trevlig valborg

Trevlig valborg!

love/ Vedran

.

Hej Alla.
Har lite brottom till stan. Ska möta upp några vänner på fika.
Villken underbar dag och underbart väder.     HÄRLIGT!


sommar

Nu är det sommar igen. Satt nyss ute på min altan och bara njöt. Underbart.
Ska snart iväg ner till stan och möta Linda och sen så åker vi och lunchar, efter det har jag ju lite att göra i skolan.
Är fortfarande lite sjuk, men jag har inte tid för sånt så jag ignorerar. Ska till musikalen idag, har både dans och sång idag! 

Hör senare!

image378

Ett långt inlägg

Nu sitter jag hemma och pluggar lite inför en disskution i skolan imorgon,  Vi ska prata kring ämmnet "genus" .
Jag har alltid haft väldigt lätt för att prata och har otroligt lätt för att bara läsa en text snabbt och sena komma ihåg det. Kanske inte när det kommer till matte och naturkunskap och det är inte för att det inte intreserar mig utan för att jag bara blir blockad.
Men i alla fall, som jag skrev tidigare så ska det handla om genus imorgon och jag känner att jag är full utav åsikter ocg tankar. Värre är det dock när det kommer till teorier, för jag tar mig inte riktigt tid att läsa dem. Även om jag bara behöver läsa igenom för att komma ihåg så har jag jätte svårt för namn och alla teorier heter något, Men nu ska jag tvinga mig själv att läsa lite teorier och dessutom skriva upp alla namn på ett papper och kring  det ord som hör ihopp med deras teorier.

Men, det värsta är att vi ska disskutera ämmnet utifrån världens tråkigaste film. Tro mig när jag säger att jag tvingade mig igenom den. Det var riktigt hemskt. Så hemskt att jag vägrat komma ihåg filmens namn..
Jag hoppas dock att jag lyckas klämma in mina argument utifrån en annan synvinkel istället.  Det är lite synd när man brinner för ett ämmne men ändå känner att man inte riktigt kan släppa loss för att utgångs punkten stör.

Nää, nu ska jag sova.     Ha en underbar dag ni som läser detta imorgoon bitti.
Jag vet att bilden på mig som är nedanför kommer att göra eran dag. Såå 2oo8.

image311

Jonna

Vart har du tagit vägen, det är så 2oo4 att skolka.
Jonna vi saknar dig!

image377

heej

Hej Alla! Super dålig uppdatering idag, jag vet.  Men ni fick ju en del maffiga inlägg igår.
Dessutom är jag sjukt obekväm näe jag sitter vid bärbara datorer, men börjar vänja mig. Idag har jag varit i skolan och kände mig lite sjuk men Linda gjorde mig pigg och på gott humör. 
Sen var det av hem och jag hanne med en del äranden också.  Sprang förbi kupolen, eller nu ljög jag, jag tog bussen. När jag var klar däe hämtade Alex och Jenny mig i bilen och vi åkte hit till Alex oxh fika.  Nu sitter vi här och ska förbi Sandra sen också. 

Måste bara säga att trots det halv tråkiga vädret är jag glad och nöjd. Jag tror att jag har fått min sommar dos, så det räcker i några dagar. Men jag tackar förståss inte nej till mer sol och sommar.
Jag har beställt världens underbaraste tygskor. Jag vill bara att dem kommer hem NU! Det är lite jobbigt när man bor i Borlänge, det tar så jätte lång tid innan det senaste kommer till butikerna. Vi har ju kupolen, tre vånings köpcenter med alla dess möjliga butiker men det tycker inte jag riktigt räcker till. Man vill ju alltid ha det som inte finns.

Nej hörrni nu ska jag fortsätta vara lite social här så ni får ha det så bra så länge!
Kom gärna tillbaka lite senare så hörs vi då.


mer tankar

Borde igentligen inte vara vaken, borde sova då jag ska till skolan. Men ni vet när man är sjuk så sover man hela tiden och sen när det är dags att sova på riktigt så är man utvilad. Eller jag känner ju att jag är lite slö, sådär när man är sjuk. Men verkligen inte trött på ett sömmnigt vis.

Jag satt och prata med en kompis som heter sanna. Hon bor nere i nedersta Sverige och vi började faktiskt prata på facebook efter att hon sett mig i tv programmet jag var med i.
Helt underbart att man kan börja skriva med en person man aldrig träffat och plötsligt börja skriva om allt möjligt, precis som att man varit värsta bästa vänner och inte hunnit ses och sen har man världs mycket att prata om.

Anyway, vi pratade idag om mentaliteten och kultur skillnaden mellan Sverige och tex medelhavs länder som Italien.
Jag själv är ifrån Bosnien och deras kultur påminner otroligt mycket om den i Italien och det är en stor skilland mellan dessa länder och Sverige.
Jag är inte alls negativ mot Sverige, nej herregud, jag är så tacksam över att fått komma hit och dessutom fått tagit del utav allt som detta land har att erbjuda.
Det är just den vänskapliga delen jag saknar. Jag saknar mycket utav att man bara kan gå ut på stan utan att behöva dricka så mkt att man plötsligt törs fråga en okänd person något, eller bara säga: Hej!
I Bosnien och även Italien är det mer konstigt och avvikande om man inte tar kontakt, man hjälps åt och vill lära känna.
Jag saknar det att livet är en gemensam väg att gå, man hjälps åt och värnar om de nära och dem som behöver hjälp.  Jag saknar även min släkt där nere.  Ofta blir många svenskar shockade utav att man säger att man har 100 kusiner, men hadde jag tagit hit dem och mätt släkten efter ett svenskt mått så skulle 10 utav dem räknas.
Men där nere är man släkt med alla och släkt är inte något jobbigt  som man undviker och man gruvar sig inte när man ska träffa dem. Nej, man glädjs och man träffar dem nästan varje dag.  Hela byn man bor i är familj även om man inte har blodsband, man låser inte dörrar.  Grannen kan öppna dörren kl 7 på morgon och ingen är vaken. Dem tar sig friheten att koka kaffe och göra iordning frukost och det är inget konstigt med det. Man blir inte shockad när man ser Agda ifrån fyra hus bort, suttandes på en kopp te i ens soffa.

Nej jag saknar vänskapen, familjebanden och mycket annat, Även om jag fortfarande älskar Sverige.

/ Vedran

image373

tv

Har tittat på tv och kvällens program var sanningens ögonblick som går på 5:an.   Helt fantastiskt sjukt kul är det.
Alltså jag vet inte varför men jag tror att hela konceptet med programmet är så helt rätt.
Att se människor i obekväma situationer och chansen att vinna pengar är nog alltid lockande.

Frågorna är verkligen riktigt heta och det värsta är att man har en panel utav familj och nära vänner framför sig som granskar dina svar.  Tanken om vad som händer när flickvännen hör sin pojkvänn svara JA på en fråga som:
Önskar du att din flickvän hadde silikon bröst?    Är lockande och intresant!
Jag vet inte varför man gottar sig i alla smaskigheter som kommer fram, kanske är det för att man inser att alla är mänskliga. Alla har brister!    Jag rekomenderar verkligen er att titta på det. Vad annas lyser upp dystra söndagar?

Ledig


Det känns lite som semester när man är sjuk. Visst, det är jobbigt men samtidigt har man plötsligt inga krav och måsten.
Jag har bara tagit det lungt och försöker bli frisk till imorgon. Vill ju verkligen till skolan och få lite gjort.
Personalen på skolan har frågat om jag vill sjunga på studenten så jag måste kolla låtar och musik. Imorgon måste jag också kolla allt inför mode repotaget som ska göras på onsdag. Känner att jag inte hinner, men det ska gå!
På tisdag så ska jag ha dans och sång träning också och det längtar jag faktiskt till.

Men nu ska jag inte tänka på det nå mer, utan bara ta det lungt och slappa.

image360

sjuk

Hej Alla!

Det blev synd nog ingen musikal för mig idag. Det är jätter hemskt väder ute och jag är glad att jag är sjuk just den här dagen.  Nu blir jag snart lite arg för jag har aldrig i mitt liv varit så mycket sjuk som det senaste halvåret..

image376

söt

Ni vet, nu när det är dags för studenten så är det dags för plakaten som ska innehålla en bild på en som liten. Pga kriget i Bosnien så har det mesta försvunnit så jag har varit lite orolig. Men mamma har lyckats hitta några stycken och jag är tvungen utav ren lycka att posta dem här.         Jag var ju jätte söt.


image372
image373
image374
image375

Det är tyvärr allt jag har kvar som minne utav min barndom och jag är verkligen så jätte glad för det!

hey

Heej Alla

Gud vad jag känner för att uppdatera ikväll. Sitter här med Jenny, hon sminkar sig för kvällen medans jag
sitter här vid datorn och lyssnar på massa bra musik. 
Tidigare har jag berättat om att det kommer ett mode repotage på onsdag/torsdag. Jag skrev att det blir med Viktor och Hanna. Uppdateringen är att Simon och Viktoria blir med också. Så fyra personer med riktigt grym stil får ni läsa om då!
Ni kommer få reda på lite kring deras personliga stil och bilder blir det också. GRYMT!

Jag håller även på att planera min och Sandras tur till växjö. Ska blir så underbart att få träffa Andrea igen. Jag saknar henne varje dag!  Det finns inte mycket som slår kvällar då jag hon och Sandra börjar prata om livet och allt. Ny energi, nya drömmar men framför allt många härliga skratt anfall.

Så när jag kommer hem blir det ett Växjö special här på bloggen. Allt om student livet, festerna, shoppingen och alla mysiga cafeer. Men mest av allt människorna där nere.  Det är många nya ideer kring bloggen som kommer bli grymt roliga att läsa om och även för mig att skriva om. Så keep on reading!

Truly yours!
Vedran Calvin Bozic

tankar

Jag sitter och funderar kring den svenska avundsjukan. Jag är så trött på att så många i detta land har så svårt att ta andras framgång. Är det så svårt att år 2oo8 kunna glädjas när någon får en gnutta glädje i sitt liv? Jag kan ju själv erkänna att jag känt avundsjuka och lite sorg när det gått bättre för någon annan. Men, jag har lärt mig att att jag inte mår bättre utav det. Mest utav allt har jag lärt mig att den största lyckan och framgången kommer när man slutar vänta. När girigheten stillar då händer så mycket.

Ofta stöter jag på elaka kommentarer här på bloggen, men det stör mig inte så mycket. Jag har lärt mig att omvandla och tyda elaka blickar och ord som ett tecken på framgång. Det är synd igentligen att behöva få reda på det genom ett sådant sätt. Jag tänker mer på alla som kanske inte kan ta det, folk som inte är lika trygga i sig själva.
Dem människorna känner jag med, jag tror att även ni en dag kommer förstå er på och tyda dessa glåp ord ifrån människor som är svaga, som försöker stärka sin egna självkänsla genom att trycka ner er.

Är det så svårt att förstå att vår framgång inte raseras utav er utan den stärks? Mitt tipps är att lära känna sig själv och sina svagheter för det är då man stärker. Mitt råd är att hitta en punkt i livet då ni är tillräckligt trygga att kunna släppa hatet och sorgen för då kommer eran tur. Då är det dags för er att nå lycka, framgång och då kommer ni INTE glädjas utav kommentarer ifrån människor som var olyckliga, sarkastiska och avundsjuka precis som ni.

hallå

Hej Alla!

Nu är jag klar med musikal träningen. Eller för ett bra tag sen.
Har hunnit vara hemma en stund och nu är jag hemma hos Alex med Jenny.  As skönt att vara tillbaka i musikal svängarna igen. Jag blev så glad över att  träffa alla.

Ikväll blir det mest att ta det lungt, har ju träning imorgon igen. Villket ska bli skönt det med.

musikal

Nu har jag duchat och är på väg att fixa iordning mig, solen lyser och jag har ett leende på läpparna. GRYMT!
Ska iväg till musikalen och träffa alla igen. Det har varit så mkt den senaste tiden så musikalen har kommit åt sidan och jag har knappt sett någon därifrån. Saknar alla och speciellt Maria!

Sen är det meningen att jag ska möta upp Jenny på stan, men vet ej när jag slutar idag så vi har inte bestämmt något speciellt än. Vi får se vad som händer.
Måste komma ihåg att ringa Sandra så vi kan planera växjö lite mer nogrant. Skulle va bra att veta när man kommer hem och sånt.

Men jag hör av mig under dagen. Solsken till er!

image371

lugn kväll

Hej!

Jag har verkligen haft en hel kväll med mamma. Vi har verkligen bara tagitdet jätte lungt och ätit gott ! vi gjorde till och med världens godaste fruktsallad. Vi bestämde oss för att prova lite nya exotiska frukter!
Sen satt vi mest och planerade inför min student o det känns verkligen som en befrielse att äntligen fått det klart!

Just nu är jag och håller Jenny sällskap hemma hos alex han är i stockholm så jag jenny och Ramazan är här och pratar & tar det lugnt! Snart ska vi ta oss en promenad till statoil o handla cigg o lite sådant! Sen kl ett gtår våran buss hem jag måste ta det lugnt eftersom jag har musikalträning imorgon!

Hej så länge, nu lär vi börja röra oss mot statoil så vi kommer iväg någon gång!
Ha det såå 2008 !!

Kram Kram Vedran



Hmm

Jag kom på mig Lejla och Linda när vi satt och luncha idag. Gud vad vi kommenterade allt och alla.
Vad vi tyckte va bra och det vi inte tyckte såg bra ut. Jag får lite dåligt samvete ibland när jag säger något dumt om någons kläd stil. Det känns så fel att inte bara låta alla ha på sig det dem vill, samtidigt som jag tycker att man faktiskt får ha en viss medvetenhet om vad som funkar och inte funkar.
Jag kräver inte att man ska vara 100% mode inriktad för det är jag faktiskt inte ens själv, men jag tycker att man någorlunda ska kunna klä sig. Det är lika logiskt att inte ha mag-tröjja när man är 45 som att inte ha vinterjacka i sahara ökenen. Eller hur?

Nej det där med stil är jätte roligt och intresant och nästa vecka kommer ett litet repotage här med två personer som jag tycker har riktigt grym stil!
Dem båda är super medvetna om vad som funkar och inte funkar. Dem är helt rätt helt enkelt!
Så mer utav Hanna Bergfeldt och Viktor Olsson nästa vecka!

vi bjudaa

jag bjuder även på denna intervju med mig inför idol 2oo8.

KLICKA HÄR FÖR VEDRAN BOZIC IDOL 2oo8


image370

Bilder till er :)

image356
image357
image368
image358
image359
image360
image361image369
image362
image365
image366image367


Jag veeet, vi är ju jätte vackra.



Sommar låt

Jag känner att jag har hittat årets sommar låt:  EMD - Jennie let me love you.
Snart är det dags att ha lektion så nu är jag i skolan med Linda och Beccis.  Det känns ganska okej faktiskt, även om jag hellre hadde velat bara tagit det lungt men det går ju inte alltid.

Hörs sen!

planer

Nu sitter jag och kollar på biljetter till Växjö, eller snarare hem därifrån till Borlänge. Andrea som jag skrivit om tidigare i min blogg går på växjö konst och designe gymnasium där. Hon ska nämligen tillsammans med de andra i sin klass ha en modevisning där dem själva har gjort kläderna, grymt kul!
Andrea's mamma ska åka ner och titta så jag och Sandra åker med ner i bilen med henne och sen stannar vi där en vecka. Ska bli jätte roligt att se hur hennes liv är där nere.
Jag vart dessutom shockad över hur billigt det är att åka tåg ända där ifrån hem. Så nu är jag jätte pepp på att prova Växjö!

Jag kommer ihåg när jag börja 1:an på falufri så var det meningen att jag skulle hoppa av och sen byta ner dig och flytta. Jag såg fram emot det jätte mycket, men vågade till slut inte. Jag är jätte feg när det gäller sånt.
Jag är nog den typiska personen som skulle kunna sitta hemma och sen få för mig att åka till london och bara göra det. Men när det kommer till att flytta blir jag helt stel. Men snart är det dags. Kan inte bo kvar här för alltid eller
 hur.

EDIT: Fick ju höra att det faktiskt var Andreas goa mormor (Gunn Helander) som ska köra, och inte hennes mamma :)



Gick igenom alla bilder på datorn och hitta en till åren kommen bild på mig och Ola. Helt döda båda två!


image347

jag är beroende

Okej jag erkänner, jag är nu officiellt beroende utav sex and the city.
Det är så bra, bland de bästa serierna som någonsin funnits.

image346

Trött

Hej Alla!

Uch vad trött jag har varit idag. Har verkligen sovit i all evighet och skönt var det.
Men hur dåligt samvete får man inte när man missar en sån här dag? Nej, nu ska jag tvätta håret och sen platta det.
Sen är jag redo för att inte missa kvällen istället.

Alltså jag måste bara skriva att vädret ute är så 2008.

försov mig

Ja, då har jag försovit mig. Var ledig ifrån skolan idag, men Robin ringde imorse och vi skulle fika i Falun.
Men jag kom aldrig upp ur sängen. Nu får jag inte tag i han heller.
Har pratat med pappa som varit bort rest. Han kan verkligen allt om musik. Det är så skönt när man behöver ställa frågor eller få hjälp, men samtidigt så är det svårast att ta tipps ifrån ens egen förälder.
Idag är jag som sagt ledig och funderar på att börja plugga lite, är till och med sugen på att skriva en riktigt grym uppsats. Fast det är ju så fint väder ute. Är sugen på att sola också.

Vi får se vad det blir.

image345

-

Hej Alla.

Har varit ute på middag med Sandra, Sara och Dove :)
Det var verkligen en sån där middag där man typ märker att man börjar bli lite till åren. Alltså, vi satt och disskutera meningen med livet.  Universum, religon och egna mål i livet.  Men det var roligt ändå.
Vi åt på tzatziki som är en grekisk resturang med underbar mat.   

Sen var det raka vägen hem för jag menar hallå? Det är ju verkligen en riktigt tv kväll för oss som älskar kanal 5.
Love it!

Sommar

image341

image342

image343

image344

.

Nu har jag precis fixat mig, borde igentligen se till att rummet ser okej ut, för det ser ut som att en bomb exploderat här. Men det har varit så mycket resande nu den sissta tiden att väskor med saker kläder är överallt.
Jag ska iväg till stan nu för att möta upp Lejla och Linda på en lunch, jag har saknat dessa kalaspinglor.
Ramazan ska också med och äte, han kommer dö när jag härmar alla som bor i karlstad. Vi brukar kolla på gulletussan nmämligen som är en parodi på typ dialekten där nere.


Äntligen hemma

Borta bra men hemma bäst som man brukar säga. Så skönt att bara få ta det lungt och koppla av.
Mitt tåg mot alla dess möjliga mål åkte kvart i fyra imorse och jag kände mig helt slut. Blev dock pigg på tåget.
Som vanligt kände tåg kondoktören igen mig ifrån tv och pratade, och jag blev genast piggare.
Jag var i Karlstad igen idag på idol. Jätte roligt var det att träffa alla som man blivit kompis med under castingen.
Kan inte skriva mer om det än så! Kontrakt i all ära, men det blir faktiskt lite tråkigt.

Jag postar in en massa bilder från dagen, visst har ni saknat mig :P
Blev föresten intervjuad utav BT idag igen, så det kommer väl mer i tidningen om någon dag.


Mycket väntan
image331

Helt underbara :)
image332

Jag och underbara Lajla Bagge som sitter i den nya juryn för idol 2oo8
image333

Underbara
image334

Grymt duktig. Bland de bästa
image335

Bea som var underbarast :) Helt grym och vi hadde såå kul!
image338

Karlstad villken underbar stad !
image340

godnatt

Nu ska jag sova. Ska ta tåget 5 inatt, så jag lär lägga mig så jag vaknar någorlunda pigg.
Imorgon kommer jag inte kunna skriva, är jätte ledsen för det.
Dock är jag tillbaka vid 9 och då så återkommer jag med ett inlägg.  Så vi hörs då :)


image329

.

Nu har hunnit träffa mamma en stund. Hon kom förbi och vi pratade lite om allt. Känns skönt.
Jag har dessutom hunnit titta på programmet ifrån igår. Jätte roligt att se!
Det är några som faktiskt kommit fram på stan och sagt att dem både sett mig på tv och läst om mig i tidningen. Man blir alltid glad utav sånt.
Maria sjöng imorse i missionskyrkan och det var meningen att jag också skulle göra det, men hann dock inte pga bröllopet och idol. Men iaf så kom en tant fram till henne och fråga varför jag inte var där, för hon hadde lägntat efter att träffa mig sen hon såg mig på tv. Sånt gör en så jätte glad.

image328

Sommar

Hej Alla.

Nu är jag hemma efter lite sångträning med musikal gänget. Härligt att träffa dem igen!
Det blev en glass och lite prat ute i solen.
Nu sitter jag hemma och bara njuter av att ta det lungt lite, ska snart ut i solen.  Prata nyss med Sandra för jag vill så gärna att hon ska med ut o resa imorgon. Har nämligen lite saker att göra i en annan stad så jag vill inte åka själv.
Skönt att ha folk med sig som stöd också när man ska på olika saker.  Jag får tyvärr inte berätta här vart jag ska eller vad jag ska göra. Det är lite strängt ibland men man så smånign om kan jag ju berätta! :)

image325

Hallå

Villken underbar dag. Kunde inte vara lyckligare än vad jag är idag. UNDERBART!
Jag ska skynda mig iväg för har musikal träning idag. När jag kommer hem kommer jag att skriva massa om idol dagen. Men nu postar jag med lite bilder.



Hej

Hej Alla nu är jag hemma ifrån Idol. Kan inte berätta hur det gick. Ni vet alla regler.
Skriver mer imorgon då jag är helt slut utav dagen. Blir massor med bilder imorgon också. :)

image313

Underbar dag

Villken härlig dag det har varit. Det är verkligen underbart att sommaren är på väg.
Jag hoppas verkligen att det blir lika fint i Karlstad imorgon. Någon som vet?
Imorgon ska jag stå i kö för idol och även på rep inför ett brölopp. Det är faktiskt bara det andra bröloppet jag gått på i hela mitt liv.

Jag sitter och funderar på villken låt jag ska sjunga. Det känns som att hela den här idol resan inte alls blivit planerad. Det var ganska tursamt att bröloppet var i samma stad och samma tid. 
Sen är det detta med kläder, jag hatar när jag ska på något viktigt och jag inte alls vet vad jag ska ha på mig.
Dessutom måste jag komma på hur jag ska få ner fägen i ansiktet. Idag syns det verkligen att jag solat. Jag är halvt brun och sönder bränd röd samtidigt. 45 minuter kanske var lite för mycket.

image312

vaken

Ja då är jag snart klar. Ni har säkert vid det här lagret gissat att jag inte hunnit platta håret än. Det stämmer!
Här kommer första artikeln om mig i tidningen:   Vedran medverkar i Glasklart
Jätte skojj att läsa, de andra artiklarna kommer dock vara lite större så jag är glad för det.

Jag har så ont idag efter solandet igår. Helt sönderbränd känner jag mig. Men det är det värt!


hemma

Nu har jag och Jenny tränat en snabbis och även sola i 45 min. Vi är båda sönder brända. Men det är det värt.
Vi hann dock inte dricka innan, så nu har vi köpt chips och ska dricka några sex on the beach drinkar. (Lejla jag tänkter på dig då)

Jag måste dock säga att SVEA gymmet är bland det bästa i Borlänge. Helt fantastisk personal. Jag och Jenny har oss en egen personlig tränare och sol coach där som är helt underbar.

bilder ifrån dagen:




.

Heii alla!

Väntar på att Jenny ska komma, vi ska ner på SVEA gym och träna och sola. Vi kände båda att vi behövde det.
Så nu är vi pepp. Ska dock ta några drinkar innan vi åker, blir alltid roligare då!

C

Nu ska vi ner till Falun city efter våran underbara lång lunch. Det var jag Lejla, Linda och Rebecca som tog en gemensam lunch. Vi satt och bara var lyckliga över det fina sommar vädret.
Som sagt ska vi snart gå ner på stan men jag ville höra av mig här först. Vi tänkte oss en glass och massa shopping. Eller något.
Jag känner verkligen energin när det är sommar ute. Hur lycklig kan man bli över så lite som en solig dag.

Vi satt och prata lite om idol idag. Jag känner mig jätte pepp. Inte för att jag är så upp över örona angagerad men just tanken på att få fler erfarenheter utav att prova på sådana saker. Jag har alltid sagt att det som inte dödar en gör en starkare. Det finns inget i livet som är betydelselöst, utav allt du gör får du kunskap.
Att ha bra betyg i skolan är inte allt, livet är en större läxa. Det är där du lär dig sanningen och den svider oftast hårdare än ett IG. Visst, jag har alltid sagt att skolan är nyckeln och jag kämpar för mina betyg. Har alltid haft bra betyg i skolan men ändå värderat erfarenheterna i livet högre. Nog om det.
Hörs senare och gå ut med er i det underbara sommar vädret!

Ett tipps

Brun utav sol krämen ifrån Yves Rocher är helt underbar. Det är verkligen en utav mina favoriter när det verkligen gäller. Ni vet hur ofta alla dessa brun utav sol krämerna kladdar och lämmnar fläckar. Men inte denna. Jag tycker den ger ett fint och enkelt resultat, till och med bättre än solarium.
Ett tipps för er som funderar på en fin bränna innan sommaren hinner göra sitt.



Endast 62,40 Kr  på http://www.yves-rocher.se/
stället för 104,00 Kr  i handeln


image298

Sommar

Oh Sommar är det ute, tror jag, har dock inte hunnir gå ut och kännt efter.
Jag vaknade utav ren panik imorse inför idol. Har nog inte riktigt fattat än vad jag gett mig in på!
Efter att tankan snurrat runt en stund kände jag mig tvungen att gå upp och ta tag i dagen. Jag har så mycket jag vill göra och hinna med så det är bäst att sätta igång. Här ska det tas för!
Har också spanska idag villket börjar bli så roligt att gå på. Vi har verkligen fått världens bästa lärare!

image297

Gästspel

Den här bjuder vi på!



Plåtning

Själva plåtningen gick jätte bra och ganska fort. Blev upphämtad hemma hos mig utav fotografen.
Sedan åkte vi till en stor kulle här i Borlänge. Det lustiga var att jag fick göra sådan "hopp" bilder som jag igentligen inte tycker om. Inte för att dem inte blir bra, för allt jag gör blir kanon. Men just att jag inte är så mycket för att skutta.
Men han fick mig till slut att springa över den där kullen och jag hoppa vill jag lova. Bilden vart as snygg och jag är jätte nöjd med den. Sen fick jag prova att sitta och även vanliga porträtt bilder. Alla blev bra!

image296

Intervju

Hej Alla kära läsare!

Nu har jag hunnit med två intervjuer till sen sisst jag skrev. Ska snart springa iväg och bli fotad till ett repotage som kommer att publiceras i BT.
Det har verkligen varit jätte roligt att prata med alla skribenter och alla har varit super trevliga. Nu när det ändå läcker ut i tidningarna så kan jag passa på att berätta för er först! Nu i helgen som kommer så har jag ju berättat att jag ska åka bort men inte vart. Det är så att jag ska på audittion för idol och det kommer att bli grymt kul! Jag ska även på ett brölopp i Karlstad så jag tänkte ta det i samma veva! Jag kommer självklart uppdarera om allt som händer!

Jag kommer även att länka alla repotage som skrivits om mig så att ni kan läsa dem. Det blir en 4-5 st än så länge!
:) Roligt!

Ska skynda mig och möta fotografen nu så skriver jag här sen :)

image295

telefon intervju

Har just blivit intervjuad ang min medverkan i programmet glasklart som sänds på lördag.
Intervjun gjordes utav Eva Lidén som var fantastiskt trevlig.  Intervjun kommer jag att länka här på bloggen så
fort den blir officiell. 

Just nu sitter jag och pratar med lollo. Vi sitter på vårat rum i skolan och pumpar Britney's nya skiva på högsta volym! Det är sjukt vad bra hon är. Varenda låt är något att hänga i granen.

Uteliggare

Kalla mig kall om du vill men jag skiter ärligt talat i. Jag antar att den meningen fick dig att tycka att jag är ännu kyligare.  Men nu måste jag skriva av mig.

Jag är så trött på alla uteliggare här i Sverige som det på något vis ska vara så synd om. Men det är det inte.
När man sitter på tågcentralen i Borlänge så hittar man dom sittandes och muttrande åt folk som går förbi. Dem kallar folk för snobbiga äckel osv. Men varför?
Att jobba sig till det man har och det man äger det är inte snobbigt, det är starkt.  Ofta får överklassen ta så mycket onödigt skit. Det låter som att man får alla sina pengar serverade. Men att nå en viss status kräven tid, kraft, utbildning och framför allt starkt kämpande med mycket motgång.

Hadde man suttit i ett hörn bakom ICA i ett land som Sverige som erbjuder alla trygghet och ett någorlunda liv, då hade jag tyckt att man fick skämmas. Det är då man borde få blickar, ord och hat efter sig. Dem människorna sitter där med chansen att komma någonstans. Herregud, i Sverige kan man utbilda sig om man så är 40 år. Men dem vägrar. Jag förstår att det kan vara svårt att ta sig ut och kanske bryta ett mönster som tex supande och drogmissbruk.  Men vad i livet är så lätt då?
Dem som sitter i spanien och smuttar på ett glas champange i sin svin dyra villa behöver inte ha haft det enkelt hellert. Dem har kanske inte kämpat mot sprit eller droger men mot problem som kanske gör lika ont och är lika svåra att övervinna.    Nee uteliggare, det är inte så jävla synd om er som ni tror!
Okej om ni hadde legat tiggandes på gatan i ett land utan ett lika starkt välfärdssystem och ett tryggt socialt skyddsnät. Då hadde jag kunnat förstå er. Men snälla, välkommen till Sverige och de möjligheter som 2008 har att erbjuda och ryck upp er för fan!

image294


Lunch

Har just varit och lunchat med Lejla, Ramma, Jonna och Madde. Trevligt var det.
Blev dock lite sen in till Falun, men att bli perfekt tar tid och den tiden är jag värd. Satt på bussen på väg till Falun och tog en massa kort på mig själv, och gud så jag är fin. Känner mig faktiskt jätte nöjd.

Har fått lite hjälp utav min "life coach" Angie idag.  Hon hadde tröttnat på mina sega inlägg i bloggen och tyckte att nu fick det vara nog!  Så med ett mejl som hette "vinna eller försvinna, villket föredrar du?" fick jag då höra på ett och annat. Så nu kännde jag själv att det fick vara nog. Jag är fan ingen som ger mig, eller helt plötsligt börjar ta det lungt. Jag är fan starkare och bitchigare än någonsin nu så varför ställa mig i spar-läge när jag har som mest att ge!       Varför hålla på och klaga när allt flyter på som det ska. Solen skiner för fan, så nu ska jag skina jag med!

Tack Angie för knuffen i rätt riktning !

image293

Beauty day

Oh har just duchat och har som vanligt kläder kvar att välja och håret att fixa. Men ärligt varför stressan när min skönhet är värd tid. Att titta ut och se solen lysa makes my day! Verkligen så 2008. Love it!
Det är så fint att jag till och med ska ha solglasögon fast det stör så många. Men jag bryr mig inte för, It's all about me!   Ska skynda mig till Falun nu och träffa Lejla på en lunch. Vi hörs snart.


O hur kan man låta bli att bara älska mig!
image292

tv kväll

Eftersom jag kännt mig sjuk har jag varit bänkad vid min tv.   Jag har verkligen inte hunnit se på tv på år känns det som så jag hadde alla delar utav "so you think you can dace" att se och sen två avsnitt utav desperat housewives.
Det har varit underbart att bara titta och inte tänka på något alls. Så nu känner jag mig lite bättre.
Håller jag på att gå in i väggen kan man undra? Nee, ett tag till klarar jag mig :) WOHOW

Heii

Jag har idag suttit en stund i telefon och blivit intervjuas utav dalarnas tidningar. Ingen panik för jag säger till här när man kan läsa intervjun osv.
Känner mig lite sjuk idag, har hostat och mår väldigt dåligt så jag har även vilat en massa och försökt att
låta kroppen återställa sig efter allt resande som varit den sissta tiden. Dock är det inte slut än, åker bort hela helgen.
Jag ska åka med min faster och hennes man till Karlstad, mer om det lite senare i veckan. Tyvärr kommer även denna helg bli blogg fri då stället jag är på, som ja vill hålla hemligt än så länge, inte kommer ha internet eller ge mig tid heller!

Jag känner mig mega utsliten just nu så jag känner verkligen för att åka till Sthlm och fylla på mina batterier. Kanske för något åt rynkorna som inte finns, men bara för skojjs skull. Det är såå 2008 by the way!



Dagen

Hej Alla :)


Har just kommit tillbaka efter en gemensam lunch med några vänner.    Idag blev det en god soppa!
Blev uppringd utav svt idag som berätta att jag skulle förbereda mig på att media kan ringa under veckan. Vi pratade lite om vad jag fick och inte fick säga.

Har dansträning i skolan idag kl 2 och sen ska jag skynda mig hem för har dansträninge på kvällen igen och sen har jag sång med musikalen också!  

Hörs lite senare!

Lite bilder

om ni klickar på bilderna så förstoras dom!



Hej

Hej Alla.

Kom hem senare än jag trodde, ska ha redovisning imorgon tidigt så jag ska lägga mig nu.
Allt jag lova, bilder osv kommer imorgon!



I'm on my way

Heii Alla!

Sitter nu vid min dator. Belv inte som jag trodde igår, orkade inte hålla mig vaken mer än till fyra då jag fick skjuss hem utav Alex.  Nu är jag uppe i alla fall och det är full fart här hemma.
Ska hinna gå igenom min packlista och sen packa ner det sissta. Har hunnit ducha så nu är det bara att välja kläder och sen platta håret. Har dock över två timmar på mig så jag känner lugnet.

Ska bli jätte roligt att komma iväg nu känner jag. Jag tror att jag behöver det och alla mina vänner med.  Som jag skrev i föregående inlägg så kommer jag inte att skriva under kryssningen, men återvänd på måndag kväll så blir det en massa massa bilder och skvaller. 

Jag vet att ni kommer sakna mig bitches!

image269

Kvar

Nu är jag fortfarande kvar hemma hos Alex.   Tänker ganska smart då jag vet att vi ska vara uppe imorgon natt. Så jag vänder dygnet. Har dock lite svårt att sova i bussar, men är jag jätte trött så ska det nog funka.
Men ska ändå försöka ta mig hem i nogorlunda tid då jag behöver se över min packning.  Jag blir alltid nervös innan jag ska åka någonstans just pga att man kan missa att packa saker man blir i behov utav sen.  Men som mamma brukar säga: Pass och kontokort så går allt missat att betala för! 

Jag har lite panik då jag bestämmt mif för att ta semester ifrån bloggen under kryssningen. Så inga inlägg under söndag och måndag. Möjligtvis måndag när jag kommer hem vid 22:00. Men jag lovar att när jag kommer hem så blir det en massa bilder ifrån kryssningen. Sen en massa skvaller! Det vill ni inte missa. 

På kryssningen är det beach tema och det känns jätte roligt. Det blir som att inleda sommaren med massa sommar kläder. Ja, tro mig även om kryssningen är en natt så har jag och mina vänner med oss flera outfits. Först en för bussresan, en för middagen, två för festen och en för frukosten, sen en ny för taco buffen på kvällen och sisst men inte minst en för bussresan hem.   Två dansgolv fflera barer, tax free, kasino och bubbelpool. Men det bästa är ju sviterna och allt trevligt folk.  Det bara står Calvin på båten :)  Såå 2008


heii

Hej alla!

Nu är vi hemma hos Alex. Vi sitter här och lyssnar på bra musik. Jenny ska snart börja städa.
Känner för att komma ut nu istället för att sitta hemma och ora mig över vad som är packat och inte. Imorgon smäller det ialla fall. Marre, jag, Linda, Lejla, Sandra och Kessan på student kryssning med 2800 andra studenter. Det kan blir riktigt roligt. Jag har sett fram emot detta och även ångrat mig, men nu är jag laddad till hundra.
Nu kommer Louise, Elin och Mark så jag ska vara lite social.

Hörs senare ikväll/natt

L&L

Linda och Lejla mina två stjärnor :)
Ville bara uppmärksamma dessa två underbara tjejer, som är singlar båda två by the way :P

image268

.

Har just träffat Jenny på en lunch! Underbar kyckligsallad "ala" Ronja blev det!
Hon fyller år imorgon så vi ska ta några glas vitt ikväll :) Inte för många dock, måste vara pigg imorgon.
Nu ska jag börja packa lite kläder inför kryssningen, känner att jag vill ha det klart och då kan jag passa på nu när jag har en hel timme ledigt!

image267

Avundsjuka

Det är så roligt att se hur många som verkligen hatar en för att man skriver här. Men det roligaste är alla elaka kommentarer som grundas på ren avundsjuka. Är det så svårt att bara vara glad för folk som det går bra för?
Bara för att det går bra för mig så betyder det inte att era liv är åt helvete, eller inte allas i alla fall. Så sluta anstränga er i onödan för era onödiga kommentarer gör min blogg större och inte mindre!  Det är inte mitt fel att jag är så populär!

image266

Hej

Idag har varit en jätte stressig dag, allt med student kryssningen som ska ordnas.  Men roligt är det!
Jag hatar verkligen studenten, men jag älskar att fira den konstigt nog.  Jag tycker studenten är lite läskigt då man för första gången ska lämmna allt det trygga, flytta och börja om på nytt och på riktigt.   Själv blir jag kvar ett halvår efter studenten pga musikalen jag är med i.  Sen så bär det av till Stockholm och jag längtar verkligen.
Jag har funderat att plugga PR och marknadsföring och även fördjupning inom Engelska språket. Det ger en perfekt möjlighet att jobba med olika produkter, företag, yrken och även utomlands åt svenska företag. Men vi får se, man ska aldrig säga aldrig för man vet inte hur man tänker framöver!

Underbar bild

           image264

Varning utav forskare

I dagens Metro så läste jag en artikel om att forskare varnar att bloggande kan vara lifsfarligt.  Forskarna anser att man hela tiden känner pressen att man ska va bättre och komma på nya saker då man konkurerar med så många och har även så många läsare att underhålla.

Jag tycker att det är jätte bra att det fastställts en forskning kring bloggandet. Många av mina vänner och även folk man pratar med förstår inte att bloggen tar så mycket tid som det gör.  Lätt förtjänta pengar säger många, och visst man anstränger sig inte fysiskt direkt.  Men den psykiska pressen är enormt stor för man tänker faktiskt hela tiden på vad man ska skriva. Sen, desstor större bloggen blir ju mer press blir det. Kan man skriva vissa saker? Villka läser? Vad vill de läsa? Vad vill jag skriva? Det är jätte mycket funderingar som bara kretsar i huvudet.  Sen är det ibland svårt att åka bort, då man är osäker om man har tillgång till internet och det kan stressa jätte mkt, för dålig uppdatering gör att man tappar läsare.

Själva arbetsprossecen är ju inte bara att skriva, utan man funderar ut allt först. Skriver, ändrar och funderar igen. Man kollar statestik, läser kommentarer och mejl. Det är så mycket bakom allt skrivande som tar sådan tid.  Jag älskar att blogga och skulle jag inte gilla det, så skulle jag sluta. Men det är bra att det blir bevisat att det inte är så enkelt som det verkar!

image261

Talang 2008

Det är helt underbart att se att det finns massa talang här i Sverige!  Programmet är inget jag direkt följer men ibland så råkar man slå på tv:n i rättans stund.   Har två favoriter som jag vill uppmärksamma!

Zara: Helt sjukt bra!
image259
Foto: www.tv4.se/talang

Sebastian Krantz
image260
Foto: Tommy Larsson för  http://www.ekuriren.se

Bilder

Nu kommer några utav de lovade bilderna ifrån igår!
Klickar man på bilderna så blir de större!

image242





Helt slut

Hej Alla!

Sitter nu i skolan och är helt slut efter nattens bravader. Förfesten hos Marre var jätte rolig med massa allsång. Lite panik då de flesta sprang runt och försökte göra sig iordning inför kvällen osv.  Grannen klagade, men det är så det brukar gå till.
Sen tog vi bilen ( Lejla var nykter) och åkte in till Falun. Jag såg nyss på mobilen att jag och Linda lyssnat på musik och försökt spela in en musik video.  Det såg inte bra ut så jag raderade det ganska fort.

Väl på plats på etage märkte vi att det inte var så jätte mycket folk, men jag antar att alla sparar sig till kryssningen på söndag! 
Trots brist på folk så hadde vi verkligen en riktigt nice kväll med hur mycket dans som helst.  När det väl blev dags att åka hem tappa vi bort Sandra. Men det löste sig det med. 

Jag är som sagt inte hemma nu, men jag ser till att posta massa bilder ifrån kvällen sen när jag hinner.

image241

Bosnien Style

Jag o Lejla sitter och lyssnar på lite Bosniska låtar och sjunger med och lite dans blir det. Ikväll är det förfest hemma hos Marre :)
Det blir en massa roliga människor och jag har köpt ett riktigt gott vin, eller ett och ett, två flaskor till och med.
Ikväll slår vi på stort och firar min blogg samtidigt.  

Alla kommentarer om min stavning: Ser det ut som att jag skriver en rapport i Svenska C? Nej, så slappna av och ta inte allt så seriöst. När man lutar tillbaka och slutar vara så avundsjuk så kommer lyckan. Det är darför det går så bra för mig bitches!

Ni som följt denna blogg ifrån början vet att jag inte bara festar, även om det kommer verka som det nu ett tag.
Det är så att det är mycket fester i och med studenten så det är darför jag är ute mer än vanligt. Annars tycker jag att det faktiskt räcker med att gå ut 2 grr i vecka. Fler gånger än det känns så desperat och 2007!

Crea Diem

Godmorgon alla.

Har sovit ut idag och när jag vaknade kände jag mig så pigg som aldrig förr. Har precis duchat och väntar på att plattången ska kännas lockande.  

Idag är det student kick-off i falun och det ska bli jätte roligt. Temat för kvällen är vit klädses och så blir det ju party halva natten. Eller, i alla fall till 2. Sverige är så tråkigt när det kommer till öppnings och stägnings lagar.
Jag skriver lite ifrån skolan sen och även ifrån förfesten..

Kram

Heii

Hej Alla.

Idag gick dagen väldigt snabbt då jag sluta i skolan redan vid två. Jag, Lejla, Jonna och Marre gick sedan runt på stan en stund och Jonna köpte även present till sin pappa.
Sedan tog vi bussen ifrån falun hem, och tro mig när jag säger att ett par tjejer satt på bussen och tyckte de va så jävla coola och var såå störnade. Men jag orkade inte säga något idag då jag var ganska trött.
När jag väl kom hem så la jag mig för att sova och vaknade ganska nyss utav att Elza som är en barndomms kompis som flyttat till Spanien sedan ett år ringde.  Vi har inte hörts sen förra sommare och hon ringde för att berätta att de håller koll på min blogg. Jag är såå glad för det :)
Hannah och Elza: Hola señoras !

Nu sitter jag här och försöker skriva av mig lite snabbt då jag ska iväg snart.

image238
'image240

Skolan

Hej, nu är jag i skolan med Lejla. Vi sitter och pluggar lite smått och jag är på så bra humör idag.
Tro det eller ej men jag la mig 22:00 igår så jag har sovit hur länge som helst och är super utvilad.  Vi har köpt oss en varsin frukos macka då vi inte hann äta hemma.
Idag jag har jag inte så jätte mycket i skolan och det känns jätte skönt. Jag gillar när jag själv kan välja att plugga istället för att bli påtryckt ett arbete.

Ute är det blöt snö som faller och jag börjar bli trött på det där. Vad är problemet?
Borde det inte vara vår för länge sen, eller?   Det borde vara lite halv varmt ute så man kan gå med solglasögon och sitta på en ute servering med en latte och skvaller.   

Just ja, ni får inte glömma att titta på svt den 19:de, då jag är med i programmet glasklart som sänds på kanal 1.

Stress

Har varit och fikat på stan med mamma. Sen fick jag reda på att musikalen började 17:00 villket är en timme tidigare än jag trott. Så det var bara att i högsta hugg skynda sig dit. Det gick bra idag. Känner mig dock helt slut och hittar ingen energi!    Ska plugga lite nu.   

Godmorgon

Snö ute idag igen, dock ser det inte lika blaskigt ut som igår. 
Jag har nu hunnit ducha och ska snart börja göra mig i ordning.  Är inte direkt på humör för att vällja fram kläder, men måste man så måste man. Ska till skolan tidigt idag för jag måste hinna plugga lite innan hörförståelse och tal kunskaps test i Engelska C sätter igång.  Sen har vi även ett "redovisnings tillfälle" i psykologi B, Sociologi och Pedagogisk Ledarkunskap. Så jag måste förbereda mig inför det också. Vi hörs lite senare under dagen.


Ha en fin dag :)

Bitch är inget ord att skämmas för.

Att vara en bitch är inte alltid en försvars ställning. Jag är trött på alla kommentarer om att jag spelar på en "bitch attityd" för att jag mår dåligt. Eller de värsta kommentarerna som går: "du har nog haft det svårt och blivit sårad många gånger så därför är du kall."

Men nej, jag är sådan som person. Visst, jag har haft ett tufft liv, det har jag. Jag har gått igenom ett krig och jag har varit med om många saker som folk bara läser om i tidningarna. Men utav det har jag lärt mig att man får kämpa om man vill ha något eller nå ett visst mål. Livet har många bakslag att erbjuda och det är ingen än du som måste ta den smällen. Livet har också många överaskningar att skänka och många underbara gåvor, men dom får du själv kämpa för. Ingen annan kommer att servera det fina på ett guldfat om inte du gjort dig förtjänt utav det.

Min pappa och min mamma är två utav de starkaste människor jag känner och de har alltid sagt att ingen människa ger dig något utan att veta att dom får något för det. Så därför vet jag att om jag låter någon trampa på mig så kommer jag till slut ligga ner. Jag kommer gå miste om saker och händelser jag alltid velat ha. Så därför klättrar jag och visst, jag trampar på vissas tår och jag råkar riva någon. Men trampar inte jag och river så kommer någon annan att göra det, för sin egen skull. Och inte för min!

Därför är mitt tips till er alla som undrar hur man blir framgångsrik inom blogg-världen eller i andra sammanhang: - Kämpa för din egen skull och visa vad du går för!
Ta för dig utav tillfällen där du kan lysa starkare än någon annan, ta för dig utav tillfällen som ges där just du kan vinna något för det finns andra som kommer ta det tillfället om inte du gör det.

-Men, släck inte andras ljus för att ditt ska verka mer lysande, utan när du lyser, så lys i vetskap om att just DU är värd att göra det!

image237

jenny tippsar

att om man stör sig så ska man skriva ett anonymt mejl som lyder:

Hej!

Sluta sminka dig som en transvestit för din foundation matchar inte din hud ton!
Och ta och klipp dig för det ser ut som en peruk.  / Nobody



______
Så har ni fått ett sådant mejl så skicka ett tillbaka och skriv: Häj Jenny!

Jenny Sundqvist

Just nu är Jenny och hällsar på en snabbis. Vi ska ta en cigg och skvallra lite om allt som hänt, och mest om allt som ska hända.   Jag bjuder på några bilder på henne!


image235
image236

skolan

Sitter nu i rummet i skolan. Vi kom aldrig iväg till kupolen då vi väntade på Ramazan. Nu sitter vi och smaskar på choklad bollar och bara har det trevligt.  
Vi pratar om allt möjligt, mest skönhets operationer som faktiskt är vårat huvud ämne. Vårat största mål är att göra världen så vacker som möjlig.  När vi var i Stockholm fick vi tag på världens bästa kräm på NK. Det är en kräm som gör en allergi reaktion i de lelösa hudcellerna man har så man får slätare och piggare hud. Självklart inhandlade vi den! Helt fantastisk.       

Självklart kommer en recension på krämen om ca 1 vecka då man ser tydliga resultat då! 
Kanske jag bjuder på en före och efter bild.



image234
Ni som brukar störa er, här får ni göra det dubbelt upp, då jag denna gång bjuder på hela 2 snyggingar.
Mig själv <3 och sen Linda Sundkvist <3

Shopping

Oj villken tråkig dag. Det är värsta tråkiga vädret och då mår man som bäst när man får lite shopping tid över. Då man bara kan gå runt och bara titta på allt fint och köpa det man vill.
Jag är verkligen så glad över sådana studer för dem gör verkligen vissa dagar värda att gå upp till.    Snart är det dags för studentkryssning villket känns helt underbart.   Det är tydligen jätte många utav mina gamla klass kompisar som ska gå och då blir det ännu mer roligt. Linda, jag och Lejla har verkligen letat i Stockholm efter kläder som passar denna natt och gud vad vi har hittat.

image232
Denna kofta är helt rätt. Visst jag vet att sommaren är på väg men det blir kyliga nätter och kvällar.
Dubbel knäppning är så helt rätt. Love it and it loves me!


tandverk

uch har så ont så det inte är sant. Har nämligen börjat fått min ena visdomstand och det gör verkligen jätte ont.
Nu ska jag försöka skynda mig till skolan för Linda sitter i vårat rum och väntar. Det är rena snöstormen ute och jag börjar bli riktigt irriterad på allt som har med vinter och snö att göra! Nu måste ni hålla med om att vinter är så 2007!


Pelle Porseryd



Han har fått lite kritik pga ett skickat sms där han skämtar om att tv programmet körslaget är riggat.
Pelle Porseryd är Tv-producenten för de flesta utav tv 4's stor program. (bla Idol) 
så många tycker att det var oansvarsfullt utav han. Men jag har alltid gillat han, han verkar grym!

Så hejja Pelle Porseryd!

image230  image231







:)

Nu har jag sovit och är utvilda, villket känns underbart. Har kännt mig helt slut i flera dagar verkligen.
Dans och Teater träningen idag gick jätte bra och det var faktiskt riktigt kul dag där.

Ikväll har jag köpt lite cashewnötter som jag ska äta medans jag tittar på wallander.
Hörs senare.


image229

tidiga morgon

Oj vad jag känner mig helt slut. Är nu nästan färdig fixad, ska dock platta håret också.
Ni vet dagar då man vaknar och känner sig allmänt utrbännd och vill sova bort hela dagen. En sådan dag har jag idag.   Men enligt mitt horoskop ska detta visst bli en av årets bästa och viktigaste dagar.

Ska skynda mig nu.
Hörs senare

image228

helt slut

Okej, då var man hemma igen. Har varit förbi hemma hos faster och kollat på körslaget.  Jag tyckte verkligen att Markoolio skulle åka ut. Har aldrig riktigt gillat hans framtoning eller hans "karaktär" .
Men så blev det inte, Siv som verkar va så go åkte däremot.

Imorgon är det musikal träning igen, börjar kl 9!  Börjar lessna lite smått faktiskt. Känns som att man aldrig får sova ut, då man både går i skola vardagar och sen tidiga mornar på musikalen. Visst vi börjar ibland vid 11 eller 12 men man ska fortfarande upp och fixa i ordning sig, äta frukost och sen dessutom passa bussar som aldrig går på helger. UCHH! Semester med stora bokstäver tack!


Full fart

Hej Alla!

Idag har jag haft musikal träning och sen tog jag en promenad till Kupolen ( ett köpcenter i Borlänge)
Tillsammans med några ifrån musikalen.  Vi sprang runt och jag kände att jag börja tappa humöret för jag hittade verkligen ingenting att köpa. Men till slut hitta jag en underbar vår jacka som går i grått, den känns verkligen helt rätt inför våren.  I sissta stund innan det stängde hittade jag också en jätte fin t shirt med lite rockigt tryck. Love it!

Vi tog oss även en lunch på cafe kompis, det blev en kyckling sallad för min del. Den är verkligen helt underbar där.
Ronja och Mandana jobbade även idag så jag passade på att planera in en solning tillsammans med dem. Känns roligare att shoppa vår kläder när man är lite sol bränd.

Det är tydligen många som stör sig på min själv säkerhet, villket alltid är lika roligt!  Det är så kul med den här typiska svenska beteendet där man stör sig på folk som det går bra för. Antagligen för att det inte går lika bra för en själv.   Så störande.    

Men jaaa, jag fortsätter att bara älska mig själv ännu mer, så jag bjuder på en bild
så att ni också kan älska mig ännu mer, eller störa er.  Det är bara att välja för jag skiter igentligen i.
Love me!  
såå 2oo8

image227

Sunshine

Hej Alla.

Musikla träning har jag men jag hinner skriva lite snabbt.  Det är värsta nice väder ute och jag tänkte att jag och Maria ska hinna proppa i oss en glass under lunch rasten. Det känns så skönt att sommaren är på väg. Fast sisst jag sa så, blev det snöstorm dagen efter så jag borde igentligen vara tyst. Som att det skulle hända?

Nej ska skynda mig iväg.
Ha det så bra. Kram

image226
Stureplan I miss u!         Call me!

Hej

Hej Alla.

Visst har jag blivit super dålig när det gäller att uppdatera här? Förlåt, men jag har varit jätte seg och lite halvt utrbännd.  Stockholm var jätte roligt, speciellt inspelningen utav programmet som gick jätte bra! Glöm inte att titta på kanal 1 den 19 april. Programmet heter glasklart och är verkligen ett super underhållande program. 

Idag var jag allmänt slut när jag vakna imorse, men tog mig till skolan ändå och gjorde klar Rättskunskap och jag är så glad för att jag börjar beta av så många kurser nu. Känns jätte skönt.

Fick en kommentar utav någon från farsta, nån som kalla sig "mommish" som glömmer att man kan hitta IP adresser på internet. Jag tänkte bara skicka ett hej till dig, hej! 
Han verkade störa sig otroligt mycket på både mina bilder och hela blogge, så gulligt!

Hemma igen

Hej Alla!
Är helt slut, så jag skriver imorgon. Några få bilder ifrån dagen bjuder jag på dock!
Klickar ni på bilderna så går det att förstora dem!


Jag och Lina (som är nya medlemmen i Alcazar) på tåget

Linda och Lejla på tåget

Jag och Jonna på tåget

SVT

Jag gör press fotografering inför programmet

Jag och några utav de andra som är med i programmet

Jag på väg till Centrum efter programmet

Jag och Andreas( som faktiskt han också är med i gruppen Alcazar) på NK

Oh happy day!

Hej eller lättare sagt godmorgon då kl nu är 6:00 och jag hunnit äta frukost, duchat och börjat göra mig iordning.
   Eller jag är faktiskt snart helt klar, ska bara platta och fixa håret.

Ska möta Ramma, Lejla, Linda och Jonna på tågstation halv sju och där ska vi väl inhandla något gott att knapra på under tågresan. Jag är jätte sugen på en latte så det får nog bli en sådan med en cigg till.  Underbart!
Jag längtar tills vi är framme, eller kanske inte då jag kommer få panik över oron att inte hitta SVT studion och komma sent. Men det löser sig nog.

Ja, idag blir man 20 då, och det känns faktiskt inget speciellt måste jag säga. Det är lite tråkigt att man inte kan ha samma lycka som när man var typ 9 och fyllde år.  När man blir 18 och äldre är botox sprutor det enda man ser, när tanken om ett år till på nacken visar sig.  

Ska också försöka hinna fika med Bella, lite svårt när båda har ett tight schema dock. Inspelningen tar ett par timmar ändå och Bella är jämt inbjuden någonstans att göra någonting. Tänk va kul ändå!  Love her!

Ni får ha en jätte fin dag alla, så ska jag skriva lite när jag kommer hem.
Love me!

image211

Besök, presenter och telefon

Jag har haft lite besök idag ifrån folk som vill gratta,  jag fyller som sagt imorgon, men jag blir inte hemma då så alla passar på nu. Har öppnat lite presenter och fått allt möjligt och får mer av mina föräldrar och släkt imorgon när jag kommer hem.

Har suttit i telefon nästan hela kvällen med alla dess möjliga människor, haha nej då!
Nu lät det som att jag prata med främlinagr bara så där, nej tack! Det är lite B..
Jag har pratat med Linda, Ramma, Lejla, Dilan, Sandra och några till. Älskar att slösa bort kvällen på det viset.

Stämmor och panik

Sitter nu hemma och gör stämmor på en massa låtar, det är ganska avslappnande. Imorgon smäller det, dags att åka till sthlm och tv inspelningen.   Det blir jag Lindy, Lejla, Ramma och Jonna som åker. Ska bli kanon kul.
Jag ska försöka packa lite mer nu, skriver lite senare...

Hemma

Nu har jag varit hemma en stund och hunnit laga mat och ducha. Dans träningen idag gick bra faktiskt även om det var en snabb timme som bara sprang förbi.    Tog sällskap med Maria till bussen och mötte på Jenny och Alex. Stog och prata en stund, sedan var det dags att hinna med bussen.

Idag har jag planerat att jag bara ska ta det lungt, hinna packa lite inför sthlm och se till att allt jag vill ha med mig är på plats osv.   Hör av mig senare!

I skolan

Nu är jag på plats i skolan, ska snart luncha med Samira, Linda, Malin och Lejla. Jag glömde skriva igår att jag har blekt håret, jag är ganska nöjd än så länge, men det är inte helt klart än! 
Jag och Samira hadde nyss Engelska C disskution och hör förståelse test och båda fick MVG. Det känns jätte bra och jag har alltid haft väldigt lätt för engelska.

Det är så tråkigt väder ute idag och då kan man ju undra vad man kan göra?  Jag har dock dans träning idag mellan 17:00 och 18:00, villket igentligen känns ganska dumt.  Jag är en sån som gärna vill göra allt fullt ut istället för att knappt hinna börja  innan det är dags att sluta. 


ne nu ska jag ner på en rökpaus.. Love!

I'm bringing IT back


Hej Alla!

Oj, helt sjukt vad jag har längtat efter att skriva här. Trust me, I won't let you guys down.
Det är verkligen så 2004 att man inte ska kunna komma in på sin egna blogg, but whatever, nu blir allt bättre.

Så vad har hänt sedan vi hördes sisst?
Det är faktiskt en del. Lovet är slut och skolan börjar återigen ta fart, villket känns helt okej. Har saknat många av de jag umgås med i skolan. Men hur ska jag klara mig utan Sandrea? Jag menar då Sandra och Andrea men de är så piff&puff så det får bli Sandrea! Hur ska jag klara mig utan Monicas balkong?
Nej, jag får kämpa!

Lovet har varit helt underbart, har inte alls vilat ut, men dock laddat batterierna ändå. Jag kände att jag behövde ett miljö byte där jag bara fick vara. Ja, jag kan rimma, så "2o10 "
Det jag mest har panik över är att när lovet slutar börjar alla händelser igen. Det är Stockholm och tv-inspelning på Torsdag och sen blir jag 20 år. Sen veckan efter är studentkryssningen villket är så, ja ni gissade rätt, 2oo8.

Jag har verkligen saknat mig själv här på bloggen, Love me som Jenny igår utnämnde till årets "VedranCalvinBozic-fras".



Bara för att jag känner att ni saknat mig, så bjuder jag på dessa bilder! Det går till och med att klicka så förstoras dem och blir tydligare, så 2oo8. - Love me!




RSS 2.0