Amy Winehouse

Titta här!

Gumman, du är grymt begåvad, men du mår inte bra!

lunch

Jag gick ner till köket och Sandra som är bäst i köket hadde gjort plättar så vi satt och åt. Hon äter inte plättar så hon åt någon god pasta rätt.
Det regnar ute och jag börjar bli skapligt trött på detta väder måste jag säga. Jag vill ha sommar med sol och stränder.
Stränder kanske var för mycket begärt när man bor i Borlänge men lite sol kan man väl för fan be om?

Idag känner jag för att shoppa dessutom men när stänger Borlänge?  Jo klockan 17:00 och det är om 5 minuter så det går inte det heller.  Vi tänkte åka till falun och kolla på bio men det går inga bussar hem. Hur deprimerande är det inte att bo här?  Men ändå kan jag inte låta bli att vara glad idag. Jag är jätte nöjd med allt som hänt kring festivalen och det känns lite som att man fått komma bort ändå på något konstigt vis.

STHLM

På fredag åker jag och Sandra ner till Sthlm. Vi ska bo hemma hos Linda och bara få komma bort lite. Jag börjar dessutom repa med musikalen snart så jag vill verkligen hinna göra mer roliga och galna saker än vad jag gjort. Jag har faktiskt aldrig varit i shtlm med just Sandra och jag tror att vi i en den staden inte kan bli mer än perfekta.
Jag vill åka redan NU känner jag. Dessutom blir det jätte mycket sthlm under senare sommar-delen då jag ska vara med  i lite tv grejjer som spelas in där. Skapligt roligt får jag lov att säga.


Godmorgon

Hej Alla!

Nu har jag just vaknat och halva dagen är redan förbi. Lite tråkigt, men det kostar att ligga på topp.
Idag är det helt slut på festivalen och stan börjar kännas mer öde än någonsin. Det är nästa deprimerande när man tänker efter.    Men lite skönt ändå.
Idag pratas det om att se den nya SATC filmen. Men jag vet inte om jag orkar sitta inne på en biosalong idag.

Jag vill ha semester!

Klara för natten

Hej alla där.


Vet ni vad.  Adam Tensta och Håkan Hellström spelade inte samtidigt så när jag och Dove gick ner för att möta alla på stan så började alla springa. Så jag sprang jag med och där står Håkan lika liten som en knappnål eftersom jag stog längst bak. Men hur bra var han inte? Alltså tro mig när jag säger att hans musik inte är min stil men Håkan live är magiskt. Han är äkta och publiken blir som en stor familj där ingen skäms för att dansa fult, sjunga falskt eller något. Det var helt otroligt.  Jag tror att man ska se han live för att kunna förstå sig på musiken.

Efterfesten var jätte rolig och alla artister plus några utav dem som jobbat kring festivalen dansade och firade tillsammans. Super stämmning och framför allt många nya kontakter.
Jag träffade Veronica Maggio som var supertrevlig, alltså så skön människa har jag inte träffat på länge. Jag lyssnade jämt på hennes musik förra sommaren. 

 En ska som var lite rolig måste jag berätta om. Jag älskar ju Snook, jag tycker dem är grymt bra. Så ser jag att en utav dem kommer mot mig och jag tänker inte mer på det. Så kommer han fram och säger att han aldrig tittar på tv men för en gångsskull så hadde han slagit på det och då hadde det varit glasklart som gick på 1:an och då hadde han sett mig och tyckt att jag var så underhållande att han fortsatt titta. Och att han till och med kom ihåg mig var ännu roligare. Jag blev superglad eftersom jag ändå alltid gillat dem.

Så för att avsluta allt innan jag sommnar här på plats så var kvällen underbar.

Jag och super trevlig Veronica Maggio.


Håkan Hellströms spelning. UNDERBAR

Hej

Nu sitter vi hemma hos Dove och fixar oss inför efterfesten. Jag skojjar inte när jag säger att det är så mycket folk på stan att man trängs. Vart än man vänder sig så är det en hop utav människor. Jag tror att dem flesta gick på Håkan Hellström idag, medans vi höll oss till Adam Tensta. Jag hatar att lämmna ut folk här på bloggen så jag tar det lite fint. Adam Tenstas "högra hand" har i ett par veckor flörtat med en utav mina vänner så vi kände att vi faktiskt var tvugna att kolla på dem när dem uppträde.  Ett skvaller kan jag dock ge ut och det är att en utav mina andra vänner blev just  uppflörtad utav Eye N'I som är programledare på MTV och även rappare men hon tackade fint nej tack, eller gjorde hon? Seacret.
Men sak samma, vi ska ialla fall på efterfest på ett hotell i Borlänge med artisterna. Skönt med vänner som ser till att hålla VIP platserna. haha
Alltid roligare med riktigt ordnade fester med roligt folk. Hoppas på att Håkan Hellström är på festen, inte för att jag gillar hans musik men han verkar cool. Men han är säkert en sån där tråk-måns kändis som inte går på VIP fester. Men vem vet? Nej nu ska vi skynda och träffa Tensta och resten utav hans crew, för dem ville inte säga vart festen var på telefon.

Hörs senare

Godmorgon.

Nu är vi jätte vakna här hemma hos familjen Bodin. Det är värsta härliga vädret ute och stan är redan fullproppat inför
ännu en dag med festival. Vi poppar dock Leona Lewis på högsta volym. Alla springer runt och provar kläder, plattar håret och försöker se lite "festivaliga" ut.
Sandra och Andrea ska jobba idag, eller senare mot kvällen.  Själv är jag ledig, helt underbart.

Idag känner jag för en fin luch ute på stan, så att man kan se allt folk som rusar fram och tillbaka. Det är lite roligt för på dagarna springer alla på vårt köpcentrum och tvättar håret på toaletterna och plattar håret/laddar mobil telefonerna utanför affärerna. Det är dock lite äckligt med så mkt slon samtidigt.

Fast dock är jag lite ledsen över att detta är den sissta dagen utav festivalen. Jätte tråkigt att det igen ska bli folktomt och öde här i stan. Sissta kvällen man ser en massa folk som springer runt och sjunger i dess alla möjliga kläder. Lite ledsen blir jag faktiskt.
Fast den sorgen får jag ta imorgon, idag är det fest!



Hello

Det var ett tag sen. Jag har haft lite fullt upp.
Vaknade imorse och hoppade in i duchen, telefonen ringer och jag svarar. Det visade sig vara Jenny som ville
att jag skulle jobba på taco-bar. Tog en promenad till kupolen och jobbade i några timmar. Det var jätte stressigt och folk fick vänta i över 40 minuter på sin mat. Vi slet som djur, men det var jätte roligt.

Jag och Jenny tog en promenad hem till mig och satt och prata med pappa en stund. Åkte förbi hemma hos Jenny och åkte tillbaka till mig.
Hemma hos mig satt vi och prata och sen åkte jag ner till stan och festivalen. KENT var helt fantastiska, så bra.
Det var den bästa stämmningen alla i publiken jubla, skrek, grät och mest utav allt sjöng med.  Sen vart det lite mingel på stan osv.
Nu är vi hemma hos Sandra och sitter och skvallrar och pratar om livet.

    
   

Just ja träffade Musse på stan också.
 


Godmorgon

 Hej Alla!

Jag vaknade precis och är på toppen humör.  Jag känner mig dock lite sjuk, men sånt spelar ingen roll.
Sandra kom precis hem ifrån jobbet och verkar vara på strålande humör eftersom hon sjunger? Andrea är lika sten nedsövd som vanligt. Hon går alltid upp sisst.

Det har varit jätte svårt att sova inatt då campingen till festivalen är rätt så nära Sandra och shit villket liv det har varit.
Dolk som sjunger, skriker, krossar glad osv. Men dock härligt ändå! 
Sånt får man faktiskt stå ut med nu när det ändå är så härlig stämmning ute på stan.

Nu ska vi se till och väcka Andrea och sen gå ut och äta någonstans. Är sugen på grekiskt faktiskt så det
blir väl vårat favorit ställe (Tzatziki).

Vi hörs senare.


Hello

Sorry för den otroligt dåliga uppdateringen. Jag har verkligen haft fullt upp idag med spring hit och dit.
Vi gick ner på stan som jag skrev, dock tog det en stund innan alla hann göra sig iordning, villket det alltid gör.
Sen träffa vi på Koffe och Maria på stan och det satts en stund och pratades. Men vet ni vad?
Vi beställde billjetter till Thailand, eller bara flygstolar eftersom en av Andreas kompisar har ett hus där nere. 
Vi längtar redan efter shoppingen och framför allt sol, bad och goda drinkar i gott sällskap. 

Sandra, Andrea och Koffe, snart är det dags :)


Bilder ifrån dagen

      
    

Godmorgon

Har just vaknat. Jag, Andrea och Sandra satt upp ett tag in på natten och prata om alla dejter som varit riktigt bra eller super dåliga. Vi skratta tills jag nästan höll på att kvävas pga brist på luft.
Sandra väckte mig precis då hon precis kom hem ifrån jobbet. Andrea skriker för att Sandra äter och allt är lite kaos.

Alltså idag hörrni är en magis dag i staden Borlänge. Festivalen börjar på riktigt imorgon och nu de tidigare dagarna har det bara varit temadagar. Så nu är alla påväg hit ifrån sverige,europa och världen. Det är fullsmockat utav folk och eftersom vi bor mitt på stan så kan man inte gå ut hur som helst. Sandras utgång är precis vid ingångskön och man får alla ögon på sig.  Och tro mig när jag säger att det är fullsmockat, det går inte och gå utan att man knuffas med folk hela tiden.
Det är lycka för mig, speciellt eftersom alla ute är så glada. Det lyssnas på musik och alla bara pratar med alla och det är världsbra stämmning. Men det blir massa bilder idag känner jag på mig. :)

Hörs senare. Lööve

bilder 2

 




förfest

Okej, nu är förfesten igång. Det var verkligen inte meningen att vi skulle festa idag men en vinflaska framför mig och ja
vad mer kan man säga? 
Helin och Mezgin är också här. Mezgin träffade jag för någon dag sen men Helin har jag saknat som bara den.
Det är verkligen en helt underbar tjej som är grym! Jag kommer ihåg hur mycket vi bråkade ett tag, alltså vi verkligen ogillade varandra och kollade snett på varandra i skolan osv. Men sen när vi väl började prata så tog allt sånt onödigt skit slut.
Dove har varit hemma och bytt om och Andrea är och gör sig iordning nu. Sandra sprang också hem en snabbis.

Men nej nu ska vi ha mer musik, mer vin och mycket mer trevligt så är allt så perfekt, som jag brukar säga såå 2008!


bilder

  
   

hem

Ja meningen var att jag skulle hem. Blev det så?
Nej som vanligt kom vi på att vi skulle hit och dit och planerna om att ha en oplanrad lugn dag, ja dem var som borta.
Till slut efter lite spring satti vi oss på Thai/Suchi och åt lite. Det var ganska kallt så vi såg nog roliga ut där på uteserveringen inlindade i tusen filtar i alla dess möjliga färger. Bilder kommer ikväll! Lovar.
Sen kom Monica förbi där och vi satt och disskutera lite kring festivalen. Då Monica är chef fö VIP tältet så såg jag till att få med mig själv på listan. It's got to be.

Som jag skrev så kommer alla bilder ifrån dagen upp ivkäll :)

Vi hörs lite senare


Heei

Nu är Koffe här och hällsar på. Vi ska väl snart alla åt olika håll.
andrea ska jobba och jag ska hem och ta det lite lungt. Vi får se vad som händer.
Idag vill jag ha en oplanerad dag. Men jag återkommer med massa bilder och roliga händelser redan ikväll.

Love

Godmorgon

Hej!

Jag har just blivit väckt utav en Sandra som poppade Rihanna på högsta volym och den Dove som tittade på
"våra bästa år" precis vid mig. Men det var väl lika bra att gå upp. Andrea är dock den enda som vägrar vakna. Så jag tänkte hälla vatten på henne så dagen kommer igång.

Skönt att det inte regnar idag då jag bestämmt mig för att vi ska gå runt och kolla på allt festivalfolk. Det är ju så kul.
Dem måste ju tro att jag är helt korkad för igår vart jag så shockad över vissas "rockstil" att jag bara frös till och glodde precis som att jag inte fatta nått. Inte för att det är fult, utan mer för att jag tycker att det är ovanligt och coolt.

Här är en bild på en utav de massa scener som finns. Bilden är nog från förra året.

hemma

Då var vi hemma.  Det var inte alls lika mkt folk som vi trodde, villket gjorde det hela lite trist.
Vi tog en öl (!) , vad hände med mitt vin? och satt oss ner för att prata lite. Det var ganska roligt för vi hadde världens disskution. Om villka som är attraktiva och inte, tro mig när jag säger att vi tyckte riktigt olika. Men det är roligt att bolla fram och tillbaka. Utbyta ideer och tankar även om man fortfarande kan hålla vid sina egna.

Nu fortsätter visst allt där nere i köket, så jag avslutar och förflyttar mig ner till nedre våningen.

Hej

Har inte haft en stund över för att skriva här tyvärr så vi tar det nu.
 
Idag kom Sandra och Mezgin förbi hemma hos mig. Vi skulle ner till tzatziki och äta, dock tog det en stund innan vi
kom iväg för  jag hadde lite problem med min slips. Hur gör man liksom? Till slut fixa pappa det och vi promenera ner till stan. Mannen kom också dit och likaså Dove. Andrea jobbade på plats så alla var sammlade.

  

Efter ett tag tog vi oss hem till Monica. Där satt vi ute på balkongen och bara pratade. Så klart slutade det hela med ett par glas vin (!) . Vi hadde det jätte trevligt och det va roligt att Mezgin gjorde oss sällskap då jag saknat henne.
Eftern någon timme tog vi oss vidare för att besöka centrum (som att vi behövde gå, då det bara var att kliva utanför dörren). Vi gick runt och kolla på alla festival människor och jag kände ett glädjerus. Sen träffa vi några gammla bekanta som hällsade på alla utom mig (!). När dem skulle gå och säga hejdå så skriker den ena: Men det är ju du.
Sen jag blivit blond är det ingen som ser att jag är jag. Blir besviken. haha

Nu är vi hemma hos Sandra och har helt plötsligt fått för oss att gå ut. Då alla festival människor är ute på pubbarna så lär vi göra lite reklam utav oss. Dem lär ju se det fina i Borlänge. Så nu ska vi skynda och fixa oss, ta ut pengar och fira. Men vad?    Vår skönhet!  Så 2oo8

Godmorgon

Hej alla!

Har just vaknat. Dock vägrar Sandra och Andrea gå upp!
Idag ska Andrea jobba men jag och Sandra är lediga.  Jag måste nog hem en stund idag, kom på att jag  har lite post jag inte kollat. Sen blir det väl säkert som vanligt, att vi hammnar här hos Sandra.
Vet ni, idag eller inatt har Borlänge börjat förvandlas till festivalstad. Sjukt roligt. Vårat fönster riktar sig rakt emot
ingången till Peace & Love så vi ser allt folk. Det är hur roligt som helst när sånt händer. Fest dygnet runt i en hel vecka.
Jätte mycket roligt folk som man aldrig skulle ha träffat annars. Jag är verkligen ingen festival människa. Det finns inte en chans att jag skulle sova i ett tält, ha gummistövlar eller hoppa över att ducha. Aldrig.
Så darför passar detta mig perfekt. Vill jag hem så går jag hem och inte till tältet. Festivalen är mitt i stan = ingen lera = inga gummistövlar. Och jag kan ducha när jag vill. Då är jag nöjd.

Hittade bilder som är flera år gammla på oss, typ under högstadietiden. Dem är verkligen hemska, men jag bjuder på det!

  

bilder

Nu är vi hemma hos Sandra. Good to be back.


Här kommer lite bilder ifrån helgen/veckan/dagen :)

   
   
  

.



Då var Sandra hemma. Jag har saknat henne som bara den.
Vi har verkligen roligt ihop hela tiden. Jag hon Andrea och Dove är verkligen en grupp utav människor
som kan ha kul åt det mesta. Vi sitter och chekar av allas skvaller från midsommar osv. Jätte roligt.
Vi hörs lite senare, OKEJ?

hallå

Hej Alla!

Har verkligen haft en helt fylld dag. Jag har verkligen haft ärenden hela tiden och nu är jag helt ledig för dagen.
Skönt att vara hemma igen, eller nu är jag hemma hos Andrea och vi sitter och pratar lite om allt som hänt under veckan.
Dove är och handlar pizza och jag och Andrea äter advokado röra med sparris och peracloé-ost. Jätte gott.

Ikväll blir det en helnatt hemma hos Sandra med massa skvaller, och spa blir det också. Vi har köpt underbara ansiktsmasker ifrån NK i göteborg som verkligen är fukttillförande. Sen har jag äntligen köpt påfyllning utav den underbara krämen ifrån NK som gör att huden stramar lite. Det är ungefär som botox fast inte lika starkt.
Vi får se vad som händer imorgon eftersom man inte kan visa sig ute efter användning utav krämen. Krämen gör att huden får allergianfall så man sväller lite och blir röd innan det blir bra. Men det är det värt.


ingen paus

Hej Alla

Jag klarar inte att ta semester härifrån som planerat.  Helt sjukt att man inte kan låta bli.

Igår hadde vi det jätte trevligt. Vi var hemma hos Koffe och där var det lite folk ifrån växjö och så
några ifrån trakten. Andrea, jag, Dove, Maria och Alex närmare bestämmt. Jätte trevligt.
Dem från Växjö var också jätte trevliga och kvällen var  helt okej. Dock lite för mycket vin, som vanligt.
Det värstar var att jag blandade både rött och vitt så jag sitter självklart här med dånande huvudvärk och ångrar de sissta glasen.
Eftersom jag trott att jag ska ha semester ifrån bloggen så blev det inte så mångs bilder ifrån gårdagen. Så tyvärr.

Idag är det utgång planerat igem, men frågan är om man orkar? Fast hur ofta har man semester? Ska det va, så ska det va!

Hoppas att ni hadde en trevlig kväll med god mat, goda vänner, familj och fint vänder.

..

Glad midsommar alla läsare..
Jag kommer att ha semester under helgen så jag väljer att vila lite från blogg och allt annat
jag är aktuell med. Men jag är tillbaka på måndag!

.

Göteborg Göteborg Göteborg Göteborg Göteborg
Göteborg Göteborg Göteborg Göteborg
Göteborg Göteborg Göteborg
Göteborg Göteborg
Göteborg


Godomorgon

Nu är vi vakna här igen. Eller Sandra har gått till jobbet och sen är det dags för göteborg.
Andrea vägrar gå upp fast än det var hon som skicka sms och väckte mig och då sover vi på samma ställe. Men ingen orkar rörar sig så tack och lov för telefoner. Jag ringde henne nyss och bad henne komma till datorn.
Jag och Andrea ska göra lite ärenden på stan och sen får vi se vad som händer. 


godnatt

Hej alla!

Jag prata med grymt rolig person - tobbe tidigare i natt och han sa att jag är en typisk natt människa då jag alltid loggar
in på msn efter midnatt. Men det blir så här i Borlänge. Alla ligger och sover på dagarna och festar, umgås och lever på nätterna. Nu ska vi dock börja fundera på att lägga oss. Då klockan är 3 på natten. Eller kanske inte..


Berzan Andrea och Sandra för typ 5 minuter sen. 

Hej

Hej Alla!


Nu sitter vi hemma hos Sandra fortfarande. Nu är Andrea här och Berzan följde med henne.
Vi sitter och snackar och röker.  Vi får se vad som händer idag/natt.

 
Berzan

Vill vi bara ha kul?

Sandras mamma satt nyss och prata lite allmänt med oss. Hon är ju väldigt klok och berätta lite om livet gjorde hon också.
Hon sa att när man är ung vill man hela tiden ha roligt, och att det är så livet ska vara.
Men det är verkligen sant, varje dag vill man ha något speciellt. Varje dag vill man skratta och bara flyta. Men varför inte?
sen kommer det där livet då man bara ska jobba och tjärna pengar, så varför inte ha roligt nu.

 vi var ju som tidigare nämnt hos Monica och träffa Sandras kusin och moster. Hennes kusin Medelene var så jätte lik Lena PH.  Man skulle helt seriöst kunna tro att de var syskon,

 


Förresten har jag helt glömt bort att berätta att SVT ringde mig idag. Vi disskuterade ett nytt tv program som jag ska vara med i.  Det ska bli jätte roligt. Jag fick svara på massa frågor och sånt, men jag börja bli van nu så det gick ganska snabbt. Så ni får hålla koll på både SVT och TV4 i höst. Kanon kul!

Hej

Hej Alla!

Villken dag. Det var jätte jobbigt att säga hej då till mamma. Så fort hon åkte grät jag floder.
Åkte hem till pappa och han hadde shoppat åt mig idag. Jag blir alltid lika glad när pappa gör sånt. För pappa kan verkligen och då är det roligt när man får saker. För man kan använda det.
Sen åkte jag och hällsa på Jenny och Ronja på kupolen, de jobbade och jag satt och höll dem sällskap.
Då ringde mamma och hadde varit hemma hos pappa för att säga hej då igen och hon hadde brottom så vi fick ta det över telefon och då jag gråta igen. Uch va hemskt, ska vara utan mamma i över 1,5 månad.

Sen tog jag o Ronja en promenad ner till stan för att möta upp Sandra. Nu är vi hemma hos Monica och äter
lite gott. Idag blev det fullkorns lasagne med grönsker istället för kött. Jätte gott.
Sen ska vi möta Andrea och sen hem till Sandra för att ha en mys kväll. Ska även fixa Sandras hår inför imorgon då det är dags för Göteborg.

Vi hörs mot kvällen

Godmorgon eller?

Hej!

Vi har just vaknat här hemma i huset Bodin. Sandra springer runt med telefonen.
Andrea håller på att planera våran dag och jag sitter här och skriver till er. Vaknade nyss som sagt med 10 missade samtal och det var bara att sätta igång o ringa upp o kolla vad alla ville. Svara på sms och boka träffar under dagen.
Ska snart träffa mamma en stund då hon åker utomlands i en månad, så jag vill säga hejdå och lite så.

Idag vet jag inte vad som händer, Sandras fönster är satta i taket så man kan aldrig direkt se vad det är för väder. Och vi är ju sånna som planerar dagar efter väder så vi lär springa ut en snabbis.

:)

Jag har fått mejl där folk har anmält sig till den internationella bloggträffen blondinbella ska ordna. Jag kan inte hjälpa er.
Utan det kommer nog att vara Bella som håller i den biten, som sagt så ska jag bara vara hennes högra hand och har inte så stor koll på allt just nu. Jag ska dock prata med henne om villka jag tycker ska komma, då jag har några önskegäster.  Vi pratade lite snabbt om det idag och även om lite ideer kring det hela.

Personligen önskar jag att det blir folk som utvecklar sin blogg hela tiden och ständigt kommer på
ideer som gör att bloggen växer.  Jag gillar när det är fart på folk och så självklart vill jag att det ska vara en rolig kombination utav människor så att det blir en trevlig stämmning. Vi är ju där för att ta lärdom utav varandra och inte för att det ska kollas snett eller så.  Men vi får se hur det blir, jag tror att det kommer bli en grym kväll med massa roliga händelser och trevligt folk. Framför allt så kommer vi alla lära oss otroligt mycket.

Om ni har några frågor kring blogg träffen eller kring min blogg så kan ni vända er till min msn: [email protected]

Natt

Hej.

De flesta av er lär nog redan sova, men det är säkert någon natt människa uppe då kl är 20 över 1.
Varken jag, Andrea eller Sandra kan sova så vi sitter vid tv:n och pratar lite om allt möjligt.
Ska kanske ut en liten sväng och träffa Koffe en snabbis. Vi vart faktiskt lite sugna på nått gott
så vi gjorde en god sallad som vi sitter och knaprar på. Det är faktiskt gott med nyttigt även om ni inte tror det.

  


hello

Hej Alla.

Jag åkte hem ifrån Sandra vid 4 idag och träffade Jenny. Eller först kom hon hem till Sandra och så tog vi sällskap
till kupolen. Sen efter att hon var klar med lite möten där så kom hon hem till mig. Sen mötte jag ganska nyligen Dove vid ICA för att handla lite till kvällen eftersom alla ska sova hos Sandra ikväll igen. Jag köpte massa advokado, sallad, frukter och keso. Ja massa gott.

Nu är vi hemma hos Andrea och jag sitter o skvallrar med hennes mamma, villket alltid är roligt.
Man får veta en massa.

Idag kan jag även avslöja att jag ska vara Blondinbellas högra hand under den internationella blogg träffen iår.
Ska bli hur spänande som helst att träffa alla stor bloggare och även er andra. Ska bli grymt roligt att höra Bella föreläsa då jag aldrig sett henne göra det.

Nej nu måste jag prata klart med Andrea och hennes mamma. Hörs senare!

Gäst


Heii allihoppa!

Andrea här. Vedran ville att jag skulle skriva lite om dagens outfit och lite man kan tänka
på när man väljer kläder.  När det är vardag tänker jag alltid bekvämt, soft, diskret men samtidigt
en lite färgklick så att man förhöjer hela outfiten. 

Idag tänkte jag bekvämt då jag valt ett bar kostyminspirerade chinos, dem går i en grå/svart ton
så då har jag valt ett tunnt skärp som dettalj, i grå färg som kan matchas upp i både rosa och orange.
Upp till har jag ett rockigt linne som ockå är lite chi chi fast ändå diskret. Som preicken över i:et valde jag att dutta till med lite färg, där av sjalen som går i en lätt orange ton.  Den rosa färgen fick jag med i ett härligt armband.


Dagens outfit by Andrea Helander

Godmorgon

Hej Alla!

Sandra är hemma ifrån jobbet och vi väntar nu på Andrea. Vad händer idag?
Jo vi vet inte ens det själva än. Men vi får se. Sitter just nu och pratar med Anna som är i Grekland, då hon bor
både där och här. Vi saknar henne jätte mkt och hoppas att hon kommer hem hit snart.

I miss Jenny också så vi tänkte mabye träffa upp henne as well. Men vi får se vad vi hinner med.

Tidigt

Hej ni!

Nu ska vi faktiskt gå och lägga oss tidigt. Det är något vi är dåliga på. Vi har inte lagt oss förän 5 på natten sen förra veckan så det är dags att vila ut sig på riktigt. Speciellt eftersom vi haft en hälsodag idag. Sandra ska dessutom upp och jobba imorgon igen. Jag där emot ska sova loss som bara den, skönt.
Imorgon kväll kommer Sandras moster och hällsar på ända ifrån Malmö. Dove gick hem nyss och Andrea är på väg.
Igentligen var det en planerad spring runda ikväll, men eftersom vi joggade imorse så tar vi det imorgon istället.

Nu ska jag sova, godnatt

Hello

Hej där!

Vi tog för en stund sen en promenad till kupolen och handlade lite. Vi gick i världens fart så att inte så
många skulle hinna se oss. Ingen av oss hadde fixat iordning sig så vi ville liksom
inte bli upptäckta när vi inte ser bra, för det är så 2004.

Vi handlade en massa gott och jag o Sandra åt nyss världens godaste middag.
Mild naturell yogurt med lite keso och hackad avokado. Helt underbart, det är det bästa jag vet.

   

Hej

Oh vad härlig det är att vara ledig ändå. Igår la vi oss vid 5 och jag höll på att dö när klockan
ringde imorse tio i sex, för då skulle jag väcka Sandra eftersom hon skulle jobba. Gick och la mig igen och
blev väckt av Andrea när Sandra slutade vid två.
Nu har vi varit och lunchat, eller vi beställde hem så vi åt här.

Idag ska vi ha spa dag så vi ska väl börja med att ordna lite med krämer och sånt. Funderar på att färga
håret brunt idag. Skulle vara roligt att prova på något nytt. 

  
Vedran                    Andrea                        Sandra

panik

Okej nu har jag lite panik. Som jag tidigare nämnt här på bloggen så avskyr jag att inte ha mitt chema fullt!
Tanken på att det inte är skola imorgon gör att jag sitter hemma hos Sandra och är helt i panik. Jag känner mig
helt tom.
Jag har svårt att ställa in mig på att jag faktiskt aldrig mer kommer att gå på falufri. Det har verkligen
varit som ett hem för oss i tre år.  De från skolan som jag umgåts med har verkligen sett till att göra
oss bekväma och vi trivdes som bara den. Vi hadde vårat fina rum med datorer och soffor som vi delade med 5-6 andra.
Dem jag delade rum med blev jag närmast med och man kunde sova i rummet, dansa, sjunga, skratta, äta mm.
Det var verkligen som ett extra hem. Vi brukade komma till skolan redan vid 8 ibland och äta frukost ihop, och eftersom vi schema sätter våra egna lektioner så är det ovanligt att åka till skolan så tidigt. Vi åt lunch ihop och stannade ofta till sent på kvällarna och bara skrattade och delade med oss av våra tankar, liv och erfarenheter.

Imorgon (idag eftersom klockan är 3 på natten) kommer jag inte vakna i tid för att ta mig till skolan.
Jag kommer inte ringa Linda och fråga om jag verkligen kan ha en blå skjorta till ett bar mörka chinos. Jag kommer inte fråga Lejla villken tid hon ska ta bussen eftersom vi ofta åkte ihop. Det är helt sjukt att det faktiskt är slut.

Hello



Okej då har vi just kollat klart på filmen.

":En ung man från södra Bronx drömmer om att slå igenom som rappare, men han hamnar i trubbel och blir skjuten så han tvingas gömma sig i Puerto Rico hos sin pappa han aldrig har känt."

Det var en typiskt förutsägbar film som var otroligt dåligt filmad. Producenten som är självaste Jennifer Lopez
gjorde ett tappert försök och kunde nästa ha lyckats. Det som var bra med filmen var den otroligt heta reggaeton
dans stilen som fick en att sucka utav avundsjuka när alla satte igång och dansa. Men mer än så erbjöd inte filmen, tyvärr!

Hej

Hej alla!

Då har jag hunnit med massor idag. Eller ja, jag åkte hem imorsen och mötte Jenny.
Vi satt med pappa och prata om en massa och jag och Jenny gjorde om mitt rum. Det vart jätte bra.
sen gick jag igenom garderoben, villket verkligen behövdes då jag har massa jag inte använder, Det blev hur
mycket som helst att slänga och jag fick ångest. Men nu kom jag på att jag har ännu mer plats för massa nytt så
jag blev glad igen.

Är hemma hos Sandra nu, kom just hit. Vi ska titta på film med Andrea och Dove. Det var någon dans film vi lyckats missa. Så det ska bli mysigt.

 
            

Underbart

Helt fantastisk


Godmorgon

Godmorgon alla läsare!

Strålande dag ser det ut att bli, helt underbart väder och jag är helt ledig.
Är fortfarande kvar hos Sandra eftersom vi alla sov över här så ska vi väl se till att hitta på något att göra idag.
Har ju sommarlov ifrån musikalen också och sen är skolan slut. Känns konstigt att jag nu inte alls har saker att göra.
Eller jo det är klart att jag inte bara sitter hemma, men jag har inga planerade aktiviteter. Det var ju några månader som verkligen var fulla av allt och inget och jag kände knappt att jag hann med. Men nu så kan jag göra precis vad jag vill.

Nej nu börjar de andra vakna, ska gå och vara social! Hörs senare!

Hello

Okej, då var alla tillbaka ifrån krogen. Sandra är nykter men lika gapig ändå. Dove sitter i köket och är
lika mystiskt tyst som vanligt. Andrea är snart här (!)  Vart gick du unga dam?
Koffe är full så det täcker upp alla nyktra och sitter på balkongen samtidigt som han pratar bred shlm-ska.
Som vanligt när han blir full så ska han vara lite extra kaxig men det är bara så kul.

Jag sitter här med ett glas cola och bloggar, ska dock snart ner igen för att höra kvällens skvaller.
Även om jag inte orkade ut så orkar jag då höra alla dettaljer. Tro mig när jag säger att jag kan den här staden.
Vem som dansa med vem,  vem som gick hem med vem, de flesta som varit otrogna och så mycket mer där till.
Dem vi inte kan namnen på letar vi reda på i skolkatalogen eller facebook. Det är en hel jungel utav oskrivna och skrivna hemligheter.  Det vi hör och ser håller vi tyst om, det mesta!  Att tala är silver, men tiga guld!

By the way

Grattis Andrea på studenten!


och Grattis Koffe på studenten!´

utgång

Oplanerad utgång blir det alltid när man är med Sandra. Dock stannar jag här hemma hos henne och pratar med hennes mamma som är bäst på att ge råd om livet. Jag såg till att fixa Sandras hår ialla fall. Det blev enkelt. Jag lockade det och tupperade upp luggen och satte sen upp den så det vart lite klass men samtidigt inte för stelt. Här är resultatet:

  

Andrea var med också och så här ser hon ut ikväll:
  

Jag som är sliten ifrån gårdagens student bravader är jätte neutral och
fick se ut så här eftersom jag inte ska ut:
  


Hej

Oh villken resa studenten är! Man firar med alla och allt är bara så bra!
Vi började med en underbar champange frukost hemma hos malin i världens partytält. Sen tåga vi mot kyrkan
där även jag sjöng. Det var lite jobbigt att sjunga en ballad när det är så mycket folk man tycker om där.  Jag förstår inte hur jag klarade dagen. Alla vänner att säga hejdå till och min underbara extra mamma Lena också. Det är så mycket kärlek på min skola så det inte är klokt. Man tycker om nästan alla och deffenetivt alla lärare.
Sen var det utspringet, herregud villken fart! Villken känsla. 
Min lärare ifrån högstadiet var där och hon var verkligen en klippa under en stor del utav mitt liv och jag
blev så glad över att hon var där. Hon berätta även att hon läser min blogg  så ( all kärlek till dig Maggan.)

Åkte hem och var med vänner och familj, Fixade om håret och åkte tillbaka till falun för att åka slussbruden. Jag tänkte först att detta kan inte bli kul. Åka båt i tre timmar på studenten. Men det var helt underbart, man visste villka alla var och två underbara lärare var med och vi dansade, sjöng och bara hadde the time of our lifes.

studenten

Här är några utav de massa bilder som togs under studenten, så 2oo8, jag tror till och med
Malin Källström kan hålla med om det!


Tryck på bilden för att förstora.

   
   
   
  
    
   
  
  
  

Hallå

Hej Alla!

Sitter i skolan nu och fixar lite inför studenten. Der är lite nervös inför fredag måste jag erkänna. Lite jobbigt att säga hejdå till så många samtidigt. Men det ska gå.
Vi ska skynda iväg nu men vi hörs:)

Hallå

Vad händer idag? Det är dagens fråga!
Jag, Jenny och Sandra sitter och pratar om vad vi ska hitta på nu när det är strålande väder.
Men det är svårt att komma igång ändå.  Vi tänkte först åka och bada, men det är lite blåsigt så vi tar det
en annan dag. 

Jag sitter här och letar lite sommarlåtar. Det är lite svårt för det är inte så många nya som fastnar. Det fick bli en del gamla sommarplågor. Helt underbara minnen man har till så många låtar.  Jag känner verkligen för att
ligga på en sandstrand med massa vänner och goda frukter. Massa hög musik och bara superglada människor överallt.
Hmm, det är ju inte så svårt att ordna ändå. Fast jag tänker mig Grekland eller något annat mysigt och det kan
vara lite svårt då vi alla för tillfället sitter fast i Borlänge. 

 By the way så är det så roligt att sitta vid andras datorer för man hittar verkligen bilder man glömt och tappat bort.
Här kommer bilder ifrån en av mina bästa vänners brölopp. Hon bor nu i England så jag funderar att åka dit snart.
Så här kommer bilder på Sabrina och hennes man :)
 

Hello

Hej Alla!

Nu har vi precis vaknat här hemma hos Sandra. Vi har musik på högsta hugg och det är strålande väder ute.
Jag känner att det är rena lycko dagen. Eller okej, den känns härlig utan att hoppas på för mycket.  Nu börjar student veckan och om några dagar så är jag inte gymnasie elev längre. Hemsk tanke ändå. 
Jag älskar ju den här tiden men vi får hoppas att det är ljust frammåt också. Det är ju det viktiga, att man vågar hoppas önska och tro. Så den här dagen tillägnar jag åt alla som drömmer och vågar! 


Så vad passar bäst än att posta in lite bilder på en av mina nära vänner, Andrea! Vars modell karriär tagit bra fart.
Hon är en person som drömmer, men också uppfyller och ser till att göra saker verkliga! 

     
    
       
 

Hello

Jag tänkte bjuda på två video klipp jag hadde på min telefon.



Den här videon är filmad utav mig under IDOL 2oo8. Vi skulle alla in till juryn så vi
stod och värmde upp och här är skönaste ramsan. Jag verkligen älskar den.



Här är har ni klippet jag pratade om förut. Det är jag som sjunger och låten är Relase Me.
Det var under en träning där jag försöker få in låten inför studenten, det känns som att jag ändå visar lite
av vad jag kan. Dock är det inte helt 100 även om det är klart på G! 

Bilder ifrån veckan


  
  


Musikal fest
   
         

Vardag
   

ryktet går

Ryktet går att jag har slutat blogga för att jag fått sparken utav företaget som samarbetar med mig. Ryktet går att jag slutat blogga pga att jag blivit knäckt av alla negativa kommentarer jag får som jag ockå "vägrar publicera"-  Ryktet går att jag inte vågar blogga mer pga hot och förföljelse. Ja till och med har jag fått höra att jag inte bloggar för att jag "legat inne" på sjukhus.

Kära läsare, utav egna erfarenheter har jag lärt mig att rykten inte är något att ta på allvar. Sakeb är den att min dator gett upp hoppet om mig och jag väntar förtvivlat på en ny. Jag har helt enkelt inte haft samma möjligheter att uppdatera så ofta som förut. Men jag är snart tillbaka.

Tiden vi missat ihop har ändå varit helt fullspäckad. Jag har haft jätte mycket med musikalen och det är nu slut. Eller ja, vi har sommaruppehåll. Nästa vecka tar jag studenten och det är jätte mycket med det ckså, Men jag är klart på G!
Jag älskar att ha fullt upp och det är så livet ska vara. Jag sitter nu hos en kompis och bara tar det lungt. Ska hem till Sandra senare och sova över där. Vi ska mest ta det lungt och bara skvallra. Hon har också en fungerande dator så jag hör av mig under kvällen. Lite bilder kommer jag att bjuda på!     

// MVH Vedran

Student

Hej Alla.

Min dator har typ gått sönder så den håller på att bli lagad medans jag sitter här på den bärbara.
Idag tar många av mina vänner studenten så jag har haft helt fullt upp. Ska snart med Jenny till Sandra. Där är det förfest och sen bär det av till en stor studentfest på storabjörn. Vi får se om jag och Jenny hakar på. Vi tänkte mer på att gå ut och äta och bara ta det lungt.

Vi hörs :)

Hej


Okej, så här ser mitt hår ut nu när det är torkat o klart. Dock är det ett par hack ljusare då det är lite dålig ljus då jag tog bilden. Så imorgon är sissta blekningen i och jag är förhoppningsvis blond som bara den. Sen ska det solas så att det blir lite extra "solblekt " och jag i samma takt brunare. Då är jag nöjd och kan ha det ett tag innan jag blir gring på att behöva färga utväxten var tredje vecka och slutligen blir brunhårig.

Imorgon (läs idag 5 juni) ska jag se till att jag uppdaterar med lite videobloggar som blivit alldeles för få nu på
senare tid. Jag har även ett smakprov där jag sjunger "relase me". Plus att ni får se den slutliga verisionen utav
"Vedran Calvin Bozic goes blonde". /Ironi/

Föresten så blir det ett absolut sissta moderepotage nästa vecka. Fast denna gång har jag bara valt ut två stycken
som ska vara med. Killen är klar och det blev Erik Köhler. Villken tjej det blir avslöjas på måndag då jag behöver se över
vad falufri har att erbjuda. Tänkte ta en lunch med vännerna och sitta och välja vem det blir!

Klar

Nu är jag färdig med första färgen, det vart ljusare men har fortfarande lite gult kvar som ska bort med den sissta
avfärgningen imorgon. Kommer bli jätte bra.  Det mesta jag gör blir bra, så det ska väl även detta bli.
Ska ut och fira med ett glas vitt vin, en cigg och bästisen Jenny nu så vi hörs senare.

När jag var brunhårig, no more!

Hallo

Hej Alla.

Sitter nu med Jenny och hårfärg i högsta hugg. Jag ska fan bli helt blond om det så är det sissta mitt hår klarar.
Jag hör av mig senare när jag är klar.

Hej

Villken dag det har varit!  Jag är klar med skolan och det känns helt underbart.  Var med Lejla på stan och shoppade idag.
Köpte Chinos, bas plagg och en jätte fin strandskjorta till sommaren. Ska fortsätta shoppa under helgen tänkte jag.
Sen träffa jag mamma och det var då det brast, alla veckor utav oro och slit i skolan resulerade i ett grinkalas. Mamma gjorde mig glad och vi åkte till och med tre extra varv i rondellen (fråga mig inte varför, men jag blir glad utav sånt)

Sen åkte vi hem till pappa för att kolla på mina studentskyltar, jag packar upp och ser korten ifrån när jag var liten och börjar stor tjuta igen. Mamma och Pappa försökte förbrylt få mig på bättre humör men det gick inte denna gång och det var för långt för att åka till närmaste rondell denna gång (ironi)
Efter en stund började jag gråtandes pröva en del av mina studentkläder och sen min studentmössa också och då vart jag på bra humör. Så nu är jag glad och har gråtit färdigt för veckan. 


Godmorgon

Villken underbar dag! Jag är så glad idag.
Det är faktiskt inte alltid jag är på så gott humör, men idag vet jag inte vad som hänt. Det är strålande väder och jag har bestämmt mig för att idag är en shopping dag. Dessutom har jag en sissta redovisning idag och sen är jag klar. Det är lycka.
Jag har lust att tvinga med mig Lejla eller Beccis på systemet så jag får handla vin och fira. Ja, det tänker jag göra!


Hanna Bergfeldt


Vad ska du satsa på för stil till sommaren?

Jag har alltid kört mitt eget race och klär mig endast i det jag känner

mig bekväm och snygg i, men självklart påverkas min

stil av vad affärerna har för utbud, och vad det är som är på tapeten för

säsongen. Just nu lutar det lite åt det marina hållet iallafall..

Dyraste plagget respektive billigaste?

Oj, det dyraste jag har köpt var nog ettpar Prada jeans för 2350kr. (som

förövrigt är ett köp jag ångrar, då jag bara använt dem ett fåtal gånger)

Och de billigaste är nog ett par skor jag köpte på secondhand för 5kr,

eller räknas skor som plagg föresten? Annars är det nog en skjorta

jag också köpte på seconhand, för 10kr.


Tror du att du kommer shoppa lika mycket om 10 år som du gör idag?

Förhoppningsvis mer! När jag är utbildad och har mig ett välbetalt jobb

tänker jag shoppa järnet och leva på nudlar om så krävs.

Jag ska ha en skogarderob större än Imelda Marcos's och genom åren tänker

jag samla på mig så mycket kläder att jag kan öppna

en egen liten vintage butik när jag blir pensionär.


Vad är ditt drömplagg/accessoar?

Min drömaccessoar skulle vara ett stort, långt och vräkigt halsband! I

silver med svarta, vita, metallic och rödfärgade pärlor.. kedjor och ja,

en massa blandade material. Men stort och vräkigt!

Hur många solglasögon äger du?

9. Fyra par pilotbrillor i olika modeller, 2par vrålstora som täcker halva

ansiktet, sen tre par andra som jag köpt på mig bara för

att jag tyckte dom var roliga, sen så har jag inte använt dem så

överdrivet mycket, då dom faktiskt inte passar mig så bra.


Vilket är ditt favoritplagg just nu?

Favoritplagget just nu är nog skjortklänningen eller oversize tishan. Lätt

att dressa upp med ett snyggt skärp, högklackade skor och en

fin väska, men lika lätt att dressa ner genom att inte ha några särskillda

accessoarer till överhuvudtaget. Funkar både till vardag och fest, såna

plagg gillar jag!


Shoppar du second hand ibland?

O ja! Hela tiden. De flesta av mina favorit plagg/skor har jag faktiskt

köpt på secondhand. Det är skitbra dels för att det är väldigt billigt

och för att man bidrar till en bättre miljö (haha. PK) men också för att

nån annan har gjort jobbet åt dig med att gå in domdär snygga vintage

pumpsen. Förvisso är det lite mer jobb med att shoppa secondhand mot att handla i

en vanlig affär, då man måste leta betydligt mer för att hitta de riktiga

guldkornen, plus att även om du kanske hittar en jättefin klänning, så

kanske den är i fel storlek, och du måste sy om den själv.


Är din garderob fullsmockad?

Fylld till bredden och lite till. På mitt rum har jag en stor byrå och en

mobil garderob (en såndär på hjul, som man hänger galgar på)

och jag har även en garderob stående på min systers rum.. även den

väldigt.. fullsmockad. Jag har en väldig separations ångest från prylar

överhuvudtaget, plagg jag inte använder så ofta lägger jag i garderoben på

min systers rum och tänker att "det kan komma till användning nångång

i framtiden.." och det som jag använder mer ofta men som ändå inte

rymms i min byrå, läggs på hög på golvet.

>Hur mycket skulle du max betala för ett plagg?

Det beror på vad det är för plagg, hur gärna jag vill ha det, och hur

mycket pengar det finns på kontot. Just nu har jag inget jobb, utan lever

enbart på studiebidraget så då blir det lite knapert, då jag dessutom har

ett nikotinberoende att finansiera..

Vart köper du helst jeans?

Jeans factory. Eller weekday om jag skulle befinna mig i Stockholm. Jag

använder i princip bara Cheap Monday's, så där finns förklaringen..

Vad är egen stil för dig?

Det är när man hittat ett visst stuk och en viss modell på kläder som man

passar och trivs i, man matchar med accessoarer man tycker om, varje sig

det är modernt eller inte, och helt enkelt kör sin grej och skiter i vad

andra tycker.


Hör mode och utseende ihop tycker du?

Mode ÄR utseende. Jag vet inte vad mer jag ska säga faktiskt.

     Foto: Jonna andersson

1.    Blommig klänning: Secondhand

       Strumpbyxor: H&M

       Armband: glitter/ur & penn

       Skärp: Gina tricot

           (skor-Ellos)


2.   
Jeans: Cheap Monday.

      Skjorta: Wear it company.

      Skärp: Dollarstore.

      Solglasögon: 80tals retro som jag lånat av pappa.

      Armband: Glitter.

      (skor-Mango/marknad)

_____________________________

Namn: Hanna Bergfeldt.

Ålder: 17.

Intresse: Musik, mat, kläder, skor, moraliskt förfall och självbedrägeri.

Musikstil: Ska, psykobilly, synth, rock, industri.. Egentligen allt utom country och schlager.

Drömyrke: Hade jag varit tillräckligt kaxig hade jag sagt rockstjärna, men det får väl bli musiker på heltid.. Eller kanske psykolog.

Vad gör du om 10 år: Jag jobbar på ett sågverk, har fru och 10 koreanska adoptivbarn. Nej men seriöst, jag har ingen aning, det återstår väl bara att se?


10 snabba


MQ - H&M

Dyrt - Billigt

Stilrent - Detaljer

Uppklädd - Soft

Modeslav - Egen

Sommarmode - Vintermode

Ljusa färger - Mörka färger

Diskret - Stureplan

Mönstrat - Omönstrat

Dolce&Gabbana - Calvin Klein





 


Jacob Persson

Är det svårare att vara trendig i en mindre stad jämfört med tex Stockholm?

Ja det tror jag helt klart! I Stockholm kommer ju de senaste in i butikerna så fort det kommit ut något, medan man här i Falun säkert kan få vänta ett halvår. Fast de stora butikskedjorna som MQ och HM får in sina grejer ganska snabbt, men vill man ha tag på något speciellt märkes kollektion, får man ta sig en sväng till huvudstaden.


Dyraste plagget respektive billigaste?

Dyrast är ett par replay jeans som jag köpte i höstas och billigast är väl en t-shirt från H&M.


Tror du att du kommer shoppa lika mycket om 10 år som du gör idag?

Ja det kommer jag nog att göra. Då har man förhoppningsvis jobb och får in pengar hela tiden så då är det inte ekonomin som hindrar i alla fall.


När började ditt intresse för mode?

Jag är inte särskilt intresserad i mode faktiskt. Det är inte så att jag följer modet, jag köper mer det som faller mig in och det jag tycker är snyggt. Man kan ju ändå vara mån om vad man har på sig fast man inte följer modet. Visst händer det att jag läser modetidningar och modeartiklar då och då för att uppdatera sig så man har lite koll i alla fall.

Vilket är ditt favoritplagg just nu?

Chinos, det är jätte skönt att ha nu när det blir varmare fast inte tillräckligt varmt för att ha shorts. De är bra mycket skönare och luftigare än jeans.


Shoppar du second hand ibland?

Nej det gör jag inte. Gillar inte tanken att någon annan har haft på sig plagget innan.


Hur ser du ut en vanlig dag?

Sneakers, jeans eller chinos och sen bara en t-shirt eller t-shirt och cardigan.


Hur mycket skulle du max betala för ett plagg?

Det beror helt på vad för sorts plagg det är. En jacka skulle jag kunna betala uppemot 3500 medan jag inte skulle betala mer än 500 för en t-shirt.


Vart köper du helst jeans?

Har inget favorit ställe direkt. Blir bara så att jag köper jeans på den affären där jag tycker att jag hittar ett par snygga.

Vad är egen stil för dig?

Egen stil är att man har en personlig klädstil. Med det så menar jag inte att man inte kan följa modet för att ha en egen stil, utan man kan följa det senaste men ändå göra någonting personligt av det. Jag tycker inte att man ska vara rädd för att gå mot "strömmen" utan bär det du känner dig trygg och säker i.


Vilken färg är rätt till sommaren enligt dig?

Blått i alla nyanser.

Hör mode och utseende ihop tycker du?

Jag tycker lite både och där. Oftast om man är mån om sitt utseende så blir det så att man är ganska mode medveten eftersom man inte vill ta på sig vad som helst. Men det kan ju också vara så att man är mån om sitt utseende men inte alls följer modet utan går sin egen väg. Det är en väldigt svår fråga att diskutera då mode är ett väldigt stort område.


   Foto: Lejla Selimagic


1.   Skjorta - Bondelid

      Linnebyxa - H&M

      Armband - eget

      Solglasögon - random


2.   t-shirt - Bläck

      Chino - Velour

      Armband - eget

      Solglasögon - random
_______________________

Namn: Jacob Persson

Ålder: 17

Intresse: innebandy och resa

Musikstil: lyssnar på det mesta

Drömyrke: Det skulle vara kul att vara reseledare i något varmt land ett tag.

Vad gör du om 10 år: chillar pöng


10 snabba


MQ - H&M

Dyrt - Billigt

Stilrent - Detaljer

Uppklädd - Soft

Modeslav - Egen

Sommarmode - Vintermode

Ljusa färger - Mörka färger

Diskret - Stureplan

Mönstrat - Omönstrat

Dolce&Gabbana - Calvin Klein


Viktoria Lilja


Är det svårare att vara trendig i en mindre stad jämfört med tex Stockholm?

Det tycker jag nog inte. Det som kan vara fördelen är att i en liten stad, så syns man mera. När man är i en storstad så känns det som att alla ser "likadana" ut. Men visst kan man få kommentarer om man försöker se trendig ut i en liten stad. Men då handlar det nog mest om avundsjuka tror jag, i alla fall så som jag har uppfattat kommentarerna...


Dyraste plagget respektive billigaste?

Om du menar i min garderob så är det nog min vinterjacka för 4500 kr eller min jeans jacka för 2000 kr och det billigaste plagget måste nog vara en topp eller liknande från typ H&M.

Brukar du tröstshoppa?

Ja, faktiskt. Men jag brukar också shoppa när jag gjort någonting bra, så egentligen shoppar jag jämt, oavsett vad.


När började ditt intresse för mode?

Jag har alltid tyckt att det har varit roligt, men nu de senaste åren har det absolut blivit mer!

Vilket är ditt favoritplagg just nu?

Skinnjackan går alltid hem, likaså de vita tygskorna. Men nu när det blir varmare så måste jag säga jeans jackan och shortsen.


Shoppar du second hand ibland?

Nej faktiskt inte. Jag har aldrig gjort och är lite tveksam på om jag vill göra det. Jag har varit in på olika second hand butiker, men jag går lika snabbt ut igen. Vet inte varför, men jag föredrar en ny sak lite dyrare framför en begagnad o billigare.


Är din garderob fullsmockad?

Fullsmockad är bara förnamnet! Jag har så himla mycket kläder, skor, jackor, väskor ja allt, så jag har fått lov att använda mig utav "klädkammaren" på övervåningen, jag tar över den mer o mer får var dag som går ;) Snart är det bara mina grejer i den, och den är rätt stor! Haha


Hur mycket skulle du max betala för ett plagg?

Det beror på vad det är, skulle det vara en klänning som jag ska ha till något speciellt, så får det egentligen kosta vad det vill. Men annars försöker jag håller mig på max 2000 gränsen.


Vart köper du helst jeans?

På Sara eller Byxshopen, där är det bra service och de har de märken som passar min smala och lilla kropp bra. Ibland kan jag faktiskt också köpa jeans från GinaTricot, då de har väldigt små storlekar och bra passform, dessutom är det billigt. Men kvaliten...


Vad är egen stil för dig?

Egentligen så har alla en egen stil, eftersom man har på sig det man själv vill o gillar. Men också så är egen stil för mig, den personen som väljer att ha "udda" kläder på sig, eller en emo kanske... Ni förstår..


Finns det något plagg som du skulle villja bära men inte vågar/passar i?

Jag skulle vilja ha ett par jeans som är lite loose, men jag hittar inga som passar min kropp bra. Min rumpa är liten och den blir ännu mindre i ett par baggy jeans. Väldigt tråkigt tycker jag eftersom jag ibland vill ha lite loose fit. Men hemma bär jag det, men undviker att bära ute bland folk då jag känner att jag inte passar i det!

   Foto: Jonna Andersson

1. Rosa Chinos: H&M
    Tubtopp: H&M
    Ballerina: Wedins

2. Klänning: Gina Tricot
    Skinnjacka: H&M

3. Jeans: Cheap Monday
     Linne: Eve
    Jeansväst: Gina Tricot
 ____________________________
  

Namn: Viktoria Lilja

Ålder: 18 år

Intresse: Pojkvän, familj, vänner och shopping

Musikstil: Jag är nog mest en allätare

Drömyrke: Jag kan inte riktigt bestämma mig, antingen vill jag äga en egen liten kläd butik med schyssta märken eller så vill jag jobba som sjuksköterska på ett barnsjukhus...eller varför inte jobba vid incheckningen på en flygplats? Jag har många idéer...

Vad gör du om 10 år: Jag har familj, stadig ekonomi med ett jobb jag trivs med. Lycklig!

10 snabba

MQ - H&M

Dyrt - Billigt

Stilrent - Detaljer

Uppklädd - Soft

Modeslav - Egen

Sommarmode - Vintermode

Ljusa färger - Mörka färger

Diskret - Stureplan

Mönstrat - Omönstrat

Dolce&Gabbana - Calvin Klein


Anna Strand



Vad ska du satsa på för stil till sommaren?

Jag brukar aldrig tänka på sådant i förväg, de blir lite som det blir liksom. Har jag planerat att jag ska ut och shoppa sommarkläder så brukar jag inte hitta något alls och istället komma hem med en tjock vinterjacka. När jag har pengar så hittar jag nästa ingenting, och när jag inte har pengar så hittar jag alltid massor. Så hur det blir i sommar det får vi se, men jag gissar på massa impulsköp av klänningar, höga klackar och vita blusar!


Brukar du tröstshoppa?

Jag absolut. Tröstshopping är nog en av mina favoritsysslor och det är nästan lika tröstande som en stor chokladkaka. Jag tror att tröstshopping för många bara fungerar för stunden och sedan bli man deppig igen, men för mig funkar det nästan alltid. När jag har hittat den där snygga tröjan brukar jag intala mig själv att rycka upp mig igen, för jag kommer knappast se snygg ut i den om jag går runt och ser ut som att jorden gått under.


När började ditt intresse för mode?

Jag har alltid tyckt att det har varit roligt med kläder och smycken, men det var nog först i början av gymnasiet som jag skaffade en egen stil. Innan dess såg jag nog mer eller mindre ut som alla andra, vilket jag tror har att göra med viljan att visa vilken "grupp" man tillhör. Ju äldre man blir, desto lättare tror jag att det är att våga sticka ut och ha på sig just det man själv tycker är snyggt.


Vad är ditt drömplagg/accessoar?

Just nu är det en ring från Nina Ricci som jag är helt förälskad i, men som jag troligen aldrig kommer att ha råd med. Sen är jag nog långt ifrån ensam om önskan att någon gång få ha på mig en dyr, vit bröllopsklänning!


Shoppar du second hand ibland?

Ja, de gör jag väldigt ofta. Det är när man handlar second hand som man hittar sådant som ingen annan har. Många av mina favorit-accessoarer och plagg är just second hand. Redan när jag var liten så älskade jag att rota runt bland farmors gamla smycken och kläder. Jag tycker det är kul när kläder har en historia, och speciellt när man vet om den. Tillexempel så har jag fått ärva örhängena som min farmor hade på sig när hon gifte sig.


Är din garderob fullsmockad?

Min garderob är överfull, men jag använder knappt hälften av det jag har där i. Så egentligen är den ganska tom. Det är på ett sätt ganska spännande att ha det så för rätt som det är så hittar man något som man använde för längesen, som blev omodernt, men som man helt plötsligt tycker är snygg igen.


Villken färg är rätt till sommanren enligt dig?

Vitt är färgen som hör sommaren till, men man får akta sig så man inte blir för vit. Marinblått och ljusblått gillar jag jätte mycket, så gärna vit - och blårandigt.


Hör mode och utseende ihop tycker du?

Det beror lite på vad man menar med mode, men kläderna som vi har på oss är ju en del av vårt utseende så på så sätt hör det ihop. Tittar man tillexempel på modeller så ändras det hela tiden hur de ska se ut till utseendet, på samma sätt som klädmodet förändras. Och eftersom att det inte behöver ändras i samma takt så behöver det ju inte sitta ihop. Därför kan det vara lite både och, på ett sätt sitter det ihop, men på ett annat sätt, inte alls. De håller inte i varandra med båda händerna, men med en varsin.


   Foto: Jonna Andersson

2. Skor: Tiamo
    Chinos: H&M
    Blus: Sinclair
    
3. Pumps: Ecco
    Randig kjol: JC
    Bolero: köpt/egen designat
__________________________________


Namn: Anna Strand

Ålder: 17

Intresse: Resa, röra på mig, snöskoteråkning, sova & umgås med människor som gör mig glad!

Musikstil: Klassisk musik är inte något för mig, men annars gillar jag de mesta.

Drömyrke: Något inom rättsväsendet eller psykolog.

Vad gör du om 10 år: Jag hoppas att jag kommer göra precis det jag känner för att göra just då, och att jag vet lika lite om morgondagen som jag gör idag!


10 snabba


MQ - H&M

Dyrt - Billigt

Stilrent - Detaljer

Uppklädd - Soft

Modeslav - Egen

Sommarmode - Vintermode

Ljusa färger - Mörka färger

Diskret - Stureplan

Mönstrat - Omönstrat

Dolce&Gabbana - Calvin Klein




 


Dagen

Hej Alla!

Idag har det varit jätte lungt och skönt. Känns som att jag verkligen tagit mig tid att njuta utav sommaren och det är det värt.
Just nu sitter jag hemma och Jenny är här och hällsar på. Hon sminkar sig som vanligt medans jag tar mig tid för att höra av mig till er.   Jag skulle ha lagt upp moderepotaget idag men har sparat bilderna i fel storlek och dålig upplösning. Men imorgon så får jag bilderna i rätt storlek så då blir det massa att läsa, ni är med då va?

Nu sitter vi och proppar i oss glasstårta, det är vi värda. Inte för att vi gjort något speciellt men ändå.
Det är väl alltid roligt med folk som tycker om sig själva. Love us, så 2oo8.


bilder

Här kommer lite bilder från igår och idag.



1. Sandras nya tatuering
2. Smokey & Doris solar på baksidan.
3. Jenny, Dove och Ramma
4. Jag
5. Köpte ett par till tygskor


Moderepotaget kommer upp imorgon. Det kommer bli hur bra som helst, det kan jag lova! Här har ni en förhandsvisning på de som kommer att vara med.


1. Hanna Bergfeldt
2. Anna Strand
3. Viktoria Lilja
4. Jacob Persson



VIKTIGT

Nu har jag en som kommer att sköta alla tekniska saker kring min blogg. Även ta emot tipps om saker ni vill att jag skriver om. Eller om ni bara har en fråga som rör bloggen. Jag ber darför också alla nya sponsorer och diskussioner kring varoprovningar att vända er till honom.

Han Heter Johan Thorell och honom når ni på telefon: 0700479328
När det gäller tipps kring bloggen eller om det inte står rätt till (problem med att kolla bilder) så är det bästa att skicka ett sms. 



skolan

Nu är jag i skolan med Lejla, Katten, Lollo och Beccis. Det är nästan tomt i vårat rum för vi ska ju flytta ut allt nu när vi tar studenten och det känns jätte hemskt. Så mycket minnen ändå.
Nu ska jag snart ut och njuta av värmen. Vi hörs senare!

Morgon

Villken dag detta kommer att bli. Helt underbart väder ute och jag vaknade upp hur pigg och glad som helst.
Direkt jag vaknade var jag tvungen att öppna altandörren bara för att se hur underbart det var med solen och alla glada människor.

Jag ska strax möta Lejla på stan, eller ja om en timme och sen ska vi in till Falun för att luncha. Idag ska den sissta personen fotas inför moderepotaget här och jag tror att det kommer bli jätte bra. Så fort det är klart ska jag se till att börja fixa ihopp allt, så har ni tur så kommer det upp redan ikväll. 

Nej nu ska jag torka håret och sen börja platta det, jag måste ju se till att det ser bra ut nu när färgen inte riktigt är i min smak.


Jag och Linda i Milano

.

None

Hej! Har tyävrr inte haft tillgång till dator idag då jag legat och solat mest hela dagen och även haft musikalträning.
Blekte håret idag och det gick lite snett så det har varit kaos. Ska göra om det imorgon. Ville bara skriva hej!

Blondinbella & Nils


Jag har bestämt mig för att de får ta över kronan från Natacha Peyre och Dhani Lennervald.
Här är sommarens par! Så 2oo8!


Shoppat

Shoppat tre par tygskor.

Här är mina favoriter inspirerade utav Joel som var med i ett utav moderepotagerna!



Tänk er ett par beiga eller silvergrå chinos. Så 2oo8



RSS 2.0