mys eller diss

Jag sitter här och tycker att det är mysigt att vara inomhus. Ute lyser lamporna och det är lite frost på fönstret.
Vintern är på väg. Hösten känns långt kommen. Men jag kan inte bestämma mig om jag tycker att det är lite mysigt eller om jag dissar det.

Jag måste erkänna att jag gillar inne kvällar när man vet att det är kyla ute. Jag gillar det dunkla och svaga, ja nästan lite romantiska ljuset. Det är lite härligt. Dessutom kan det vara skönt att mysa till sig med en tjock kofta och en värmande mössa.    Men jag är ju sommar människa så det bara pyr om det. Gillar känslan utav att kunna springa ut mitt i natten utan att frysa. Gillar att ha sommar kläder med ljusa färger. Jag älskar att ha solglasögon och jag älskar tygskor.
Men jag måste ändå erkänna att jag smått välkomnar hösten lite i smyg. 

Dessutom måste jag säga att jag har varit lite missnöjd med min hårfärg. Frisören gjorde ett bra jobb men jag trivs mycket bättre med blondt. Jag känner att man får mer uppmärksamhet när man är blond. Men nu när hösten är här så tycker jag att mössa och sjalar ser mycket bättre ut när man markerar med lite mörkt hår.

         
        

Kommentarer
Postat av: Tess

Hej mitt gull!! klart allt e fint... ka du passar bättre i mörkt till din mössa å halsduk... :) så kör de till våren... för då kan man bli blond igen!!! :D de e ju ändå ingen folk ute på vintern som man vill ska titta på en... vad sägs om en blogg fika?? vet inte vilken dag ja åker hem.. men du kan ju ringa typ ikväll lr i morron... ja till falun till akuten idag.. å bli fortsatt sjukskriven.. sen ver t ja inte vad som händer... ska du göra idag då??? kram kram

2008-09-16 @ 10:04:27
URL: http://tessbara.blogg.se/
Postat av: Mezgin

Jag gillar verkligen hösten, tänk på alla färger runt omkring. Alla nya höstplagg som kommer:)

Snygga bilder föresten ;)

2008-09-16 @ 12:57:56
URL: http://mezgin.blogg.se/
Postat av: Lindis

Sååå söt du är på bilderna =)

2008-09-16 @ 22:28:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0