Musikal

Hej alla.

Idag har jag haft musikal träning och det gick jätte bra. Vi gjorde ett genomdrag och alla scener, sång o dans nummer börjar lika något faktiskt. Det känns ganska skönt att se att vi kommer någon vart.
Ikväll ska jag hem till faster och titta på tv och bara andas ut. Känns som att alla dagar bara rusat förbi eller rättare sagt alla nätter då jag nästa sovit bort de flesta dagar.

Pratade med Lindy i telefon idag och kände att jag saknat dig ( jag vet att du tujuvläser) jätte mkt.

Imorgon eller på tisdag kommer jag berätta lite om ändringar som kommer ske kring denna blogg. Ska nämligen börja skriva åt en annan sida och det känns jätte roligt. Berättar mer snart, jag lovar.

På torsdag fyller jag år ( 20 år, shiit ) och ska då också åka till sthlm och spela in tv programmet jag ska vara med i.
Dessutom hinna shoppa på stan och ha två möten, en lunch med vännerna och lite andas ut också! Men jag hinner :)

05:00

okej, det här känns som sissta natten innan man ärligt talat får skärpa sig och böja leva normalt igen.
Kl är nu 5 på morgon och vi har slutat med det röna vinet och gått över till ett vitt istället. Jag känner att vi konsumerar alldeles för mycket vin. Men samtidigt sitter vi inte här och är fulla, utan vi kan ju dricka med stil.
Vi satte på värmen på högsta nivå på balkongen och drack lite samtidigt som vi pratade om verkligen djupa saker.
Alla var vi på väg att fälla en tår, men bara nästan för så mesiga kan vi inte vara inför varandra.  Just nu håller Andrea en cat walk kurs i sann Victoria Seacret anda. Istället för att gå ganska känslolöst så ska man spela på olika steriotyper som tex sex symbol, skol flicka. Sandra börjar bli riktigt bra faktiskt.    

Jag där emot sitter här och kännde för att skriva lite då jag vet att vi kommer sova bort dagen imorgon. Eller Monica väcker säkert oss efter jobbet, men innan man är igång och allt ni vet.
Förlåt för att jag de senaste dagarna bara skrivit om vad jag gör i nuet och inte om viktiga saker, eller i alla fall så som jag brukar. Men detta lov har jag verkligen känt att jag vill leva ut och inte känna måsten så pga det kommer min lite impulsiva sida fram. 

Bilder från ikväll postar jag in imorgon då jag som vanligt glömt sladden hemma.  Dock är det inte så jätte många eftersom vi mest tagit det lungt.   

Kram
image205

oh

Är hemma hos Monica nu, är väldigt slut efter dansträningen.  Det är faktiskt första gången jag inte kände mig nöjd efter ett rep. Blir så sur när jag inte förstår och dessutom inte känner att jag hänger med. Det värsta är väl ändå att jag inte kan sluta tänka på det. Så nu sitter jag med världens största vin glas fyllt med "I'l conte" (helt fantastiskt rött vin)

Alltså det är väl ganska bra att vara envis och villja lära sig, men att blir helt galen utav att inte förstå sig på osv, känns mest jobbigt faktiskt i nu läget. Men sak samma, ska dock försöka tänka på annat nu.
Det är så roligt att vara inne på Andrea's msn, för hon har verkligen en fjärde del utav sveriges befolkning på den. Så jag skriver åt henne just nu, lite roligt att sätta sig in i hennes roll och försöka vara trovärdig. haha

Nej nu ska jag läsa några bloggar, svara på lite mejl och sen umgås här med alla.

Kram
Vedran

ps: bjuder på en underbar sommarbild på vår egna Big Brother Monica ( som även är min blogg-manager)
image204


Hallå :)

Har varit på dansrep tills för någon timme sen. Har nu hunnit äta och ducha och funderar på om jag ska ta mig hem till Monica för idag är det ju sissta natten med lägenheten och allt.
Jag bjuder på några bilder ifrån igår :)





Här  är Monicas underbara balkong :)



godmorgon

Har vaknat för ett litet tag sedan. Dove och Koffe tittar på Tv medans Andrea är på massage.
Solen lyser verkligen ute och det är helt underbart.  Jag är lite sliten sen igår dock, och på det har jag dessutom dansträning ikväll. Men det ska nog gå bra ändå hoppas jag.
Det har varit en lång natt igen och jag sommna vid kl 5 inatt då alla gick runt och bara fnittra åt allt hela kvällen.

Alltså den här dagen hadde jag verkligen velat spendera i sthlm, dock är jag osäker på om de också har så här fint väder idag. Men sitta på ett mysigt caffe med ett glas vin och bara titta på folk skulle vara lite avslapnande.

Idag tänkte vi ju ha spa dag, men nej! Eftersom jag har dans träning större delen utav kvällen så blir det svårt.
Vad gör man då, går hem och vilar ut efter tre dagar och nätter i rad? Nee, det blir vin kväll igen och jag börjar känna en halv stadig alkoholist varninge. haha (Ironi)

Ska ut och sola lite på terassen och bara försöka koppla av en stund. Har lite val att göra kring min blogg.  Jag har fått ett erbjudande om att börja blogga åt en ny sida. Då byter jag ju webb adress och är lite rädd för att ni inte ska hitta dig! Men ska tänka över det noga och prata lite med Monica som nu är min blogg manager. Det känns tryggt då jag vet att hon alltid tänker taktiskt och lyckas ofta pricka rätt.

ha en underbar sommar dag.

okej

krogen är ni redo?


Holton

Hej alla!!
Chris här, kom precis hit till ett underbart sällskap och en jätte fin lägenhet.
Här dricker vi vin och goda drinkar som i förrgår. Ikväll blir det party utav dess like, därför blir det spa-dag imorgon istället för idag. Idag har jag köpt ett par underbara skor av märket Paul Smith. Jag blev bara heeeelt kär i dom så jag fick väll lov. Vedran är lite smått för full så han kan inte skriva i sin egen blogg men han hälsar alla trogna läsare
Nääj nu blir det en rökpause på den underbara terassen.
men ni får ha det så bra så kanske vi höres igen!!
image195
byebye//ChristofferHolton

Spa

Ja då blev det inge sova i alla fall. Vi har kommit på att vi inte ska sova bort dagen utan ha en riktig spa och hällso dag.  Denna dag ska vi äte gott och nyttigt men bäst av allt, skämma bort våran själ.
Det blir fotbad, ansikts-masker i massor, peeling och smoothis. Vi ska även ha ett Yoga pass med lung musik och en power walk.

nej, en sådan dag har jag längtat efter verkligen, en hel dag då man visar sig själv hur mycket man faktiskt är värd.

natt eller morgon

men hej igen!


kl är snart 6 på morgon och vi har inte kommit i säng än. Jag förstår själv inte hur vi orkar.
Idag ska vi kanske åka till Gävle mot kvällen och gå på deras nattklubb heartbreak! 
Just nu står Andrea och knäcker ryggen på Sandra och jäg börjar känna mig lite smått trött. Jag gissar på att det blir ett tag tills nästa inlägg då vi säkert sover bort dagen. Dock ska jag hinna med att klippa mig imorn också.
när ni saknat mina inlägg alldeles för mkt så kan ni gå inte på en av mina favvo boggar tills jag är tillbaka.
www.dennism.se

image194

A diary of a mad black woman

Men shiit villka jävla nrdar vi känner oss som. Hela lägenheten mörklagd med filmen på.
Runt slutet börjar vi höra varandra snyfta, o ja, till och med jag grina. Fatta villken romantisk film detta är.
Det är en utav de bästa jag någonsin sett och varje gång jag ser den, lär jag mig mer!
Andrea skriker: Varför kan ingen älska mig på det viset? Alla gapar att de håller med.

Ne till och med vi som verkligen brukar hata kärlek sitter här och längtar. Börjar mitt hjärta smälta och jag kanske till och med känner sympati och medlidande. Haha det var verkligen ett skämt. Aldrig, jag bara älskar mig själv.

Back at Monica's



Heii

Jag är nu på plats hemma hos Monica och känner redan hur jag slapnar av nu när dagen börjar ta fart.
Det är ganska konstigt, men så fort lovet börjar ta fart så blir jag en riktig natt människa. Jag bara love att sitta i timmar långt in i natten och bara skvallra om inget viktigt.  Dove har dessutom hyrt en alldeles underbar film, som får mig både att gråta och brista ut i skratt.    

Sandra håller på och fixar caffe latte medans vi disskuterar Doves vikt.   Alexander läser något papper och Marco lyssnar ganska ointreserad.   Nej nu behöver jag en fet cigg på den alldeles underbart värmda inglasade balkongen.

Kiss&Hug

Hej

Har just kommi hem ifrån dans repet, eller för en stund sen då jag radan hunnit ducha och göra mig klar
för kvällen. Ikväll ska vi vara hos Monica igen och där ifrån får vi se vad som händer.
Jag håller er uppdaterad.

image193

Godmorgon

Hej alla!

Har just vknat då vi faktiskt inte kom i säng först kl blev vid 5 imorse. Den andra ligger och sover nu och Monica jobbar. Jag sitter med Pia som alltid är här och sprider lite glädje.  Det är jätte fint väder ute och jag känner att jag börjar vakna till liv. 
Doverdal var först upp utav oss alla och har tagit sig en sväng hem nu för att göra sig iordning.

Idag har jag som sagt dansträning och lite teater på det! Kul!
Eller jag känner inte att kroppen är 100 % , but still!


Ha en fin vår dag!

Andrea gäst spelar

Heeii allihopa !
Andréa Dolzini här,
Jag har fått äran att göra ett lite gästspel på Vedrans egna blogg !
Just nu har vi fått i oss några alldelens för goda drinkar. Röda smultron drinkar med en liten fransk tuch av lime.
En alldelens för trevliga kväll med många skratt och good looking people !
Nu tar Vedran över ..



Holler at ya all bitches!


sitter nu som sagt hos Monica och har det jätte trevligt.
Jag passar på att bjuda på lite extra nice bilder från de som är närvarande för kvällen.

image189
Andrea Dolzini
image190
Christoffer Holton
image191
Sandra Bodin
image192 
Sandra Doverdal, favorit i repris andrea, Big brother Monica

Heii

Nu sitter vi hemma hos Sandra och alla känner sig jätte fiina. Sandra blandar jätte goa drinkar och vi bara älskar varandra.
Ne nu ska vi ut på den indiska balkongen som är inredd med färger som lila, verkligen såå 2008.
Sen är de öppen spis på balkongen med soffa och små lampor över helataket, infra värme och inglasat, rök tillåtet på det. Verkligen så underbart mordent!
Sandra, Koffe och Andrea går catwalk i hela lägenheten medans Doverdal ser ut som att hon tappat kontokortet och står i en dior affär med dröm skorna hon alltid velat ha, utan att kunna köpa.   men vi andra är så glada.

Löv

Sandra and the pinglorna

Tillbaka efter påsk middag och panik packar, eftersom man bor i Borlänge så lär man hinna med de få bussar som går :P
Till centrum tänker jag inte gå i denna kyla även om det inte är långt :p

Jag ska nu hem till Sandra och träffa resten utav pinglorna, tror vi ska vara hemma hos big brother Monica! Love her!
Vi ska sitta och skvallra och bara titta på hur bra vi ser ut och så!
Alltså det är så roligt att vara med folk som ser bra ut, för då kan man bara sitta och var possitiva istället för att gnälla på alla fel! Love them, love me!


Ha de så fint allihopp! Love ya !

image187

Hallå :)

Hej Alla!

Har haft en lung dag idag, håller just nu på att göra mig iordning för dagen då jag ärligt känner att jag börjar leva först efter fem på kvällen. haha  Har rotat i garderoben större delen utav tiden och försökt komma på vad jag ska ha på mig ikväll då vi ska ha påsk middag med familjen hos faster.  Vi skulle ha haft det tidigare men jag har hafft lite fullt i min kalender så resten av släkten fick gå efter min kalender.

Ikväll tänkte jag höra av mig till Sandra och pinglorna och kanske ha en skvaller natt då jag e helt ledig hela dagen.
Så skönt med lov från både kolan och musikalen, då hinner man med lite mer. Men imorgon börjar musikalen igen och vi ska ha dans träning. Det ser jag dock fram emot, känner att jag behöver dansa av mig lite.

Ni får ha de så bra alla!


Islam

Såg att en bloggare skrivit om sina tankar om islam, eller rättare sagt fördommar.

Jag är själv inte muslim men är otroligt trött på att denna religon återigen blir så misstolkad. Jag känner mig otroligt less på folk som inte tar reda på fakta innan de går på något de själva anser sig förstå.
Ska man ha åsikter om något då tycker jag att dem åsikterna ska komma ifrån djupet och grunda på relaterad fakta.

Det som mest stör mig och gör mig otroligt irriterad är att de som uttrycker sig ofta blandra ihop kultur och religon.
Islam är en religon som INTE förtrycker utan hedrar kvinnor.  De kvinnor som blir slagna, förnedrade, könsstympade är offer för kultur och okunskap och inte offer för islam.
Islam ser kvinnan som något värdefullt.

"Den bästa muslimen är den som är bäst mot sin fru och jag är bäst mot min fru."
 (Tirmizi vol. 2, nr 323)

"De troende med den mest kompletta tron är de med bäst karaktär. Och de bästa av er är de som behandlar sina fruar bäst."
(Imam Ahmad vol. 2, nr 250)


Där har ni två perfekta exempel på uppmaningar att älska sin kvinna över allt annat. Dessutom uppmans man att behandla dem väl, och om inte det är ett perfekt exempel på missförstånd, så vet jag inget annat.
Ofta tror många att Islam förtrycker kvinnan, stänger in och kränker. Men NEJ, Det är kultur och inte religon!


Andrea

Andrea har ju kommit hem ifrån Växjö där hon nu bor och studerar. Hon blir hemma över påsken, och jag blir så glad.
Jag kände att denna underbara skapelse skulle få sig ett alldeles eget inlägg. Det är en utav mina vänner som jag verkligen ser upp till då hon verkligen tar för sig utav livet, och med all rätt. Dessutom är hon ju alldeles för drop dead gorgeous! Man kan se henne i lite diverse tidningar som modell för lite allt möjligt. Eftersom jag tycker att skönhet är något man aldrig ska dölja, bjuder jag er läsare på några fantastiska bilder.





Hemma

Har just kommit hem. Det var jätte trevlig tillställning idag, då jag nu kan avslöja att jag döptes idag och Jenny fick ta emot välsignelse. Har inte velat skriva det tidigare idag då det skulle hållas privat.
Det var jätte mysigt och jag hadde några av mina närmsta med mig på plats.  Sedan gick vi och åt på Tzatziki, som har underbar mat. Där jobbade även Sandra som inte kunde komma pga jobb tider. Vi satt där i ett par timmar och åt, drack kaffe och små prata om allt. Tack alla ni nära och kära som kom, det bettyde mkt för både mig och Jenny.

Några bilder ifrån idag och helgen bjuder jag på.

marie serneholt

Jag måste bara posta in nya bilder på Marie Serneholt. Hur snygg kan man vara?

image170
image171
image172

Fotot är ifrån Maries myspace album.
Photo by: Martin Petersson  Hair/make up: Nathalie Berzelius

Villken dag

Förlåt att jag inte har skrivit på havla dagen men är dock lite stressad.
Har lite viktiga äranden att göra idag och ska möta Jenny, Ramazan, Linda, Sandra, Dove, Ronja, Mandana, Sara och Rebecca på stan lite senare och vi ska göra lite saker.
Så nu planerar jag lite och så där.

Jag hör av mig senare!

Kram

love it

Den här bilden är sommar och inte mins perfektion!
Jag älskar detta par och deras sköna stil här är så rätt.

image169

Stockholm

Nu sitter jag här med Jenny och vi har nu bokat även hennes billjett till stockholm.  Jag ska ju spela in tv programmet då och kommer ha med mig några utav mina närmsta vänner.
Det blir Jenny, Linda, Ramazan, Lejla och Jonna än så länge. Det känns bra att ha lite stöd.
Ska försöka att göra lite ärenden medans jag är där, så dem får gå runt lite på stan själva medans. Men så shopping galna som en del utav dem är så löser sig även det!

Helt galet att vi ska åka med 7:52 tåget, det är så tidigt att jag vet knappt hur jag ska hinna göra mig klart. Får nog gå upp vid en 4 tror jag.  Kanske ska träffa någon blogg läsare också :)

Nu är det ju dock ett tag kvar innan vi åker ( 3:dje april ) villket även är min födelsedag! 20 år, hallå!
Gud känner mig lite väl gammal snart,  undrar om man ska fylla på med lite botox, då när vi ändå är på plats.

Sen  tänkte vi sätta oss ner och fira med lite god mat och en och annan champange flaska. Ska bli jätte trevligt.
Jag är jätte sugen på en ny sort som är lite dyrare, lite mjukare och bubbligare i smaken. Så fantastiskt!
Jag bara älskar dyra saker.  Det liksom gör att man svävar för en stund.

image168

Hmm jag o Jenny sitter och tittar på bilder på oss. Så kom jag på att jag lika gärna skulle kunna fylla överläppen lite nu när jag ändå är inne på botox banan. Varför nöjja sig med lite, när man kan få allt. Jag är så fyndig! Love me!



p0p delight

Hej!

Sitter nu här med en kompis och skvallrar lite smått. Äter jätte goda pop delight med less fat, så goda!
Det bästa är att dem är popped och inte fried, villket medför mindre kaloreier och det är så 2oo8.

Ikväll tänker jag ta det lungt för en gångs skull, och mina vänner är så nöjda med det! Så att vi liksom för en gångs skull kan sitta och prata och have a good time.

Ett tipps för alla som funderar på ett gorgeous nose job, som verkligen aldrig blir omordent, ett tiiieeps!

http://www.nackakliniken.se/


image167

don't cha know

Hey, har just kommit ur duchen och är på väg att göra mig klar.
Jag känner mig lite halv grinig då jag måste platta mitt hår och det är verkligen så jobbigt. Det tar sån tid
och mest av allt är det slöseri med dyrbar tid. Men vad gör man inte!

Vad händer med vår vädret som nyss var på besök? Jag blir så sur, det känns verkligen så omordernt med vinter.

image166

dagens samtal - hahaha

image164



mariajonasson.blogg.se

image165








uch

jag borde skämmas för den dåliga uppdateringen, men jag har haft lite fullt upp då en utav mina vänner
som flyttat till växjö har kommit hem.

Vi var alla ut i förrigår och hadde det jätte roligt. Sen satt vi och prata in på tidiga morgon om allt och inget. Alla sommna hemma hos Andrea och vakna sent på eftermiddagen. Sen direkt därifrån hem till faster för att kolla in Let's dance.

Igår var det helt rätt personer som åkte vidare till final i programmet. Tycker Tina och Tony gjorde bra ifrån sig!

image162

Björn Gustafsson

Alltså jag tycker verkligen han e grym! En utav de bästa komikerna på länge och det är givet att han gjort succe..
Men jag börjar tröttna på han. Jag tycker verkligen hans huvud blivit för stort.
I över en månad har jga läst dagligen om hur jobbigt han tycker det är med all uppmärksamhet och hur knäckt han känner sig. Hur jobbigt han tycker att det är att alla drar i han osv.  Men i så fall vad fan ställer han upp på jobb som gör att han som person blir exponerad i media osv?
Vad vill han sig själv, som ramma skulle ha sagt!

Om man får ett erbjudande att vara med i melodifestivalen så förstår man någonstans om har lite kronor i hjärnan att man kommer få uppmärksamhet och att man kommer bli omskriver, älskad och hatad.
Sen om det har varit så jätte jobbigt åt stackars lilla björn, varför tack ja till nya jobb i tv som gör att han blir ännu kändare och ännu mer exponerad.  Neee, Ramma här passar det fan in. Vad vill han sig själv?

image161

ifrån www.aftonbladet.se

Dagen

Det har varit en väldigt bra dag idag. Har hunnit med skolan, modevisningen, möte och intervju!
Jag blev intervjuad idag utan en blogg, http://falulicious.blogg.se/ , ska bli roligt att se resultatet.

Modevisningen blev jag några minuter sen till men Maria såg till att jag kom in. Den var inget speciellt då jag tycker att den var en aning oorganiserad. Den var väldigt kort med lite för lite utbud utav kläder.
Modellerna var lite lama dock fanns det några som utmärkte sig. Isa2 var en utav tjejerna som ägde cat-walken
medans de flesta utav de andra tjejerna såg ut som att de skulle sommna. Men ändå var det helt okej!
Några få bilder nedanför dock dålig kvalitet.


Sol

Idag är det verkligen helt underbart väder. Jag satte mig på min altan och tog en cigg och börja njöt utav värmen.
Jag är verkligen så gjord för att bo utomlands, i något varmt land.

Nu har jag gjort mig i ordning och ska snart möta Lejla på stan och sen åker vi till skolan. Har ett möte där idag sen åker vi till Borlänge då det är modeivsning idag.
Sen efter modevisningen ska jag möta upp Ramazan och kanske Jenny, ( om hon orkar, som vanligt) så ska vi på möte med kära Dagmar.

Oj måste skynda nu för bussen åker snart.

Ha en underbar dag! 

image156

skratt

Fick precis läsa ett citat ifrån någon blogg som en kompis hittat på nätet.

"Falufrigänget för er överklassfolk eller "wannabe överklassfolk" eller för er som bara "är duktiga på att planera". Gillar att poängtera hur roligt dom har =) "

Det är alltså beskrivningen utav de som går på FaluFri precis som jag. Jag skulle nog inte säga att det är en skola med överklassfolk där och inte så många wannabe's heller. Det finns ungefär samma "typer" där som på villken komunal skola som helst. Sen att vi är duktiga på att planera, hmm, ja vissa kanske. Själv är inte planering min starka sida då jag oftast är otroligt impulsiv. Men visst har jag blivit bättre. Men det är väl självklart att om man går på en skola där man planerar sina lektioner själv osv så lär man sig ta ansvar. Lika så att om man går på natur så lär man sig eller blir bättre på kemi, matte och fisyk!   Roligt, men det har vi faktiskt så det kan jag inte klaga på!

Jag har fått en del frågor om hur det är att gå på en fri skola och hur falu fri skilljer sig ifrån andra skolor.
Så nu tar jag mig tid att  skriva om det.

Skolan:

FaluFri för mig har varit en skola där jag själv lärt mig att ta ansvar för det jag gör och inte gör. Många klagar på att det är så fritt som det är, men själv tycker jag bara att det ger en inblick i hur livet kommer att gå till sen. Jag ser det inte som negativt att planera utan snarare som en extra kurs som jag kommer ha en enorm nytta utav.

Lokaler:
Vi har vanliga lektionssalar som vi eller lärarna bokar när man tex vill ha en genomgång utav något eller kanske en disskution. Sen går konceptet ut på att man är en liten grupp på ca 5-6 personer som delar på ett rum där man har datorer och använder det som "basgruppsrum". Det är alltså vårat rum,  precis som hemma.  Ofta blir man väldigt nära de man delar sitt rum med. Som jag och min grupp, vi är väldigt nära vänner privat också pga att man är så "inpå" varandra. Vi har två soffor i vårat rum, gardiner, bord, mattor, prydnader, blommor och massa annat. Precis som hemma.

Lärare:
Våra lärare har en kalender där man via ett system kan boka in dem då man behöver. Dem har genomgångar och kurs uppstart och sen är det upp till var och en att ta ansvar för att få så mycket hjälp som man behöver. Jag har aldrig förut upplev en sådan possitiv kontakt mellan elever och lärare. Dem är alltid där för oss och man får alltid den hjälp man ber om. 

Det är lite kring skolan. Det blir för myket att skriva och läsa annars.

image155

Här en lite del utav vårat rum, lite messy dock. Det är Erik och Rebecca som pluggar.

Oj

Hej igen!

Den här kvällen känns jätte bra. Har börjat få igång allt pluggande o jag älskar när man känner att saker är avklarede.
Bra betyg blir det också!
Här är en text jag skrev för ett tag sen, blev vald som en utav lunars sommar-pratare med den och fick en bedömning utav min svenska lärare!

__________

Stockholm


Jag åker över till Stockholm under ett par dagar för där trivs jag som bäst. Ögonblicket då jag kommer ut ur tåget är mitt favoritmoment. Alla sorters människor som rör sig i ett ständigt tempo, på ett annorlunda vis. Det allra bästa för mig är för många människor det värsta: Man är mycket mindre, man spelar inte en lika stor roll här. Stockholmare är människor som gör något med sin tid, istället för att fylla ut den med onödig energi som går åt att granska, kommentera och baktala människor. Här får alla vara den de vill utan att ställas till svars.

Jag tog fram mina hörlurar och satte favoritlåten på repet. Jag satte mig på ett café och kände deras tempo sakta bli en del utav mig. Där satt jag, ensam, med en macka, en kopp te, och en liten jävla sockerbit. Jag log brett för mig själv. Det måste ha sett dumt ut, men här är poängen. Ingen bryr sig! Här får man se dum ut, man får känna sig vilse och man får vara sitt egna jag.

Det här med att fika är ett utav Stockholms tio budord. Alla fikar. De sitter med bästa vännen och en latte, det pratas karriär. De alldeles nyinflyttade ?partypinglorna? ska alla bli stjärnor. Vissa lyckas, andra kommer halvvägs och kommer på andra tankar och stannar där. Några tar hjälp utav dokusåpornas egna mystiska magi och blir Stureplanspinglor, står i den oändliga kön utanför Spy Bar som aldrig tycks bli kortare. Och de skriker till vakterna: Amen suck, jag va ju fan med i floorfiller förra året jueeä! Men de får nöja sig med att bli hänvisade längst bak i kön och se Emma Andersson, Carolina Gynning, Linda Rosing och Natacha trippa förbi och utan problem bli insläppta.

Kanske det mest tragiska är dem vi ser sittandes i tunnelbanan som spelar på samma gitarr de hade med sig hemifrån den dagen då de bestämde sig för att våga chansa och möjligen lyckas. Vi ser dem och hör dem spela för att få ihop till en brödbit eller kanske lite amfetamin som dövar tankarna om deras misslyckande, och får dem glömma staden som slog ner dem.

Stockholm är en stor stad med enorma möjligheter. Men en sanning som är lika vass som den vassaste knivs egg: Livet är inte rättvist. Vi har bevis på det. Vissa får gå före i kön till Spy Bar andra får knappt vara i närheten utav en sådan allmän plats som en tunnelbana. Men ändå sitter jag här på Café ?Star Shine? med en macka, en kopp te, och en liten jävla sockerbit. Yes Sir! Jag drömmer om att göra samma sak som många andra. Våga chansa, ta risken och kanske förlora eller möjligen vinna. Packa det förflutna och flytta till staden med möjligheter. Våga drömma om den vita limousinen som tar mig till Globen där jag sakta går upp till scenen och tackar för priset som "bästa nykomling".

Sen kära vänner, läsare, lyssnare och medmänniskor återstår det att se om jag blir den som går förbi hela kön utanför Spy Bar och ler glatt mot vakten som vänligt släpper in mig. Eller om jag sitter i tunnelbanan i en lila sovsäck med en svart hatt bredvid och spelar. Ja om sanningen ska fram så kan jag inte spela gitarr men sjunga det kan jag! Då kanske jag får ihop en slant och den spenderar jag på en macka, en kopp te, med en liten jävla sockerbit, i staden Stockholm.

Vedran Calvin Bozic

____

Kommentaren ifrån min svenska lärare löd:

Snyggt. Du har bearbetat din text och efter någor detaljförändringar kan den publiceras på hemsidan tycker jag. Bedömningsnivå i Sv C är MVG. Finslipa på texten igen och skicka sedan in den i din box och till Helen Forsberg som ansvarar för att lägga ut bloggarna på hemsidan. Kicki

Slut

Nu är FN dagarna slut och det känns lite ledsamt men samtidigt så skönt. Men det var verkligen så roligt att se all så formellt klädda och höra alla prata engelska, tre dagar i rad dessutom. Jag tror verkligen jag går på en utav de bästa skolorna som finns. Trivs jätte bra gör jag!

Ikväll är det top model, YES!



image154

Jag och Jenny på Peace & Love i sommras :)



Bitter

Nej då så bitter är jag inte.
Imorse var det strålande väder ända tills jag klev utanför dörren. Då börja det blåsa.
Sen sätter jag o Linda oss i bussen, med fixat hår o allt, så kommer snö storm!
Jag tänkte, hur ska denna dag sluta? Men det ordnade sig ändå..
Väl på skolan minglade vi runt lite grann bland alla gäster ifrån utlandet då jag bara älskar att prata engelska.
Hadde ett jätte intresant disskution med en utav lärarna ifrån Namibia om skillnaden mellan Sverigen - Afrika.
Hon var så go, en sån där riktig mormor som man bara ville krama om!

Nu är jag hemma känner mig helt utmattad, sjuk och behöver fylla på ny energi. Imorgon är en ny ocg krävande dag.

Bara för att jag är snäll så bjuder jag på en MASSA kort på mig ifrån i sommras och frammåt!

 

FN

Oh, jag kan inte bestämma mig för vad som är vackrast. Den underbart sol fyllda dagen ute, eller jag!
Jag tror jag väljer mig!

Har just varit och träffat mamma en stund och håller nu på att platta mitt hår samtidigt som jag skriver lite här.
Ska möta Linda på stan och tillsammans ska vi ta oss ut till skolan och Fn-rollspelet som redan börjat. Eller, vi tänkte börja med en lunch först.

Lägger in lite bilder ifrån igår



1 Jag i sommar-solen
2 Karin, Beckie och Lejla representerar Arab-länderna
3 Någon håller ett tal
4 Jag är värd för middagen som var på kvällen
5 Mitt passe kort
6 Jag på middagen
7 Mina program kort där allt som ska sägas under kvällen står
8 Katten filmar till sitt och Lollos projektarbete

FN

Hej Alla!


Nu är det Carl, Vedrans kompis som skriver.


Idag har vi FN-rollspel i skolan. Det betyder att hela skolan leker FN och går igenom olika frågor som rör vår värld. Såsom miljö utrikespolitik och olika protokoll. Hela skolan är uppklädd efter sina egna länder och alla svenska tjejer med sjal på ser väldigt fina ut.


Jag är pressansvarig. Jag går runt och tar en massa kort som skall dokumteras för hela skolan sedan. Vedran är värd för hela kvällen, där hans största uppgift är att mingla med folk. Som ni förstår är det en massa människor här från hela världen och vi är så glada för det.


image132


villken dag det ska bli

Har just kommit ur duchen och tog mig en titt ut genom fönstret och såg att det snöar. Uch
Men sak samma ska mestadels vara inom hus idag. Idag är en stor dag för min skola då vi har gäster ifrån Frankrike, Italien och Namibia och ifrån en massa svenska skolor. Vi har något som kallas FN rollspelet då alla delas i grupper och representerar olika länder och deras åsikter. En stor sal med vakter, ordförande och allt på riktigt. Man måste till och med vara rätt klädd annars blir man tillsagd. Hur kul är inte sånt!
På kvällen är det en stor middag för alla deltagare och jag tillsammans med Louise Werf ska vara värd. Vi ska ta hand om alla och största uppfigften är att mingla, villket jag älskar!
Kommer nog hem sent ikväll då middagen är på kvällen men försöker blogga under dagen!

image131

Dagen

Oj villken morgon. Kom till slut iväg till musikal träningen där det saknades en del och vi fick tappert kämpa på trots dålig närvaro. Eller de andra fick det då både jag och Maria var sjuka. Men det såg sjukt bra ut!

 Har idag funderat på alla val i livet som ska göras. Dem känns så många just nu, igentligen kära blogg läsare hadde jag vela dela med mig utav dem men det påverkar så många om jag berättar vad det handlar om.   Livet har börjat tagit fart och det känns som att det går i hög hastighet nu. Det var det jag ville! Men nu vill jag bromsa ner.

Jag längtar i alla fall efter sthlm och får nu snällt vänta. Det är den 3:dje april som jag åker ner och blir kvar någon dag.   Hmm får se vad jag hittar på där förutom tv inspelningen.

image130

melodifestivalen o musikal

Igår var ju melodifestivalen, tippade jag inte ganska bra ändå!
Perellis låt växer och jag börjar gilla den mer o mer. 

Nu är jag klar fixad och ska ner på stan för att ha dansträning. Har stukat foten men ska titta på idag.
Det är helt underbart väder, jag till och med vaknade utav solen istället för klockan. Underbart!

melodifestivalen

ikväll är det final. I min familj är det lite utav en helig dag faktiskt.
Så snart ska jag börja göra mig iordning och ta en promenad ner till faster där vi träffas för att beskåda denna tävling.
Tillsammans sitter vi och röstar, hejjar, svär och kommenterar. Det är jätte roligt.
Ikväll tror jag att BWO vinner, men hoppas på Sanna Nilsen men tror att Svenska folket mest tycker om Perelli.
Hmm den där allmänt korkade, störande Frida kan lika gärna hoppa över sitt framträdande för hon kommer ändå sisst! Får jag hoppas!   Ja, jag bara hatar henne, verkligen!

morgon

Nu är jag färdig fixad och klar. Ska snart iväg till musikal träningen.
Oh hadde verkligen velat haft en sovmorgon idag men en sådan får jag nog vänta på i några dagar.
Imorgon har jag dansträning från halv 11 så jag lär gå upp tidigt då med och sen på måndag ska jag vara
mode expert i Falun på ett FN-rollspel. Där ska jag kommentera alla kläder för ett projektarbetea. Sen på kvällen ska jag vara värd på en middag som hålls för alla de 100 tals som deltar. Men på tisdag kanske! Hoppas!


Ha en trevlig dag!

Tv

Jag ville bara medela att jag efter en lyckad castning är en utav de medverkande i programmet glasklart!

Tusen tack

Tack alla läsare som gjort att jag är en utav de mest växande bloggarna och även 5:te största bloggen i Dalarna!


Debatt - Blondinbella- Tobias Larsson - Ebba Von Sydow och

Jag satt just och titta på programet debatt där både Ebba och Bella idag medverkade.

Debatten skulle i stora drag handla om shopping och på villket vis det påverkar dagens samhälle.
Något som gjorde mig ganska full i skratt var komikern Tobias Persson som verka upfattat det hela så fel och satt mest och klanka ner på Ebba's och Bella's mediala bild eller image. Han verkade så upprörd att det såg ut som att han skulle explodera villken secund som helst. Det roliga är att han var så emot Bellas blogg, men ändå verkade han ha en väldig koll på vad hon skriver om! Jag antar att även han som många utav oss andra inte kan hålla sig borta ifrån denna underbara blogg. En annan sak som där emot inte var lika komiskt, var att de andra som blivit inbjudna till debatten verkade lite rädda för att faktiskt säga ifrån när Tobias kom med alla dessa personangrepp. Dem satt mest och lyssna och programledaren Stina kunde inte ens ta sig i kragen och se till att debatten hamna på rätt spår igen.


Vad tycker jag om detta ämne?

Jag är verkligen en utav dem som tycker att shopping är otroligt roligt och ser även possitivt på den ökade konsumtionen. Jag håller i vissa delar med Fredrik Federley som tror att ökad konsumtion kan leda till att vi löser en lite del utav den enorma fattigdom som råder i vissa delar utav världen. Sen att många unga tjejer kan skapa sig en karriär på detta är bara ännu bättre!

Nä, Ebba och Bella, you rock girls!
Och Tobias Larsson du har just kvalificerat dig till årets ute-lista. Debatt är verkligen inte din grej!

image129

Uppsala

heelt underbar dag.

Vaknade väldigt tidigt imorsen då våran buss åkte ifrån resecentrum redan kl 7. Som vanligt är det just det där med att välja kläder som tar mest tid. Vet ej varför. Mötte de andra på stan och vi shoppade oss baguetter till resan och var på allmänt super humör.

När vi väl kom fram till Uppsala var det en massa andra elever där ifrån hela Sverige som skulle titta på universitetetet och jag börja mingla runt, som vanligt.
Sen tog vi oss ner mot centrum och åt en jätte god Italiensk buffe. Satt och skvallra lite och mötte sedan upp några gamla klasskamrater ifrån högstadiet.
Åkte buss hem och satt och verkligen prata om allt. Men nu är jag så trött att jag verkligen måste få sova.
Skriver massa inlägg imorgon. så vi hörs.

Kram

Uppsala

Okej hörrni!

Har varit och träffat Ramazan, Jenny och Louise. Vi satt och prata lite och sen fick Ramazan lite brottom hem.
Sen när vi alla kom på: Att vi bara älsk pajj så tog jag, Jenny och  Louise oss en promenad till Donken för att mätta oss lite då inget annat var öppet,   små städer ni vet.

Imorgon ska jag till Uppsala universitet för att kolla hur det funkar där och se vad som finns att erbjudas.
Har inte direkt någon koll på hur staden är då jag bestämt ska läsa vidare i Stockholm.
Jag kommer tyvär inte kunna blogga under dagen då jag har några möten och sen studiebesök som jag känner är viktiga att närvara vid.       Som vanligt vill jag tacka alla som kommenterar. Både de bra och negativa!  U rock bitches!

En viktig fråga som jag tycker alla ni ska svara på! 
Vad vill ni att jag skriver om imorgon när jag kommer hem?
Skriv ett förslag vid kommentar fältet så ser jag till att skriva ett riktigt maffig inlägg om just den ni är intreserade utav!


image128

Känner mig på bra humör så jag bjuder på detta: kram på er!

jag

Hej Alla!

Nu har underbara jag sovit en stund. Dagen tog lite på mig men det är bara roligt när man är allmänt upptagen.
Jag börjar känna av denna läsar stormen ifrån bloggen nu när så många kommer fram på stan och vill kommentera osv. Jätte roligt, verkligen!

Det var någon som skrev en kommentar om min dålig svenska, har fått det tidigare här och ursäkta mig om det är så störande.  Om ni undrar varför gramatiken är min svaga sida, ja jag kan ha någon enstakad dålig sida också, så är det för att jag inte bott  i Sverige hela mitt liv. ( runt 10 år nu) Så jag har en del andra språk som jag måste hålla reda på. Men jag gör mitt bästa. Gulligt, att ni orkar bry er, verkligen!

Oh ikväll är det top model, ska bli så kul. Har faktiskt längtat hela veckan. Men vad den + size:ade kvinnan har där att göra förstår jag bara inte.  Hon kan lika gärna bli utröstad för rund och go, kan hon vara ute i verklige livet, verkligen!

image127
Jag bara älskar bilder på mig själv, verkligen! This time I mean it!

lunch

Hej alla!

Har just kommit till skolan, var och luncha med Becca, Samira och Lejla.
Jag saknade dock Linda och Ramazan, känns inte riktigt komplett när dem inte är med.
Det är skönt faktiskt att ha sin lilla "grupp" som man umgås med. Känns ganska tryggt även om jag faktiskt inte alls ha något emot att göra saker själv. Älskar att åka till andra städer ensam och inte ha någon annan att tänka förutom sig själv. På det sättet är jag ganska självisk. Men det tycker jag också att alla borde vara. Vem kommer att hjälpa dig om inte du hjälper dig själv! Så enkelt är det.

Sjukt tråkigt väder, grått och trist. Tur att det finns färgklickar som jag som lyser upp dagen!

image126

what a day

Vaknade ganska nyss. Är jätte pigg och har hunnit ducha och nästan fixa klart mig.
Ska möta Lejla på stan tror jag så åker vi ihop till skolan. Idag har jag så där mkt energi att jag ska plugga så mycket som jag bara orkar.  Sen är det top model ikväll på tv också, det gör mig ännu mer glad.
Hur mycket får man älska Tyra Banks? 

Är det några utav er modebloggare där ute som vet vad för slags solglasögon som är inne till sommaren?
Jag tänkte på typ färgade, typ röda eller kanske blå och sen lite tjockare kanter och sen en dettalj på övre delen!

image125

Typ sånna, fast i färg då! Är det okej?



Telefon

Jag bara älskar att prata i telefon i timmar. Har suttit och bara babblat i två timmar och 34 min och jag älskar det!
Kom på att jag glömde bloggen helt. Har dessutom glömt berätta att jag köpte en jätte fin tröja idag som jag bara älska. Shoppade inte så mkt i sthlm som jag tänkt så jag gjorde det här istället. haha

Det är några utav er läsare som undrat pga tidigare inlägg, om jag är för skönhetsoperationer.

Ja det är jag. Jag tycker att det är en fantastisk möjlighet att förbättre något man inte är nöjd med. Det finns massor med människor ute i landet och även världen som varje dag gråter floder pga deras "komplex-ställen" så varför inte vara för något som hjälper många människor till ett bättre liv.  Borde inte alla få känna sig vackra? Jag tycker det i alla fall. Många tycker att vi istället borde jobba på att förändra fixeringen och besatthetten utav att ständigt utvecklas och kämpa efter någon utseende mall. Men det är omöjligt att förändra något sådant tror jag, så är det inte lika bra att sticka in något, dra åt lite, och skära av lite. Så blir det bra sen lixom.
Sen tycker inte jag att botox och tex restylan är något att göra väsen för. Det är mer som smink fast ja, på sitt sätt



image124
Till och med hon som gör reklam för en "naturlig kräm" är jävla onaturlig och rätt fint åt-stramad.
Undrar vad det skulle kosta att få hennes nästipp? hmm.

Mode

Allttså jag älskar kläder och blir nästan som lyckligast när jag shoppar. Men alla dessa bloggar om mode börjar jag tröttna på alltså. Okej, det är inte så många killar som bloggar om mode så det kan jag tåla ett tag till. Men hur många tjejer ska skriva om samma fucking pennkjol?
Nee idag dissar jag många av er mode bloggerskor!

image122

Hemma igen!

Oh dagen har verkligen rullat förbi.
Kul med alla kommentarer ni lämmnar, tack för alla fina ord och ni som skriver elakt är ju för underbara. Kram till er!

Har vari förbi Karlagatan idag där vi som är med i musikalen grease håller hus. Alla som dansa var grymma jag o Maria tittade på idag. Kändes skönt det med.

Finns det något bra på tv idag?

Skolan

Kommer precis ifrån en sociologi lektion. Väldigt spänande det där med hur människor fungerar och på
villket vis man följer och avviker ifrån normer. Villket sammanträfande då jag skrev om just detta igår kväll i något inlägg.

Min bästis Linda har kommit hem efter sin lyx semester i Polen så jag är överlycklig och snart
är vi på väg ner på stan för att slösa lite pengar på nymodigheter, som vanligt.
Får jag bara fråga? Alltså hur bra får det kännas när man brännar pengar. Jag bara älskar att se dem försvinna på
alla dessa koftor som är som en ansiktsmask för själen.

Jag o linda tittar in plastikkirurgi priser, gud vad billigt det har blivit! Alltså jag bara älskar mig själv, men jag hadde ju kunnat tänka mig en liten åtstramning vid ögonglobs partiet. Det är verkligen såå 2008!

image121

skolan

På väg till skolan nu. Ska ta bussen om tio minuter, men tänkte att jag hinner blogga en snabbis.
Ska ha massa möten idag om allt och inget. Missade en disskution imorse men det gör nog inte så mycket.
Jag skriver mer när jag kommer fram till skolan några var intreserade utav hur min skola är uppbyggd
eftersom det är en fri skolan.


Vedran
image120

O alla ni som undrar, JA jag bara älskar mig själv!

Emo

Jag hadde nyss Ramazan och Jenny över på lite planering inför allt möjlig och så vidare. Borde sova, ska upp tidigt imorgon. Har dansträning på kvällen och skola hela dagen.

Vet ni vad jag har funderat över? Jo, det här med "lagom".
Jag och Bella disskuterade det lite snabbt och jag har alltid stört mig på det här typiskt Svenska tänket:
"Jag måste vara så rätt och så himmla lagom så jag smälter in"
Hur störande är inte det? Alla som tror att dem är så jätte okej, fast de vill vara mer! Jag menar det är okej att sticka ut. Okej, jag menar inte färga håret i tusen olika rosa nyanser, det är mest störande. Men våga säg vad du tycker utan att vända kappan efter vinden.
På tal om färga håret i tusen olika rosa nyanser. Vad är detta med EMO? Har inte riktigt fattat!
Vad vill man? Är det någon slags konst på sig själv eller? 
Mår man dåligt vill man väl må bra tycker jag och bra mår man utav att älska sig själv! Bra mår man utav att känna sig snygg! Men varför då göra sig ful? Jag har inget emot alternativa så länga man liksom inte dödar sitt eget utseende!
Men det kanske bara är en flykt för att man inte vet vart man ska ta vägen med sina tillgångar. För idag såg jag en tjej som hadde  halva håret rosa och halva svart och sen toperat till skyhöjder. Trasiga kläder och allmänt trashig. Men jag såg att hon kunde faktiskt vara riktigt fin. Hon skulle lätt passa i nå ny modiheter och lite uppfräshad. Men nehhh, hon ska ta sönder sig själv. Jag fattar inte?
image119

Sthlm

Oj har precis hunnit hem ifrån Sthlm!
Castingen gick super bra och programet jag gjorde casting för heter Glasklart och kommer gå på svt.
Sprang runt hela dagen och hadde det fantastiskt. Träffa Blondinbella villket var grymt!
Vi babblade om allt mellan himmel och jord och tiden bara rann iväg, vi prata typ oavbrutet i två timmar nästan.
En helt underbar människa.  Ska blir helt fantastiskt tryggt att ha henne med under årets idol audittion!


___________________________________________________

The spark that makes the power grow
And I will follow for my dream if I can

Stockholm min stad vad du betyder för mig.
Jag skriver ofta om denna stad som är en utav de få som verkligen gör mig super bekväm.
Behövs inga förklaringar utan jag kan bara vara. Jag behöver bara flyta med som vågen i sin ensamhet som till slut bildar ett storslaget och bländande hav.
Stockholm påminner mig om att man kan vara allt man vill. Det man mest utav allt önskar men inte vågar, det kan man.    Det finns en dikt som jag ska försöka minnas:

När jag var liten så kunde jag flyga. När jag var liten kunde jag slå ner de farligaste monstren som fanns. När jag var lite kunder jag förflytta mig igenom tiden. Jag kunde allt när jag var barn!
Ända tills jag blev vuxen och samhället sa att jag faktiskt inte kunde.

Det är något som slår hårdt och gör mest ont. Det sårar min själ. Jag vet att jag faktiskt kan, men alldeles för få förstår det! Jag trodde att jag var den som skulle bli störst inom musiken en dag. Jag trodde att jag skulle vara den som ägde scenen och få alla att häpna. Tills något inlärt sa stop! Men Stockholm är som "alovera", det sägs kunna läka sår, och det kan Stockholm med! Stockholm läker ialla fall mina. Staden symboliserar villjan, hoppet och tron! Det får mig att tro på låtar som "I have a dream".  Stockholm ger mig kraften att våga förlita mig på mina innre krav och mina allta härligaste drömmar.  Jag känner mig rakryggad och utrustad med skydd som slåt bort det som gör mest ont.  Stockholm denna stad.

Stockholm min stad, vad du betyder för mig!



image118

Någon stad ni gillar ?


wunderschön

wunderschön, det var Elinas kommentar på min nya designe och jag kan inte mer än att hålla med!
Jag är grymt nöjd med den. Sara du är underbar!

Jag äskar att åka bort men jag hatar dagen innan. Det är verkligen så jobbigt att behöva tänka till två eller typ åtta gånger att allt som ska med är med. Sen att behöva välja kläder och sånt tar död på mig!
Sen hatar jag när håret alltid lyckas gå rent ut sagt, åt helvete, när man som mest vill få det att funka.
Så jag ska nog gå upp fyra inatt för då hinner jag ändra det ifall det inte går vägen första gången. Men sen är det skorna också! Jag vet inte villka jag ska ha. Kanske jag ska göra ett impuls val imorgonbitti? Men då finns risken att man sen står där när man väl klivit av tåget och tänker: Vart fan var hjärnan imorse? Då kära läsare blir hela dagen förstörd.

Sen så är jag så där allmänt instängd i mina egna tankar idag. Det är det där med tv-casting. Har aldrig gjort något sånt förut. Eller idol har jag ju provat på, men det är ju inte samma sak. Ska man vara lite så där extra "titta-på-mig" aktig eller bara lite dramatisk? Jag kan ju båda så det är ju inga problem direkt. Men kanske man ska verka lite seriös och pålitilig också? Men inte på samma gång som de tidigare alltenativen kanske!
Ähh jag tror jag bara ska gå in och va som jag bruka, det går hem ibland det med!

Nää nu ska jag titta i garderoben och se om jag hittar någont niice till imorgon!

image116 <--- Här är min casting imorgon

ny desigen


Här är min nya designe och den görs utav den super grymt duktiga Sara.
Hennes as roliga och riktigt härliga blogg hittar ni på: Sara Wiiikström

Imorgon är en superviktig dag och jag ska upp kl 5 inatt och börja göra mig klar. Har ett par möten i Sthlm som jag ser fram emot och några som gör mig super nervös. Ska bli underbart att träffa Isabella (blondinbella). Mer nervös är jag för tv castingen som sker 14:00.
Vet inte om jag kommer att hinna att blogga under dagen, men skriver om hela dagen här så fort jag kommer hem. Massa bilder blir det och kanske en video uppdate?





image115

fett sjuk haha

Uch e så sjuk, men måste till musikalen ändå.
Men trots min kropsliga förstördhet ( vet att det inte finns nått sånt ord) så är jag jätte pigg o flummig.
Är dock fortfarande shockad över att carola o andreas åkte ut igår.

sjuk

Uch sitter hem och är jätte sjuk. Det är så tråkigt att inte kunna göra vad man vill.
Men imorgon har vi jätte viktig dans teater och sång genomgång på musikalen så jag måste vara på plats hur sjuk än jag är. Men det ska nog gå bra.
Ikväll är det melodifestival. Villka håller ni på?
Jag håller på Carola & Andreas, Ola och Sibel! Någon utav dem måste gå vidare!


Lunchen

Nähe det blev ingen tortelinigratäng idag, valde vårrullar istället.
Hmm, en ganska dispyt disskution utrbröt då jag sa att jag tyckte att Ramazans kyckling såg rå ut.
Några tyckte att så kan man ju inte säga för den är stekt. Men snälla man har väl tillräcklig förståelse för att
veta att jag inte mena att kyckling klubb jäveln är direkt avhuggen och serverad?  Ne så det utbröt ett tjaffs!
Och sen när någon säg till mig att så kan man inte säga! Jag hatar den meningen. Om jag sa det så är det väl möjligt? Det behöver inte vara korrekt men jag kan väl säga vad fan jag vill?

Hej

Sitter nu hemma och tittade just ut genom fönstret och det känns som att det är en solglasögon dag.
Jag älskar när solen skiner och man får ta på sig sjukt snygga solglasögon, det är som om hela dagen plötsligt blir så mycket bättre.   Ska snart möte upp Lejla på stan och tillsammans ska vi till skolan för att möta upp resten. Gemensam lunch är det idag som vanligt.
Idag blir det tortelini gratäng med ädelostsås.

Senare under dagen ska jag nog ta mig kraft att beställa tåg billjett till sthlm. Jag ska ju dit nu på måndag så det skulle vara skönt att få billjetten klar.

Ikväll ser det ut som att jag ska ta det lungt för har träning heldag med musikalen både lördag och söndag.
Så det blir tidig morgon båda dagarna och sen lika på måndag också. Så jag ser idag som en ledig dag/kväll!
Jag tror att jag ska ta mig hem till faster. Alltså det finns inget bättre än att tiltta på typ Let's dance eller Melodifestivalen med henne för är det någon som kan kommentera de mest konstiga sakerna så är det hon.
Ett litet citat ifrån henne sisst:

faster: Danny och Malin dansar jätte bra! Det är nog mitt favorit par och jag skulle röstat på dem om inte Malin hadde svarta skor. Ser du inte att det blir så konstigt när hon lyfter på skon ibland och man ser att det inte är samma nyans under skon? Hadde jag varit hon så hadde jag målat dem lika under också. Du vet ingen vill rösta på dem när hon gör sånna misstag!

Haha förstår ni?

Ne ha en fin morgon alla!

image114

dagen

Nu har jag avklarat all möten. Eller alla och alla hadde bara ett som jag var tvungen till.
Idag mötte jag Lejla och Ramazan upp Jenny på stan och sen gick vi runt lite.
Alkis Eva som är lite av en lokal supar kändis i Borlänge var efter oss som vanligt och skulle ta oss in till rätten.
Det var mest skratt retande då hon faktiskt också höll upp en gaffel som tillhygge!

Är det inte lite rolit att varje stad har sina alkis stjärnor och alla har dem smeknamn. Det känns liksom som
att dem ändå är lite en del utav inredningen i staden. Haha
Tänk sen när jag flyttar till Stockholm, då ger jag mig fan på att jag kommer sakna Eva, i alla fall lite.

Bjuder på en bild på mig o Lejla som äntligen är hemma ifrån Amstredam

image113


kurs-uppstart

Oj oj,
Gick upp ganska tidigt idag. eller vadå ganska?
Klockan ringde 6 imorse och jag kände mig ganska pigg. Piggare än när jag går upp vid 9.
Nu har jag hunnit åka till Falun och sitter på skolan. Malin är här och nu kom Samira precis.
Vi började båda garva åt den härliga dagen. Hur underbara är hon inte?

 Idag har jag möte med Club Heat och innan det är det gemensam lunch för Lejla som kommit hem ifrån Amstredam. Nej nu ska jag rusa iväg för snart börjar uppstarten för psykologi B. Fick MVG i A kursen, så ser fram emot att göra denna kurs också.

image112

ibland

ibland blir det inte som man tänkt sig.
Satt och titta på fråga olle nyss och fick ett sms utav en av mina nära vännner
som låg på akuten i Falun (staden bredvid) och som Borlänge är så går det sällan bussar efter 18:00.
Men jag chansa och sprang för att försöka hinna med den sissta bussen men nej, det kom ingen.
Så det var bara att traska hem igen och finnas genom telefon istället. Suck för småstäder alltså!

U wanna B on top?

Sitter och tittar på Top Model. Alltså hela programet är så uppenbart men still sooo good!
Det är bland dem få program som jag bara fastnar i. All drama och så Tyra på det.
Hur bra är det inte?

image111

soo far

Oj vad allt bara tar fart.
Tänkte på en mening som fastnat, men vet inte vart ifrån.
- Vet inte vart jag ska, men det ska gå fort och fram. Så känns det!

Har haft möte med en blogg designer så det kommer väldigt snart se annorlunda ut här. Hoppas ni kommer att gilla det. Jag tror det!
Sen så har jag lite folk att träffa snart, blir nog kanske någon video ikväll. Vem vet!


Här i alla fall så bjuder jag på lite sköna misstag ifrån när jag och blatte sandra spelar in.


okej

Hej Alla!

Har varit en okej dag. Trodde ärligt att jag skulle dö imorse när jag vakna. Jag var helt död då jag suttit uppe halva natten och pluggat.  Åkte till skolan och där hadde vi gemensam lunch med lite skvaller.
Börjar sakna Lejla och Linda lite för mycket. Hatar när folk är och reser och man sitter och bara väntar på att de ska komma hem. Lejla skulle komma hem nu i veckan och Linda får jag vänta på tills på tisdag.

I skolan idag har jag inte hafft så mycket lektioner, inte en enda faktiskt. Men har däremot pluggat på egen hand.
Håller även på att sälja iväg de sissta billjetterna till Club Heat som är nu på fredag. Känns som att dagarna är på tok för få och saker att göra är på tok för mycket. Men jag gillar det ändå, det värsta som finns är att bara sitta och vänta på att dagarna ska börja röra sig.

Idag får jag se vad som händer. Har egentligen kör träning idag. Men vet dock inte alls om jag kommer att hinna
med det då jag har tusen andra saker att göra. Måste möta upp Jenny om hon har tid och planera resten utav Club Heat försäljningen osv.    Läste Stina-Lee's blogg idag. Alltså jag har haft svårt att gilla henne förut. Jag försökte verkligen gilla hennes blogg men det gick inte. Det var inte så att jag hata den men jag liksom fastna inte. Som Blondinbella.  Första gången jag gick in och läste hennes blogg var jag fast. Men hur som helst idag tvinga jag mig att läsa igenom heela Stina-Lee's blogg och börja faktiskt gilla den nu. Den är helt okej.

Ikväll om jag hinner ska jag lista top 5 läs värda bloggar!     Återkomm då vettja!


musikal

Idag var jag en sväng till skolan men kände mig så jätte trött och eftersom det inte var några lektioner så åkte
jag hem ganska tidigt ändå. Har sovit ikapp alla timmar jag missat kändes det som. Maria väckte mig och bad mig möta henne på stan, vi skulle ju gå och titta på musikal idag. Ungdomsgruppen sätter upp djungel boken och hadde genre idag så vi från grease var bjudna. Dem var jätte duktiga. Finns en del stjärnor här i Borlänge ska ni veta!

Efter det skulle jag möta Jenny och vi skulle tillsammans ta en sväng förbi Rammas jobb och sen alla gå hem till Sandra. Men varken Jenny eller Sandra kunde så jag tog bussen hem. Träffade Xenia på bussen och vi åkte till ica för att handla lite. Sen tog vi en promenad till jax och hon tog bussen hem och jag satte mig vid tv:n ....

En ganska lugn dag!

Video Blogg


home

Hemma igen.
Det har varit en ganska okej dag. Det var rena sommar solen ute, men svin kallt.
Jag o Rebecca strösa mest runt på stan och njöt utav att solen kommit fram.  Skolan, ja där hände inget speciellt faktiskt. Det var som en repris utav alla dem andra skol dagarna bara att jag sakna Linda som är i Polen.
Och Lejla som åkt till Amstredam, men dem är snart hemma.

På måndag är det dags för min casting för TV programmet. Mer info om den kommer efter att jag kommit hem ifrån Sthlm. Jag ska passa på att gå runt lite och se om det finns något kul där att göra. Jag är inte alls nervös när det gäller castingen då jag har äran att ha med mig Isabella Löwengrip med mig. Jag tror att hon om någon kan få mig att prestera det bästa! Det är ju en jäkla fart i kvinnan!
 
Snart så kommer en kompis förbi här hemma och vi ska möta Blatte Sandra ( haha ifrån video bloggen ) och Dovedal på en skvaller stund. Kanske det blir en video blogg ikväll..    Eller?
Ne som jag bruka säga, vi får se vad vi bjuder på!  På fredag är det även dags för Club Heat i Falun och det är en utan
Sveriges största gymnasium fester. Jag brukar faktiskt föredra krogen. Men eftersom jag är med lite kring det hela så tror jag att det kommer bli värsta farten. 1200 billjetter och försäljningen går super bra!

Okej hörrni, nu ska jag se till att fixa till mig lite, jag ska ju trorts allt gå på stan i Borlänge och man kanske möter på två eller tre människor om man verkligen har tur. haha

Ha det gött

skola

Då är jag färdig fixad. Ska möta Becca på stan och sen är det gemensam lunch med några stycken upp
på gastronomen....
Skriver mer när jag är framme i skolan.

Ha en härligt dag!

slut

Ja då var lovet slut och det är dags att använda den nya energin man samlat på sig under lovet till skolan.
Jag är igentligen en sån som hatar lov, får panik när jag plötsligt inte alltid har något att göra! Men nu på senare år (låter som att jag e 40 ) har jag börjat uppskatta ledighet då jag jämt har massa på schemat.

Ska bli kul med skola då jag får träffa lite folk jag inte hunnit umgås med under lovet.

Ha en bra dag!

image108

..

Festen med musikal gänget var grym!  Men den ledde till en förstörd jag, under hela helgen.
Vi var upp till kl 8 på morgonen och sen var det ingen ide att lägga sig så vi halv låg och vänta in
att kl skulle bli 10 så att repet skulle köra igång.
Vi repade dans och sång tillsammans med bandet/orkestern.
När jag skulle tröska hem på eftermidagen var jag helt slut. Kom hem gjorde mig iordning och iväg
på nästa ställe, så idag är jag halv levande bara. haha

RSS 2.0