.


Sitter nu på Kupolen efter världens super dag i Falun! Alltså det finns nästan inget som gör mig så glad som Falun!


Tack för alla kommentarer som kommit in den senaste tiden. Jag vill verkligen inte att folk missförstår för jag gillar verkligen kritik, det gör att man växer! Så om ni har något emot min blogg på andra sätt så tar jag gärna det och ni behöver inte vara oroliga för det. Det jag har varit arg över! Det är hoten jag fått som gjort mig arg och det finns en viss skillnad mellan hot och just kritik.


Det finns folk som dessutom skriver här att jag är för självsäker och borde komma ner med fötterna på jorden!

Mitt svar till er är helt enkelt: Jag är så jäkla nöjd med mig själv! Det tänker inte jag dölja, jag har ingen anledning till att göra det. Jag ser inte ner på andra människor och jag tror definitivt inte att jag är så viktigare än alla andra. Men där emot tycker jag om mig själv och det tycker inte jag är fel. Jag har spenderat tillräckligt lång tid i mitt liv på att vara osäker och otrygg i mig som person. Jag märkte att man bara mår dåligt utav det. Varför inte passa på att njuta av allt istället. Jag är inte världens trevligaste, snyggaste, rikaste människa! Men jag är jäkligt bra som jag är! Sen om andra människor har problem med det så kan jag tyvärr inte lösa det åt er. Så ännu en gång: Jag är nöjd med mig och jag är medveten om mina brister även om jag själv tycker att dem är få. Men jag ser inte ner på andra människor och jag tycker inte att jag är mer värd än någon annan.


 


Snö

Godmorgon alla.

Oj, vad snö det är ute! Det är verkligen het annorlunda för mig för jag har ju trotts allt knappt sett någon
snö alls. Så nu när jag är i Sverige så känns det lite väl vitt. Men mysigt ändå.
Jag vaknade för en stund sedan och tog en lång duch. Läste artikeln om mig i BT som var ganska bra faktiskt.
 
Nu kommer mamma hem till mig om en stund. Vi ska väl prata lite om allt som vi missat hos varandra.
Det finns ju alltid en del som händer under 10 veckor. Sedan ska jag åka in till Falun för att hälsa på pappa.

Mig i tidningen kan ni hitta här


Läsare

Hej alla!


Jag är hemma i Sverige. Allt har gått bra och jag har semester idag.
Tar ledigt ifrån bloggen under under denna dag. Men är tillbaka imorgon!

Idag har jag dessutom gjort en intervju om bloggen och fragbite för BT. Dessutom har jag fotat inför artikeln.
Imorgon postar jag artikeln här :)

England till Sverige

Hej alla!

Nu är jag klar med allt!
13.40 är taxin på plats för att ta mig till flygplatsen. Ikväll vid 18.00 så flyger jag till Sverige.



Blondinbellas motsvarighet

Okej, då var allt igång igen!
Det började redan igår kväll då jag plötsligt började få dubbelt så många mejl än vad jag brukar få.
Massa kommentarer på youtube och det tog aldrig slut. Alla skulle ha en åsikt, fine!
Tydligen är jag ett nytt diskussions ämne på ett forum som tillhör sidan www.fragbite.com


Killen som startade tråden är nämligen så upprörd över mitt sätt att han rasar!

Han tycker att jag förolämpar människor med mina inlägg. Han skriver att han är en super snäll kille men att människor som jag skulle kuna få honom att starta krig!


Det tog inte en lång stund innan hans inlägg hade fått över 1000 sidvisningar. Tydligen så berör jag och det är något jag väl är medveten om. Jag tycker dock att det är väldigt tråkigt att han har svårt att se mina inlägg i sin helhet utan väljer ut vissa video bloggar (antagligen är han för lat för att läsa det som tillhör dem) och kritiserar. Att min video var kritik  på folk som innan hotat mig via mejl, msn och min blogg har han nog inte förstått.
Jag tar självklart på mig ansvaret för mina video inlägg och tänker inte backa för mina åsikter.
Men jag tänker inte fega ut och låta mig tystas utav människor som hotar och dessutom själva är hot mot friheten till egna åsikter!
Jag tänker inte bli ett offer för människor som vill tysta ner andra med hot och våld för att de själva inte håller med eller förstår.. Det är skamligt att det finns människor som gör sådant i ett land som Sverige år 2009.


här följer några få av kommentarerna!



Finns det något värre?

Ohh jag tror verkligen jag blir galen. Håller på att packa min väska inför min comeback i Sverige.
Ska flyga imorgon ifrån London så är jag nog på plats mot kvällen. Ska ringa och boka taxi till flygplatsen.
Lite panik över att jag ska behöva sitta i en taxi i två timmar har jag också.

Men problemet är verkligen packningen, alltså det är alltid för mycket och alltid ska man oroa sig för just
vad man ska ha med sig.  Kommer man glömma det viktigaste? Ni kan ramsan!

Så nu ska jag verkligen se  till att få det gjort!


Gorgeous Andrea

Nu ska jag sova... innan det måste jag bara säga.


Att min vän Andrea är bara så jäkla snygg!  Hittade just en gorgeous bild på henne (facebook, ni vet!)





Varför är Blondinbella så stor?

En läsare som la till mig på msn, efter att ha läst om mig på blondinbellas blogg frågade mig:
 Varför tror du att Blondinbella är så stor?

Jag tänkte försöka svara på den frågan. Enligt min mening så är Isabella en tjej som är älskad och hatad. Det är någonting som alltid har funkat!  Folk som alla har svårt att tycka om blir ofta pase. Folk som är behagliga tycker oftast alla om men dem är blanka, om man är blank är man tråkig och då blir folk ointreserade.
Folk som är omtyckta och samtidigt hatade är intresanta just pga att det är svårt att placera dem. Det är deffenitivt en krydda i Isabellas framgång. Hon har folk som tycker om henne men ibland väcker hon folk till liv med sina åsikter, villket bevisar att hon berör människor. Det är krydda nr två!
Sedan har vi Isabellas liv som många ser upp till. Hon har ett liv som många unga drömmer om. Även många vuxna eller folk som är äldre än henne är intreserade för att dem ser att hon har ett liv som de drömt om, men misslyckats att få.
Det är krydda tre. Folk vill läsa om saker dem vill uppnå, saker de drömmer om. Hon blir idol och då hakar media på. Media är krydda nr 4. They make you and they break you.

Ofta när folk pratar om Isabella så använs ordet hat. Det är i många fall fel enligt mig.
Även jag använder det och det är för att den finns till en viss del. Men i Isabellas fall har jag svårt att tro att hatet är så stort.  Jag tror att många älskar,gillar eller ser upp till henne. Sedan finns det dem som hatar det hon har! Dem hatar egentligen inte Isabella i sig, utan deras avundsjuka gör att de mixar ihop sina känslor.
Isabella har allt som de flesta drömmer om. 90 % utav alla där ute drömmer om massa pengar och det har hon gott om. 30% där ute drömmer om kändis livet, det är något hon har. 50% av alla hennes läsare vill ha uppmärksamheten som hon får!  99% av Isabellas läsare vill ha hennes motivation och självsäkerhet!
Det är oftast avundsjuka som gör att folk får raseriutbrott. För sanning den är att de fleta önskar att dem var just:
Blondinbella


Big Brother Celeb, ett glas vin, minnen och gäster

Oj villken dag på stan. Vi var ute en snabbis bara eftersom Paulina och Magda ville komma förbi.
Så vi hann inte direkt shoppa. Nu är vi hemma och hjälper dem skriva CV:n ...
Sabrina är proffs så det är hon som gör det, jag sitter och tittar och dricker ett glas vin.

Idag är det Big Brother Celeb Live, hur spänande som helst. Det är bäst att jag tittar på dem så jag
vet hur Engelska Big Brother fungerar. Super spänande ju

Idag har jag hunnit titta igenom alla mina gamla bilder. Herregud måste jag säga!
Jag är verkligen så jäkla snygg, det vet jag!  Men vilka frisyrer jag  har haft, för att inte tala om färger.
Minns nöjd är jag nog med min färg nedan. Eftersom jag var tvungen att vara mörkhårig under GREASE så färga jag håret mörkbrunt. När musikalen slutade så tänkte jag att jag blir blond, men frisörerna la i en ton utav rött i så jag provade göra slingor själv för att se hur mkt blekningen skulle ta.
Så jag fick väl lov att se ut så! 


Shoppa i London idag, som vanligt!

Godmorgon alla!

Jag är så jäkla pigg så det inte finns och jag fick ändå upp 7 imorse. Vad håller på att hända med mig?
Sitter nu och skriver lite till er innan jag väcker Sabrina. Vi hade helt enkelt tänkt oss att he en shopping dag idag.
Gå runt lite och bara se vad vi hittar. Ska blir super härligt.
Jag blir verkligen lika glad varje gång jag bara är ute och går i London. Kan bli nått annat än glad?

När jag tittar ut genom fönstret är det dessutom super härligt väder. Kan det bli bättre?
Här är det ju redan lite vår på gång villket gör att man känner sig bra mkt gladare.  Jag är dessutom så jäkla snygg idag, villket jag är oftast men idag är det extra. Så dagen är verkligen perfekt!


Lite sömn men man klarar sig alltid!



Jag känner mig ganska slut idag.  Jag, Sabrina, Magda och Paulina satt väl uppe halva natten och prata om allt som hänt under tiden här i England osv. Magda som varit i Polen under två veckor hade en massa bilder att visa därifrån.
Det blev ganska mycket vin och då slutar det med att vi babblar ännu mer och det blev som tidigare nämnt väldigt dåligt med sömn. Men vet ni, man överlever sådant också!

Såren efter min tandblekning har dock blivit mycket bättre och det är jag så glad för. Fick lite panik där en stund men det löste sig!

jag älskar att googla mig själv!


Ja, Dalarnas tidningar  har helt rätt! 
Framtiden ser ljus ut och jag är så otroligt tacksam! Jag känner att trots allt som är jobbigt i livet så finns det ljusa stunder och saker som får mig att fortsätta..

Några läsare har frågat varför jag inte godkänner dem på msn!
Vill bara påminna er om att mejl adressen som finns på min banner är till för mejl kring bloggen.  Vill ni prata med mig på msn så går det självklart!  Det gör ni på [email protected]   .. Ni är så välkomna med positiva samtal. Men även negative, jag kan ta det!


Strålande London

Ja, jag är på topp humör idag. Jag misstänker dock att jag fått en dödlig sjukdom.
Men det gör jag jämt, det är lite så jag ser på allt som inte ser ut som det ska. Nämligen så har jag fått en blåsa efter min tandblekning. Det är liksom en vit liten blåsa på tandköttet. Jag kan lova att jag fick panik när jag vakna och titta  mig i spegeln. Jag sprang till Sabrina och sa att min tand vuxit ut och att man nu kan se den genom mitt tankött
Sabrina lugna dock mig och sa att det absolut inte var dödligt. Men sak samma så här kan jag inte gå runt och se ut! Då blir jag aldrig famous känner jag.
Dock är jag lugnare nu då Sabrina ska be till gud åt mig så att jag blir frisk.

Men annars så är jag strålande glad. På topp humör faktiskt. Magda har kommit hem efter två veckor i Polen.
Så hon och Paulina kommer snart och hälsar på.... Härligt!

Bloggfest, mamma, pappa och mina vänner.

Nu på Söndag åker jag till Sverige för att hälsa på min pappa och mamma och några vänner.
Det är helt sjukt vad man saknar sina föräldrar när man åker bort.  Jag har verkligen märkt under den här resan villken betydelse ens familj har. Ska bli helt fantastiskt att krama om mamma och pappa. 
Dessutom ska det bli supertrevlig att träffa mina vänner. Jag är ju nog den enda av oss som umgicks som inte sett Jennys nya lägenhet. Det ska bli super roligt! 

Dessutom är det ganska mkt kring bloggen som ska fixas så jag kommer väl spendera den största delen av min tid i Stockholm. Dels för bloggen då och dels för alla vänner som nu håller till del.
Spotlife's blogg fest kommer jag också närvara vid. Ska bli roligt att träffa Isabella igen och självklar Dennis. Min gäst för kvällen kommer vara den underbara och vackra tvåan ifrån Top Model, Margarita. Det kommer bli en underbar kväll!e

Sen har jag och Maria en del att göra när det gäller Talang 2oo9. Det ska bli roligt att göra!  

Super vackra Margarita!

Världens bästa Isabella

Den super trevliga och lyxiga DennisM

Tandblekningen gör ont

Alltså mina tänder må vara vita men villken smärta detta är. Grejen är att vanligen så gör inte det så ont
utan det ilar lite och så. Men igår fick jag dessutom en växt med mig hem. Den kallas för Swek. Det ser ut som torkade sågspån som du lägger kring ditt tandkött. Vätskan som kommer ut ur växten bleker tänderna ännu mer. Men det fräter verkligen och mina tårar rann samtidigt som jag hadde det i under två timmar. Så idag får jag stå ut med smärtan trots allt var det ju jag som proppa i det självmant.



Tandblekningen är nu klar

Nu är dagen klar. Eller ialla fall allt springande.

Jag och Sabrina har verkligen varit överallt idag känns det som. Men så skönt att få allt gjort.

Nu sitter jag bara och tar det lungt, skönt!


Ringde för att boka tid för tandblekning men fick tid på momangen så jag såg till att få det gjort också.

Lägger in en bild så ni får se hur det ser ut nu, det kommer ju självklart blekna någon nyans till efter natten.


Ska boka in en till tandblekning

Hej alla.

Villken regning dag England har att bjuda på! Tor det eller ej men jag har faktiskt under min två månader bara upplevt tre regn dagar här i England så det är inte så illa som det sägs. Då regnar det faktiskt myckt oftare i Sverige.
Idag ska jag ha en riktig hemma-spa dag.. Ansiktsmasker och sånt härligt.
Funderar på att göra ett samtal för att boka in en tandblekning till i veckan.. Det känns som att det faktiskt behövs!



När jag tittade mig i spegeln imorse fick jag lite panik också. Känner att jag skulle behöva en spray tan. Det är sjukt härligt. Man bokar  tid och ställer sig i en kabin och så finns det personal som kan sådant så dem spryar på färgen så den blir jämt och fin. Färgen blir verkligen super fin.
Problemet är dock att det är fruktansvärt jobbigt att ha på sig det. Inte nog med att man luktar solarium i över en vecka. Sedan så blir allt man rör vid oranget (lakan, ljua kläder, handukar) så det är verkligen lite jobbigt.

Gud, jag är nog vuxen nu!

Hej alla


Middagen är helt underbar och vi har super trevligt med våra gäster. Jag tänkte bara höra av mig en snabbis till er.
Jag har nämligen kommit på att jag faktiskt nu är vuxen.
Vi sitter och har världens mysigaste middag med vin och champange. När man var ung så hadde man börjat känna av fyllan och börjat fylle snacka och kanske dansa.  Men vi sitter och disskuterar! Ja, precis vi har debatter om vuxna saker och jag tycker att det är super roligt. Jag är faktiskt intreserad.

De vi pratar om just nu:

Världspolitik
USA/Iran/Irak
Sjukvårds standarden
Bemötande man får på ambasader
Nya lagar
Hur mycket skatt man betalar och för vad?

Allt detta på Engelska dessutom. Känns dessutom lite spänande då vi alla representerar olika länder.

Juliana - Brasilien
Rennan - Italien
Sabrina - Tunisien/Sverige
Joe - England
Jag - Bosnien/Sverige






 

Att gå med skorna inne..

Vet ni vad som har varit jobbigast här i England. Nu kommer det verkligen låta som ett lyx problem, men sak samma.
Alla här i England går med sina skor inne. Jag har verkligen försökt vänja mig men jag tycker det är super jobbigt! Jag tycker verkligen synd om vår städerska och alla andras städerskor med för den delen. Förstår ni hur det ser ut inomhus tex efter en regning dag?
Nu är ju våran städerska hur duktig som helst så det syns verkligen inte att man går med skorna inne i just vårt hus men ni kan ju tänka er folk som inte har råd med städerska, hur ser det ut där?

Inte nog med att man går med skorna inne så är det heltäcknings mattor i säkert 90% utav husen/lägenheterna. Varför ha det när man ändå ska gå med skorna inne? Alltså i vårat hus så har vi ingen heltäckningsmatta tack och lov.
På de flesta ställen är det heltäckningsmattor även i badrummet. Villket kanske inte är så smart. Det är nog darför det är så vanligt med mögel överallt i London.

Det enda roliga med det är ju att när man vaknar och väljer dagens outfit så tänker man på skorna på en gång.  Varje dag! Även om man är sjuk och ska ha en hemma dag så väljer man liksom vilka skor man ska ha på sig idag. Det kan vara lite roligt.   Men kan ni förstå hur det skulle se ut i Sverige om vi gick med våra skor inne?  En snöig dag med plask, grus och lera. Nää ucchh!


Alltså det må vara D&G, men enligt mig är inte ens dem tillåtna inomhus!


Tidig morgon i London

Alltså vad har hänt med mig?
Igår sov jag ju inte på hela natten och idag vaknar jag 5 på morgon. Det är inte likt mig vill jag lova.
Sabrinas säderska gick precis upp och hon kokar nu lite te åt oss. Vad är det med folk ifrån England och te?
Sedan antar jag att hon ska sätta igång och städa huset så det blir fint innan alla  gäster kommer.

Idag ska vi nämligen ha Sunday Dinner med lite folk som vi umgås med. Ska bli trevligt!
Eftersom städerskan även lagar maten så får jag och Sabrina lite tid på oss att bli fina. Jag vet dock inte vad jag ska ha på mig? Jag tror jag springer ut och köper något fint. Det är verkligen det som har varit bäst med mina två månader i London - Allt är öppet även på Söndagar.

KATASTROF   - England är i kaos!
Hela England är upprärda och allmänt deprimerade idag. Varför?
Jo, prins Harry som ligger i lumpen nu har blivit smyg filmad när han pratar i telefon. Han har tydligen pratat om en utav killarna där som är ifrån Pakistan och sagt något om honom och nämnt att han är ifrån just Pakistan.
Hela England är stumt och tyst.


Dags för slut audition för Big Brother UK

Okej kära läsare.


Tänkte bara säga att det inte blev så mkt sömn för min del. Är färdig fixad nu och lite nervös..
Inte nog med att det ska filmas idag. Allt är ju självklart på Engelska. Inte för att jag har problem med språket då jag börja kunna det som flytande vatten. Men ändå, lite pirrigare blir  det.
Så nu väntar jag in bilen som Channel 4 har skickat för att få mig på plats till slut casting.

Vi hörs under dagen.


snart är det dags

Okej alla.


Klockan är snart 5 på morgon och jag kan verkligen inte sova. Imorgon eller om några timmar (!)
är det dags för mig att åka till slut castingen för Big Brother UK.  Vi blir hämtade i bilar för att köras till ett hemligt ställe i Birminghamn. Det är för att pressen inte ska få se villka som kan bli dem slutliga "housemates'en" .
Jag har verkligen ingen aning heller vart det kan tänkas vara för att allt har varit så hemligt.

Det roligaste kommer nog att bli när man täffar de andra som är kvar. Tydligen har vi delats upp i grupper för att träffas i olika städer. Allt för att man inte ska lära känna de andra deltagarna. Så imorgon kommer vi bara att vara 10 personer. Jag kommer att ha min laptop med mig under dagen. Men dock kan jag inte lova att det blir så mkt skvaller eftersom vi idag fick hem ett kontrakt vi ska skriva på. Kontraktet låser våra käftar till 100%. DVS att jag skulle vara bra dum om jag yttrar mig om någon i just min blogg.

Det som kommer att hända imorgon som jag får berätta om är att vi kommer provfilmas. Svara på massa fler frågor.
Vi kommer gå igenom livs historik, psykologi test och lite annat. Vi kommer ha grupp disskutioner där dem ger oss ett ämmne att prata om. Kanske för att se hur vi beteer oss när vi är i grupp. Jag vet inte.

Är dock osäker på om jag verkligen vill vara Big Brother-Vedran. Kan bli bra  ju men mest utav allt så vet jag ju att det finns en stor risk att bli socialt handikappad när man kommer ut. Har svårt att se att Linda Rosing kan få ett jobb på en reklambyrå eller liknande... Men vi får se.

Håll tummarna, så kanske jag blir inlåst!


Hej

Hej alla!

jag är otroligt ledsen för att jag uppdaterat så dåligt idag.
Men det är super mycket att göra inför slut audittion för Big Brother imorgon.
Hoppas ni förstår!



Talang 2009 och GREASE

Jag måste bara posta ett klipp ifrån musikalen jag var med i 2008. Det är nämligen ett klipp från underbara GREASE.
Det finns inte en chans att jag kan låta bli att sakna varenda plutt på scenen när jag ser detta klipp.
Så jag tänkte bjuda på det :)        Ser ni så vi skuttar runt?


 
Dessutom fick jag mejl ifrån Tv4 idag och som det ser ut nu ska jag och min underbara vän Maria vara med i Talang 2009. Spänande hörrni!
Det känns som att år 2009 kommer att bestå utav att vara med i det ena programmet efter det andra eftersom jag
nu ska på slut casting för Big Brother UK. Dessutom ett nytt tv program på kanal 3. Sedan är det ju idol i år också.
Det kommer bli jätte lärorikt och roligt vill jag lova.  Jag tror jag och Maria kommer vara gryma på Talang, ingen tvekan!
Antagligen blir det en riktigt maffig duett och en bra sångpedagog ska vi också ha, så det blir riktigt proffsigt.

Slut audittion för Big Brother UK nästa..

Då kan jag avslöja för er vad det är  för tv program jag är aktuell för.
Jag har nämligen varit på casting i London för Big Brother. Självklart gjorde jag tillräckligt bra ifrån mig
för att ha gått vidare till slut casting.

Det känns verkligen super spännande även om jag har svårt att se mig själv i huset. Jag skulle ju verkligen passa och det skulle nog vara tv tittarnas dröm att ha någon som mig i huset. Men jag hade antagligen ställt till med lite för mkt. Antagligen darför jag gick vidare! 

Man fick visst inte ha med sig vad som helst in till huset heller. Undrar vad man skulle välja?
Får man kanske ha telefon?


Calvin Vedran Bozic

Denna dag har nog passerat lite väl snabbt men det känns helt okej. Idag ska jag nog bara vara inne och gå igenom allt som måste göras den närmaste tiden.
Det är så mycket tankar kring bloggen men samtidigt är det så svårt att få ner dem på  papper. Så jag ska verkligen tvinga mig att göra det ändå.
Jag tror jag isolerar mig i mitt rum och börjar, för så fort man börjar är det ju enkelt!

Det var lite roligt för jag läste Kissies blogg idag. Hon hadde en fråga där hon undrade varför hon har fått inbjudan till grammisglan men inte Blondinbella.  Så klart att Bella har fått inbjudan, hon har säkert mycket med lets dance just nu. Men att Kissie tror att hon är något speciellt eller större än Bella stör mig otroligt mycket.  För Kissie är skapad utav Bella och hela hennes karriär är byggd på Bella och darför stör dig mig så mycket att hon är otacksam.

Så idag fet dissar jag KISSIE


MODELL? DÅ VET JAG!

Har du drömt om en karriär som modell? Vet du att du har allt som krävs för att lyckas inom den branchen?
Då vet jag hur vi ska lösa det.
Gå in på www.modelljakten.se och tävla om chansen att få just din dröm uppfylld.
Vinnaren får åka till Köpenhamn och göra en plåtning. Dessutom skapas en modellbok åt dig.
En massa andra prylar och på det så vinner du ju äran och titteln. Hur cool är inte det? 

Så känner du att du har det som krävs för att bli modell så ska du verkligen ta chansen!


www.modelljakten.se


Hen hörrni, lite nyttig ska man vara!

Hej alla.

Nästan hela dagen idag har gått åt att jobba med bloggen. Har dock inte varit hemma hela tiden.
Jag och Sabrina tog oss ut till fiket COSTA och satt där ett tag med våra laptops. Jätte mysigt.

Så nu känner jag att jag suttit vid datorn mest hela dagen. Villket inte alltid är så jätte bra.
Nu åker träningskläderna på och en joggingtur blir av. Kan alltid vara skönt, eller hur?


Njut en stund, bli en vinnare!



Vissa dagar är lite tråkigare än andra. Ni vet, när man sitter hemma och känner att dagen inte erbjuder något spännande.

Vad gör ni läsare då? Själv brukar jag underhålla mig med att spela lite på något bra online casino. Jag går ofta på casino här i London också men spelar väldigt sällan. Jag och mina vänner sitter mest och pratar, dricker drinkar osv. Men jag har hittat världens skönaste sida när det kommer till just spelande.



Det som lockar mest med den sidan är verkligen känslan utav lugnet. Man sitter hemma i lugn och ro och tar sin tid utan att känna stressen utav människor bakom som spanar in vad du gör. Det verkar inte bara vara jag som gillar sidan, då den är en utav de mest besökta online casinon i världen! Det var väl nice!

Sedan känns det dessutom tryggt och säkert på sidan och det är inte ofta man får den kvalitén på sådana sidor men jo då, den finns! Alltså in och spela med mig!






Kanske just du blir en vinnare! Love it..


blogg video - mys prat del 1


Nu får ni träffa mina vänner

Jag tänkte presentera min vänner för er läsare.
Här kommer de som jag umgås med. Det är några till och dem får ni se nästa vecka.
Så det här är del 1. Nästa vecka får ni se Maria, Ramma, Mezgin, Linn och några till.














Villket tv program är jag aktuell för?

Aa men hallå hörrni!

Det snöar här i England. Jag är inte direkt ett fan till kylan men nog
fick jag ett litet leende på läpparna när jag såg det lilla vita täcket ute. Inte för att det var så myket att hurra över
då det bara var lite lite snö. Men ändå!


Just nu sitter jag  och tittar igenom lite mejl. Planerar med kring bloggen. Snart är allt det nya
på väg och jag vet att ni läsare kommer att älska förändringen. Klart att ni kommer.

Ni kanske fortfarande är nyfikna på villket tv programm det är jag har blivit kallad till att göra slut audittion för?
I wont tell ya yet!  Ni får hålla kolla här på bloggen så kommer ni att få veta. Spänande va?



städerskan är snart tillbaka

Jag och Sabrina ska ha middags bjudning här hemma ikväll. Städeskan är ledig tills på måndag!
Panik!
Vi gör dock så gott vi kan. Sabrina kan det här! 
Jag tittar på och ser lite imponerad ut.. Roligt ju.  Tänka sig att jag har en vän som är så duktig på att laga mat. Jag är stolt!


Lite segt kanske

Hej alla!

Uch vad seg jag är idag. Kanske lite bakis om jag ska vara ärlig.
Jag och Sabrina satt och titta på celeb big brother och mitt från ingenstans fick vi för oss att gå ut.
Så det blev så.

Vi gick till The Boston och det var verkligen hur kul som helst. Vi dansade som om vi aldrig skulle få göra det igen.
Det var verkligen super roligt. Vi kom inte hem förän 3 inatt och sedan satt vi uppe och skratta åt allt som hänt under kvällen.



vad är felet?

Varför poppar inte min inlägg upp för   :S 
blir så arg på blogg.se ibland.

Lite skvaller kan jag bjuda på

Jag kommer inte att berätta allt. Utan ni får bara lite ledtrådar.
I hemlighet för er mina läsare har jag gått på en audittion för några dagar sedan. Audittion hölls i London och
jag hade verklig super roligt. Jag har blivit kallad tillbaka på en bring back audittion den 10:de.
Audittion kommer att hållas i Birmingham..

Det jag gör audittion för är en utav Englands mest sedda tv progam och det är dessutom ett utav
de mest omtalade och sedda tv program i Europa och vissa länder i Asien.  Kan någon gissa?


Lite skvaller kan jag bjuda på

Jag kommer inte att berätta allt. Utan ni får bara lite ledtrådar.
I hemlighet för er mina läsare har jag gått på en audittion för några dagar sedan. Audittion hölls i London och
jag hade verklig super roligt. Jag har blivit kallad tillbaka på en bring back audittion den 10:de.
Audittion kommer att hållas i Birmingham..

Det jag gör audittion för är en utav Englands mest sedda tv progam och det är dessutom ett utav
de mest omtalade och sedda tv program i Europa och vissa länder i Asien.  Kan någon gissa?


Big Brother, äntligen på tv igen!

Hej alla!

Super dålig uppdatering idag, jag vet!
Idag var jag ut på stan en snabbis och sprang runt i alla butiker. Känndes att jag behövde det efter den allmänt tråkiga dagen igår.
Jag får verkligen panik när allting är stängt.  Det känndes verkligen som världens längsta dag. Konstigt nog samma känsla varje år!
Jag tror nog alla kände sig rätt tomma igår efter all stress som har varit kring jul och nyår.

Idag har jag även suttit och planerat lite kring bloggen. Det kommer bli så jätte fint och bra tror jag!

Föresten vet ni vad jag saknat i Sverige. Big Brother!
Här i england är det premiär idag och inte nog med det det är en kändis variant utav big brother. Jag och Sabrina ska göra lite grönsaksstavar med dipp och självklart en flaska vin. Det känns som att vi två kommer bli väldigt insatta i programmet. haha

Sibel Redzep läser min blogg

Jag är verkligen lycklig just nu! Förstår ni att Sibel Redzep läser min blogg.
Hennes röst är ju verkligen magisk.


Lystring mina läsare! Detta är viktigt för oss..



Hej alla!

Jag har haft ett riktigt spänande 2oo8 både som person och även som bloggare.
På personliga plan har jag spenderat året som gått i frihet. Jag har gjort många impulsiva val i livet och det har kännts väldigt bra.  Jag har haft en utav den roligaste sommaren någonsin ihop med fina vänner.
Jag har varit med om ännu en musikal historia, denna gång (Grease). Det har också varit bland det härligaste jag gjort. Så bäst att jag passar på att tacka Maria Jonasson och Micke Ludwigsson för att de båda övertalade mig om att hänga på den musikal resan.
Jag har blivit en utav de utvalada att representera livet i Falun och Borlänge. Det känns helt fantastiskt då båda dessa städer ligger mig varmt om hjärtat. Jag har många roliga minnen kring detta uppdrag redan nu och kommer få många fler är jag säker på.
Jag har hunnit medverka i tv programmet Glasklart som blev en fantastisk succe och jag är mycket glad och stolt över min insats. Jag älskade media kaoset kring detta.
Idol och Artistjakten han jag även med, båda erfarenheterna var mycket lärorika.

Mitt bloggande har varit en berg och dalbana. Stunder då jag varit på topp och stunder då jag legat lågt.
Jag har blivit länkad utav både Blondinbella och Katrin Zytomierska villket har kännts väldigt bra och jag är tacksam.
Jag har disskuterat kring att flytta bloggen till både DT och Sthlm finest
Men det blev SPOTLIFE!
Så nu kommer jag att börja blogga med hjälp utav dem och jag har aldrig varit så förväntansfull. Jag vet att detta samarbeta kommer att bli grymt. Så stora saker kommer ske här.
SPOTLIFE
är ju trots allt det företag som står bakom några utav min favoritbloggare (tex Blondinbella)

Jag hoppas att ni läsare är med om denna resa!  Det blir jag och ni mot framgång
och ett fantastiskt 2009!

Blondinbella VS Alexandra Leijonhufvud

Min kritik riktar jag mot Alexandra Leijonhufvud som är förbundsordförande för Djurens rätt.

Alexandra har riktat hård kritik mot Isabella Löwengrip. Anledningen är för att Isabella publicerar bilder på sina päls jackor och även sin underbara pälsmössa som by the way är gorgeous!

Jag har lite svårt att förstå att Alexandra inte har något viktigare för sig nu när hon är förbudsordförande än att granska Isabella. Sedan kan jag inte förstå hennes ord val när det kommer till kritiken. En ordförande är en representant för en grupp människor och bör därför enligt min mening kunna föra talan på ett moget vis. Men det gör verkligen inte Alexandra.


Alexandra till Aftonbladet: Hon visar prov på okunnighet. Blondinbella är en bimbotjej utan hjärta, en lågstatustjej, säger Alexandra Leijonhufvud, förbundsordförande för Djurens rätt.


Om jag ska vara ärlig så förstår jag inte vad hon vill få ut ur denna diskussion. Är inte hon ordförande för Djuren rätt? För då borde hon kritisera sak frågor. Att försöka bedöma Isabella som person är inte hennes jobb.

Jag är tycker att det är viktigt med kritik ,och man ska få kritisera. Så att Isabella får kritik för att hon bär päls är något som är normalt och hon är förberedd på det också.

Att Alexandra tar sig friheten ätt kalla Isabella för bimbo och hjärtlös är inget som borde ha med detta att göra. Jag tror inte att Alexandra Leijonhufvud känner Isabella personligt vilket gör att hon inte ha en aning om hur hon är som person. Att hon dessutom kallar Isabella för lågstatus tjej gör mig ännu mer arg. För de flesta som är med i Djurens rätt är vanliga människor. Människor med eller utan jobb.

Så Alexandra är alltså representant för många som anses vara "lågstatus människor". Varför trampa på deras tå?

Att kalla Bella för lågstatustjej kommer inte göra det Isabella göra mer rätt eller mer fel. Alltså har det inte med ämnet att göra. För det försvarar inget och gör inte något klarare. Alltså väldigt onödigt uttalande ifrån Alexandra Leijonhufvud som borde tänka sig för ett par gånger innan hon kommenterar något.






RSS 2.0