Gott nytt år

Jag vill önska er alla ett gott nytt år. Jag hoppas att just ditt år blir fantastiskt!


be back bitches

Jag och Sabrina har verkligen en tillbaka genom åren dag. Där vi går igenom våra minnen.
Nu läser vi upp våra dagböcker och skrattar åt hur vi har tänkt. Nu ska vi spela  in en video till er läsare.
Som kommer upp snart...


Be back bitches

Jag och Veronica Maggio

Middagen hos Magda blir av men dock utan mig. När det nyss var dags att gå var jag inte alls på humör så jag bestämde mig för att stanna hemma.
Skönt faktiskt. Känner att jag behöver vila ut lite inför nyår och hela det kalaset.
Dessutom vill jag nog bara ta en promenad för mig själv och tänka lite. Det kan nog behövas. Jag känner att jag har fruktansvärt mycket att tänka igenom. Sådant som jag bara har tryckt bort under tiden jag varit här. Så det är nog bäst att deal med dem tankarna så att man får lite lugn och ro.


Hittade en gamal bild på mig och Veronica Maggio

Become a star


Godmorgon

Hej alla min läsare.

Idag är det full fart hemma hos oss. Sabrina och jag har varit uppe ett tag och gjort oss iordning. Magda ska åka hem till Polen imorgon för att hälsa på två veckor. Så vi ska ha middag hemma hos henne innan hon åker iväg.
Vi har väl fixat oss hela morgon och ska snart bara ta det lungt en stund. Klockan 1 ska vi möta Paulina utanför H&M. Sedan tar vi nog taxi hem till Magda eftersom hon bor lite utanför stan.


Victoria Beckham loves me!


The cast of Grease



Jag saknar Maria och alla andra underbara människor ifrån grease. Det var verkligen en underbar period i mitt liv.
Tufft och jobbigt ibland men för det mesta helt overkligt roligt. Alla dessa människor som var med i musikalen och kring den var helt underbara människor. Att stå på en scen med människor man tycker om är något utav det bästa man kan vara med om.
Att vara med i Grease har varit bland det bästa med 2008.

Lite seg kanske

Hej alla!

Jag vaknade hur glad som helst idag. Huset skiner, jag och Sabrina har blivit gryma på att säda
sen städerska fick ledigt.
Det känns jätte roligt. Fast det roligaste är att hon kommer tillbaka efter nyår, tack och lov!

Idag är det riktigt taskigt väder. Det är rusikigt grått ute och jag känner för att hålla mig inne.
Ingen ide att springa ute och bli sjuk nu när det är dags för nyår.  Jag måste ju vara på topp då!


London just denna secund





Vet ni vad som är så fantastiskt med att bo i London har jag kommit på.

Tänk er en kväll när man känner sig lite pigg och inte alls har lust att sova. Man känner att man vill göra något mer innan dagen tar slut. Det känns som att man känner sig jätte fin och vill ut och bara vara bland folk.
De stunderna finns även här i staden som aldrig tar slut, men här kan man gå ut vid 4 på natten och det är folk ute ändå. Alltså inte som i Sverige, att går man ut då är det bara idioter ute. 
Här kan man gå och hitta trevliga, seriösa, skapande människor. Man kan sätta sig på ett café (4 på natten) och där sitter en kvinna och skriver på något som kan bli en världskänd bok. Någon som skriver lite noter till musik. En text till den nya hitten alla kommer att lyssna på.
 Man hittar även dem som bara vill fånga en till stund av dagen innan man somnar, dem sitter och bara tittar. Jag är den sistnämnda.   När jag är här i London så känner jag alltid lite extra energi och då har jag svårt att somna, Så jag går gatan ner ifrån oss och sätter mig på ett café och tittar 
Jag älskar att sitta på caféet mitt emot Harrods, ser ni vad fint det är?
Här kan man bara sitta och fundera och ha något så vackert och rofyllt framför sig.
Det kallar jag kvalité i livet! Det kan göra hela min dag bra igen eller så bara ger den en förlängning utav den mest fantastiska dagen.

Det är nog lite utav mitt vis att ta vara på varje sekund.



Blond eller Brunett


eller


Jag gillar båda faktiskt.

Nu får vi göra allt själva

Hej alla!

Villken vecka detta har varit och det tar inte slut än. Eftersom det har varit jul och nu är det nyår så är vi alla lediga.
Självklart är våran städerska också ledig så jag och Sabrina har fått göra allt själva. Jag menar verkligen allt.
Disken har vi turats om att göra och idag ska vi till och med damma!  Tvätten skulle jag aldrig kunna göra själv så det får Sabrina göra. Idag ska vi också damsuga, spänande!

Alltså det där med städning har faktiskt aldig varit min grej. Jag kan ju det men jag väljer helst att slippat f. Så det är fantastiskt att det finns folk som tycker om det och vill jobba med det. Jag tycker fler människor kan hoppa på och utbilda sig lite så att det blir lätttare att hitta städerskor.
Det är ju ett ganska mysigt jobb även om jag aldrig skulle kunna göra det. Herregud nej jag är då på tok för fin!

Natacha Peyre

Jag saknar sommaren så jag passar på att sakna sommar modet as well. Finns det något härligare med sommaren än kläderna man kan ha. Sommaren 2008 ägdes utav Natacha Peyre och hon hade alla rätt när det kommer  till klädval.





Håret: Inga extrema frisyrer utan "jag orkade inte göra något med det, men det är skit snyggt ändå" frisyren som verkligen tog folket med storm.

Solglasögon: De glasögon som räddade vilken situation som helst. Man kunde ha dem för att känna sig snygg. Man kunde ha dem för att man inte orkade sminka sig. Man kunde ha dem en bakfylledag och man såg ändå riktigt bra ut.

Vitt linne: Diskret och stilrent. Ett enkelt linne som gjorde det hela sommar fräscht och fint.

Dessutom fick den solbrända färgen stå för center of the attention.

Bälte: Något man använde för att få det hela att få en fashion touch , enkelt, snyggt och så rätt.

Kjol:
Sommar fräscht återigen. Att den är söt men ändå sexig på sitt vis gör det hela till en 100% rätt.

Armband: Ett stort kinde of hanging armband gör hela outfiten lite mer avslappnad.

Bara ben: Även här får man chansen att visa färgen man jobbat på hela sommaren. Dessutom finns det inget som gör att kroppen ser mer välmående ut än att ge den en lite gyllene touch.

Väskan: Det en viktig del. Den gör hela outfiten komplett eftersom den drar ihop många delar utav alltet. Den liksom går ihop med skorna, bältet, solglasögon. Hela den bruna tonen i outfiten knyts ihop med väskan.

Skorna: Öppna och enkla. Enligt mig är inte borde man bannlysa flip-flops för tjejer. Jag tycker det ser hemskt ut. Om man inte ska ha klackar kan man ha ett par bekväma sneekers eller ballerina. Men annars är detta alternativ perfekt. Det gör outfitten lite klassigare på något vis. Lite mer chick!


En tanke..

En liten video som jag försökte mig på att göra, jag är grymt dålig på det där, jag vet! Men man måste prova för att veta vad vi är bra på.  Jag är nästan duktig på allt, men inte det här.

Jag gjorde det dock åt mina vänner. Dessa personer som är med i videon är vänne jag saknar och vänner jag tycker om.
Så jag har gjort det åt er. 

Det är by the way jag som sjunger i bakgrunden utav videon. Så är ni nyfikna så är det bara att titta:)


I videon:  Vedran Calvin Bozic, Jenny Sundqvist, Sandra Bodin, Andrea Helander, Ronja Eriksson, Linda Sundkvist, Sabrina Beckett, Maria Jonasson, Lejla Selimagis.

Låt: Hero - Vedran Calvin Bozic


Det var de personerna jag hittade bilder på, på min dator. Självklart finns det fler där ute som jag saknar just nu! Ni vet villka ni är!

strike it


Arg

Hej alla!


Nu sitter jag hemma hos Sabrina. Vi gick ut alla och åt på en jätte fin Indisk restaurang. Men kära ni vad otrevliga dem var. Jag blev verkligen chockad över deras beteende. Vi kommer in och blir visade till vårat bord. Efter att vi satt oss ner så flyttar dem oss till ett annat bord. Okej tänker jag, det får dem väl!

Sedan beställde vi alla våra rätter och drinkar och då kommer han och serverar. Vi äter och skrattar och har det allmänt trevligt, som vi alltid har.

När jag och Joe ätit klart så sitter vi och pratar medans tjejerna äter. Magda och Francheska blir klara medans Paulina och Sabrina äter.

Servitören kommer till vårat bord och börjar plocka och medans han tar bort våran mat tar han bort Sabrinas och Paulinas mat. Sabrina som sällan backar ut sådana diskussioner frågar om han inte ser att dem fortfarande äter och ber han låta hennes talrik vara. Då tittar han frågande på Joe och frågar honom om det är okej om han tar bort tjejernas tallrikar. Som om de själva inte hade någon talan. Så Joe tittar på han och frågar om inte han kan fråga tjejerna själva som alldeles nyss berättat att dem faktiskt inte ätit klart. Han tittar förvirrat och tar ändå deras tallrikar också. Sedan kommer han och lägger dessertmenyn på bordet. Vi tittar i en sekund och då är han tillbaka och frågar vad vi ska ha.

Vi kände verkligen oss som några idioter som satt där som han ville bli av med. Så vi vägrade beställa. Vi reste oss upp betalade och klagade på han vid kassan. Sedan bestämde vi oss för att aldrig gå tillbaka.


Jag förstår inte folk som ska jobba på sådana ställen. Har man en dålig attityd och inte är intresserad utav service då ska man inte jobba på en restaurang. Betalar jag för att äta ute förväntar jag mig full service. Jag bryr mig inte om servitören bråkat med sin tjej precis innan eller vad som helst. Han ska komma till jobbet och sätta på ett jäkla glatt leende vad än som händer.


Fan blir så jäkla irriterad på människor som inte kan sitt jobb.


Panik

Hej alla.


Jag fick lite halv panik utav alla människor på stan. Så jag bestämmde mig för att inte söka efter något idag. Utan det blev en promenad genom en bit av staden medans jag tittade på folk. Nu sitter jag på ett fik och bara tittar ut.
Jag tänker på året som varit och hur lyckligt lottad jag igentligen är.  Jag är så stolt över så mycket som jag gjort.

Nu efter nyår händer dessutom en jätte jätte rolig grej med min blogg. Jag vet att ni kommer tycka om det också,
Det kommer att göra min blogg hetare än någonsin. Precis som jag, så då blir  vi ett perfekt par. Bloggen och jag.



Saknar flickorna i Sverige.


Men hörrni

Är inte denna dag helt underbar. Jag känner att jag är helt super lycklig :)
Sabrina är ute och tittar på ett nytt hus, ska bli roligt att höra vad hon hittat  nu när hon kommer hem. Det är ju mellandagsrea här men det känns inte som någon ide att ens gå ut för ni kan säkert tänka er villket tryck det är på stan i London. Helt sjukt!
Så jag tror man mår bäst utav att stanna hemma.

Jag pratade med Magda nyss och hon har bokat billjett hem till Polen. Så vi ska ha en lite champange kväll här hemma hos oss ikväll.  Ska även se till att ringa över Juliana, Paulina, Francheska och Rachel så dem också får vara med. Riktigt trevligt kommer det nog att bli, men väldigt lungt eftersom vi måste spara all energi till nyår ju.

Vi hörs lite senare!

Hej ifrån oss



    

tankar

Hej alla


Vaknade ganska sent idag. Men det är väl bra för jag känner att det behövdes då det varit ganska mycket stress kring julen. Nu är det dock dags för nästa del. Det är snart ett nytt år ju. Spännande!

Men de kommande dagarna går personligen åt att fundera på året som varit och fortfarande är. Det är dags att gå igenom allt jag gjort och se hur jag ska jobba vidare.

Det är för mig viktigt att se tillbaka på misstag så jag vet hur jag ska göra i fortsättningen vid sådana tillfällen för att denna gång göra det rätt.


Något annat jag gör är att kolla om jag faktiskt nått alla mål jag satt upp för året för det är också en viktigt sak. Varför och varför inte?

Om jag inte lyckats med en specifik sak så tycker jag att det är viktigt att kolla på varför det blev som det blev. Kanske ville jag det egentlige men satte det målet för någon annans skull. Om man ville det och inte lyckas så kanske man ska sätta målet igen men se över och ändra strategi inför 2009!


Så denna dag ska jag ägna åt att just fundera på dessa saker.

För då är jag verkligen redo för ett fantastiskt år 2009.


bilder

Hej alla.

Jag tänkte bjuda på lite bilder ifrån festen igår som var hemma hos Juliana.

Idag har vi firat jul här i England och allt om detta kommer jag skriva om imorgon.

  
  
            

Hej


God Jul

Nu tänkte jag vara lite snäll

Jag önskar er alla läsare en riktigt GOD JUL


Hej

Då var vi klara med dagen. Jag är dessutom superblond, det känns skönt.
Ni förstår inte villken lättnad. Jag köte ett annat starkare silver shampoo och den blekte det riktigt fint. Behöver bara använda det två tre dagar till så är jag helt vit. Det blir nice.

Idag har varit en kaotisk dag. Det var så smockat på stan att det var vänte köer för att komma in i vissa affärer. Förstår ni hur mycket folk som vandrar runt i panik inför jul här i London. Ett par affärer har stängt för att det inte finns något kvar att sälja. Det är sjukt!  
Men spänande för mig för jag har ärligt aldrig sett så mycket folk i hela mitt liv. 

Nu sitter vi här och bara tar det lungt. Alla är jullediga så vi har hela huset fullt av folk. Trevligt tycker jag.
Dem tycker dock att jag är osocial som sitter här vi bloggen så jag ska väl försöka avsluta lite fint.   Imorgon ska jag upp kolckan 7 på morgon för att följa med Joe på stan. Förstår ni?  Klockan 7, det är helt sjukt om jag ska vara ärlig. Jag menar det är julafton, Men som ni vet så firar man den 25 här så imorgon är inget speciellt här. Tråkigt nog.

Men vi hörs lite senare.

God jul på er förrresten, ni firar ju imorgon! Hoppas ni får en underbar dag med allt ni önskat er.
Men kom ihåg att det faktiskt inte är presenterna som är viktigast, det är tiden med familjen och lugnet.
Så njut!


Bild på mig och absolut vackra Ronja.

Nu så.

Okej nu var jag helt klar. Dem står här och väntar på mig så jag lär väl börja gå ner mot stan nu.


Nej nu

Nu vart jag lite grinig. Här gör jag mig iordning och allt. Jag är nästan klar då jag börjar platta håret.
Vad händer? Ingenting.
Ni vet de dagar då det känns som att ens hår bara inte vill som man själv vill. Det här är en sån dag.
Så jag blev tvungen att tvätta om håret och nu sitter jag här och måste låta det luft torka. För blåser jag det så blir det inte som jag vill.

Så brottom som jag hade så nu har jag försenat hela dagen för mig själv och Sabrina plus Francheska. Det var väl inte så snällt kan man tycka. Men det var ju inte med meningen.


Dags att sätta fart

Jag satt uppe ganska sent inatt och sov ganksa länge. Vaknade för 1 timme sedan och ska sätta fart nu
för jag måste göra mig klar. Idag ska jag och Sabrina ut på stan igen och möta upp Paulina och Francheska.
Det blir väl att gå runt och bara titta vad som finns.

Men först ska jag lyssna på don't bother med Shakira för jag drömde konstigt nog om den låten så jag vart
sugen på att lyssna.

Vi hörs senare

Hej

Hej alla!

Då var vi klara med shoppinge. Dag två får bli imorgon!
Imorgon lägger jag ut bilder på allt som köpts också.

Själv sitter jag nu med blekning i håret. Ska bli bra blond till jul har jag bestämt mig för, så jag köpte en nordic blekning och ska ha den i 35 minuter till. En 2 liters silvershampoo flaska köpte jag också. Så till jul har jag nog det resultat jag varit ute efter.

Shopping

Nu ska jag och Sabrina ut på stan. Ta en fika och bara titta ut över alla människor som springer runt under julstressen.
Om ni tycker att Stockholm är stressigt på jul, då har ni inte ett en enda bit utav London.
Det är rent kaos. Men ack så underbart!
Så nu beger vi oss ner till stan!


SOVA

Då var det dags att sova..

U.n.d.e.r.b.a.r.t

Men hur skönt är det inte när man väl tar sig tid för det. För tid har man ju igentligen så det är kanske motivation som saknas. Men jag har bestämt mig för att jag har den.
Jag började promenera lite och sedan tog jag mig an att jogga.  Det var stålande sol och grönt så jag fick sådan energi att det är sjukt.

Efter min jogging tur gick jag vidare ner till Vicktorian Park och bara gick i raskt tempo. Tittade på alla som  var där samtidig som jag lyssnade på musik. Super!
Det är verkligen svårt att tro att det snart är jul  här för det är grönt överallt och idag såg jag vårblommor i parken. Det var två fotbollsplaner som var fyllda av folk som spela fotboll. Folk som är ute och går med sina hundar. Farmor och farfar som är ute med barnbarna. Det var smockat och jag var så lycklig.

Jag såg dessutom två erkorrar och en svan. Alltså jag fick en smärre shock då jag trodde svanar var i samma storlek som ankor. Men herregud Svanar är ju enorma!


Ny dag

Då var det en ny dag! Ännu bättre energi än igår och det är dags för en jogging tur nu.
Det som är härligt här i stan är att det finns utegym i parkerna så efter att jag och Sabrina tagit en jogging tur så tränar vi lite också innan vi går hemma.

Sabrina är dock lite morgon grinig så jag väntar tills hon är på topp innan vi börjar.

Tog lite bilder igår medans jag var ute och tog en promenad.

   
  

Konsumera

Hej alla!


Villken fantastisk dag detta kommer att bli. Det har jag bestämmt mig för!
Det lyser utem solen ger mig energi. Jag och Sabrina  ska ut och julshoppa. Hela London är i stor-rea nu när det är
ekonomi kriser över nästan hela världen. Alla butiker bara skriker efter oss för att vi ska konsumera och det tänker vi verkligen göra.

Dessutom blir det en jogging tur i vår lokala park. Härligt ska det bli!
Idag är jag supermotiverad till allt. Jobbigt existerar inte idag, det gör inte det. 


Meral Tasbas




Jag gillade hennes blogg i början. Jag gillade henne under tiden i baren.
Överlag så tycker jag att Meral verkar vara en gymt rolig tjej med självdistans och en hand full humor.
Men en sak är jag trött på: Var och varannat inlägg handlar om hur bra hon tycker att Katrin är.   Ja Katrin är grym, hon är toppen utav blogg Sverige.  
Men Meral, snälla!

Det räcker, vi fattar!
Du tycker hon är grym. Du tycker hon har karisma. Du tycker hon har utstrålning, Du diggar hennes blogg. Du tycker att ni två är lika till utseende.  Vi har fattat.   Kan du vara snäll nu och gör det du är bra på. Skämta, skriv om dina dagar och allt det du gjorde i början.

Mer hot, okej!

Killarna kan visst inte få nog.
Fick  nyss ett till mejl!


Sanningen om Hanna Friden.

Min Sanningen om Hanna Friden.


Sedan bråket mellan Hanna och DennisM har jag följt Hannas blogg.

Jag tycker det är lite ledsamt för Hanna framstår sig själv som någon slags räddare i nöden som delar med sig om sin sjukdom och där med tycker hon att hon ger stöd till andra. Hanna har haft anorexia.


Det tragiska dock är att hon i ett inlägg pratar om villken panik hon fick för att hon drömt att hon hade få läsare och det betydde att hennes ekonomi inte var tryggad.  Där är bara en liten sak som får mig att undra om Hanna Friden faktiskt bara skriver om sin sjukdom för att få empati och dra in pengar.

Handlar hennes blogg bara om att tjäna pengar på folk som ser henne som någon slags förebild? 

Ibland får jag för mig att hennes blogg enbart handlar om hur sjuk hon har varit, hur frisk hon vill bli osv. Är det en kamp om att behålla sina läsare eller är det äkta och ärligt. Jag har svårt att se ärligheten bakom hennes ständigt tjatande.
Jag tror personligen att hon bara gör det här för att få media  utrymme, empati och för att säkra att det klingar i hennes bankkonto.  Jag tror att jag har hittat saningen bakom Hanna Friden.


Blogg bråk!

Villken dag. Vaknade ganska nyss eftert som det blev lite sent igår. Öppnar min mejlkorg och killen jag bråkade med igår har sett till att hans vänner hör av sig. Vad trevligt!   Jag älskar ju som sagt fans.
Vet dock inte om hans mejl var så trevligt. Men som eran favoritbloggare så är jag dock van vid sådant.

 


Det roliga är att han tror att det gör någon skillnad för att hans pappa är polis! Men komigen, alla kan anmäla även  om man inte har en förälder som inte är polis. Sen att han tycker att mitt inlägg som jag skrev igår (OBS: läs nedan)
var trakaserier kan jag inte hålla med om. Men det kanske är en smaksak? Vad vet jag.
Sen att han har klistrat med min adress som dessutom var fel kan jag inte förstå? Haha  Jag menar man behöver inte en adress för att anmäla någon. Det kan man göra ändå!
Så vad är  det han vill visa:  Jag veet vart du bor
Fy va töntigt att jag nästan skrattar livet ur mig. Jag önskar att Jenny var här och kunde rädda mig för jag är ju så jäkla rädd. hahaha    Jag tycker verkligen detta är roande.

Den andra killen var inte så sen med att skicka mejl han heller.


Så klart att jag tycker jag är finast



Han som tycker att han är finare än mig och han tyckte även att jag såg rolig ut. :
 

EDIT: Efter att personen läst detta inlägg var han inte sen med att berätta för mig vad han tyckte. Här kommer konversationen ifrån
msn!

Dejt

Då har faktiskt jag kommit hem ifrån en dejt. Tänka sig! haha

Det var verkligen roligt. Jag var ganska nervös eftersom det endå är på engelska och trots att jag inte har så speciellt stora problem med språket så kan man ju bli nervös och börja leta efter ord. Ni vet hur svårt det kan vara på svenska så.


Men det gick jätte bra. Det pratades, skrattades och allt som hör till.

Så idag har jag avgjort min officiellt första englands-dejt. Det var väl  på tiden tyckte jag, då jag varit här ett tag.

Efter middagen blev det en liten promenad dessutom. Jätte mysigt, men så klart kom regnet.
Det gorde dock inte så mycket.



Lite trött blir man

Varje morgon när jag vaknar spelas  "Last Christmas med Wham" på högsta volym.
Är det någon mer än jag som vågar öppet säga att man är riktigt trött på denna låt.  Den har liksom följt en varenda år sedan den kom ut.
Jag kan tåla den två-tre gånger under juletider för trots allt är den lite klassisk men den spelas varenda dag nästa hela tiden. Då känner jag att nu får det vara nog. Finns det inte hundratals låtar att välja på mer än just den!


SPRIDA sprider jul

Reklambyrån Sprida skickade ut ett mejl till alla sina samarbetspartners.  Dem är ju våra pressansvariga när det kommer till projektet syskonkommuner. Så jag fick mejlet också, som uppmandade oss att gå in på deras hemsida kl 15.15 för en överaskning.
När man kommer in på sidan är det en live video ifrån deras supersnygga lokal. Där står en hel kör och sjunger jullåtar och personalen har klätt ut sig. Det var as grymt att titta på och det kändes som att jag själv  var på plats för att njuta utav lite julkänsla.  Det gjorde SPRIDA riktigt bra.


bilden är live kopierad ifrån www.sprida.se

Det är här vi brukar ha våra möten och likande. Hur frächt är inte det?

hmm

Kanske ska flytta bloggen till finest och bli arbetskamrat med kära Katrin? Det disskuteras just nu med Alexander!


En bit av svensk avundsjuka

Här sitter jag med min vän ett helt hav plus en bit till ifrån mitt liv i Sverige. Tänk va skönt det kan vara att komma bort och slippa allt som gnanger. Men det finns människor kvar som gnager sig genom varenda kvadratmeter. Tills dem försöker nå mig med sina ord och tankar. 

Folk hemma i Sverige pratar fortfarande skit om hur det går här. Vad jag gör här och hur jag mår här. Det irriterar mig så fruktansvärt för dem har igentligen ingen aning.  Den enda kontakt jag haft till Sverige under tiden jag varit här är min mamma. Jag har pratat med någon vän någon enstaka gång och det är på tok för lite för att dem ska kunna fatta sig en uppfattning om hur mitt tillstånd här är. Om jag ska vara ärlig så är det nästan så att dem inte ens har  visat intresse.
Men att sitta hemma i Sverige och prata skit om det lilla dem vet, det gör dem tamefan.

Men visst jag kan förstår det. För trosts allt sitter dem kvar i sin lilla bubbla där dem tror att allt är så jäkla bra. Vi satt där allihopp och tyckte att livet var perfekt och att vi var så jäkla bra. Men det var inte sann ingen för hadde det varit så bra så hadde våra leenden varit äkta, men det var dem inte! Jag vet det för jag satt där också och gjorde samma sak.

Men det största problemet är att dessa vänner nu sitter hemma och förutspår hur det kommer gå för mig utan en enda bit av den verklige faktan. Dem har ju ingen aning. Varför?

Jo det är pga av för att dem är kvar i  sin bubbla där jag tagit mig ur och försöker än. Här har jag tagit mig kraft och intsiativ att ta mig ur och göra något framgångsrikt i mitt liv,  Att ta ett steg ut ur det falska för att få en bit av erfarenhet och verklighet är för mig framgång. Att sitta och låtsas och leva i en fantasivärld är INTE vad livet går ut på.

När jag tog mig ur spräckte jag den bubblan och dem som är kvar fick en spark av verkligheten. Dem förstod att det inte var äkta, det vi levde i.. Det gjorde dem förrvirrade och antagligen arga, avundsjuka.
Det dem nu vill är att jag ska misslyckas för att komma  tillbaka så vi kan åter stänga igen bubblan av fantasivärlden och leva fejkat lyckliga i restan utav våra liv.. 

Men ärligt. Att komma tillbaka till Sverige är inte att misslyckas! Så dem får prata på bäst dem vill.
Utan att faktiskt sitta kvar där och låtsas det är att misslyckas. Den här resan jag gjort har varit svår för jag har längtat hem då och då men jag har varit kvar här och kämpat ändå. Det är något dem som pratar skit aldrig skulle våga göra. Det är ett tecken för mig att jag har lyckats.  Ett annat tecken på framgång är deras ord som dem slänger. För det visar att dem just nu är på ett ställe som dem själva inte kan kontrolera, darför är det så mycket lättare att försöka blanda sig in i mitt liv. För då slipper dem ta ansvar för sitt eget MISSLYCKADE öde.

Ne det finns en del jag verkligen kommer att göra mig av med när jag kommer hem. Folk jag aldrig mer vill se eller prata med. Det kommer vara  svårt, men jag kommer göra det.  (se det har jag lärt mig)
En annan sak jag fått utav den här resan är att se sanningen bakom folks beteende. Jag vet villka som bryr sig och inte.
Jag har fått veta för att ni inte kan hålla er till varandra utan en och en hör av sig till mig för att berätta vad den andra har sagt så att ni kan rädda er själva.

Men hörrni. Oroa er inte för mig. Trust me, ta en titt på eran situation för det är den som katastrof.
XoXo


Uteliggare får skylla sig själva!

Kommer ni ihåg att jag berättade om den hemlösa mannen som bor här på gatan.  Han ligger kvar än nedbäddad i sin sovsäck och ser allmänt deprimerad ut. Sabrina har bett våran städerska packa ihop en matkorg åt honom för att gå ut och ge han så att han har lite att äta.  Det tycker jag är en väldigt fin sak att göra.

Men vi pratar och är kluvna. Jag har skrivit om detta tidigare.
Vems fel är det att dem sitter där dem sitter?  Jag tycker verkligen synd om dem och det är klart att även jag har ett hjärta.
MEN jag tycker även att man har lite eget ansvar när man lever i hög-standard länder. Det finns sociala bidrag och möjligheter att få hjälp till att starta ett liv.     Jag tror personligen att många av dessa uteliggare väljer sitt öde på något vis. Den tanken slår mig varje gång jag ser en flaska sprit eller en ciggaret vid dem. Jag menar dessa människor har inget tak över huvudet, inga frächa eller varma kläder, dem har ingen mat, men dem väljer att slösa pengar på sprit, droger och tobak.

Herregud, jag förstår att deras beroenden är svåra att ta sig ur. Det har jag förståelse för, men det jag inte förstår är den empati vi alla känner. (Ja, även jag)
För hur jäkla jobbig det än är, så har dem valt sitt öde. Dem har valt att inte ta sig i kragen och kämpa. Så valet är deras eget. Dem kan välja att resa sig upp, skita i flaskan och gå till socc. Dem kommer få någonn slags hjälp. För hjälp finns.
Så varför inte ta den?  

Jag förstår våran empati till fattiga hemlösa människor i länder med låg standard. Jag förstår att vi vill hjälpa människor som inte har några val i länder där det inte finns möjligheter och hjälp. Men jag kommer aldrig förstå varför mitt hjärta smärtar när jag går förbi en uteliggare i ett land med standard och möjligheter.


Jul

Nu har jag och Sabrina varit ute och köpt allt som hör till att slå in julklappar. Så nu har vi sett till att göra en playlist med bara jullåtar. Nu banne mig ska det slås in klappar vill jag löva. 
Finns det något mysigare än glögg, julbelysning, massa gott humör och sedan sätta sig ner och börja slå in allt man handlat med omtanke?
Jag tror inte det!


Hej

Villken bra dag detta kommer bli. Jag känner det på mig.
Vår städerska är tillbaka och när jag vaknade för några minuter sedan så lyste hela huset. Hon kan verkligen sitt jobb.
Skönt att någon kan sådant!

Idag är Sabrina helt ledig villket började med att vi firade inatt. Jag vet inte riktigt vad vi firade men Sabrina hadde med sig Champange och rött vin. Så vi var några stycken här tills klockan blev en 5 på morgon. Väldigt mysigt.
Det var inget riktigt party utan vi satt alla och bara pratade och lyssnade på varandra. Hur mysigt är inte det?

Innan våra gäster kom delade jag och Sabrina på vårat favorit vin. Nämligen Pink! 
Vi fixade oss ihopp och skvallrade om allt som hänt under veckan. Pratade gamla minnen och våra nya!


Storhandlat

Jag, Joe och Sabrina var och storhandla. Som vanligt på måndagar.
Det ligger kassar överallt. Vi har kommit på att det är en dålig ide att storhandla på måndagar. För då är våran städerska ledig och då får vi packa upp allt själva. Orka, känner jag!
Så från och med nu ska vi bara storhandla på tisdagar så slipper vi göra jobbet. Skönt!

Hej

Hej Alla.

Förlåt för dålig uppdatering igår men dagen var helt fullsmockad med aktiviteter. Joe fyllde år nämligen så vi var ut på lunch och sen var vi på sstan och gick och efter det var vi på middag och sen pub runda och hela köret.  Jag har massa bilder från igår som jag kommer lägga upp idag och berätta mer om allt som hände..

Idag är det planerings kväll här hemma. Det konstiga är att vi alltid bokar upp oss  på att folk ska komma över hit på just  Måndagar. Som jag tidigare har skrivit så är måndagar städerskans lediga dag. Vem får städa?
Jo jag,
För det måste ju vara fint när folk kommer över. Så det är väl bara sätta igång och göra det bästa som går.



Visste ni att..

Robyn och Basshunter är helt otroligt stora här i England. Jag har ju självklart läst att det har gått bra för dem här men att dem två skulle vara bland de mest omtalade artisterna just här visste jag inte. Basshunter har till och med ett eget tv program där han spelar olika låtar, babblar och har sig.

Ganska imponerande Sverige!

Ibland får man.

Hej Alla.

Idag har jag tagit det lungt. Eller mer sovit hela dagen.
Jag och Sabrina satt uppe och prata tills klockan blev 7 på morgon så våran natt fick bli på dagen istället.
Ikväll är det dessutom mys kväll med lite vin, ostbricka och tv. Det är X factor (idol)  och Let's Dance.

Det är jätte tråkigt att dem inte firar Lucia här. Ärligt talat så när man pratar om det så verkar det som att
dem faktiskt inte vet vad det är. Jag som trodde alla firar Lucia.
Inte har dem Lussebullar heller och varken jag eller Sabrina vet hur man lagar sånt. Lite tragiskt nog satt vi båda och nynna sorgset på lucia sånger medans vi rökte ute i kylan imorse. Tragiskt.
Vi nästan satt där och tänkte om vi sjunger så kanske det kommer ett litet ljusspridande tåg förbi oss. Men nej!


Alice vann, egentligen!

Det är lite roligt det här med idol. Jag har själv sökt och varit en del utav hela bubblan och då får man lära känna folk.
En kille som var en utav de sissta på slutaudittion som jag pratade med sa att han hade åkt ut med dommen:
- Du är för bra, vi vill ha någon som kan utvecklas med programmets gång.
Det är verkligen så dem sa och det har bekräftats i vissa tidnings artiklar också.

Men då är frågan hur man kunde låta Kevin gå vidare. Alla säger att han är rutinern och redan klar som artist. Det är ju bevisat också eftersom han två gånger förut ställt upp i Maltas motsvarighet till melodifestivalen och även andra liknande live sända program. Han har redan en erafenhet och det är redan något han är van vid och har gjort förut.

Under programmets gång har han alltid varit jämn. Han har presterat på hög nivå men alltid ändå varit jämn. Han har inte lärt sig så mycket mer. För han kunde det redan innan.  Alice är ju den som fått lära sig och man ser klart skillnad på Alice från första programmet till sissta. Enda skillnaden på Kevin är att han har lärt sig ett par fler ord Svenska.

Nej men det är klart Kevin är värd sin plats. Men min kritik går bara mot juryn efersom jag tycker att dem har lite dubbelmoral.  Hoppas det går bra för Alice och det gör det säkert. Tvåarna brukar konstigt nog bli ettor i slutändan ändå. När det gäller Idol ialla fall.


 Alice Svensson. Foto: Daniel Ohlsson/TV4

Nyfiken - Idol - Kevin eller Alice?

Lite tråkigt att man inte kan kolla på idol genom nätet för jag är bra nyfiken på vem som vinner i Sverige!
Jag tror att det blir Kevin, men jag hoppas på Alice!


Danny Saucedo

Titta, Danny Saucedo har också hakat på pälsmösse trenden!  Även om den antagligen är oäkta.
Men ändå!  Bra jobbat Danny!


Hellu

Just nu sitter jag och fyller i lite blanketter och spelar in lite klipp där jag sjunger. Sveriges stjärna Carola
ska nämligen ha ett "sång läger"  och jag ska självklart närvara. Det är dock inte fören i slutet utav våren 2009 men man måste skicka in sång klipp redan nu så dem vet vad dem har att jobba med.

Det kommer nog bli väldigt spännande kan jag tänka mig. Framför allt lärorikt då man kommer gå igenom allt detta:


  • Solosång/Röstvård
  • Koreografi/Dans
  • Scen/Mikrofonteknink
  • Styling
  • Musikindustrikunskap
  • Inspelningsstudio/Producera
  • Presshantering
  • "Branding" - Varumärksutveckling

Allt detta plus några ämmen till kommer man att få läsa, höra om och få prova på. Sedan jobbar man med en egen sångpedagog mellan varven.  Olika gästföreläsare och utav Carola själv. Spänande hörrni! Ser fram emot detta.






.


Hittade en bild på mig Kessan och Lejla ifrån Studenkryssningen


Har jag?

Har jag blivit frisk? Nej inte alls ska ni veta!
Jag är fortfarande sjuk så  idag får också bli en lugn dag. Skönt med sånna också faktiskt!

Jag drömde att jag var och hälsa på i Sverige inatt. På Kupolen utav alla ställen.  haha
Antar att jag trivs bra på köpcentrum så det fick bli där.   Jenny satt där och fika och jag träffade den ena efter den andra.
Det känns som att jag fick ny enerig utav det, för nu känns det som att jag faktiskt har varit hemma och träffat alla en vända.

Nee nu ska jag äta lite frukost och titta på tv med Sabrina..


Leona Lewis

Leona Lewis är verkligen helt otrolig när det kommer till sång. Människans röst är gjord utav rent guld. Men så värst vacker som skivbolaget vill utge henne för att vara är hon inte.   Men det är ju så de stora skivbolagen jobbar.
När Leona vann X factor här i England såg hon ut som bild 1.
Till skillnad från Seriges vinnande idol fick hon ett år ledigt innan hon släppte albumet. Men hon är den enda vinnaren som fått det. Varför?

Jag tror att dem ville göra henne perfekt. Eftersom hon är så begåvad  sångerska så ser dem självklart tillfälle att tjärna stora pengar. Här i England var Leona stjärna från första audittion dagen.  Men i USA försväntas stjärnor se ut som stjärnor. Så jag tror att dem gav henne ny stil, media tränade henne och allt annat som hör till. Darför fick hon ett år på sig att göra skivan för att dem visste att om dem gav henne den ultimata stjärnstilen så skulle pengarna rulla in dubbelt så fort.

Leona Lewis dagen innan finalen utav X factor


Lenoa Lewis efter skivsläppet, ett år senare!


Kväll

Sabrina har kommit hem ifrån jobbet nu. Skönt att slippa vara själv.
Jag känner mig fortfarande helt slut i kroppen och har verkligen feber och mår allmänt kasst.   Nu kommer även Joe hem hör jag!
Känns mycket roligare när det rör sig lite i huset. För städerskan är inte direkt social varelse så det blir lite ensamt om dem inte är hemma.


hej

Hej alla.

Då var även jag sjuk. Jag har klarat mig ganska bra än så länge men imorse vaknade jag
med feber, hosta och allmänt förstörd.  Typiskt!
Så idag blir det verkligen att stanna hemma och ta hand om kroppen och hälsan.  Men först ska jag bädda ner mig själv i soffan och bara värma upp mig och titta lite på tv!

Gala C








   
  

hej

Hej alla!

Klockan är snart 5 på morgon och jag kom just ut taxin, Vi har varit på casiont hela kvällen/natten.
Finns massa bilder, men det kommer imorgon kväll!   Jag ska gå och lägga mig nu, imorgon är det student kväll här så det kommer vara en massa massa folk ute så det blir utgång för oss också. Så jag skriver så fort jag vaknar. Okej?

Så vi ses här imorgon! Kram

oh my..

Inte blev det nå mer sova för mig inte.. Magda öppnade sina ögon och det första hon säger är: Vi skulle ju till Casinot igår.
Ja just ja klämmer jag ur mig. För henne betyder det: Ja det  blev inte av igår, så självklart gör vi om kvällen och går idag istället.

Så det är bara att hoppa in i duchen, se till att göra mig klar och börja förfesta. Why not?  Som magda alltid säger!


Hi ya!

Magda och Paulina var kvar här till fem på morgon och vi tog oss aldrig till casinot mest pga att det var
svårt att få Paulina att stå. Ni förstår säkert varför?
Men kvällen blev bra lång. Så idag har vi sovit, vi har sovit och sovit lite mer.

Det har varit skönt dock. Meningen var att vi skulle möta Magda på stan. Men jag och Sabrina vaknade inte så stackarn stod där och vänta på oss i en halvtimme. Hon hadde dessutom glömt sin telefon här, så hon kunde inte ringa oss heller. Efter att plingat på dörren ett tag så hörde jag något, gick upp och där stod hon.  
 
Så hon la sig här hon också och nu sover alla än. Jag har dock gått upp.
Fast nu är jag jätte seg, ni vet hur det blir när man sover för länge. Så det är ingen ide att göra ngt ialla fall. Så jag går nog tillbaka och forstätter sova ett tag till.

Kram

hello from us


:)



Det blir en liten vinkväll här hos oss. Måste se till att städa lite innan folk kommer eftersom våran städerska är ledig idag.  Får se till att göra så gott jag kan. Lite kan jag faktiskt.  
Jag är dessutom jätte glad för att jag hitta samma hårfärger här som i Sverige. Det känndes som att jag satt med Sandra och Andrea när jag titta villken färg som var starkast och bleker mest. Saknar alla mina kottar ifrån Sverige.  Önskar att ni var här.

Jag skriver merr under kvällen och bilder får det bli!

.


Godmorgon

Shopping idag ska det blir. Sabrina åkte nyss till jobbet och jag ska på en sångkurs som håller på till halv 2.
Efter det ska jag snabbt hem och byta om och sedan möta upp tjejerna på stan.
Det känns lite spänande att christmas shoppa i ett annat land faktiskt. Man vet aldrig vad man kan hitta.

Planerad middag ute är det också. Trevligt!  Här kommer lite bilder ifrån gårdagens middag.

  
  
  

Det var verkligen jätte god mat och det fanns allt möjligt att välja på.  Men det sjuka är att det fanns en godis buffe. Så man kunder ta en tallrik och plocka godis och det häftigaste som även fick mig att känna mig som en nyfiken 5 åring, choklad vattenfall. Coolt va?

Godis

choklad-vattenfall

Villken skillnad

Självklart följer jag den engelska motsvarigheten till idol här.  Programet heter x factor och jag måste bara säga att det är sjukt stor skillnad mellan dessa två länders utbud.  Jag förstår varför England är så stort inom musik industrin.
Igår åkte Ruth ut och hon är den 5 att åka ut och tro mig när jag säger att dem som är kvar är minst lika bra. Förstår ni nivån. Kolla bara in hennnes sissta uppträdande. Hon ger allt efter att ha åkt ut! Kolla vad proffsig hon är och villken röst. Det är bra mycket bättre än Alice och alla andra tjejer i Sverige.


Söndag

Hej alla.

Idag är jag konstigt nog på topp humör. Det är söndrag och då brukar jag vara lite halvt seg.
Men idag är  jag det inte. Det är nämligen solsken ute och jag fick energi av det. Idag  fyller France år och vi ska förbi där för att fira han. Rachele är också där så det blir lite tårta som prat.

Vi hörs lite senare!

<3 sthlm i mitt hjärta


Jag kan inte låta bli att sakna Stockholm.  London är amazing, men Stockholm på sommaren
är oslagbart. 

Tragiskt

Jag satt nyss hemma och fick för mig att springa ner till 7eleven som ligger typ 5 minuter bort. Handlade lite till kvällen och började promenera hem.  Ser en  man ligga halvt medvetslös vid en garageport. Det är liksom som ett tak som går över där så jag förstod direkt att det var en uteliggare. Sovsäck bredvid och en kanna, antagligen var den fylld med sprit.
Jag ringde polisen för trots allt låg han som att han vore döende.  Polisen däremot frågade villket område jag bodde på och jag sa St James. Det är ju ett lite finare område så dem kom ganska snabbt dit. Jag tänkte va bra, då är det någon som tar hand om dem. Men det ända dem gjorde var att bära honom över vägen och han gav ifrån sig några ljud. Titta sig omkring börja gorma och polisen gick.

Så det enda dem gjorde var att ta bort honom ifrån den fina gatan. Då undrar man vad det är för fel här i London och England. Bryr man sig inte om människor?  Eller räcker det med att dem som har det bra mår bättre. Konstigt system.
Som att flytta mannen till en sämmre gata löser problemet.


Hi Ya!

Hur mås det idag må tro! Jo tack jag mår bra. Lite sliten ifrån igår men det kan man ta, eller hur!
Vaknade utav att Sabrina lyssnade på Duffy på högsta volym. Städerskan sprang runt som en nöt och vänta på att jag skulle gå upp så hon fick städa mitt rum. Men jag vägrade!

Men nu har jag gått upp och hon får städa bäst hon vill. Jag ligger i soffan med min kära laptop bredvid mig. Kollar igenom min mail och svara på dem jag behöver svara på. Det är lördag och vi får se vad kvällen vill bjuda på!


bild lånad utav Blondinbella

Hej alla

Hej alla!

 
Jag har haft en ganska lugn dag och nu är det dags för en fredag kvällen att träda in. Joseph kom just förbi och vi sk a ut till en pubb här i närheten och möta upp Lucas och Chris. Trevligt!
Det blir väl en och annan öl där och sedan ska vi ut och äta.   Sabrina, Paulina, Magda och Jessica jobbar alla fyra. Så fort dem har slutat jobbet ska vi till casinot här i stan och mingla lite och förfesta.

Ikväll blir det antagligen LAVA clubbing.  Är dock inte säker några vill till FEVER men jag fördrar absolut första allternativet då musiken passar mig bättre. LAVA spelar alltid den nyaste musiken och lutar åt r&b, pop, hip hop hållet. Medans FEVER  är trance.



At LAVA's

Hej

Hej alla :)

Villken härlig dag. Det är ju trots allt fredag och jag blir alltid på topphumör då. Finns ingen anledning att inte vara det.
Nu har jag dessutom beställt silver shampo ifrån Sverige så jag börjar ha lite hopp när det kommer till mitt hår. Men det ska man väl ha! Hopp brukar vara det sissta som lämmnar en, är det inte så man säger?



TÄVLIG

Hej alla läsare!

Nu har två utav mina läsare chansen att vinna parfymen Lovely by
Sarah Jessica Parker.
Det enda ni behöver göra är att svara på frågan:
Vam spelar Sarah Jessica Parker i Sex and the City?

( ni kan svara i kommentar fältet nedanför eller skicka svaret i ett mejl till
[email protected])
Glöm inte att skriva med eran mail adress så att jag kan komma i kontakt med er.

Tävlingen avslutas: 5 december 21:00



Tävlingen är avslutad - Vinnarna har blivit kontaktade via mail - Svara och skicka eran adress så fort det bara går :)


Nice

Sitter hemma nu. Har varit ner på stan en sväng. Köpte ett par skor fick panik för mitt hår och gick hem.
Sabrina skulle ner till jobbet och mådde inte alls bra. Hon ska sparka en utav våra vänner och sådan är aldrig roligt ju.
Men man får ta sådana smällar när man är chef.  Själv sitter jag och kollar runt lite.

dagens soft låt är:


.

Varför har dem inga osthyvlar i England? Dem vet inte ens vad det är!
Dem använder kniv! Jag är schockad!

från igår kväll


Hej

Hej Alla. Jag har haft lite fullt upp nu mot kvällen.
Jag och Sabrina ska ha Champange bjudning här ikväll. Så jag försöker få ihop allt.
Nu har jag beodrat städerskan att fixa upp lite på nedre plan så det blir trivsamt för gästerna.

Hej


Hej alla

Förstår ni att det är sommar ute här! Det lyser in sol igenom fönstrerna men jag vägrar gå ut med mitt gula kyckling hår.
Finns inte en enda chans att jag gör det, vettu.   Inte kan jag ha min fina pälsmössa heller, eftersom det är varmt.
Märker ni hur jag klagar? 

Jag är ingen sån igentligen. I valiga fall är allt bra och jag är då glad av mig vill jag lova. Men ibland känns det som att lite av livet hänger på håret.

För annars är jag väldigt glad över att vara jag. Vem skulle inte vara det? Så fin som jag är!


blogg


Sår

Jag skulle precis lägga in en inpackning eftersom håret verkligen är uttorkat.
 
Vad upptäcker jag? Sår, jag har verkligen sår i hela hårbotten. Förstår ni mig?   Jag har precis varit hos en frisör och dem har gjort mig gul, klippt mig fel och på toppen utav det har jag bleknings sår över hela min hårbotten.
Jag tyckte att det gjorde ont, men jag trodde att det var för att mitt hår var torrt efter blekningen och blivit strävt, men nej SÅR!

Jag är rasande. Imorgon är det jag som går tillbaka till salongen och skäller ut dem. Jag ska verkligen blixtra över hela stället. För dem ska föreställa proffs och utbildade inte en gäng idioter som tror att dem kan färga och klippa.
Då frågade jag dessutom hur länge man måste gå i skolan för att bli frisör här. 3 år! Det är ju samma som i Sverige och inte fan har jag fått  sår hos frisören där. Nej nu har jag fan fått nog!

Jag ser alltså ut som en impoterad bosnier som försöker bli svensk. Import till 100% ...

Oh dear!


Dator

Det var typ den färgen jag satsade på när jag gick till frisören.  Men tydligen kan inte folk här hantera sånt.
Nu funderar jag på att färga det tillbaka till brunt! Vad gör jag?


Saknar Sandra och Andrea


Tack, tror jag!

Ni skulle bara se.

Jag kommer in till frisören vid två och är hemma klockan 5. Det tog sin tid och då kan man tro att det blev bra.
Men jag är verkligen gul. Alltså det är verkligen i Kalles kaviar stil och jag tror jag allmänt bryter ihop.
Min hårbotten brinner och jag är GUL!  Så Sabrina skällde ut dem efter noter, eftersom edm faktiskt garanterade ett lyckat resultat. Det hela slutade med alla varenda frisör (8st) gick igenom mitt hår och försökte göra det bra. Utan att lyckas.
Så jag behövde inte betala och fick silvershampo på köper. Det kan behövas vill jag lova.

fler bilder kommer senare ikväll. Ni är tillbaka här då va? Bra!


ingen kan åldras med värdighet

Sabrina ringde nyss och bokade tid hos frisören hon också. Vi känner att det är dags för en hälso period för oss nu.
Solen lyser över england, eller ialla fall över London. Tack och lov säger jag.
Jag känner mig redo för en hälsosam period.  Så nu ska vi se till att boka in en massa saker som är bra för oss.

Klippning
Massage
Hudslipning


Dem tre sakerna är redan bokade. Jag är dock bra nervös inför hudslipningen, det ska tydligen vara bra smärtsamt
eftersom man sprutar på kristaller  på ansiktet och slipar bort död och trasig hud. Låter inte det smärtsamt?

Idag ska vi sola också. Men helst vill jag prova en läppförstorning. Jag älskar verkligen det men det är inte så roligt att göra. För tro mig när jag säger att det också är bra smärtsamt. Det känns som att din läpp ska spricka villken secund som helst. Men det är värt det så jag ska kolla vart dem har bra kliniker här i London.
Kanske lite botox när vi ändå är igång. Det kan inte skada. Nee måste kolla upp det med.
Skulle sitta fint med en liten åtstramning i ansiktet.

Föresten tror jag ni läsare skulle uppskatta en läppförstorning på mig. Då slipper ni mina "ala" Vedran plutningar på alla bider.


Ny dag

Heej Alla!

Hur mår ni idag? Bra hoppas jag!
Själv sitter jag och tittar på X factor som är Englands motsvarighet till Idol. Grymt underhållande.
Nu måste jag verkligen hoppa in i duchen för att hinna göra mig iordning innan två.

Idag ska jag ju till frisören. Så om några timmar är jag blond igen. How great is that?
Självklart blir det ett bildspecial här på bloggen så fort jag kommit hem. Undrar hur det blir? Jag vet att ni undrar också, så välkommen tillbaka.


uppdatering

Städerskan blev inte glad alls när hon såg vin floden som slingrar sig över hela köksgolvet.
Så jag och Sabrina gömmer oss lite snällt i våra rum. Har städerskor rätt att bli arga? Dem får ju betalt!
Är det inte bara våran plikt att stöka ner? Annars finns  det inget att göra för henne och då har hon inget jobb! Ska hon liksom gå runt och vara arbetslös? Nee det vill hon nog inte.


Drygt nog

Jag och Sabrina var precis iväg och handlade på TESCO som är en stor foodstore här. Vi handlade två vagnar med saker och skulle just hem och packa upp.
Så för fem minuter sen tänkte jag: Okej vi packar upp det här snabbt så vi får det klart, då det faktiskt stod 12 kassar på golvet som bara längtade att bli uppackade.
Jag tar en kasse och ser inte att det ligger en till där och lutar och vad händer.  Jag krossar 5 flaskor rött vin över HELA köksgolvet.  Både jag och Sabrina fick panik så vi bara står där och tittar på hur det fortsätter att forsa.
 
Så ni förstår att Sabrinas städerska lär få ett allmänt utbrott när hon kommer ifrån övervåningen. För tro mig varken jag eller Sabrina har lust att lägg och ner på alla fyra och börja skrubba. Tur att man kan betala för att få det gjort.


hittade föresten en jätte gamal bild på mig och Linda ifrån Milano. Helt  underbar bild känner jag.


Tack kära Katrin för hjälpen




Då är  vi uppe 1655 läsare idag! Bra jobbat alla!
Stanna gärna kvar här, för välkommna är ni. Sätt bloggen i favoriter så blir det lättare att komma ihåg.

adda mig på msn om ni har några frågor eller så. [email protected]

Men vettu, fånt ja bli blond i London!


Hej alla.

Ser ni mitt oranga hår? Jag som varit så blond.
Jag saknar det och vill ha det tillbaka! Nu fick jag det att låta som om att det var en peruk.
Men nej det är äkta, jag lovar.

Nu har jag sett till att boka en frisör tid här i London. Så klockan 2 imorgon ska jag klippa mig och bli BLOND!
Ja men vettu fånt ja?
Jag tror min pälsmössa skulle göra sig bra mycket bättre ihop med fint skandinaviskt blont hår.

Dessutom är det så sjukt mkt folk här i London så jag känner att jag skulle representera Sverige bra mycket bättre som blond. Skulle jag inte?
För även om England inte är så långt bort så undrar alla här varför jag inte är blond om jag kommer ifrån Sverige. Nu slipper dem fråga och tack och lov slipper jag svara.

RSS 2.0