Hej

Stockholm är underbart och jag mår underbart. Jag tror ärligt att jag behövde komma bort lite för att få se
annat och tänka lite i andra banor. Det blev så mycket med musikalen och när det tog slut blev det helt tomt och det gjorde mig förrvirad.

Jag tror att allt det gjorde att jag kände för att köra ner allt annat i botten. Jag kände att jag var tvungen att stå helt tomhänt för att känna att jag viljan att fylla mitt liv igen. Där utav kom blogg pausen och den blir verkligen inte av kan jag lova.  Jag tycker ju faktiskt om att skriva av mig här. Jag gillar allt som bloggandet har att erbjuda och jag tackar ja till alla upplevelser kring det. Så darför börjar jag igen.

Så nu är det dags att bli starkare än någonsin för nu börjar jag om. Nu börjar jag på nytt med allt.
Det kan vara lite skrämmande för nu är det dags att börja bestämma vad jag vill. Vill jag börja plugga eller jobba. Vad vill jag med allt. Hur ska jag börja och hur vill jag att resultatet ska bli?

Nu ska jag sätta mål och nå dem och det känns skönt för det är ett tecken på att jag börjar bli mig själv. Jag älskar att kämpa mot mål jag själv satt och det ska jag verkligen göra.


Hej, nu är vi seriösa en stund!

Det är så att jag åker till Stockholm imorgon och blir kvar ett tag.  Det är en utav anledningarna till
att jag inte hört av mig här.  I stockholm kommer jag att vara med mina vänner och träffa folk jag inte hunnit med pga allt stress omkring mig. Jag känner att det är viktigt att jag hittar tillbaka till allt som var innan musikalen osv.
Det känns jätte skönt att några av mina närmsta vänner är med. Det ger mig ett helt annat stöd.

Men till det seriösa nu. Jag har funderat ett tag på att lägga ner min blogg. Ja, det är sant.
Det är så mycket just nu att jag känner att tiden inte finns och det räcker inte till. Jag är splittrad och vet inte riktigt hur jag ska göra. Men tills jag funderat ut om jag ska lägga ner den eller inte så tar jag en bra lång paus.

Jag hoppas att ni alla haft roligt här på min sida. Kännt att ni fått ta en del utav mitt liv osv.
Det finns ett helt hav utav underbara bloggar där ute så det är bara att leta på och hitta eran favorit.



Jag tippsar om:

www.dennism.se   -  Är och har alltid varit en utav mina favoriter. Läsvärd till tusen!


www.danielfagerholm.webblogg.se/ - En rolig blogg som kan lysa upp vardagen!




Varadag, Planer - Nu och Då - I bilder

  Jag har fikat med tjejer under veckan och massa folk till. Supermysigt att ta sig tid och gå igenom vad som är senaste i varandras liv.

 Jag tog mig en fika med mina två favoriter också. Jag blir alltid lika glad i hjärtat utav att träffa dessa två underbara pinglor som ständigt får mig att le och skratta. Jag saknar bara våran vardag vi hade under skoltiden.

    Maria (Tååvåållaah) gjorde det hur mysigt som helst när jag och Jenny skulle färga och klippa hennes och Jonnas hår. Jag och Jenny brukar ta en cigg ute på hennes goa balkong. Nu när hon visste att vi skulle komma så såg hon till att välkommna oss stort.

 Jag köpte nya "mys skor" som man bara kan ha och mysa i. Helt perfekt att ha ett par sånna.

  Provade färga håret lite för att se hur mkt som krävs för att bli blond igen. Det ser ganska lätt ut efter denna provning. Så snart satsar jag på en comeback.

 Jag har köpt världens sötaste plattång. Den är verkligen i miniformat och kan tas med överallt. Som ni ser så är den bara något större än telefonen. Verkligen det nya fyndet!

 Alla har kommit hem, förutom Andrea som är kvar i kära Sthlm. Så nu väntar vi på dig också, så du vet!

   Det här är bara tre utav dem jag saknar som mest ifrån musikalen. Känner en djup sorg över att inte ha dem omkring mig hela helgerna och att dessutom få stå på scen med så begåvade människor. SAKNA så det pyrt on ätth!

 Denna pingla är med mig och delar på titteln "syskonstädernas Falun - Borlänge - ansikte utåt" . Imorgon (Onsdag) ska vi på fest på reklambyrån SPRIDA, då vi blivit inbjudna eftersom de fått nya super härliga lokaler. Dessutom är det audittion för den nya musikalen BMT ska sätta upp och Linna har audittion. Jag har dock hoppat av så jag följer bara med som stöd.

  En utav mina närmsta, nämligen Sandra har också hunnit komma hem ifrån Sthlm och det gör mig glad och levande. Dessutom är "Balens Drottning" en tittel som präglar Bodins familjen. Alla syskon lika beautiful allihopp!

 Monicas lägenhet har jag spenderat mycket tid i under helgen och jag stormtrivdes. Underbart sällskap och grymt snygg miljö.

 Jag saknar även mig själv som musikal människa. Med små pirr i magen och scen kläder. Sitta i sminket och värma upp stämmbanden. Stå på scen och ge allt man har och höra dån utav applåder.  Musikalen Grease var något underbart att vara med om och vi blev sedda utav över 9000 människor om jag minns rätt :) FANTASTISKT!

Nejdå

Hej

Jag lever fortfarande. Denna helg har varit ganska turbolent och jag har inte riktigt hunnit med bloggen.
Det betyder inte att jag är gone, inte alls!
Sandra är hemma ifrån Stockholm och det känns skönt. Det blir lite mer rutin då.

Idag träffade jag Jenny en stund och umgicks sedan med Ronja och Sandra. Var hemma hos min pappa
och var på möte efter det.
Jag han med att träffa min mor också, så jag har minglat runt en del.

Nu sitter vi hemma hos Sandra. Jag och Jenny färgar håret och hon ska bli superblond och jag ska bara prova med lite slingor för att se hur jag ska lägga upp min comeback som blond sen.
Det planeras en Stockholms resa, villket jag är jätte glad över. Vi behöver komma iväg dit och kolla upp lite praktiska saker osv.
Vi blir kvar hela helgen och veckan antagligen. Det kan kännas rätt skönt att få shoppa loss lite och unna sig semester. Även om jag som sagt trivs här - jag är ju trots allt en utav ansikterna utåt för syskonstäderna Falun & Borlänge.


Senare ikväll kommer massa bilder upp. Jag ska ta mig tid att överföra alla till datorn :)


Hej

Hej Alla !


Nu är jag och Jenny på plats hemma hos Maria.  Jonna är också här och vi ska snart börja med hår färgen.
Jenny babblar mest, som vanligt så¨jag lär sätta stopp på henne om vi ska hinna börja.
Skulle bara höra av mig.

Löv

The Day

Nu har jag duchat och ska snart se till att göra mig iordning. Ska förbi min mamma och hjälpa henne med
msn som börjat krångla tydligen.  Fanny är här med en kompis och dem sitter vid tv:n. Monica blädrar igenom all reklam som kommit.  Sandra och Andrea är kvar i Stockholm och jag tycker det är på tiden att dem faktiskt kommer hem. Jag saknar väl dem lite i smyg.

Ikväll ska jag möta upp Jenny och sen ska vi hem till Maria. Jonna kommer också dit och jag ska färga håret på dem och även klippa lite. Marias hår har jag redan färgat en gång men vi ska bleka det lite till så det får lite "pärlemo skimmer".
Jonna ska få en mörk brun krund med lite guldbruna slingor och det kommer bli grymt då hon har jätte blå ögon som kommer lysa. 

Ronja är också i Stockholm och henne saknar jag också jätte mkt. Så jag passar på att posta in en
bild på oss två ifrån någon utgång tidigare i höst.

Hej

Nu är det full fart hemma hos Monica igen. Fanny står och gör pankakor och jag passar på att skriva lite här.
Undrar om Sandy och Andy kommer hem idag eller imorgon, saknar dem!

Det är underbart väder ute, nästan så det känns som att våren är här och vi råkat snabb spola igenom vintern.

Igår var det en massa folk här och vi satt och prata om allt möjligt. Jenny och Mezgin kom också förbi villket var jätte roligt.
Vi satt upp ett tag och bara skrattade och lite sådant.


Godmorgon

Helt underbart väder ute och jag sitter hemma hos Monica. Musik på nästan högsta volymen och bara glädje i kroppen.
Vi ska snart ta en liten promenad ute i staden. Gå förbi afären kanske.
Jag orkar nog inte ta mig till Stockholm idag heller, vad har hänt med mig?  Ne ärligt talat så trivs jag här för stunden så det får bli någon utav de andra dagarna istället.

Vi satt igår och titta på film. Sent in mot natten och jag som har svårt att gråta satt och böla som att jorden hade gått under. Vi kollade på filmen PS I love you. Det var en sån fin film på alla sätt. Det handla om ett par som är kära och till slut dör han i en hjärntumör. Men innan han gått bort har han planerat att det ska komma ett par brev som ska hjälpa henne att gå vidare. Varje brav avslutas med PS I love you. Uch nu börjar jag böla snart igen bara jag tänker på det!
Vill ni se en fin och känslig film kan jag verkligen rekomendera den. Den är underbar!

Vi hörs lite senare va?


Yazmina Simic



Yazmina Simic åkte ut ur idol 2oo8.   Lite tragiskt får jag säga.
Tjejen är jätte duktig men jag förstå ändå varför hon åkte ut. Sorligt nog får jag säga.
Hon är för mig klart den svagaste tjejen, det är dock inte hennes fel. Nej inte alls, det är de andra tjejerna som är grymt duktiga. Men jag är otroligt besviken på att inte några utav killarna åkte ur före henne. För hur som helst så är Yazmina så mkt mer än de flesta killar i idol. Nej, det är tjejernas år i år!

Hello

Hemma hos Big Brother Monica nu. Det blev inget Stockholm idag för mig. Känns skönt ändå även om jag får lite längtan.
Kanske åker ner imorgon. Vi får se.

Mezgin har fått körkort idag. GRATTIS! Så hon Michaela kom och hämtade mig. Vi han tappa bort oss i Borlänge och knappt så vi hitta någonstans. Vi poppade musik på högsta nivå och bara stösade runt i Mezgins fina bil.


Hej

Solen lyser. Andy och Sandy vill till Stockholm. Jag velar som vanligt, fast jag vill och behöver.
Vi får se, det  packas för fullt och det springs runt överallt.


Heej

Första lediga helgen på jätte länge. Blandade känslor.
Nu ska jag, Sandra, Mannen och Andrea ha lunch. Vi hörs senare

Godmorgon

Vädret är kasst. Jag gick ut en vända och höll på att grysa ijäl, tack och lov för vinterjackor.
Monica gick nyss iväg till jobbet, jag och Fanny är kvar här och jag har lovat att följa med henne en sväng på Kupolen.
Ska försöka ringa och väcka Andrea, men det brukar vara ganska omöjligt att göra vi den här tiden.

Idag kommer Sandra hem. Äntligen har saknat henne hur mkt som helst och då har hon bara varit borta tre dagar. Men ändå.  Jag ska börja göra mig iordning nu iaf så jag hinner bli klar tills vi börjar röra oss mot Kupolen.

Vi hörs lite senare.


Radio

Jag råkade hitta på en radio intervju med mig och några till som var med under presskonferansen.


Lyssna här

Fint

Igår sent mot kvällen kände jag att jag behövde fria mina tankar.
Jag är ju verkligen en person som ständigt vill ha rörelse omkring mig. Jag tycker om när det pratas, skrattas och
låter. Jag trivs bra i stora sällskap och jag älskar att själv göra mig hörd. Jag känner att jag lever som mest när jag ständigt har något på chemat och fyller gärna min varadag med aktiviteter.

Dock älskar jag möjligheten att man här i Dalarna snabbt kan avbryta, ta en paus och andas. Det kände jag att jag behövde igår och såg till att senare mot kvällen boka in lite "fylla på batterierna" tid. Jag tog mig en bit utanför stan och tittade på träden, naturen, åkrana, grässlättarna och den underbara solen som lyste upp alla höst färger. Det var helt underbart och jag kände att jag sakta men säkert kände mig ny.   Jag passade på att ta några få foton som jag delar med mig utav.





Sandra

Sandra har åkt till Sälen.

Jag ville bara skriva att jag & Andrea saknar dig!



Sandra

Media





Här kommer två artiklar och en nyhetssändning jag hittat ifrån gårdagens presskonferans.
Resten länkar jag till senare så fort jag hittat allt.


Dalademokraten
Dalarnas Tidningar
TV4


Båda bilderna är lånade utav DD.                                   Foto: Bons Nisse Andersson




Underbar dag


Fotot är lånat ifrån Dalarnastidningar.                                                                  Foto: Stina Rapp

Villken dag!!


Imorse vaknade jag med ett stort leende på läpparna.  Det är nämligen idag allt jag hållt hemligt skulle offentlighetsgöras genom en presskonferans på Ressidensen i Falun.

Jag tog mig in till Falun villket tar ca 20 minuter. Under resans gång såg jag till att fylla mig med ännu mer energi. Det gör jag genom att lyssna på musik på högsta nivå. Självklart med hörlurar i örona. Finns det något mer irriterande än någon som poppar SIN favorit musik på bussen så att alla blir tvugna att lyssna? Tror inte det! Men sak samma, ska berätta vidare nu.   Jag kom fram till Falun mötte upp Linn som är en vän genom musikalen grease. Vi tar oss till cafe vi3 och går igenom allt man skulle komma ihåg ifrån media träningen vi haft. Vi pratar lite om vad vi tror pressen ska fråga osv.

Tar oss till Ressidensen och blir mötta utav husfrun. Väntar in alla andra ( Landshövdingen, Jenny Kallur, De andra paren som vunnit, De från reklambyrån SPRIDA som hjälpt oss, plus dem andra omkring som varit och valt ut oss).
När alla är på plats går vi upp till rummet där presskonferansen ska hållas. Det är helt underbart fint och jag känner bara glädje.  Till slut kommer pressen och allt blir offentligt. Nämligen att vi är dem som är Borlänge - Falun, syskonstädernas ansikte utåt. Vi är de som kommer figurera i reklam, annons, mässor och massa annat roligt för att få folk att förstå vilka möjligheter vi har här i Borlänge/Falun.    Det är massa kameror och folk som ställer frågor. Helt underbart och jag kan inte vara mer än stolt över att vara en del utav detta unika och fantastiska möjligheten.

Efter presskonferansen är det middag. Det var hur fint som helst och självklart blir jag tillräckligt nervös för att glömma att lägga serveten i knät. Hålla glasen vid rotänden osv. Men det var supertrevligt ändå.
Efter det kom en fotograf som inte hörde till pressen och tog massa bilder på oss och det var jätte roligt. Jag älskar ju att vara med på bild osv så jag blev klar ganska fort.   Dagen känns superlyckad och jag längtar efter nyheterna så jag får se hur resultatet blev och även vad tidningarna har skrivit!

Idag hade vi presskonferans och det var hur roligt som helst. Massa kameror, jag och Linn trivdes jätte bra.
Ikväll är vi med på nyheterna på tv 4 så håll koll på det. Imorgon blir det en del tidningar så jag länkar allt imorgon :)

Middagen hölls inne i denna sal. Jätte fin dukning och god mat. Dessutom trevligt sällskap.
Mest glad var jag över att jag fick sitta bredvid Jenny Kallur som min mamma alltid tyckt om.



Här inne hölls presskonferansen och det var här vi fick våra blommor och intyg.
Ni ser ju hur vackert rummet är och jag önskar att ni fick se det live för det verkligen lyste om det.



Jag nöjd efter allt. Nöjd över att presskonferansen gick bra. Stolt över att vara en del utav allt
och framför allt sugen på att berätta allt för mina vänner, er läsare och andra omkring mig eftersom
allt varit så hemligt!


Kvällen

Idag har jag bara tagit det lungt. Suttit med systrarna Bodin och tittat på film.
Det är skönt med slappkvällar också, just för att det är skönt att ha det kravlöst dagar man inte mår så bra.
Varje minut går dock åt att tänka på musikal gänget så det har varit svårt att koncentrera sig på filmen. Sen är inte jag riktigt en film människa heller.

Nu väntar vi på Andrea som gick förbi hem en stund och fastnade framför en annan film. Så hon är antagligen på väg nu när den slutar.
Sen ska vi till Sandra och bara umgås med varandra och försöka få varandra på bra humör då alla tre har varit lite nedstämnda hela dagen.

Vi hörs imorgon.


hej

villken deppig dag.

Det är helt sjukt vad jag har nära till tårar hela tiden. Det var hemskt att lämmna alla ifrån musikalen.
Supertragiskt att behöva titta in i deras ögon och veta att man säger hejdå och att man inte kommer att se varandra på samma vis osv.
 
Det smärtar att veta att vi inte kommer sitta ihop och värma upp, peppa varandra och allt sådant som hör ihop med föreställningar.  Jag kommer sakna alla på sina vis.
Jag gick igenom alla bilder imorse och jag började gråta för mig själv. Jag vill tillbaka.


Godmorgon

Hej Alla!


Villken underabar morgon detta hade kunnat vara. Härlig väder och alla omkring är på bra humör. Dock är det ju sissta dagen med musikalen och jag har en liten klump i magen. Jag kommer sakna varenda en där och jag tror jag kommer gråta ögonen ur mig ikväll.

Ikväll kommer dessutom alla mina vänner och tittar. Hur kul är inte det?
Älskar när man känner folk i publiken, då pirrar det alltid lite extra i magen. Sen är det fest för hela slanten.

Imorgon kommer en MASSA bilder upp här från dagen och festen. Vi hörs senare goingar.


Hej

Hej alla!

Ny dag, ny energi och nya möjligheter. Det där lite väl dramatiskt va?

Vaknade ganska nyss då vi la oss ganska sent. Idag är det musikal så jag ska förbi hem en sväng och
säga hej till pappa och sedan ta mig ner till stan då jag ska sitta i sminket vid fem. Jag längtar faktiskt, idag är det slutsålt och det är alltid roligast att köra då.  

Nej nu ska jag se till att göra mig iordning, planera tiden före musikalen och sen får vi se vad som händer.
Vi hörs senare i alla fall.


Promenad

Vi tog oss en höst promenad idag. Det är verkligen höst fint ute, alla färger och så lyser solen.
Underbart!   Nu lyssnar vi på lite musik och det kanske blir film ikväll. Jag ska förbi vår big brother Monica en stund också.


ANDREA

Det är många som frågat om bilder på min vän Andrea eftersom jag skrev att hon fått kontrakt med ELITE models.
Så jag tänkte självklart bjuda på några. 


Här är några få utav hennes jobb bilder
    
   

När Andrea inte jobbar är hon precis lika vacker.
   
 

hej

Hej alla!

Meningen var att jag skulle ha varit i Stockholm nu på bla möten och träffat några vänner. Men det blev tyvärr inte av.
Jag har musikal imorgon, Sandra jobbar imorgon och Andrea med så det kändes lite onödigt att åka när vi ändå skulle bli tvugna att åka hem redan på kvällen.  Nu har vi bestämt oss för att flytta fram det till början på nästa vecka. Ska se till att boka om de möten jag skulle ha varit på.

Imorgon är det fredag, villket innebär att det är sissta helgen med GREASE. Det känns supertråkigt men samtidigt skönt att få tillbaka möjligheten att åka när man vill osv. Visst jag är ledig på vardagarna med då är oftast alla andra omkring väldigt upptagna.
Dock känns det verkligen tråkigt att veta att man inte kommer stå tillsammans på scen och köra alla bra låtar som GREASE faktiskt erbjuder. Det känns hemskt att lämmna alla. Så den här helgen kommer jag njuta utav varje secund på scenen och njuta utav underbart sällskap. Det ska bli en helg jag sent ska glömma. Massa skratt och en och annan tår blir det nog.




Calvinbozic.blogg intervju med Robin Bengtsson



Varför väljer du att vara med i just idol?
Jag väljer det för att mina kontakter inom musikbranschen inte är så stora och att just IDOL får sjukt mycket uppmärksamhet vilket leder till att många känner igen en efteråt!:)

Vad för slags musik vill du göra?
Jag gillar pop/rock/soul i en salig blandning, gärna göra något modernt med 60talsmusik. Vanlig "radiorock" och så är också helt okej men mer åt soulhållet än åt hårdrockshållet...

Varför har just du kommit så långt i idol?
Jag vet faktiskt inte, antagligen för att både folket och juryn anser att jag har potential att utvecklas och bli en bra artist. Jag hoppas att det är därför i alla fall:)

Känner du att du har mer att visa för tittarna där hemma?
Jag känner att jag har en hel del kvar att visa, jag vill visa att jag kan göra något eget utav varje genre och jag har inte innan nu fått någon proffessionell träning vilket borde kunna dra ur mig mycket mer!

Varför ska man rösta på dig och göra just dig till idol 2008?
Man ska rösta på mig för att jag lägger min själ i det här, och kommer även efter idol lägga all min tid åt musiken! Jag tycker folket ska rösta på den som de verkligen skulle bli kunna bli en framtida bra artist, som skulle kunna lyckas utomlands till och med. Och göra en helhetsbedömning av artisten:)


Andrea och jag saknar vår Sandra.

Hej Alla!

Sitter hemma hos Sandra. Hon är dock i skolan och Andrea och jag är här.
Jag har just plattat hennes hår och ni som vet, så har hon affro, och tro mig när jag säger att det tog sin tid.
Nu är vi dock klara och lite uttråkade.  Vi har kikat runt lite på bloggar och lite mode sidor och nu sitter vi och myser med
en varsin kopp te. Jätte gott. Dock vill vi ha hem Sandra. Hon har nämligen en sån där kväll i skolan när alla får komma och höra vad dem håller på med osv. Vi borde igentligen gå förbi, men hon är ju snart hemma så då är det ingen ide.
__________________________________________

  

Jag glömde skriva igår, så jag ju uppdatera med att bilderna ovan är från kvällen. Vi satt hemma hos Andrea och tittade ut över Centrum och det var helt stilla. Ingen var ute och allt kändes tomt.  Vi saknade båda Stockholm och våra kärlekar där. Så vi funderar på att smita iväg och hälsa på dem nu någon dag.  Vi ska väl försöka se till att boka in några möten med våra sponsorer också när vi ändå är på plats. Det är ju nämligen Andrea som är den jag har det nya företaget ihop med. Kommer berätta mer sen när det är igång. Men det är lite hemligt än så länge.


Kristoffer Holton Vikman

                  
                   Linne - EMILIO, MQ
                   Kofta - Lecole National
                   Byxor - Energie
                   Skor - 4 you
                   _____________

Vad ska du satsa på för stil till hösten?

I höst tänker jag satsa på en ganska avslappnad stil med stora mössor, halsdukar, vantar och sockar. Och såklart en grovstickad kofta.

Vilket är ditt favoritplagg just nu?

Jag älskar kängor med högt skaft, och jag har ett par svarta redan så jag ska väll försöka skaffa ett par bruna nu.

Vad är egen stil för dig?

Det är när man har på sig kläder som man känner sig bekväm i och uttrycker sin personlighet i färger, former och kombenationer.


Vad skulle du aldrig ta på dig?

Jag skulle aldrig i hela mitt liv sätta på mig ett par 2 pack byxor. Fy Fan!

Hör mode och utseende ihop tycker du?

japp det tycker jag att det gör för kläderna gör mycket, speciellt i första intrycket.

Är det svårare att vara trendig i en mindre stad jämfört med en storstad?

Det är både och faktist. I större städer finns det mer urval och mer folk som som är trendiga. I mindre städer är dom flesta rätt tråkiga och efter och man vågar inte sticka ut så mycket, det är riktigt tråkigt tycker jag. Jag älskar folk som sticker ut och vågar köra sin egen grej.


Tröja - H&M
Shortsen - gina trecot
Skorna -  nilson

Solglasögonen - H&M


Christopher Rahllenfeldt

                   

                   Tee - Stuk, märke Evisu.
                   Hoodtröja - H&M
                   _________________

Vad ska du satsa på för stil till hösten?
Ska sattsa på en stil som lyser upp i mörkret, bara för att det är mörkt och kallt, betyder det inte för mig att man ska anpassa stilen efeter vädert, utan ha på sig det som känns, bra och kul.

Vilket är ditt favoritplagg just nu?
 
har faktiskt inget plagg jag kan sätta som favorit just nu, men mina D&G skor som är guldiga är en favorit som nästan passar till alla autfit jag har, så det får bli min favorit just nu.

Vad är egen stil för dig?
En egen stil för mig är när man trivs i det man har på sig och kan komma med nya kombinationer och idéer, ta inspiration och blanda olika. Och framför allt, att man ser sin stil som det man visar utåt och som alltid ger som första intryck till folk.

Vad skulle du aldrig ta på dig?
Det är mycket jag aldrig skulle ta på mig, men jeansjacka är väl en av dom. Känns inte som min stil och tycker själv att det är riktigt gräsligt.

Hör mode och utseende ihop tycker du?
Det är ju en självklarhet, mode är ju utseende i högsta grad, så absolute.

Är det svårare att vara trendig i en mindre stad jämfört med en storstad?
Det är nog inte svårare med det kan skillja sig på trender, en liten stad har en annan tränd än dom större, och finns många olika tränder i samma stad. Så vart man en bor tror jag det finns en trend, bara att köra på.
                 ______________

T-tröja - Gate one märke, Mouli.
Jacka - dr. denim.
Byxor - G-star från G-star butiken.
Skor - converse.


Calvinbozic.blogg.se intervjuar Sepideh Vaziri



Varför väljer du att vara med i just idol?
Idol är ju största musik tävlingen i sverige. Tror jag alla fall. Sen tänkte jag att jag inte har nåt att förlora. So, why not? Nu eller aldrig. Man blir ju inte yngre.

Vad för slags musik vill du göra?
Jag skulle vilja göra allt möjligt men min inriktning skulle nog vara RnB. Typ Beyonce & Rihanna.

Varför har just du kommit så långt i idol?
Jag skulle vilja tro att det är för att jag sjunger bra =)

Känner du att du har mer att visa för tittarna där hemma?
Absolut. Jag vill ju utvecklas. Det folk inte vet är att jag inte är så självsäker som jag kanske ser ut att vara. Måste lära mig att vara bättre på scenen. Och rösten kan ju bli bättre.

Varför ska man rösta på dig och göra just dig till idol 2008?
Först och främst ska man rösta på mig för att man tycker om det jag gör. Sen ska man ska rösta på mig eftersom jag tror att jag skulle vara en sån artist som inte försvinner efter ett år. Plus att jag tror att det jag gör skulle funka internationellt. Sverige behöver en stor RnB artist.

Hej

Hej Alla!


Sitter nu här och planerar dagen.  Dock kommer jag inte så lång.
Idag är jag så ledig som man bara kan bli och det ger mig panik och jag känner att jag helst av allt vill boka upp mig på allt.
Sandra är i skolan, Mannen och Andrea sover, Marta är på jobbet och det är helt tyst. Det gör ju inte saken bättre.
Så nu ska jag väcka Andrea så får hon hålla mig sällskap. 
 
Vi hörs senare!




A new day

Okej, nu är jag redo för även denna dagen. Har verkligen vilat ut mig ifrån musikalen och känner att
jag är nästan full utav energi. Snart så.
Idag har jag dock en del att göra och jag tänkte börja med att träffa mamma. Så jag ska ringa upp henne snart och kolla vad hon gör.  Sedan tänkte jag ta en sväng förbi pappa och hälsa på.
Fika med Nadja som jag inte träffat på jätte länge ska jag se till att hinna med. Slutligen träffa upp Linn och sen är
det media träning.  Ja just ja, det är dessutom sol ute så jag är lycklig.

Så det är en del men jag hinner ju så det är ingen fara.

Hoppas att ni får en fin dag :)


Hallå

En genomgång utav dagen kan vi ta.

Det var fart på musikalen idag. Full energi, eller nästan i alla fall.
Jag hade jätte roligt på scen och det var ganska mycket folk i salongen villket gjorde det hela bra mkt roligare.

Träffade upp Andrea och Sandra och tog en promenad till vår egna big brother Monica. Vi skulle ju ha mys kväll.
Jag tog massa bilder på lägenheten! Dock blev är kameran hos Monica så jag har bara tre bilder att visa ifrån köket. Men bilder ifrån hela lägenheten kommer upp så fort jag gått förbi henne :)
 Jenny kom förbi och vi satt och hade det bra trevligt.
Jenny skulle ta bussen hem så vi andra tog oss hem till Sandra. Nu sitter vi här och bara tar det lungt.

Fullspäckad dag imorgon för oss alla. Skola för Sandra och jag har träff med mamma. Ska fika med Nadja
och sedan har jag media träning på kvällen. Ska bli så roligt!
Jag önska att jag fick berätta redan nu vad det handlar om men får som sagt inte säga det än. Men det ska bli roligt och dessutom känns det tryggt att få lära sig lite inför presskonferansen.

   

Hej

Vaknade ganska nyss och har igentligen jätte brottom för ska sitta i sminket alldeles strax.
Det är en till föreställning idag och sedan blir det film kväll hemma hos big brother Monica.


Hej

Jag är helt slut och har verkligen varit det sen jag väl kom ner till musikalen. Det var lite
svårt att ladda om och hitta energin och den första föreställningen var inte så lyckad om jag ska vara ärlig.
Det är lite svårt att hitta energin ibland och det är alltid trist att veta att man inte gav allt.

Kvällens föreställning var grym. Publiken var kanon och energin var helt rätt.
Jag vet inte vart alla blev så pepp ifrån, men vi gav verkligen allt. Men det kanske är darför föreställningarna på dagen inte
blir så hundra, man sparar väl sig till den andra som ska köras på kvällen.  Svårt det där.

Det har ju verkligen jätte mkt att göra med hur publiken är osv.

Efter musikalen tog jag en promenad med Sandra hem till Andrea. Koffe var där och det var förfest.
Maria kom dit då hon tar bra mkt längre tid på att bli klar på musikalen än jag.   Sedan tog jag och Sandra en promenad till henne. Alla vill till krogen, jag vägrar. Känner mig slut och vet om att det är dags för en till föreställning imorgon. Finns inte en chans att jag kommer upp om jag skulle gå ut idag. Så Sandra och Andrea kommer väl hem när som helst och sen blir det sova för hela slanten.

Vi hörs imorgon ! Då är ju utvilad och på topp som vanligt!



Godmorgon

Villket kasst väder. Men jag är på sånt jäkla bra humör ändå.
Vaknade för en stund sen och kände mig super utvilad. Hur skönt är inte det!

Idag har vi två föreställningar och jag är jätte pepp inför dem. Skönt när man har den inställningen för då går dagen ganska fort. Ibland kan det vara ganska krävande att köra två då man verkligen tömmer sig på alla känslor på scen och till slut mest går runt och bara ser ut som ett frågande tecken för man har inget kvar i kroppen.

Sandra är på jobbet och ska jobba hela dagen så hon lär väl också vara helt slut när hon kommer hem. Andrea kom hem ifrån Stockholm igår, dock var hon bara där över dagen och gjorde lite ärenden så hon kommer nog hit också.

Ne nu ska jag se till att fixa håret sen måste jag ner till Maximteatern för dans och sång uppvärmning, soundcheck och lite annat inna vi kör igång.


Nighty

Ska sova nu. Ville bara skriva hej.

Musikal föreställningen gick jätte bra idag och det var roligt att ha salongen fylld igen.
Inte knök fullt, men nästan. Sjukt att det ska ta slut snart.

Var förbi Monica en sväng och lägenheten ser kanon ut. Hon har verkligen gjort den så jäkla snygg. Ska ta bilder imorgon och visa er.

Ne ska sova nu.

godnatt


Nyhet

Hej Alla.

Fick just ett telefon samtal som verkligen gjorde hela min dag. Jag är verkligen så glad över det så det nästan känns
lite overkligt. Jag kan tyvärr inte berätta vad det handlar om än, men det är stort.
Ska på media träning för det på måndag villket ska bli så roligt. Jag har alltid velat lära mig media teknik, dvs hur man handskas med jornalister.

Det kommer att komma en presskonferan i början på Oktober och efter den kan jag även berätta för er läsare vad det går ut på osv. Förstår ni vad spänande! Jag har alltid velat ha en presskonferans där man får svara på frågor. 

Så alltså så fort det har blivit offentligt i media så kommer jag att berätta för er vad det är och vad allt handlar om.
Dessutom är det studiofotografering till afficher och diverse trycksaker. Det ska bli riktigt roligt.
Ne jag är bara så överlycklig just nu att det inte finns något annat i min värld.

Too much television watching got me chasing dreams


Dagen

Vaknade imorse och såg till att göra lite ärenden, villket gick väldigt fort.
Dock var det väldigt svår att få igång Andrea då hon var lite seg. Sandra jobbade och Jenny var ledig.
Ringde upp Jenny som fick panik då hon låg och sov och kom på att hon hade bokat sminkning på makeup store.
Så jag mötte upp henne vid kupolen och hon blev sminkad och det blev verkligen jätte bra. Dessutom fick hon så bra tipps och hon som sminkade var bland de trevligaste jag mött. Tilda Söderström heter hon och är dessutom grymt begåvad när det kommer till sång.

Så efter lite prat blev hon min nya sång coach. Jag har kännt att jag behöver en för nu har jag legat på lat sidan när det gäller att träna med hjälp utav pedagoger och coacher. Så nu vet ni det, min nya sång coach heter Tilda och är världens underbaraste. Jag blir lycklig utav bara tanken utav att hon ska hjälpa mig, känns som att hon verkligen kan ge mig den hjälp jag behöver.

Sedan tog vi en sväng förbi Sandra, satt och prata om lite allt möjligt som vanligt. Det blev disskution och vi alla blev lite deppiga. Vi hadde även super goa Paola på besök villket var trevligt men synd att allt inte var på topp. Så jag tog mig hem till en kompis och satt där en stund. Nu har Jenny åkt hem och jag gick tillbaka till Sandra.  Andrea pratar i telefon och Sandra duchar. Jag, ja jag sitter här och skriver till er.  

Måste dessutom säga grattis till kära Andrea som kommit med i ELITE models. Det är hon värd efter allt.
Dessutom passar hon in i deras utbud.  Jag är så stolt.

   
  

Dags att

Ta tag i allt igen. Inte för att jag legat på latsidan de senaste dagarna utan för att jag missat vissa saker.
Sandra är i skolan och jag och Andrea är redo för en ny dag med nya utmaningar.

Dock är det så trist väder ute att jag skulle kunna bryta ihop men man får ta en och en annan smäll längst vägen.
Nu lät jag bra dramatisk. Haha

Ne ska iväg nu, hörs senare.


RSS 2.0