Casting Söndag

Hej alla!


Nu sitter jag på Kupolen och har casting för modeshow.se

Idag känns det som en jätte bra dag. Vi har verkligen hittat ett par som verkligen känns så rätt.

Inget är klart riktigt än men jag är så nöjd med denna dag. Det vi har letat efter är en attityd på catwalken och en personlighet som visar att detta är något man själv verkligen vill göra. Det krävs otroligt mycket arbeta från alla håll och då är det viktigt att även modellerna har en positiv attityd och trevlig personlighet.


Det vi dock saknar är tjejer som är lite fylligare. Vi tycker att det är super viktigt att vår publik kan gå ifrån modeshowen och känna att dom och deras kroppstyp funnits representerad bland våra modeller.

Så just nu är vi på jakt efter fylligare tjejer som känner att detta är något som skulle vara roligt att vara med på. Detta är ju faktiskt en modeshow med klass och stil som är otroligt påkostad, så det är en fantastisk möjlighet att vara med på något riktigt extra.

Man kan även se det som en stor möjlighet att knyta kontakter och representera sig själv. Jag tycker att man ska ta chansen helt enkelt!

Så alla tjejer som känner att dom är stolta över sina kurvor tycker jag absolut ska höra av sig till Malin på modeshow.se


[email protected]



Kommentarer
Postat av: Sebastian

Okej! Kul att höra!

2009-02-22 @ 18:29:39
URL: http://basc.blogg.se/
Postat av: majkas dotter

Grattis på 13:års dagen! Vi får ta champagne en annan gång ;)

2009-02-22 @ 22:08:54
Postat av: marcus jansson

vi synns vell på showen eller hur kompis ??? ;)

2009-02-22 @ 22:52:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0