Hello

Hej Alla.

Snart dags för utgång här i Northampton. Det kommer bli grymt. Väntar på att Sabrina, Magda och Paulina ska komma över så festen kan börja. Tänkte höra av mig här snabbt innan jag själv börjar göra mig iordning.

Föresten så är det X factor på tv nu och det är ungefär som svenska idol. Fast man kan tävla som en pop grupp också. Grymt underhållande och väldigt hög klass på de tävlande. Det grymma var att Britney Speras var med ikväll. Hon var verkligen grym! Alltså shit villken kropp kvinnan har fått igen. Helt sjukt.
Alla som var här hatar henne, men när dem såg henne hörde man hur alla flämta till utav shock. Hon är verklige tillbaka och det är big time vill jag lova.

Hej

Hej Alla.


Nu har jag och Sabrina kommit hem.

Jag han med att köpa en PRADA parfym, ska sätta in bilder på den så ni får se villken det är. Den är helt underbar.

Köpte nämligen likadan i Milano sisst jag var där och har inte hittat den någonstans sedan dess. Inte ens på kära NK.
Men tack och lov i fina Northampton här i England fanns den. Jag är lycklig.

Ikväll ska vi på en pälsmarknad. Ska bli intresant att se vad det är. Tydligen ska dem ha väldigt fina pälsmössor. Så klart att jag inte missar.


Godmorgon

Villken underbar dag. Solen lyser som vanligt har i England. Nu ska jag springa ner till stan for att mota
Sabrina. Det ar namligen dags for lite shopping. Jag lagger upp bilder nar jag kommer hem.  Okej?

Hanna Fridén, det räcker.

Det senaste blogg bråket är mellan modeblog DennisM och metros egna Hanna Fridén.  Bråket är igentligen bra löjligt, ja jag tycker faktiskt det!
Det hela går ut på att Hanna haft ett BMI på 14 och sedan gått upp till ett sunt 20. Något i den stilen.  Denns skriver att
han tycker att hon såg bra mycket bättre ut då hon hade just ett BMI på 14 och självklart brusar bloggläsarna med Hanna Friden i spetsen upp!   Det blir ett  "ala" Carolina Gynning VS Linda Rosing bråk där det battlas genom blogg inlägg.

Dennis är en bra kille. Jag tycker verkligen om honom som person, men jag delar inte hans åikt.  Det är många som inte gör det och tråkigt nog finns det någon som skickat brev till han och hotat honom och hans familj.  Det gör mig väldigt arg. För varför finns blogg världen? Jo för att vi ska kunna utrycka oss och skriva det vi tycker och känner. Det är en mänsklig rätt!  Det är en rättighet och verklighet i landet Sverige. 

Självklart förstår jag att folk blir upprörda. Men att hota någon till livet och dessutom dra in vänner och familj som inte har något med det att göra är fegt och äckligt. 

Att Hanna Friden fortsätter och älta detta problem är för mig obegripligt. Jag menar hennes blogg går ut en bra del på att beskriva hur stark hon är. Varför då älta en kommentar hon fått i flera inlägg. Jag menar är det styrka? Är det styrka att fortsätta ett bråk trots de konsekvenser som Dennis fått. Hur låg är människan. Jag kan bara inte låta bli att störa mig.

Hanna Friden, gör något nytt!  Skaffa pondus.
Ta kritiik, besvara om du vill. Men fucking sluta älta det i en evighet. För du var väl en stark kvinna var du inte?



Hanna Friden bild lånad utav aftonbladet.

Hej Alla.

Sabrina väckte mig imorse och det har varit en härlig dag. Även idag vaknade jag utav fint väder.
Ikväll är det Rammas sissta kväll här. Så vi funderar på att gå ut på LAVA.
Jag ska  väl ringa Magda och Paulina och kolla om dem vill följa med. Blir roligare om man är fler. 

Nu kommer en massa bilder.


   
    
  
  
   


mer bilder kommer ikväll


Hello

Hej Alla.

Hor av mig ikvall. Ska till London och shoppa idag.
Vi hors mot kvallen!

hej

Hej Alla.

Jag ar i England nu. Northamton ar en superfin stad. Hela staden paminner om gammlastan i sthlm och det
ar super mysigt.  Det finns sa otroligt mkt shopping att jag grina pa stan. Jag sprang genom varenda affar och holl pa att bryta ihop. Det kandes som varenda sko kollade pa mig med valp ogon och ville att jag skulle kopa just dem. Ronja brukar saga sa och det kandes just som det.  Jag kopte tva par redan igar. Idag har jag inte hunnit ga pa stan sa det ar anledningen till att jag inte har hunnit kopa fler.

Kroglivet har ar 50 grr mer extremt and Sverige. Alla dansar och det ar helt crazy.
Helt grymt att se att varendra kille och tjej star och ger allt pa dansgolvet. Inga brak och alla e supertrevliga mot
varandra.

Jag saknar dock manga i Sverige. Mamma och Pappa.
Sandra och Andrea var ar ni? Hur ska jag klara mig utan dessa fyra personer?

hej

Hej alla!

Sitter nu på tågstationen i Västerås. Jag väntar in Ramma som tog ett senare tåg.
Snart är jag på väg England.. Ska bli skönt att komma iväg lite
även om jag varit bra nervös hela dagen.

Tänkte bara höra av mig lite snabbt. Skriver mer ikväll/natt.

Morgon

Hej alla!

Okej, idag är det full fart och högsta växel som gäller. Har varit upp en stund, har hunnit med att ducha.
Ska snart börja göra mig iordning. Idag ska jag träffa mamma och luncha på stan.  Sedan åker jag iväg till Falun för att disskutera lite kring min blogg med DalarnasTidningar. Ska bli spänande. Kanske jag flyttar min blogg dit?

Sedan bär det av snabbt tillbaka till Borlänge för att möta upp Linda. Ska träffa Maria med och så får vi se vad vi gör.
Ska hinna hem och packa för imorgon åker jag till England. Jätte roligt ska det bli.

Just ja, har glömt skriva att jag fått en ny laptop av mamma och Tommy. Den är i miniformat så nu kan jag bära med mig den hela tiden. Den är ca lika stor som en bok? Helt coolt!

Vi hörs under dagen!

svårt med päls

Okej hörrni. Det här med pälsmössor är svårt.
Det finns massor utav olika alternativ. Äkta - Oäkta?  Villken form.
Jag själv håller på att beställa hem lite olika alternativ. Det är lite svårt eftersom dem flesta företagen som jobbar med det håller till i Ryssland. Men vi får hoppas att beställningarna kommer.

Den här är beställd.



Dagen är igång

Andrea kommer hem idag. Det känns skönt för vi har inte sett henne på ett par dagar. Sandra är vaken och poppar musik på högsta volym som vanligt. Det är skön stämmning på henne.
Själv känner jag mig glad men jag känner att det är något som lurar. Har en konstig magkänsla och det brukar jag ha när det har hänt något med mina nära och kära.
Så nu har jag lite panik och ska ringa runt och se att alla mår bra.

När jag har pratat med alla ska jag börja fixa mig. Vi vet inte riktigt vad som händer idag, men något blir det!
Det blir det alltid när vi är inblandade. 



Sent

Jag vaknade för en timme sen villket är väldigt sent. Men jag, Sandra och Marta var bjudna på middag hemma hos Alexande igår. Han har precis flyttat in i världens mysigaste lägenhet.
Självklart blev det en drink och en till, och sedan en till. Det fortsatte så ända tills vi alla fyra stod och sjöng Cara Mia i helt fel tonart. Men det spelade ingen roll, för det är sådant som gör att man verkligen har roligt.

Vi kom inte hem fören 4 inatt och det tog ett tag innan man somnade, så det är väl anledningen till att jag aldrig vaknade imorse.


Ed Westwick

Jag sitter och läser runt lite och tittar på bilder. Det slog mig så fort jag kolla på kläder vem som inspererar min stil just nu.  Det är nämligen Ed Westwick som spelar Chuck Bass i serien Gossip Girl. 





Hmm

Just nu sitter jag och jobbar lite kring min uppgift som jag fått utav reklambyrån SPRIDA.  Som ni vet så är jag en utav de som representerar Borlänge och Falun i olika slags kampanjer.

Just nu fick jag veta att vi utvalada ska komma på olika citat som kommer att klippas ihop med de bilder som togs på oss utav fotografen som var med under presskonferansen.     Det roliga är att dessa bilder kommer att hänga i vepor vid Dala Airport.  Ni vet som när man kommer till Arlanda så är det bild på kungen, drottningen och andra stockholmare och så står det "Välkommen till mitt Stockholm".    Så sånna ska det bli här också fast bilderna är på mig, Linn och de andra 2 "syskonparen".  Nice!






Godmorgon



Ny dag med ny energi. Idag har jag hafft möten kring FUF och sitter just nu vid datorn för att
skicka iväg lite mail. Så då passade jag på att skriva lite här också.
Idag ska jag även ta en sväng på Kupolen för att kolla läget och så. 

Jag har glömt berätta att jag åker till England om exakt en vecka. Ska bli väldigt roligt och spänande.
Självklart kommer jag att blogg därifrån också så att ni får följa min vardag där också. Jag vet att ni vill!


Kommer ni ihåg?



Sitter här med Sandra och pratar om gamla tider. Vi kan inte låta bli att skratta. Det kunde vi visst inte då heller.
Ta er en titt!  Kommer ni ihåg våra flumm tider?




thats one secret I'll never tell


 
  

Vinterns nya måste: pälsmössan!

Är det äkta ? -    thats one secret I'll never tell

XoXo

found



Jag hittade en artikel på dalarnas tidningars hemsida som jag inte läst förut. Alltid roligt att se att media skriver om detta
och håller er uppdaterade om vad vi gör osv. 





På gång



Nu ni!
Är det snart dags för ett nytt moderepotage. Ni läsare som följt med en stund vet att jag brukar uppmärksamma folk som jag tycker har en grym stil.  Så darför vill jag att ni som läsare får läsa om dem så att kanske även ni blir inspirerade.

Så nu letar jag lite på Bilddagboken och andra ställen efter folk som jag tycker skulle passa bra. När jag hittat de som passar så kommer ni få ta del av massa tipps och härliga bilder. Så, hang on!




Så ser några utav de som varit med ut!


Nytt


Jag tänkte berätta att det nya äventyret i mitt liv är att jag är ny vald sekreterare och kassör i FUF.
FUF jobbar mycket kring ungdomar.  Vi jobbar med och för unga som har det svårt på olika vis. Det kan vara problem i skolan, hemma eller på fritiden. 
Det känns som ett bra ställe för mig att vara på, då jag har ett stort intresse utav att hjälpa folk som har det svårt.


Vi är på många möten med kommun och andra föreningar som jobbar med ungdomsfrågor. Vi kollar så att de följer det dem lovat och att saker faktiskt händer. Vi är med som stöd under rättegångar och olika rättsliga frågor osv. 

Vi håller till på Sturegatan med en fin lokal där man kan komma om man behöver hjälp. Jag kommer att berätta mer om det lite längre fram.


.

Hur ska jag klara mig i England utan mina två  "Billion Dollar Babies" ?


Godmorgon

Full fart här hemma och alla håller på att fixa upp sig. Skönt att vara med vänner som orkar bry sig
om vad man ska ha på sig idag.  Solen skiner ute trots snö lagret, sen när blev det dags för vinter?


Är inte vi tre för fina så säg!  Jo änt vi!




Hej

Jag tänkte bjuda på lite bilder ifrån sthlm.

  
  
  
  
  
   
  

-


RSS 2.0