Kvar

Nu är jag fortfarande kvar hemma hos Alex.   Tänker ganska smart då jag vet att vi ska vara uppe imorgon natt. Så jag vänder dygnet. Har dock lite svårt att sova i bussar, men är jag jätte trött så ska det nog funka.
Men ska ändå försöka ta mig hem i nogorlunda tid då jag behöver se över min packning.  Jag blir alltid nervös innan jag ska åka någonstans just pga att man kan missa att packa saker man blir i behov utav sen.  Men som mamma brukar säga: Pass och kontokort så går allt missat att betala för! 

Jag har lite panik då jag bestämmt mif för att ta semester ifrån bloggen under kryssningen. Så inga inlägg under söndag och måndag. Möjligtvis måndag när jag kommer hem vid 22:00. Men jag lovar att när jag kommer hem så blir det en massa bilder ifrån kryssningen. Sen en massa skvaller! Det vill ni inte missa. 

På kryssningen är det beach tema och det känns jätte roligt. Det blir som att inleda sommaren med massa sommar kläder. Ja, tro mig även om kryssningen är en natt så har jag och mina vänner med oss flera outfits. Först en för bussresan, en för middagen, två för festen och en för frukosten, sen en ny för taco buffen på kvällen och sisst men inte minst en för bussresan hem.   Två dansgolv fflera barer, tax free, kasino och bubbelpool. Men det bästa är ju sviterna och allt trevligt folk.  Det bara står Calvin på båten :)  Såå 2008


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0