Möte och Intervju avklarat

Okej nu är jag klar med lite saker kring bloggen. Har suttit i ett telefon möte som gick jätte bra.
Dessutom har jag gjort en till intervju kring bloggen och det känndes som att det gick hur bra som helst. Nu när det är avklarat ska jag möta upp Dove och umgås lite.


Kommentarer
Postat av: sanna engström

hej dude... tänkte på en sak, den gången jag såg dig i glasklart, så visste ja inte vem du va, hade aldrig hört talas om dig eller din härliga blogg, men är det inte en fantastisk känsla, att någon ( dvs jag i detta läge ) fastnar så för din karissma och karaktär, så till den milda grad, att ja memorerar ditt namn och söker upp dig? ja trodde bara du va en helt vanlig tävlande, som aldrig gjort något officiellt framträdande på internet,tv, tidning, etc... men dom få minuter jag såg dig på tv, fick mig att inse vilken charmig å skön kille du va, så ja, va MÄKTA STOLT.

sen är jag inte från sthlm, eller någon storstad för den delen, växte upp i en by med 1000 invånare och där ica stänger tre, så dessa goldstarspeople är inget som funkar för mig, för ja har ingen som helst susning om vad som är inne eller ute, utan jag bara tycker till om det som får mig att reagera, och ja, ja hoppas allt är väl med dig och att du har det gott, vi höres, kramar sanna.

2009-02-18 @ 21:52:02
URL: http://sannaengstrom.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0