bilder

Som förlåt för att jag inte skrivit bjuder jag på bilder.






.

Har just duchat och nu ska jag se till att platta håret och sen välja kläder. Jag funderar på att bleka håret idag.
Skulle nog behövas, dels för att få bort lite av utväxten och dels för att håret får en så fin kvalite timmarna efter. Jag tycker det är så kul att prova olika saker istället för att bara gå om kring och ha samma färg hela livet. Men först ska jag försöka få tag i Ronja som är lite svår att nå, som vanligt!


Ut

Hej Alla!


Har verkligen pluggat sönder mig idag. Men nu är det över och det tänker jag fira med att gå ut o äta med några kompisar.
Villket härligt väder det är ute by the way!
Nu ska jag hoppa in i duchen och sen börja göra mig iordning för kvällen. Vi hörs senare!

Plugg

Oj, tiden drar iväg när man är konsentrerad.. Jag är helt slut klockan slog precis 01:00 och jag är snart klar med pluggandet.
Ska upp 06:00 imorgon och fortsätta så jag blir helt klar i tid.
Men det går bra, jag känner att jag är på väg mot målet och det är väl det viktiga.

Vi hörs tidigt imorgon, eller är det bara jag som är uppe då?

Kväll

Hej alla!

Nu är jag vid datorn igen och då passar jag på att höra av mig till er! Just nu sitter jag här vid datorn och lyssnar igenom lite musik jag fått. Jag måste bara berätta att E.M.D's nya skiva faktisk är grymt bra. Lite så där "sitta vid datorn lyssna på musik" är det. Samtidigt läser jag runt på några av de bloggar jag dagligen följer, det är dock bara några stycken så jag blir snabbt klar.
Det är ju verkligen ett hav utav bloggar där ute och de flesta är faktiskt inte så speciellt jätte bra. Det är få guldkorn och när man hittar dem blir man glad. Just den senaste tiden har jag fastnat för: Top 4 av 7


Blondinbella: Jag älskar bloggen för att den är glamorös, kaxig och nr 1. Dessutom är det en underbar människa som verkligen inspererar många till att kämpa och utvecklas.


DennisM: En av de mest mode medvetna bloggarna som ständigt uppdaterar allt inom mode för killar. Delar med sig utav sina shopping tipps och är jätte trevlig! Dessutom får man följa med i modellernas värld och det är inte ofta man får göra det ur en killes perspektiv. Verkligen läsvärd!


Tobias-Grymt Rolig Person: Även detta är en grym modebloggare som delar med sig utav sina tipps och även vardag. Vi är väldigt olika i våra åsikter och det gör att jag tycker att det blir intressant läsning.


This is Natacha Peyre:
Natacha är mer poppis än någonsin just nu. Dessutom mer modemedveten än någonsin. Kan det bli en bättre kombination? Det bästa är att hon praktiskt taget knäcker folks uppfattningar kring bergreppet "bimbo". Hon är snygg, smart och tyvärr inte singel!



Sommar dag

Hallå där :)

Villken sommar dag. När jag var på väg till stan för att möta pinglorna idag så mötte jag även på Anna som varit hemma i flera dagar och varit sjuk. Vi gick tillsammans och mötte upp Lejla, Linda, Jonna och Beccis och sen till skolan. Efter ett tag blev vi lite sugna på värme så vi tog med oss filten ut och låg i parken och sola. Andreas kom förbi en stund också.
Lejla och Jonna åkte hem och Beccis med för den delen. Katten och Sandra kom och satt en stund och sen skjussa Katten oss till Borlänge. Vi tog en sväng förbi Malin som jobba på världen mysigaste cafe och hon är till och med chef där.
Det blev en glass hos Malin och sen vidare till S1 för lite prat om livet och allt annat. Jätte mysigt.
Tog mig hem och Jenny kom nyss förbi, vi satt ute och åt fruktsallad och prata om lite allt möjligt. Det var allt ifrån början på dagen i snabb verision.

Här är massor med bilder ifrån dagen.





Heej

Hej Alla!


Jag har lite brottom så jag skriver lite snabbt.
Har varit och lunchat med Lejla, Linda, Beccis och Jonna. Det blev Kina buffe idag och vi hadde jätte trevligt.
Blev sen till min redovisning så jag stressade in till skolan och var försenad men är äntligen klar nu!  Det gick hur bra som helst och jag räknar faktiskt med MVG även där.  Redovisningen var till engelska B och jag fick prata om hur livet i England är och i London. Berätta om egna erfarenheter och dra jämförelser mellan allt där och i Sverige. Även så tog jag upp hur man firade julen där och lite andra högtider.

Nu ska jag stressa tillbaka till stan och fortsätta va me mina pinglor.

Vi hörs senare !

Kram


Hittade en bild från helgen på skol datorn.
None

Hallå

Hej Alla!

Nu är jag snart på gång till skolan. Vi får se vad denna dag har att erbjuda.
Jag har en redovisning i engelska B och det känns som att det kommer gå bra. Mitt favorit ämmne ändå så hur skulle jag kunna misslyckas?

Vi hörs senare!


Hemma

Hej Alla!

Förlåt för den superdåliga uppdateringen idag, jag är ledsen men har inte varit hemma något idag så då blir det lite svårare.
Idag tog jag och Ramma oss en sväng förbi Jenny och satt med henne och hennes mamma hela kvällen. Prata om lite allt möjligt, drack te och flammsa.

Bilderna på tjejerna inför moderepotaget vart jätte bra!  Jag är jätte nöjd och det hoppas jag att även ni blir när ni ser resultatet.  Hanna fick jätte mycket uppmärksamhet och två killar kunde inte slita sig från balkongen när hon skolle fota sissta bilderna. Vi såg er allt killar!

Här bjuder jag på en bild på Jenny ifrån kvällen


Hallå

Hej alla!


Nu är jag tillbaka ifrån lunchen och vi har fotat klart Viktoria.  Anna har en outfit kvar sen är även hon klar.
Hanna ska fotas klockan två och sen är vi klara för dagen.  Sen blir det Jacob och efter det får ni läsa och se allt.

Hörs senare!

None


Godmorgon

Hej Alla!

Ny dag med ny energi får jag lov o skriva. Denna dag har jag hunnit ducha och börja göra mig i ordning som vanligt.
Jag sitter nu också som vanligt och skriver här medans jag låter håret självtorka. Ska snart åka iväg till skolan och plugga till redovisningen jag och Beccis har. Det kommer gå bra, det vet jag!

Sen ska jag vara med när Jonna tar korten på Anna och Viktoria till mode-repotaget! Vill se så bilderna blir bra och att dem passar in. Efter det är det lunch med tjejerna och sen tillbaka snabbt till skolan och förbereda mig inför den andra redovisningen och ideal. Den kommer att gå grymt bra!
När det är klart ska jag tillbaka ut och se hur det går för Jonna som då ska fota Hanna inför hennes del utav moderepotaget. Sen hörrni, är jag nästan ledig för dagen.

Jag hör av mig före/efter lunch-

Hoppas ni får en jätte fin dag ute i sommaren.

Header

Hej Alla!

Nu är headern äntligen tillbaka. Jätte nöjd är jag då det kännts lite tomt.
Jag har även pratat och beställt en ny designe som kommer bli hur bra som helst.  Verkligen så sommar 2oo8.
Jag tänker stort med färger i sommarens tecken och massa blider på mig, kan det bli bättre? Tror inte det.
Redan nu känner jag lyckan över den fortfarande obeffintliga designen.   Jag hoppas ni hänger med på den resan.
Bloggen har tagit fart och mer ska den få. Jag tänker även här stort och exklusivt.  Det är ni läsare värda så länge som ni följt mig.

Imorgon kommer jag även fota (eller inte jag, men jag är med ) tre av dem som kommer vara med i det fördjupade mode-repotaget. Ska även boka foto tid med den fjärde. Repotaget kommer så fort jag är klar med allt och alla fyra är fotade och klara. Det kommer bli kanon känner jag.  Uch hatar ordet kanon men kan inte sluta använda det.

Nej vi hörs imorgon alla, för ni är väl med då också?


image553

Hallu

Men Hej alla!

Jätte roligt att det blivit en ökning på bloggen igen, ganska stor också. Vet dock inte vart ifrån jag fått publicitet men jag tackar. All PR är bra!

Kommer hem ifrån musikal träningen nu och är rätt slut. Inte för att det var jobbigt eftersom det bara var sång. Men jag har inte varit hemma på hela dagen så jag känner mig lite så där "äntligen hemma" slut.
Stämmorna på en av låtarna ur musikalen vart jätte bra och jag är så nöjd med dee. Efter det satt jag och några kvar utanför maxim och pratade om ni vill inte veta vad. Men roligt var det!

Nu tänkte jag titta på tv om jag hinner. Har lite att plugga inför en redovisning imorgon. MVG here I come!

Just nu tittar jag även igenom alla bilder ifrån dagen. Hadde en ego-moment på bussen då jag satt och tog en massa bilder. Nu tänker ni: Vad divigt, störande.
Men sen när vart det fel att älska sig själv?

Här kommer lite bilder ifrån dagen.


Dagen

Hej Alla!

Hur bra dag som helst? Eller hur!
Denna dag är så 2008 och anledningen är att jag fått hur mycket gjort som helst. Sitter och pluggar än tillsammans med Lejla, Linda och Beccis. Sandra är här och hällsar på också.
Det är så skönt att sitta kvar i skolan när det är lungt och bara göra sitt bästa. Vi kände att vi behövde en paus så vi gick ut o titta på stan en stund och handla mat. Så nu har vi ätit och känner oss mätta och redo för mer plugg.

image547

Skolan

Hej Alla!


Sitter i skolan med Beccis och pratar lite om allt.  Dem andra är på lektion och Linda kommer snart.
Har precis kollat med bella och bekräftat våran fika i helgen. Jag känner att om jag ska orka med den senaste tiden så behöver jag få lite blondinbella anda i mig.  Så att jag får lite fart i mig.
Jag börjar dock få energi när jag ser hur underbart väder det är ute. Det är sommar hörrni!
Så 2oo8!

Musikal

Hej Alla!

Vaknade nyss samtidigt som jag sjöng på en låt ifrån grease. Har fortsatt sen dess och längtar till träningen idag.
Jag tycker det är så skönt ibland även om det ibland känns tungt och jobbigt att repa så mycket. Men huvudsaken är ju att det hela blir bra och att den publik som kommer och betalar känner sig nöjda med vår show. Så darför är det viktigt att man ger sitt allt och är säker på det man ska göra. Idag har vi dansträning i en timme och sen sång i två så det är inte så länge som vi brukar träna.

Nu ska jag fixa mig och sen möta upp Lejla och åka ut till falun för att luncha. Sen som jag skrev tidigare ska jag klippa hennes löshår så att det blir lite uppklippt och passar in med hennes hår. Jag har även lite redovisningar idag som jag faktiskt känner mig peppad inför. MVG here I come!

image546

Hello

Hej Alla!

Har just suttit i telfon med Jenny i all evighet. Vi pratade lite och skvallra om helgen.
Imorgon är det skola, har lite redovisningar som ska bli skönt att få klart. Sen ska jag även klippa upp Lejlas löshår, det kommer bli snyggt som fan tror jag!
Saknar vardagen lite efter helgen. Skönt att komma tillbaka till allt som ska göras även om det håller på att ta kål på mig. Pratade lite med mamma idag om studenten och jag har kommit fram till en bra lösning som känns helt rätt för mig. Vi har även ringt ner till släkten i Bosnien och planerat lite på saker som ska hända. Riktigt roligt.
Det är nämligen så att jag funderat förut på att flytta ner till Bosnien igen ett tag och hitta tillbaka till allt. Men mamma tyckte att ett år är lite för mycket för att slösa på att vara där och inte komma speciellt långt så jag, hon och mormor planerar tre månader istället. Jag ska bo hemma hos mormor och sen även hos min ena moster.
Jag tror jag behöver det. Jag behöver leva ett kravlöst liv ett tag. Sen tyckte mamma även att det skulle vara bra för mig att se hur dem kämpar där nere för att uppskatta mitt liv här. Det är nog något jag behöver. Man ser inte riktigt allt sånt när man är där och semestrar utan man behöver sitta fast i det själv.  Jag vill ju dessutom pröva det för hadde jag inte fått chansen att komma hit hadde mitt liv sett ut så. Det är lite som att åka tillbaka till en korsning i livet och se hur den andra vägen sett ut. Det är väl spänande?

Dessutom skulle det vara ren terapi att vara där. Mormor bor ju på landet och har sin gård med sina djur. Sen har hon sin skog och sin åker så det är inte så mycket av shopping, datorer och allt sånt. Jag passar på att posta lite bilder som jag tog sisst jag var där så ni får se hur det ser ut på lande i Bosnien.

Här är ladan där kossorna och veden är

Mormors vardagsrum som hon älskar över allt annat

Utsikten ifrån tomten över mormors land

Min sötaste mormor.

Mormors hund.

.

Hej!

Kom precis hem ifrån mamma och Tommy. Dem håller på att flytta så vi har gått igenom alla saker ifrån när jag var liten och så. Det är lite roligt att se saker som man glömt fanns.
Som tex Hannah och Elza, kommer ni ihåg denna tavla som vi inte fick ha i klassrummet för Britt och Irma?

image540

Panik

image539

Hjälp! Jag får faktiskt panik!
Jag hatar att inte vara i skolan, på riktigt så får jag ångest av att jag missar dagen. Jag kommer aldrig förstå de som faktiskt vill gå hemma hela dagarna och inte göra någon. Villket tråkigt liv.
Tröttnar man inte på att bara vara? Nej, jag är verkligen en sån som hela tiden måste ha något som jag vet ska göras för då mår jag som bäst.

Hello

Ja, nog sommnade jag snabbt igår. så nu är jag helt överdrivet i extas pigg.
Nej nu tog jag faktiskt i, men jag är pigg!
Som det ser ut nu så verkar vädret vara helt okej så jag känner nästan för en ute dag. Saknar faktiskt Sandra så
ska se vad hon gör idag. Det var ju ett tag sen.

Just ja, idag åkte jag inte till skolan. Hadde inget viktigt just idag. Det är inte ofta jag struntar i skolan så och gör jag det får jag oftast panik men inte idag.

E.M.D Matthias i bilen.
image538

:)

Eftersom jag sovit under dagen är jag jätte pigg nu så jag tänkte passa på och uppdatera lite. Jag har fått lite frågor kring min header som inte är kvar och den är på väg, jag lovar!
Jag har faktiskt även funderat på en ny designe, så jag får kolla upp det med Sara som har hand om det! Tänkte lite nya färger och så.

Den här helgen har verkligen varit tuff och det är skönt att den är över. Det har varit mycket med musikalen och man känner att man inte riktigt räcker till åt alla håll. Det värsta är ju att man känner att man tappar energin och det är det värsta jag vet. Men jag vet också att det blir bättre så fort skolan lugnat ner sig. Veckan som kommer nu kommer speciellt bli riktigt tuff då det är sissta veckan man har att göra klart allt i skolan. Samtidigt har jag lite annat att göra också, men det ska nog gå bra. Jag kör tills kroppen säger stopp och det gör den inte.

Jag ska lägga mig nu, lyssna på musik och försöka sova så jag kommer upp imorgon.
God natt alla!

Sova

Hej Alla!

Jag tror vi människor underskattar det här med att sova ibland. Det är verkligen helt underbart.
Jag kom hem ifrån musikalen vid 5 och tänkte att nu hoppar jag in i duchen och sen hittar jag på något. Jag hann halvvägs. Efter duchen frös jag så jag la mig och sommnade så nu är jag super pigg och super fluffig i håret. MItt hår blir verkligen sitt eget när jag sommnar med det blött. Ni skulle skratta om ni såg.


image535

Godmorgon

Hej Alla!


Har precis duchat och tänkte äte frukost nu så att jag orkar med dagen. Har dansträning nu på morgonen och scen rep efter det. Det ska bli kul men jag är otroligt trött.
Jag sov verkligen as kasst, det fanns inte en chans att jag kunde sommna. Jag låt och vände och vred. Så till slut tröttna jag och gick upp och börja sortera papper istället. Haha

Glöm inte att det är morsdag idag alla!

image534

Klart

Ryssland står som vinnare!          Kessan, är du lycklig?
Helt okej låt även om jag hoppades på Armenien.  Ukrainas låt växte under kvällen.
Sverige, vad hände?     Hmm, hörs imorn!

falukalaset

Uch villken kväll det var. Jag var verkligen superladad redan långt innan det hela var igång och såg det som en chans att träffa alla vänner man inte sett nu när man pluggar dygnet runt.
Sedan kom dagen och fler och fler hakade på och vi skulle bli jätte många. Som vanligt var jag jätte stressad utav allt och sen alla redovisningar i skolan gjorde inte saken bättre.
Jag och Linda tentade av massa saker och det gick dessutom jätte bra villket gav mig ännu större sug att fira.

Jag är igentligen jätte emot rena fyllor och tycker väl att det är roligt rent socialt men jag gillar inte själva supa tills man stupar idiologin. Men sak samma. Det var jätte gott vin och det blev för mycket för mig. Mådde jätte dåligt och kände mig som en riktig fjortis.  Efter att jag börjat må bättre började vi mingla runt.
Träffade jätte mycket trevligt folk som kom fram och kände igen mig från tv och sånt tycker jag är kul.

En stor del utav kvällen gick till att prata om alla missförstånd och sura, arga och unödiga saker man säger i stundens hette.  Och det var skönt att bara vara med dem som känner en istället för folk som tror att dem skapa en åsikt om allt utan att ens förstå sig på problemet.  Sak samma.
Kvällen slutade jätte bra ialla fall och med trevligt folk. Det var ju tur!





Andrea

Är så stolt över Andrea! Här är lite nya bilder ifån henne och modevisningen!

image515
image516image517
image518

Hmm

image513


Bosnien gillar jag som jag nämnt tidigare. Självklart klappar hjärtat lite extra för hemlandet. 
Enligt undersökningen älskar vi ju alla Perelli, men tyvärr är jag säker på att det inte blir någon vinst för oss. Det kan jag nästan garantera. Inte ens nästan, utan jag lovar det blir ingen vinst i år. Men jag gillar dock både låten och henne.
Armenien är min självklara favorit i årets omgång. Gillar allt med henne, dock kunde tjejen varit mer tonsäker men jag förlåter henne pga dansen. Jag hoppas på detta bidrag och jag tror den kan växa på lördag när alla får höra den en andra gång.
Jag är dock lite förvånad över att så många gillade Ukraina. Det var ganska tydligt att hon kopierat Perelli till max. Speciellt eftersom hon från början hadden en rosa klänning och det hela slutade med en fransad kort klänning i silver. Undrar vart den iden kom ifrån?

image514

Hello

Nu har jag o Jenny varit ute på promenad. Villket var trevligt.
Vi till och med tog oss tid för att lära oss dansen till Hero med Perelli. Bara för skojjs skull. Det var helt galet så 2005.
Just det där med två steg fram kors med bena och upp med handen samtidigt som du rör armen ifrån hjärtat och kastar iväg en liten seger pose. Ni skulle varit med hörrni.

Igentligen hatar Jenny Eurovision men jag tvinga henne verkligen. Hon har till och med fått min favorit låt på hjärnan. (Armanien - qele qele)
Den dansen behöver vi nog inte ge oss på, lite för mycket för oss pryda. Men dock så 2oo8.

Imorgon är det falukalaset. Det ska bli lite roligt faktiskt.
Inte just falukalaset grejjen men det var länge sen vi hittade på något allihopp. Sen dessutom får jag träffa en utav mina läsare. Han heter Robin och ska vara med oss imorgon. Jätte trevlig verkar han vara.
Bilder ifrån morgondagen kan lovas.

Love us.
image512

Hej

Villken lugn dag jag har haft och det känns både skönt och som att jag behövt det. Åkte till skolan och luncha med alla. Satt och plugga lite och lyssna på musik. Sen åkte jag o Lejla förbi Systemet och handla lite olika vin sorter. Vi körde båda på rött villket känns underbart. Jag älskar röda viner.
Sen åkte vi hem och jag har verkligen vilat ut. Jag sov ända tills nu om jag ska vara ärlig.
Ikväll är det eurovision! Hejja Sverige!    Är så nöjd med att Bosnien tagit sig till final, älskar låten! Så nu är det bara Sverige på tur sen är jag nöjd.

image511

Hello

Hej Alla.


Har vaknat, duchat och slagit mig ner här. Ser att min banner fortfarande inte är på plats och det är lite störande. Men jag lär väl stå ut.
Ska strax börja göra mig klar så jag hinner iväg till skolan också. Idag är det en ganska lugn dag i skolan med inte så mycket att göra skönt. Ikväll blir det SVT och Eurovission för min del. Längtar lite, men ännu mer till finalen.
Just nu har jag två favoriter och det är Armenien och självklar Bosnien!  Sen blir det ju solklart Sverige, men vi får se vad som händer ikväll.

Ne hörrni, ska försöka sätta fart.

image510

?

Någon som vet vart min header tagit vägen?

Fick mejl om att pga att bloggen flyttas till en annan server så blir det under tiden lite problem med bilder ibland.
Så nu vet jag, och även ni!

Hemma

Så nu är jag hemma igen och känner för en fortsatt lugn kväll vid tv:n.
Idag var jag Jennys personliga shopper och såg till att fylla hennes sommar garderob med plagg
som är helt rätt till sommaren. Det vart en del även om vi inte riktigt känner oss klara.


Kupolen var platsen vi shoppa på idag!
image509

Dagen

Nu sitter jag här hemma och är snart helt klar. Började göra mig iordning för länge sen men har gjort hundra andra sker samtidigt. Ska äta lite nu och sen blir det iväg till kupolen. Ska möta upp Ramma och Jenny där.
Det var ett tag sen jag var på kupolen konstigt nog, men den senaste tiden har jag mesta dels varit i falun så jag hinner nästa aldrig. Men nu blir det kupolen för hela slanten, oj det där lät bondigt. Uch

Sen får vi se vad som hände ikväll. Tänkte gå förbi Sandra men hon jobbar så jag tar en sväg förbi där säkert.

Vi hörs senare!

Dag

Hej Alla!

Har varit helt slut och nu börjar jag piggna till då en underbar vän ringde ifrån England och jag är jätte glad för det.
Det var nämligen Sabrina i luren och det är en av mina all time best friends. Men hon bor sorligt nog inte kvar i Sverige längre så man ses inte lika ofta. Nu planerar vi lite av sommaren och jag längtar efter att få träffa häxan.


SABRINA
image506

Hej

Hej !

förlåt för den super dåliga uppdateringen under dagen. Det är så att min pappa ligger på sjukhus och jag har helt enkelt   (Självklart!) valt att prioritera honom framför bloggen.  Men jag är tillbaka imorgon med ny energi!


Hej

Hej Alla!


Är nu i skolan och är helt slut och trött. Var på sjukhuset inatt och åkte hem vid fem imorse. En nära anhörig blev inlagd så jag kännde att jag behövde vara på plats. Så nu är jag hjärn död men har mur mycket som helst att göra. Dessutom har jag musikal ikväll och jag är helt utmattad. Men det ska gå!

Kväll

Gokväll alla!

Sitter här än och trånar med mitt pluggande. Ja, jag vet jag tröttnar själv på mina upprepningar. Men det är nästan det enda jag gör nu för tiden. Var nyss ute och tog en rök paus och sms:de Bella för att boka in en fika nu när jag ska till Stockholm. Det är så kul att vara med människor som är målmedvetna och vet vart de ska! Alltid lika inspirerande.
Som vanligt har jag tok saknat Stockholm och hunnit tröttna på Borlänge tre gånger om. Tur att jag går i skola i Falun, lite avlastning ändå.  Men det går ändå inte att jämföra med enegin man får utav den vackra huvudstaden. Ne, Stockholm is gorgeous - and so am I, so why not liksom?

Imorgon bär det av till skolan igen, spännande, nja!  Sen kommer Jenny in och vi ska gå runt lite på stan och även hadde hon planerat lite shopping på Gina Tricot som nyss har öppnat där. Sen har jag sångträning på kvällen, villket alltid, eller nästan alltid är roligt.   Man lär sig alltid nåt nytt.


Love me!
image505


 






Hej

Nu sitter jag hemma och pluggar med hjälp utav Jenny!  Vi var just ute på en promenad och sen förbi hemma hos henne. Tog en promenad tillbaka till mig för att få ännu mer chans att njuta av vädret.
Det känns mycket lättare att plugga när man väl fått lite frisk luft. Även om vi mest rökte på vägen så tror jag att en och annan syre dunst hann in i oss.

Idag i skolan var det en helt underbar dag. Det har varit jätte mycket drama utan att nämna för mycket. Vill inte skriva allt för att det påverkar andra människor än mig och det vill jag inte utsätta dem för.
Men för att ta den lite anonyma verisionen.

Allt har sett ganska bra utåt. Vi har klackat lika glatt i skolan och genom matsalen som vanligt. Men sanningen är att det varit jätte mycket konflikter en större del utav denna termin. Många dolda bråk och en hemsk stämmning.
Jag har själv känt ibland när jag kommit hem att jag bara vill lägga mig ner och skrika ut för att det tagit så mycket på en. Det har varit grupp uppdelningar och det har varit fighter. Mycket ord och mest av allt många "jag tror den sa så". Men idag fick det vara nog. Det har vi nog alla haft på känn, att det bara får räcka och att allt är på gång att spricka. Det mesta blev löst idag och alla fick chans att prata om sina känslor osv. Det är verkligen helt underbart.

image504

Skolan

Hej Alla!


Nu sitter jag i skolan och försöker få lite gjort. Det går ganska bra.
Solen skiner och jag längtar ut. Sommar är underbart, dock blåser det lite kallt. Idag tänkte jag faktiskt se till
att jag får en ledig eftermiddag, där jag bara kan umgås med vänner som jag inte hunnit träffa osv.
Sandra och Ronja har jag knappt hunnit se eftersom vi alla har vårat på olika håll. Lättare att hinna med dem man går i samma skola som.


Sommar

Okej, kan man vakna på ett bättre sätt än utan ljuset? Nej!
Det är strålande väder ute, eller det ser fint ut genom fönstret ialla fall. Hoppas det blir varmt under dagen.
Då är det jag som blir lycklig. 

Ska snart möta Lejla för en lunch sen blir det att vara i skolan och plugga. Ska skriva en rapport tillsammans med Anna om kriminal historia. Det ska täcka Historia, Sam B, Psykologi B, Livskunkskap och ett till ämmne som jag inte kommer på just nu. Men det blir en stor rapport och vi ska dessutom göra den ruskigt bra.
Ska ringa polisen i Borlänge och intervjua dem idag och även polisen i Stockholm så det är lite att göra.

Vi hörs efter lunchen :)

image503

plugg

Hej Alla!

Ni ligger säker och sover medans jag sitter här och skriver. Jag är ganska pigg eftersom jag sov på dagen.
Sitter här och tar en paus ifrån allt pluggande. Det går bra faktiskt, men det är viktigt att ta puser för att orka.
Sitter och läser lite i Natacha Peyres blogg som jag tycker så mycket om. Älskar att bara läsa och kolla på alla bilder hon lägger upp.
Läste att hon nu tagit ut sina implantat och det tycker jag är bra, om det är så hon vill ha det. Jag är ju som ni kanske tidigare märkt jätte för plastik operationer. Så länge man gör dem för sig själv och för att man själv vill och mår bra utav det! 

Nej ska återvända till mitt pluggande!


Jag måste bara posta in en bild på det nya paketet till Virginia Slims.
Hur grymt är det inte? Så 2oo8.
image502

Pigg och Glad

Nu har jag hunnit med att komma hem ifrån musikalen och dessutom sova. Helt underbart!
Jag har verkligen sovit minimum förra vecka, då det varit så sjukt mycket att göra. Men idag hann jag och jag är så glad för det.
Även idag gick det jätte bra på repet, eller det kunde ha gått bättre. Men fortfarande så var det bra!

Jag är även så glad för att snön har smält och för att solen är framme igen! Kanske sommaren är på väg tillbaka?

Vinter

Godmorgon alla läsare!

Det är rena vintern ute, tro mig när jag säger att alla buskar på vår framsida vikt sig för att det är så mycket snö.
Jag som precis börjat hoppas på att slippa se snö på minst ett halv år. Skulle ju vara helt underbart.
Nu är kl snart 8 och jag är nästan klar, eller jag har i alla fall hunnit ducha. Det är en bit på vägen ändå.

Idag är det genomdrag på musikalen igen, villket ska bli lika roligt som igår om inte ännu mer! Det är så skönt att äntligen få vara på maximteatern, så skön scen!

image501

Hemma

Hemma igen!

Är helt slut men trots det väldigt nöjd. Vi hadde så roligt idag!
 Det känns som att vi har en bit kvar dock, men så brukar det kännas innan semestern. Just det, jag har ju slutat sagt sommarlov eftersom det känns som att jag är vuxen nu så får det bli, semester.

Nej nu ska jag ducha och sen ta det lite lungt innan jag börjar planera kvällen. Hör av mig snart.

Jag utanför Maximteatern i Borlänge.
image497

Maria vid Maximteatern.
image498

Så var det dags att plåts till programbladet.
image499

kulisser håller på att byggas och snart börjar det kanske att likna något!
image500



Godmorgon

Är helt slut känner jag. Det vart ganska sent igår och nu är jag redan uppe och har duchat och ska snart göra mig klar.
Jag har musikal genomdrag idag (!) .  Vi ska gå igenom hela första akten och flyttar även in på Maximteatern, sjukt kul.
Idag ska vi även bli fotade inför programmet så jag känner att jag måste fixa mig lite extra noga. Vi slutar vid fyra idag skulle jag tro så jag hör av mig efter det!

image491

Mode

Tydligen är moderepotagen som varit här på bloggen väldigt omtyckta så det kommer en liten fördjupning.
Det är så att jag tillsammans med några vänner och även med åsikter ifrån företaget bakom bloggen valt ut fyra personer ifrån de moderepotage som varit tidigare. De fyra personerna kommer att få berätta mer om sig själva och mer om sin stil. De personer som är utvalda när det gäller kläder är Viktoria Lilja, Jacob Persson och Anna Strand.  Dessutom blir det en stor skospecial med Hanna Bergfeldt.

Det kommer att bli mycket fler bilder och mycket mer kläder. Vad har Viktoria Lilja på sig när det är middag med tjejerna? Hur ser Jacob Persson ut när det är Party? Vilka kläder väljer Anna Strand om dejt står på schemat?  Vad är det som är så speciellt med skor, Hanna Bergfeldt

Vad vill ni veta mer?  Kanske har ni en speciell fråga riktad åt just Jacob, Viktoria eller någon utav de andra?
Mejla just din fråga till: [email protected] 

image490

                                             
Foto: Jonna Andersson
                   

Skolan

Nu sitter jag i skolan med Malin, Linda, Katten och Anna. Vi har just kommit ner ifrån lunchen och idag blev det schnitzel, kulpotatis och rödvinssås. Just nu är det en massa plugg och planering som ska göras inför de kommande veckorna som håller på att rinna ut allt för snabbt. Vi ska verkligen planera allt i detalj så att allt verkligen blir klart och riktigt bra.  Anna har köpt green tea så vi ska ta oss en kopp snart och börja brain storma.

Lite tråkigt dock att sommaren försvunnit, var är du hallå? 
Men det är samtidigt skönt att inte behöva känna att man inte kan gå ut i det fina vädret för att man är instängd och ska plugga.

image476 

svar.

Vissa har skrivit och undrat hur det kommer sig att min blogg blivit så uppmärksamad och jag måste ge blondinbella en eloge o tacka. Så där har ni svaret.



Urklipp ur hennes blogg.
image475

Godmorgon

Godmorgon alla läsare.

kl är nu 8 och jag har varit vaken ett tag och pluggat inför alla mina muntliga redovisningar. Jag är redo känner jag.
Igår var hos big-brother Monica och vi fick träffa Ronjas kille som kom och hällsa på ifrån Stockholm. Jätte trevligt var det.  Joel verkar vara grymt bra för våran Ronja. Det vart massa skratt och prat. Ganska lugn kväll ändå.

Idag känner jag att jag antagligen kommer att få stressa ijäl mig så jag har massa bokat i skolan som jag verkligen inte kan missa. Men är samtidigt inbjuden av Ebba Von Sydow på mode kvällen i Stockholm. Så jag har mycket att hinna med och lite mindre tid. Hinner jag till Stockholm eller inte? Hmm.
Efter modevisningen på Top Shop som håller på till 23:30 bjuder dem även in till efterfest med alla bloggare och veckorevyns personal på baren Nox. Roligt!


MODE REPOTAGE

Hej Alla!

Här kommer det efterlängtade mode repotaget. Alla som var med va gryma och ni fick en extra bonus person.
Extra personen blev  eftersom jag diggade stilen hon hadde i skolan idag.
Här har ni resultatet:





Anna Strand

image468
  Foto: Jonna Andersson
Tryck för större bild

Skinnjacka: H&M
Skarf: Twist&Tango
Jeans: Monki
Pumps: Din sko
Väska: Arv
Örhängen: Farmors
Armband: Gina Tricot

                      

Favortiplagg: Ovesizeskjortan med skärp i midjan är en favorit som hängt med ett bra tag nu.

Favorit märke: Jag har nog inget, jag blandar så mycket!

Favorit assecoar: Skärp, i alla olika färger o former.

Sommarens hetaste plagg: Utan tvekan den korta skinnjackan, gärna med en liten axelremsväska till.

Din stil inspereras av: Människor med stark personlighet, som vågar ta för sig och sticka ut, vilket kan vara allt från gamla moster till blondinbella.

Bästa köpet: En blommig sjal som jag alltid använder.

Hetaste affären: Monki

Bäst klädda kändis 2007/2008: Elin Kling, om hon räknas.

Vad innebär mode för dig:. Jag tycker inte att mode går att definiera. Mode är för mig något individuellt som framhäver personligheten. Jag tror att alla människor har sitt eget mode, skillnaden är bara att en del plockar fram det och vågar visa det mer än andra.

Beskriv din stil: Oplanerad, och en salig blandning mellan gammaldags, klassiskt modernt & secondhand.

Hur mycket spenderar du på shopping: Det varierar väldigt mycket från månad till månad, så det är svårt att säga. Generellt så tycker jag inte att jag spenderar så mycket pengar på kläder. Beror lite på om nagellack och smink är inräknat.. ;D


Jacob Persson

image465
  Foto: Jonna Andersson
Tryck för större bild

Cardigan: H&M
T-shirt: Disel
Jeans: MQ Emilio
Skor: Nike
Jacka: Nike
Halsband/Kedja: Privat

Favoritplagg:
kofta, funkar till nästan allt.

Favoritmärke: velour

Favoritaccessoar: halsband

Sommarens hetaste plagg: linne

Din stil inspireras av: Blir inspirerad av folk jag sett på stan som har en skön stil, men även personer jag sett     i medier.

Hetaste affären: Det beror på vad för sorts plagg man är ute efter.
Bäst klädda kändis 2007/2008: har inte så stor koll.

Beskriv din stil: avslappnad och enket
Hur mycket spenderar du på shopping: det varierar mycket från månad till månad. Ibland är det knappt något och andra månader är det ganska mycket.


Joel Nordström

image456
  Foto: Jonna Andersson
Tryck för större bild

Svart Cardigan: Dressman
Gul Piké: Lyle&Scott
Jeans: G. Johansson
Skor: Ted Baker

Favortiplagg: Piké-tröjan

Favorit märke: Lyle and Scott

Favorit assecoar: Solglasögon

Sommarens hetaste plagg: Tygsneakers

Din stil inspereras av: Mig själv

Bästa köpet: Ett par jeans

Hetaste affären: De flesta på Carnaby-street

Bäst klädda kändis 2007/2008:Adam Brody och Henrik Lundqvist

Vad innebär mode för dig: Inte så insatt

Beskriv din stil: Laidback and cozy

Hur mycket spenderar du på shopping: Vill inte prata om summor


Linn Andersson

image459
  Foto: Jonna Andersson
Tryck för större bild

Grå Skjortklänning: MQ
Leggings: H&M
Lackpumps: Din sko
Armband: Eldopalen
Fotlänk: Guldfynd
Ringar: Arv


Favortiplagg:
tunika/klänning

Favorit märke :Inget speciellt

Favorit assecoar: Örhängen
Sommarens hetaste plagg: Ett ljust luftigt linne kanske

Din stil inspereras av: Folk på stan, tidningar och kanske tv men även olika bloggar.

Bästa köpet: Ett par mörkblå crocker jeasn som funkar till allt.          
Hetaste affären: Gina Tricot har mycket fint. Vera Moda tycker jag har snygga kläder till bra priser. 
Bäst klädda kändis 2007/2008: Christina Aguilera

Vad innebär mode för dig: Vet inte.

Beskriv din stil: Jag tycker inte jag har någon speciell stil. Köper det jag tycker är fint och trivs i.
Hur mycket spenderar du på shopping: Det varierar väldigt mycket.


Sofia Dahlgren

image462
   Foto: Jonna Andersson
Tryck för större bild

Blus: Monki
Tights: Indiska
Rosett i håret: Mammas gamla shal
Väska: Farmors
Klocka: Nydoor star

Favortiplagg: kanske klänningar.

Favorit märke: jag köper väldigt väldigt sällan märkeskläder. men mitt bästa märke? jag tror inte jag kan svara på det, för saker som jag köper har inte med märket att göra. även om vissa märken gör finare kläder än andra förstås.


Favorit assecoar:
en sjal. eller någonting att ha i håret. eller något slags smycke, typ mina finaste audrey hepburn - aktiga örhängen som jag har tappat bort (skit).

Sommarens hetaste plagg: någonting som är tunt och lite genomskinligt. jag tycker om blommor och spetsar. och bara ryggar är fint.


Din stil inspereras av:
jag inspireras av människor som klär sig på ett personligt och eget sätt. det är roligt med missmatchningar och oväntade kombinationer. av någon anledning dras jag ibland till saker som är konstiga och fula, fast på ett fint sätt. jag inspireras också av filmpersonligheter, typ baby i dirty dancing och amelie från montmartre, spännande kulturer, musik, rådjur, balettdansöser och stilikoner som audrey hepburn, cory kennedy med flera. egentligen inspireras jag nog när det gäller stil av sådant jag tycker är fascinerande, precis som med allt annat i livet.

Bästa köpet: oj vad svårt. jag har nog inget bästa köp. jag bli glad när jag kan köpa någonting jag väldigt gärna vill ha. ibland kan kanske ett bästa köp vara en klänning för sju svenska kronor, en annan gång är det en jacka i en modell som man letat efter i ett år. det är roligt att hitta saker i typ mammas garderob, eller saker med historia som man ärvt eller köpt på second hand. det är fint tycker jag. just nu är jag väldigt nöjd över min fina ida sjöstedt - balklänning som jag fick härom veckan.


Hetaste affären:
jag blir glad när jag går in i oorganiserade flummiga butiker, som typ beyond retro. monki och top shop har också fina saker. annars handlar jag ganska mycket på h&m, man får liksom handla i de butiker som finns här uppe. när jag var i USA dog jag lite när jag gick in på forever 21. den affären finns inte här i sverige men man kan beställa från den via internet om man vill.


Bäst klädda kändis 2007/2008:
jag är inte så haj på kändisar om jag ska vara ärlig. jag tycker cory kennedy är skön.


Vad innebär mode för dig:
jag gillar inte ordet mode överhuvudtaget. det känns lite för mycket och egentligen vet jag kanske inte ens vad det innebär. har allt som har med kläder och stil med mode att göra, eller är det bara det allra nyaste? för mej är det här med stil mer ett kreativt sätt att klä sig och även uttrycka sin personlighet med. jag syr lite grann och det är kul. det som är roligt är isåfall kreativiteten. och människor som vågar testa konstiga saker är roligt. men det viktigaste är ju ändå att klä sig i sånt som man trivs i, klychigt men sant.

Beskriv din stil: jag tror att den speglar lite hur jag är som person, eller iallfall så består den ju av sånt som jag tycker är fint. ganska söt, lite konstig ibland kanske. men förra veckan på två dagar fick jag kommentarer om att jag såg ut som bruce springsteen, tung - danne och björn borg (!). jag vet inte vad man ska tolka det som faktiskt.


Hur mycket spenderar du på shopping: jag har inget jobb vilket betyder att jag inte har mer en ett studiebidrag i månaden. och det ska räcka till ganska mycket annat, men det är nog ganska bra. klädkonsumtion är lite läskigt.


-


       Foto: Jonna Andersson
Tryck för större bild

Jacka: USA - Better Bee
Klänning: Odd Molly
Strumpbyxor: H&M
Lackpumps: Roots
Skärp: Forever 21
Klocka: Donna Karan
Halsmand/armband: JC
Örhängen: CK


Favortiplagg: Hanky Panky

Favorit märke: Whyred, bruuns bazaar, By Malene Birger, Odd Molly, Acne, Tiger

Favorit assecoar: Väskan

Sommarens hetaste plagg: Pumpsen

Din stil inspereras av: Tove Halvars

Bästa köpet: Min Deal&Wire väska

Hetaste affären: JC & Byxshopen Falun :)

Bäst klädda kändis 2007/2008: Blake Lively

Vad innebär mode för dig: Nästan allt.


Beskriv din stil: indiepop möter pocahontas som möter stureplan.

Hur mycket spenderar du på shopping: Lagom mycket.


Godmorgon

Då är jag vaken igen. Har just duchat och sitter här nu för att invänta att mitt hår ska torka. Är lite emot föning så jag får väl gott sitta här då. Idag blir en roligt dag, för idag kommer mode repotaget!
Jag ska försöka skynda mig in till skolan för att hinna med så mycket som möjligt. Har en redovisning idag där jag faktiskt ska prata om min blogg. Ska bli roligt.

Sen ska jag som nämnt träffa dem som ska vara med i repotaget och gå igenom frågorna och sen ska dem alla fotas. Fotograf idag blir Jonna Andersson igen, tycker hon är så duktig så varför inte?
Och dem som ska vara med är alltså: Sofia Dahlgren, Anna Strand, Jacob Persson, Linn Andersson och Joel Nordström. Det blir nog jätte bra för det känns som att jag fått en bra kombination.


Den här bilden är så 2oo8
image452

Blogg.se

Vad är problemet med blogg.se ? Vart har min statestik tagit vägen?
Jag blir galen när det ska krångla. Jag har ett jobb att sköta utsäkta mig.

Bree Van De Kamp

Alltså Marcia Cross spelar rollen som Bree Van De Kamp så bra. Hennes karraktär lär ju vara en parodi på mig.
Det är så likt att jag själv skrattar när jag tittar. Jag känner verkligen igen mig på tusen olika vis.

image451

Hemma

Har just kommit hem. Så skönt att allt med denna dagen är avklarat. Mest av allt är jag glad för att allt har gått så bra som det gjort.

Imorgon blir också en händelse rik dag så jag har jätte mycket i skolan som ska bli klart. Sen ska jag dessutom skriva klart mode repotaget och klippa och klistra all text och sen är det ju fotografering för dem som ska vara med.
Jag borde anställa folk som sköter det där med klippa och klistra men det är lika bra att jag gör det själv, så jag blir nöjd.

På kvällen är det film kväll hemma hos våran Big Brother Monica. Ska bli jätte mysigt och jag antar att det blir en massa skratt och flamms. Har svårt att tro att jag och Sandra kan sitta och titta på en film i lugn och ro.
Ronjas kärlek kommer kanske och hällsar på också. Ska bli kul o träffa Joel eftersom hon pratat så mycket fint om han.  Kanske vi får äran att ha upptagna Jenny med på kvällen också?


Dagen

Den här dagen har varit så underbar. Verkligen perfekt stämmning och dessutom fick vi alla hur mycket gjort som helst i skolan. Jag har verkligen pluggat super mycket idag och jag och Beccis stannade kvar när alla hadde gått för att få mer gjort. Det blev det också och det är så 2oo8.
   
Har lite mer skol saker att göra och en händelse också som har med projektarbetet att göra. Ska bli roligt!
 Idag skulle jag ha varit på musikal träning med pga skol event så krockar det. Jag är tyvärr tvungen att prioritera skolan i detta läge då jag faktiskt ska ta STUDENTEN!
 
image450

Skolan

Jag sitter här i skolan och har precis gjort lite saker som får mig att bara vara så nöjd. Jag blir så glad när jag ser att betygen kommer på plats och dessutom ser bra ut. Skolan har alltid varit viktig för mig och lika så betygen.

Imorgon kommer mode repotaget, så då är det ni som är på plats.
Jag skriver mer under dagen!  


-

Är hemma hos Sandra nu och har just varit och träffat mamma en snabbis också. Sandra pratar i telefon med Monica och Ronja med Joel och jag sitter här. Så sociala är vi.
Jag o Ronja har bestämmt oss för att börja träna.  Varannan dag i en hel månad till att börja med. Ofta att det kommer att gå tänker ni. Men nu jävlar.
Jag har till och med bestämmt mig för att ta mig tid för det.  Som jag igentligen inte har men ska skaffa.

Nu har Sandra lagt på så nu ska vi prata lite medans Ronja gulle gullar med kärleken.  

     
Ronja                                  Sandra


Kväll

Ska över till Sandra nu och träffa henne och Ronja.  Lite kyligt ute så jag tänker nog ta bussen ändå.
 Skriver när jag kommer hem, och vem vet kaske jag bjuder på lite bilder!


stress

image447
___________________________________________________________

Panik! Fick just denna inbjudan till shopping/mode kväll den 15 Maj utav Ebba Von Sydow och vill så gärna hinna med att åka! Speciellt eftersom jag faktiskt har ne massa äranden i sthlm också som jag skulle kunna hinna med under dagen. Det blir ju en massa stora bloggare på plats och man kan mingla utbyta funderingar kring hur man kan förbättra sin blogg osv.
Dessutom får jag ta med mig en person och då blir det hela så mycket roligare. Problemet är att jag har så jätte mycket att göra att jag knappt hinner som det är. Men jag ska göra mitt bästa för att hinna. Skulle ju vara så roligt!

Sommar

Jag är förälskad, i sommaren! Jag känner bara hur lycklig jag blir när solen är framme.
Plötsligt känner jag att jag lever. Ne det är verkligen så 2oo8.

Idag var Linda sjuk så jag fick möta upp Lejla istället. Vi två åkte upp och luncha och där träffa vi på Jonna som jag saknat så mycket under helgen. Även Beccis var och luncha med oss. Trevligt med lite comeback ändå!
Sen gick vi ner till skolan och låg och sola ute på framsidan. Jonna och jag fotade och fjantade runt mest, men Lejla och Beccis satt och skratta åt oss. Jonna gav sig på ett försök att härma mina skutt bilder som var i tidningen när jag skulle vara med i glasklart. Här är resultatet haha!



Sen kom Ramazan till skolan och vi gick alla ner till cafe vi 3 och köpte glass. Jag har blivit besatt utav en ny smak som dem har där och det är Marc de Champagne som är en nougat glass med just Marc de Champagnetryffelbitar. Underbar!



Så 2oo8, I know!

Mode repotag!

Det kommer ett till mode repotage denna vecka. Det vet ni som är stammisar här redan om.
Det blir en massa bar bilder och spänande frågor. Den sissta killen är också klar nu och det är Jacob Persson.
Mer av honom och de andra blir det alltså i mode repotaget som kommer att dyka upp här under veckan!


Godmorgon

Då var jag vaken och snart klar. Har precis duchat och ska nu äta frukost och sen fortsätta att göra mig klar.  Måste även hinna med att svara på lite mejl och packa allt jag ska ha under dagen.  Jag vill igenligen bara gå och lägga mig igen. Inte för att jag är trött utan för att det är så där "jag-vill-inte-gå-ut-ur-duchen" kallt.

Ska möta Linda på bussen så det är viktigt att jag just tar 7.32 bussen så att vi hammnar på samma. Vi ska till skolan och ha möte med våran klass om studenten. Ska bli kul och se hur långt vi kommit med planeringar och allt annat.

Vi hörs senare hörrni!

image438

Brolle

Pinsam fjant som Malin i skolan skulle ha sagt när hon stör sig!   Det är precis vad jag tycker om Brolle!
Det ända han gjort sen körslaget började sändas på tv, är att klaga och över dramatisera precis allt.   Jag blir så trött på en del kändisar, om man ens kan kalla han för det, som klagar på allt som deras branch medför.
Ta smällen, gå vidare och sluta gnälla. 

Varje gång jag ser han i tidningen ryser jag i hela kroppen utav obehag och det gör jag ofta när jag ser en människa jag tycker verkar oärlig. Jag tror att alla hans dolda skandaler är ett rop efter hjälp.
Hjälp att nå en högre karriär. Jag tror att han så snabbt som möjligt vill marknadsföra sig själv innan hans stjärna slocknar. För det vet vi alla att den en gång förut redan gjort och det hela sluta med att han satt och spela sin enda hitt på silja line kryssningarna. 

Nej vill man nått då får man ta och kämpa rättvist, istället för att böla till sig uppmärksamhet. Fjant!

image437

Centrum

Då har jag just kommit hem ifrån stan. Vi satt vid maxim och åt glass och bara prata.
Sen blev det lite kyligt så jag och Jenny börja traska hem. Det tog all evighet och nu tänker jag bara
lägga mig och titta på sanningens ögonblick.

Lite bilder:

image434
image435
image436

Hallå

Jenny har just kommit förbi här och vi ska ner till stan och träffa Dove och Sandra.  
                   Eller Sandra är borta så vi får se om vi hinner mötas någonstans då båda har brottom åt olika håll jämt.
Dans träningen idag gick jätte bra och det va roligt. Dock vet jag att det blir träningsvärk imorgon då vi gjorde
sånna där runda ringar med armarna i alla evighet.  Nej nu ska vi skynda oss ner på stan.

image433

Godmorgon

Nu har jag precis kommit hem. Sov hemma hos faster igen igår för det var ju final i körslaget.
Blev så glad att Team Kans vann, har alltid haft svårt för Brolle.
(Hejja Mora) <----- det lät bondigt!

Sen kom Jenny förbi en stund och vi satt på baksidan och prata och även faster vill va me oss. Hon åkte hem vid 12 och jag och faster satt uppe o babbla till två.

Hur som helst så ska jag till musikal träningen snart. Ska bara ducha och göra mig iordning. Träningen börjar halv 11 så jag har lite tid på mig. Jag hör av mig efter träningen.

image432

Hallå

Hej!

Jag har precis vaknat. Eller innan dess var jag på musikal träning, vi hadde dans.
Det var verkligen den roligaste dans träningen vi haft, det känns jätte bra. Trots paniken jag fick när vi skulle göra övningar på diagonalen och det vart min och Marias tur att göra en grej och jag bara låste mig. Jag verkligen tok vägra att gå över golvet. Men sen så flöt allt på och efter allt tog vi oss en glass och prata. Mamma kom och hämta mig och vi åkte ut till Romme Kiosken och åt en till glass. Åkte hem och jag sommna.

Nu har jag vaknat och ska se till att ducha och göra mig i ordning. Ska nämligen förbi vid Jenny då hennes syster och flickvän är på besök. Sen får vi se vad som händer. Jag antar att det blir en del bilder till er sen.

Nytt på mode fronten är att jag ska ha ännu en tjej med i repotaget och det är Linn Andersson som spelar huvudrollen Sandy i musikalen grease (BMT).  Än så länge är inte alla killar riktigt klara, men så fort jag vet så får ni veta.

Linn Andersson

Pigg och Glad

Godmorgon!

Nu har jag kommit hem ifrån faster och grannarna måste ha trott att det är nått fel på mig. Jag han inte med att fixa håret där så jag gick med mössa och luva mitt i den härliga sommar morgonen.
Jag ska börja göra mig i ordning då jag om några timmar ska vara på musikal träning. Idag är det dans och det är roligt men lite drygt.

Jag kommer väl hem vid en 3-4 så då hörs vi efter det någon gång!





Såg att faster har mig och Jenny på kylskåpet, det var lite roligt faktiskt

image429

kvällen

Hej !


Nu har jag varit ute och joggat och ska hoppa in i duchen. Imorgon är det musikal träning så det blir ingen krogen för mig ikväll. Ska istället hem till faster och sova över där.
Skönt med hemma kvälla också. Ni får ha det så bra och vi hörs imorgon.

image422

Härlig dag

Idag har jag haft världens skönaste dag. Vaknade precis lagom och åkte till skolan för att möta alla på lunch.
Sen så satt vi där och bara tog det lungt och till sisst blev det en promenad ner till centrum för att kolla in ny öppnade Gina Tricot butiken. Det såg grymt snyggt ut och jag såg att Linda som var med i samma musikal som jag jobbade.
Efter det blev det en fika med Lejla och Linda. Som vanligt en massa prat om framtiden och ännu mer skvaller om allt.

Tog bussen hem och fixade upp mig, tog en promenad med pappa till faster. Där blev det lite fördelsedags fika då farbror fyllde år. Satt där och prata om allt möjligt och min kusin var också där. Nu är jag hemma och ska planera kvällen då jag vägrar vara hemma när det är så fint väder.

sova

Hej Alla!

Är inte alls trött då jag sov hela kvällen så nu lär jag få betala för det. Jenny var nyss förbi här på lite skvaller och prat.
Hon hadde varit och klippt sig idag och frisör eleven hadde verkligen förstört hennes hår. Det var ojämnt, hackigt och tragiskt. Så jag klippte om henne och det blev bra igen.  Sen satt vi och prata om allt möjligt och nu är jag ensam igen.
Ska försöka tvinga mig att sommna, går det?


Hej

Jag kan nu avslöja att en kille är klar för mode repotaget och det är Joel Nordström. Inte först imorgon får ni veta vem den andra killen är.

ne nu är det telefon som ringer!         Skvaller brukar det vara.


image410



Sommar

Hej Alla!


Har gått in i skolan nu, men ska snart ut igen. Helt sjukt fint väder är det.
Jag och några vänner sitter och tittar på resor veckan innan studenten. Jag känner att jag måste få komma bort om inte jag ska krocka in i väggen.  Självklart följer ni blogg läsare med på den resan också. Massa fina semester bilder.

På tal om bilder så är jag jätte nöjd med mode repotaget. Så nöjd att det blir ett till nästa vecka! Två tjejer är redan utvalada och det är Sofia Dahlgren och Anna Strand. Två tjejer med jätte fin stil båda två.  Det finns inte lika många killar att välja mellan, men några som har en snygg stil ska jag prata med. Eller rättare sagt två stycken.  När jag valt ut dem hör jag av mig här och skriver officiellt villka två det är!

Sp3b

Hej Alla!

Har just kommit hem ifrån en lyckad klass middag på Harrys i falun. Jag tänkte posta lite bilder ifrån dagen/kvällen
innan jag lägger mig!



 


Jag veet,  Ibland skämmer jag bort er med för massa bilder, men jag vet att ni tycker att det är roligt !

MODE

Hej Alla!

Här kommer fyra grymt inspererande människor som ni kan läsa om.
Fotograf för dagen var Jonna Andersson!

image406
image407

Viktoria Lilja

image405
 Foto: Jonna Andersson
Tryck för större

Viktoria Lilja har på sig:

- Jeans jacka - Miss sixty, MQ
- Vitt baslinne
- Svarta jeans - Cheep Monday
- Svarta ballerina - Wedins
- Halsband - Snö of Sweden
- Ring - Efva Attling


Ålder: 18 år

Favortiplagg: Vinter - Jeans / Sommar - Shorts (Klänningen går alltid hem den med)

Favorit märke: Jag kan inte specifiera mig till ett enda märke, men just nu tycker jag om Twist&Tango's kollektion

Favorit assecoar: Sjalar

Sommarens hetaste plagg: Den korta jeans jackan och shortsen, en blommig klänning kanske?

Din stil inspereras av: Jag suger åt mig nyheterna och sedan väljer jag ut det som är jag och jag känner mig bekväm i. Media, folk på stan osv.

Bästa köpet: Skinnjackan

Hetaste affären: Jag är lite allätare, alltifrån de dyra butikerna till de billiga butikskedjorna

Bäst klädda kändis 2007/2008: Pass

Vad innebär mode för dig: Jag tycker att det är kul...

Beskriv din stil: Enkel, klassisk och söt

Hur mycket spenderar du på shopping: På toook för mycket! Vi ska inte ens snacka summan...


Simon Berglund

image399
 Foto: Jonna Andersson
Tryck för större.


Simon Berglund har på sig:  


- Vit skjorta - Filippa K från LyxShoppen
- Marinblå chinos
- Skor - Paul Smith

Namn: Simon Berglund

Ålder: 17

Favoritplagg: skor?

Favorit märke: acne

Favorit assecoar: solglasögon

Sommarens hetaste plagg: chinos,

Din stil inspireras av: just nu: klassiskt, blått&grått

Bästa köpet: Paul Smith skor
Hetaste affären: Swank, London

Bäst klädda kändis 2007/2008: Håkan Hellström
Vad innebär mode för dig: -

Beskriv din stil: min stil
Hur mycket spenderar du på shopping: svårt att säga, ingen aning


Viktor Olsson

image402
  Foto: Jonna Andersson
Tryck för större.


Viktor Olsson har på sig:  


- Cardigan är köpt i Spanien
- Jet set klocka
- Halsduk Fred Perry
- Halsband Sara o.Roth
- Byxor H&M
- Skor lacoste
- Mössa SVEA

Namn: Viktor Olsson

Ålder: 17

Favortiplagg: Jeans

Favorit märke: Paul Smith

Favorit assecoar: Mössa och halsband

Sommarens hetaste plagg: Linne

Din stil inspereras av: Ingen speciell

Bästa köpet: En jacka

Hetaste affären: Asos

Bäst klädda kändis 2007/2008: Jeremy Piven

Vad innebär mode för dig: Det beror på..Rätt stort område..
Beskriv din stil: Enkel och stilren

Hur mycket spenderar du på shopping: En del..


Hanna Bergfeldt


image394
 Foto: Jonna Andersson
Tryck för större.


Hanna Bergfeldt har på sig:  
                                             
- Skinnjacka Rock`n Blue
- Klänning - Bondelid
- Strumpbyxor - H&M
- Bälte - Gina Tricot
- Smycken - Kapphal, H&M, Glitter

Ålder: 17

Favortiplagg: Klänning/tunika.

Favorit märke: Saints and mortals.

Favorit accesoar: Skärp och/eller halsband

Sommarens hetaste plagg: Hotpants och linne för min del.

Din stil inspereras av: Marilyn Monroe och Amy Winehouse samt tuffa rockstjärnor, excentriska människor och 50-60talets hollywood.

Bästa köpet: Skinjackan, funkar till allt.

Hetaste affären: Carlings.

Bäst klädda kändis 2007/2008: Sienna Miller.

Vad innebär mode för dig: Begreppet 'mode' är så stort och svårdefinerat, men för mig innebär mode att våga, att lyckas skapa sig en egen stil med personlig touch, och att inte se ut som en kopia av alla andra, Men att samtidigt inte se ut som en övervintrad hippie. Det finns så mycket som är 'mode' att alla kan hitta någonting som passar just en själv.


Beskriv din stil:
För alternativ för att vara normal, och för normal för att vara alternativ. Schizofren divalat möter promiskuös skolflicka i ett organiserat klädkaos.

Hur mycket spenderar du på shopping: Så mycket som nöden kräver.


Godmorgon

Hej Alla.

Vet ni? Jag är stressad som vanligt och ska göra mitt bästa för att hinna skriva lite här.
Har precis duchat och ska fixa hret ( klippte mig igår by the way)
Sen ska jag möta Linda och åka till skolan.  Idag ska jag hinna göra mode repotaget, så kom tillbaka under dagen för allt ska visas här.
Nu ska jag skynda mig och bli klar. Bussen går om 40 min.

Hej då

Min dag för dig

Okej, förlåt alla för den dåliga uppdateringen. Dumt utav mig.
Det känns bara lite svårare att ta sig hem för att skriva i bloggen när det är rena sommaren ute. Det skulle kännas otroligt löjligt att sitta inne dagarna i ända när man faktiskt har vädret på sin sida. Idag har jag dessutom haft fullt upp.

Dagen börja med att jag vaknade ganska sent då jag faktiskt också idag är ledig ifrån skolan. Jag tog världens längsta bad (2 timmar). Med badbomb, doftande olje kulor och skum medel. Underbart att bara få slappna av. Sen så hämtade mamma mig för en lunch på stan. Vi satt och prata och båda var helt på topp utav vädre. Åkte hem för att hämta min blekning och tog bussen hem till Sandra.

Sandra hadde börjat med att bleka sitt hår, men det räckte inte till så vi tog en promenad ner till stan med hårfärgen i och handla mer färg. Gick upp till vår kära big brother Monica och träffade hela Sandras familj. Bodin familjen är helt underbara allihopp och dessutom underhållande. Vi satt där jag, Sandra, Monica, Pia, Marta, Anna, Mannen, Linda, Doverdal och alla barn (5st). Så det var full show och massa spring. Där passade jag på att få mitt hår lite blekt. Är nöjd med resultatet.

Nu ska jag kika runt lite, svara på mejl och sen lägga mig för imorgon är det vardag igen.
image388

Ute eller inne

Hej Alla!

Världens sommar väder ute och jag sitter inne och är sjuk. Så trist.
Tvingade mig dock att ta en promenad idag för att få lite frisk luft och nu är jag lite gladare ialla fall.

Hör av mig senare!

image383

Mandana och Ronja
image384

Louise
image385

Jenny och Louise
image386

kvällen

Heej

Har varit med Jenny nere vid metrpolen och fikat med Ronja, Mandana och Sandra. Vi satt och pratade om allt möjligt. Det käbbs hötte skönt att träffa folk man inte sett på ett tag och se att dem mår bra och har hittat rätt. Jag blir så stolt när jag ser att dem trivs i tillvaron och med livet.
Att träffa Ronja är så roligt, för båda är vi Stockholms fantaster och hur glad blir man inte utav att sitta och disskutera sådant  man tycker om.

Nu har vi planerat en gemensam picnick på måndag. Det kommer bli jätte mysigt och roligt. Hoppas att det blir jätte fint väder för annars har vi ingen plan B. Jag älskar att bre ut filten ute och sitta med goda vänner och kanske lite vin?
Ser ni hur jag tänker?  Goda vänner ute på en filt, fint väder, fin omgivning och vin! Det är så Stockholm och inte Borlänge. Ne jag är född för att leva i en sommrig storstad.   

Nej nu fortsätter kvällen med pinglorna. Så 2oo8 och ja, jag älskar er med!

scheena

Hej Alla!

Underbar dag, erkänn?
Har varit på musikal träning hela morgon. Det var hur kul som helst att bara ha sång. Det blir en sån härlig: "ja vi kan det här" stämmning.  Sen så gick jag Maria, Sanna och Camilla ner på stan och bara satt och prata om aööt möjligt..
Jag älskar dem där söta små musikal plupparna. 

Nu sitter jag hemma hos Alexander och Jenny är här också. Vi sitter och spånar kring midsommar och allt möjligt.
Ska dessutom försöka hinna göra klart deklaratiionen idag så jag blir klar med det också. Får visst storkovan tillbaka och det tackar jag för. Känns alltid skönt med oplanerade pengar, för dem får gå till oplanerade händelser.

Jag och Sanna satt och prata om härliga Stockholm idag. Vi båda är så stureplan att det inte är klokt vad vi gör här?
Men vad gör man inte för grease 2oo8?     Ne men ändå, jag vill så gärna flytta nu och inte behöva vänta. Jag längrar utav hela mitt hjärta,
Jag kom på mig själv idag, att jag saknar så många från mitt förra musikal gäng. Saturday Night :)
Emma , Anna, Anna, Helena och så många till som alla är så goa! '

Ne vet ni vad, har lite brottom nu ska bleka sönder håret,,,  Love me! Mean it!!


Godmorgon

Har just vaknat och är på väg att välja kläder, fixa mig och äta frukost. Idag är det lite trist väder så jag tänkte köpa på
mys byxor och någon skön tröjja.  Ska iväg till musikalen idag och ha sång träning hela dagen.
Ganska skönt då jag tycker det är kul att lära mig en massa nya stämmor och allt.   Men jag ser då verkligen inte fram emot att gå utanför dörren, det ser verkligen super kallt ut.

Jag hör av mig sen när jag kommer hem!

image382

Heeii

Nu är jag hos Alex. Det är rena kaoset då jag och Jenny försöker bli klara samtidigt.    Jag älskar när det är lite smått kaos, när ingen vet vad som ska hända. Alla bara ringer runt till allt och alla och kollar vad som händer.
Jimmy och Marc är också här och dem sitter mest och retar Jenny som precis tagit sönder sitt nyinköpta hårspray.
Vad som händer ikväll är det absolut ingen som vet, och då blir det som allra bäst.
Sandra slutar jobbet kl 11 och då får vi se hur vi gör. Doverdal, vart håller du hus?

Alla ni läsare som undrar varför jag skriver frågor åt folk i bloggen. Så är svaret att mina vänner nu för tiden håller mer koll på mig genom min blogg än genom telefonen. Så dem ringer och säger att vi kommer dit och dit och jag funderar hur dem vet var jag är. Och bloggen är alltid svaret.
Ganska roligt faktiskt.

Jag hör av mig lite senare.

Dagen

Vaknade upp och hadde ett par möten att klara av. Det gick ganska snabbt.
Tog tåget hem ( får inte säg vart jag var, kontrakt ni vet ) och mötte Jenny vid tåg station. Det blev en runda på kulpolen eftersom jag lovat Jenny att vara hennes personliga shopper. Jag hitta en massa sommar kläder åt henne och lite produkter åt mig. Jag älskar produkter!
Vi tog oss en lunch på kupolen, eller snarare middag och fortsatte med att shoppa hår färg åt oss båda.
Sedan tog vi bussen ner till stan och hällsa på Sandra som jobba och efter det en tur till SVEA gym på Metropol.
Det blev 40 minuters solning och ja, vi är återigen sönder brända. Jag bara undrar hur jag ska klara av ännu en natt där jag inte kan sova för att allt bränner.  Men vill man vara fin, får man lida.... ja ni vet ramsan.

Nu ska jag ducha göra mig iordning och sen fortsätter dagen/kvällen/natten? 
Vi ska möta Louise på stan och prata lite. Kolla med Monica om hon har lust att fixa vårat hår. Gå förbi Alex.
Och sen kanske vi våldgästar Doverdal. Resten av kvällen ska bli spontan.   Vad händer? Som Sandra älskar att säga.

image381

Klar med allt

Nu är jag klar med allt, hela rummet och mig själv.
Provade ett nytt balsam idag också som var helt underbart, love it!
Just nu väntar jag på att Jenny ska sluta jobbet så vi kan planera vad som händer ikväll.   Min faster har kommit hem efter en resa och jag är lite sugen att gå förbi där också och hälsa på. Saknat henne jätte mycket.

Jag var dessutom ute på en promenad helt själv.  Jag hatar igenligen att visa mig ute offentligt utan att ha någon med mig. Men idag funkade det jätte bra. Inte för att jag har sociala problem men tycker bara att det är jobbigt att liksom traska runt ensam. Knäppt jag veet.

Fick en fråga utav någon som kallar sig för "Västerås":
"men jag har en liten fråga, som du kanske kan svara på i ditt nästa inlägg? jag har sett att på nästan varje bild du har, "drar" du ihop munnen? hehe. varför gör du det, och inte ler istället? ;)"

Svar: Det hela började som en rolig grejj. Jag ville ha ett eget uttryck på mina bilder och på skämt började jag med att "dra" ihop munnen och höjja på ögonbrynen, och sen har det liksom följt med och blivit typiskt mig.   Att jag inte ler på bilder är nog bara för att så fort en kamera är frame så kommer rent automatiskt min pose min. Sen så trivs jag med den också så varför ändra.

image380

Pigg och Glad

Skönt att jag inte var ut igår. Jag kände att jag behövde bara vara hemma och ta det lungt.
Vaknade sent idag och det var det bästa på länge, att vakna precis när man vill.  Har hunnit gå igenom allt på rummet som bara stått för att jag inte haft tid till det.
Det tog mig en timme att gå igenom alla parfymer, krämer och hår produkter. Men nu är det klart och ordnat.

image379

RSS 2.0